Partner mi chce zobrať dieťa na Slovensko
Dobry den.Chcel by som sa opytat ci nahodou niekto ma skusenost s takouto vecou..S partnerkou sme neboli zosobaseny , zili sme v rakusku.Rozisli sme sa a dieta som dostal do predbeznej opateri,dcera je u mna uz rok a ona ju chce na slovensko.Nema pracu , ziadny vlastny byt, ziadny prijem.Ale aj napriek tomu sa mi ustavicne vyhraza ze ju dostane na 100 ona..Nasa dcerka je velmi malicka bude mat len 2 roky.Ma s nou casty kontakt.Ma sancu ju zobrat po roku odomna prec na slovensko? Nie je nejaky zakon v rakusku, ktory hovori ze ked sa nachadza dieta pri otcovy tak dlho nema narok ju zobrat prec do zahranicia?akujem za kazdu odpoved prispevok, pomoc..
@nikipepo vidim, ze nas poznate, viete kde pracujeme, viete co sme studovali, ake mame skusenosti, kolko sme videli my v zivote manipulatorov, psychicky chorych, a to nie v osobnom, ale aj v profesnom zivote..... fajn 🙂 nuz a petrovi zelam, len to najlepsie, aby sa spravne rozhodoval v zivote a robil vsetko v prospech svojho dietata.
jaj bože dneska je tych študovanych na sr stale to sa vyťahuje stale vo forach 🙂 nikto tu nepiše o vzdelaní. ja len tolko že nemusi byť vždy chlap zly on si pytal radu čins s takym pripadom niekto nestretol a nie odsudenie :( bohužial videla som veľa pripadov keď žena hrala chuďa zo seba a nebolo to tak, su aj take matky čo nevedia čo chcu nie su pripravene na dieťa a prečo keď je to naopak je chlap sviňa keď sa nezaujima zrazu he prepadne veľky zaujem a žena nie. Ja len toľko nemam zaujem knak sa tu vykecavať. Sory za chyby pišem cez mobil. Pekny deň.
Nikto tu ani naznakom neobvinil dotycneho otca, ze je svina..... len tolko. A urcite by som poradila keby sa dala.k comu. Ved ako tu radit, ma draheho pravnika,70str.spisy, ma peniaze, tak to ma vopred vyhrate. Matka je predsa svina a neviem ako ju tu vselijako nazvali a sviniam sa deti nezveruju.... nema sa teda coho bat a niet co radit. A chyby sa daju opravit, aj ked sa pise cez tlf ;-D pekny den
Ja teda neviem.ale ktory chlap pride na forum pre zeny,hlavne pre mamicky prosit o radu ako odnat dieta od matky a obmedzit medzi nimi styk....hlavne ked ma dieta v predbezku a ma svedkov ze matka dieta tyrala...cele divne je to.moj nazor.
Si velmi zaujimava osoba @sisaha .Zo zanedbania vychovy si spravila tyranie , oznacila si ma za manipulatora .Z 70 stranoveho psychiatrickeho posudku si spravila 70 stranovy sudny proces a este ti je smiesno.. Okrem toho si sarkasticka a neprijemne.. A pritom vsetko ti @stela310 tlapka po ramene.Na druhej strane si tu registrovana 7 rokov a urcite si tu videla kadeco, a treba vsetko s pochybnovat samozrejme, ale nie prekrucat.
Ja len tolko, nemam naozaj chut a ani silu ti tu dokazovat alebo vysvetlovat , od toho su kompetentne ine osoby.A este by ma naozaj velmi zaujimalo co sa ti nezda, ked je vsetko na sude podlozene a mnoho viacej.
,,Nemozem zato ze tvoj (20 rocny syn) hraje doma pocitacove hry a maximalne si opyta jest ku PC,,, zatial co druhy 20 rocny rodil zo zenou v nemocnici ,zariadoval byt a kupil si auto! A toto ze ma moja matka mala rolu v tejto ulohe ci co, to sa len mozem zasmiat , kedze chudera zena musela v 50 rokov prist za synom do cudzej krajiny mu pomahat s dcerou aby sa vyvratili konspiracie z matkinej strany. A ked toto skonci pojde domov na mojom aute, vlastne uz to bude jej auto ako podakovanie za to ze obetovala pracu a bez akeho kolvek vyhovarania mi pomohla .Naozaj spravna matka a je vzdy dobre vediet ze sa na nu da spolahnut.
To je k tvojmu prispevku na strane 3 , SISAHA napisal.(jednym zo znakov psychopata je schopnost vediet zmanipulovat okolie... Presne tak.. on strihal pupocnik, on je pan dokonaly... vo svojich 22 rokoch. Aj so svojou matkou, ktora zrejme hra velmi vyznamnu rolu v celej tejto hre )
Jedine kto sa tu snazi manipulovat si ty.

@nikipepo dakujem za upresnenie, no v tomto pripade moze ist aj o Petra, ktory moze mat silne presviedcacie schopnosti, ze prave ta jeho je ta zla a najhorsia 😉