icon

Partner mi dal na výber

10. sep 2020

s priatelom sme spolu 4 roky a kedze bol dlhodobo mimo a mne bolo smutno zadovazila som si macky samozrejme po jeho suhlase. Teraz sa vratil domov a dal mi na vyber bud macky pojdu prec alebo si ich necham a zostaneme iba ako partneri s tym,ze on bude byvat u rodicov kim si najde nahradne ubytovanie a ja budem byvat s mackami. Problem je ze micky su uz skoro rocne a su to surodenci extremne na seba naviazany a micka je naviazana na mna. Neviem co mam robit.

mandarinka555
10. sep 2020

@seraa Čím viac ľudí spoznávam....tým radšej mám zvieratá 🙂

ckocka
10. sep 2020

@panelacikova Tomu nerozumejú skor tí chlapi, vzhladom k tomu kolko ich opúšťa svoju krv.

0silvia0
10. sep 2020

@seraa aha, takze mlada slecna ma zareagovat takto: ano, moj najdrahsi, len teba chcem, macky odpracem do zajtra, lebo ty si pre mna dolezity, budem robit len tak ako ty povies, ake mas dalsie rozkazy pre mna? Moje pocity nie su dolezite, dolezite je len to, co chces ty, co tam po mackach, ktore mi boli dobre na rok, co tam po mojich citoch a citoch nejakych zverov, rozkazuj a panuj a citovo vydieraj, ja znesiem🤦‍♀️🤷‍♀️

kristina2015
10. sep 2020

@ckocka Mačky poväčšinou dňa prespia . Sú kľudne stvorenia ,flegmaticke, aspoň ta moja mám jednu doma. Samostatné nemenila by som . Ale mať doma mačku znamená aj starostlivosť/ česanie ,hygiena domácnosti ,a podobne . Možno toto je dôvod ,že chce preč a ja by som šla tiež. Domov má byť prístav -nieco čo je teplé ,útulné ,čisté . Mať znamená aj starostlivosť.

seraa
10. sep 2020

@acrobaleno no len ci si ta výberu? 😁

sandrika1986
10. sep 2020

Nemam slov...

simca06022011
10. sep 2020

Koľko tie mačky bývajú s tebou? Z kade prišiel ten priateľ keď mu zrazu vadia a majú ísť preč? Robia niečo čo mu prekáža? Lebo mne to príde ako už premyslený scenár. Ak takto vyrukoval z ničoho nič s hotovou vecou, že sa odsťahuje k rodicom, kým si dačo nájde, ak nedáš mačky preč... Mňa by to neskutočne nahnevalo, keby mi zrazu chlap povedal ze mam dat psa preč, lebo neviem co... Inak sa odstahuje. Je jasné že by som si vybrala psa. Jeho by som poslala kade ľahšie a z ľahkého dôvodu, takéto vydieranie sa mi nepáči. Keby mal alergiu, keby robili zvieratá zle, nevenovalo by sa im dosť času atd atď.. Som ochotna rokovať a nájsť riešenie. Ale z ničoho nič bud alebo... Budu aj horšie problémy vo vzťahu, ťažšie chvíle tiež by takto kaslsl na to, že ja nieco chcem a on nie a hneď sa treba sťahovať? Co si potrebuje dokazovať? Ze je doma šéf a bude po jeho? Je tu taky pár jeden... Žena chce študovať. Chlap nechce dovoliť s rozvod na stole😂

seraa
10. sep 2020

@maciatkolulu 😂😂 si si ista ze pises o zvierati, ktore nic nezaujma len jeldo a ked mu neda sa susedka da tak sa na celu lásku , ktoru opisuješ vykašleš? Vies, ze zvierata maju svoje rodiny a ludia nie su ich rodina . Vies co slovo rodina znamena v nasej spoločnosťi? Mačka do nej nepratei nech hľadáš kde chces. Dieta ktore ma 6-7 rokov nikdy nezabudne na matku ked ho opustí , pes a mačka rychlo vies to? Netrápia sa a nevadi im to za par dni

oliolijanka
10. sep 2020

@seraa Ak ty by si to neurobila, neznamena, ze 99% "z nich" by to neurobilo.

Ja by som si v takej situacii nechala hoci aj akvarium s tromi gubkami namiesto chlapa, ktory kvoli svojej pohodlnosti by chcel menit moje zvyky.
Teraz su to macky, o mesiac sa jej bude vyhrazat, ze odide k rodicom, lebo sa mu nepacia jej zaclony, alebo mu denne nekupuje zelene deli.
Povedzme si to rovno, ten chlap do nej velmi neni...min. jedna macka ano☝️😀

acrobaleno
10. sep 2020

@seraa Ked si si ty niekoho nasla, co ti spravil decko, tak ja som potom v cajku 😉

seraa
10. sep 2020

@acrobaleno nechapem tvoj komentár

luuubik
10. sep 2020

Paneboze... Vyhodit von oknom 4-rocny vztah kvoli... MACKAM??? Ludom J.E.B.E. Ale ze fakt. Nikdy by som sa nezmierila so zvieratom typu pes, macka v byte, nikdy, hnusi sa mi smrad, vsadepritomne chlpy, nemam cas ani na svoje konicky, nieto este na starostlivost o tie tvory. Proste to neznesiem a hotovo a nema to absolutne nic spolocne s tym, ako velmi partnera milujem. Chapem tvojho priatela uplne. Aj keby ta mal neviemako rad, neda sa zit cely zivot / ci roky v domacnosti, kde sa citi clovek neprijemne, nepohodlne. A pre nepochopitelne komenty typu: kto nema rad zvierata, nema rad ludi, len dodam - to, ze zviera nechcem mat v byte a zit s nim, zdaleka neznamena, ze nemam rad zvierata, to su dve rozlisne veci. Zvierata mam rada, tecu mi slzy, ked vidim reportaze o tyranych, prispievam na utulky a ludom, co dokazu zvieratam ublizit by som bolestivo ruky lamala. Znamena to, ze si automaticky nejake zviera nasackujem k sebe? Nie 😉 Rebricek hodnot: Prve miesto: ludia, ktorych mam rada potom veeeelmi dlha medzera a potom vsetko ostatne vratane zvierat.

seraa
10. sep 2020

@oliolijanka to, ze tam je nejaky problem ale my nevieme aky mozno naozaj alo pisu ine, ze ok pristúpil a došiel do lv a smrad spím aa vsade 💩.. taks a pohádali a toot povedal.. co by si urobila ? Vybrala macky? 😁 ak ke v tom nieco ine ako tu uz vykonšpirovali damy to je ine. Ale aby jej tu radiĺi nechat ho a vybrat macky a ani nevedia o co naozaj ide je choré.. to aky je on nech si rieši ona. Ju ani tak nezaujma aky ale skor tie macky asi

seraa
10. sep 2020

@luuubik 👍🏻

danim
10. sep 2020

@acrobaleno to nie je podobne, lebo ten priateľ ta spoznal “so psom”... a tu maju 4r vzťah on je na istý dlhy čas prec- a nečakal čo to všetko obnáša.. a asi na neho moc, že mu ani ta dievčina za to nestojí ( inak by takou podmienkou neriskoval ).

scarmin
10. sep 2020

Uprimne? Podla mna perfektna vyhovorka ako ukoncit- vycuvat so vztahu.
Kupou macky si na seba zobrala aj zodpovednost a starostlivost za nu.Vysvetli priatelovi ze domace zviera nie je PlayStation, ktore ked sa zunuje odlozis.

panelacikova
10. sep 2020

@luuubik perfektne napísané... 👍

terezka1947
10. sep 2020

Nejako som sa stratila...
Nic v zlom,ale ja mam zvierata rada,no nie v interieri...
Mozno toto je problem...a verim,ze moze byt ozaj velmi velky problem vo vztahu a spolocnom byvani,existencii iny pohlad na zviera-interier,exterier.
Lahsie je mat zviera,ako vztah.
A pohodlnejsie je nam vychadzat so zvieratami ako s ludmi,zvierata nam neodporuju...cize nas AKOZE lubia viac.
Nejake pokrutene hodnoty uz mame.

panelacikova
10. sep 2020
seraa
10. sep 2020

@0silvia0 jasne, ze nie ale ty vobec nevies co sa naozaj stalo .. ja netvrdím co ma robit s nim lebo neviem co je problem. Ja len kritizujem nazor tipu: “kašli nan a vyber mačk” no chcem vidiet koľké z nich by to tak urobilo ..
Hrdinky ked ide o ine zeny nie tak ak by slo o ne. Nic ine netvrdím lebo neviem vobec co je ich naozajstný problem

seraa
10. sep 2020

@acrobaleno podla tvojho komentu si bud nejaka nevzdelana (ledva ukončene základne vzdelanie) zena po 4 pohárov piva alebo este puberťáka... ale asi to druhe lebo ani v prvom pripade by z “úst” nevyslo to co si to napísala

danim
10. sep 2020

Už to že autorka napíše “neviem čo mam robiť” a partner jej da ultimátum... už v tomto je napísané všetko - aká to je láska.. medzi nimi myslím ;)

0silvia0
10. sep 2020

@seraa nikto nevie presne ako to zacalo, ako to medzi nimi s tymi mackami bolo a ako to je teraz.
Ja len tvrdim, ze zaobstaranim si zvierata clovek ma zodpovednost za dane zviera a zviera nie je nejaka vianocna ozdoba, ktora ked sa nam zunuje, ju strcime do krabice alebo sa jej zbavime. Toto maju chapat obaja.

acrobaleno
10. sep 2020

@seraa hadam som sa ta nedotkla. Ved to si mala predsa v umysle ty, nie? “ze ci si ma vyberu”. Ked si teba niekto vybral tak vsetky mame nadej 😉

helen113
10. sep 2020

Akože zahodiť 4 ročný vzťah za mačky je sila .. A tie čo tu píšete pošli ho kade ľahšie a nechaj si mačky neviem či ste v poriadku🙂

acrobaleno
10. sep 2020

@danim Tam nie su problem macky.

helen113
10. sep 2020

@seraa no asi tak nejak .. nechaj si mačky a 4 ročný vzťah pošli do kelu .. Akože rozum sa mi nad takou teoriou zastavuje bola by som rada videla jednu z nich ako by poslali muza preč z minúty na minutu za mačky.. tiež autorka to nemá velmi usporiadané v hlave keď napíše "neviem čo mám robiť " . To je zase druhá vec ale takéto komenty no vedia tuna teda poradiť

helen113
10. sep 2020

@acrobaleno a ako to mozes vedieť. Predsa píše len o probléme s mackami

panelacikova
10. sep 2020

@helen113 autorka sa vôbec neozýva. možno ďalšia "umelá" téma na vyvolanie hádok...

0silvia0
10. sep 2020

@helen113 chlap bol dlhodobo mimo, takze to nebol asi nejaky extra intenzivny pevny vztah... hoci trval 4 roky