Partner mi je asi neverný
Ahoj, potrebovala by som trocha poradit. Moznoze klamem samu seba alebo nie. Mam taky pocit, ze mi je partner neverny. Poslednu dobu je zvlastny. Vela sa toho zmenilo ked sa nam maly narodil. Pred porodom bolo vsetko ok, ale po porode sa toho velmi vela zmenilo.Zacal chodi domov neskoro z prace. Ak pride domov tak je nervozny alebp pride domov z dobrou naladou. Spolu sme len cez vikend a vsetko je ok, ale ak pride tyzden tak mam pocit, ze je to uplne niekto inny.
@stano4000 ved to. to ste vy chlapi. pride velka vec a neviete co mate robit 😀
@evickamalicka ale na druhej strane vy citite veci inac, prave v momentoch kedy ocakavas od partnera ze bude pre teba oporou, tak sa sprava inac ako by si ocakavala a zacnes z toho vyvodzovat nejake zavery... to tiez nie je mudre... proste berieme veci inac a inac na ne reagujeme ale to nie je len od pohlavia ku pohlaviu ale aj od cloveka k cloveku.... ak si partnerovi povedala ze ho podozrievas ze ta podvadza a vysvetlila si mu preco mas ten pocit a on zareagoval rozumne, tak preco by ti ten pocit mal zostavat? ak mate uprimny vztah tak nevidim dovod na nedoveru k partnerovi.
@gabriellka 🙂 s tym mobilom maš pravdu... stalo sa mi to a bola to pravda
@etl ma pravdu, ale kamoska sa stretla s tym, ze mal este jeden mobil a mal ho schovany 😒 cely cas sa tvaril akokebyze sa nic nedeje 😲
@stano4000 uz je to medzi nami dobre. ani ho nepodozrievam. udobrili sme sa. my zeny sme trocha riadne hysterky a prehaname to. boli sme na vilete a bolo nas spolu fajn 😀
@evickamalicka tak to je riadna trufalosť 😨
@etl tak tomu ver. bol to pre nu riadny sok
@evickamalicka tak to ma tesi... drzim palce!!!
Teda tie konspiracne teorie...zasnem..ak takto zmyslate,tak uz som pochopil vsetko🙂Treba viac citat Plzaka🙂Moj nazor-neboĺo dieta-tak muz bol v centre pozornosti.Je dieta-uz je dvojka...a tak to chape,nerobi sceny,nehysaci,..zodpovednost,menej spanku...prestante sa hlavne kutrat v mobiloch,pc,vsimat si ako sa tvari,ci si castejsie meni slipy,lebo ak je normalny a dobry chlap tak za prve.urobite z ne.a uz sa mí nechce🙂zdrhne vam,alebo sa upije na smrt,alebo zastreli...POZOR.NIE JE VAS MAJETOK.ZE SI VAS ZOBRAL,TAK TO DUFAM NEBOLA JEHO POVINNOST.je to tazke,ked chcete mat vsetko ako predtym.Vecne zamilovanie,vecnu lasku...ked pride dieta na svet,tak sa hadam daco zmenilo.Uz ste traja.Tak to treba chapat...a nie hladat konspiracie..
@bielytesak tu sa väčšinou ale nespomínajú normálni a dobrí chlapi, ale preberajú sa tu chlapi, ktorí si myslia, že ked majú občiansky už nemusia nikoho a nič rešpektovať, ani vlastné záväzky, do ktorých vstupujú dobrovoľne a svoje manželky a partnerky si mýlia s mamičkami.
A samozrejme, že Muž nie je náš majetok, lebo si Nás zobral dobrovoľne, myslela som, že toto je vzájomná voľba a nie jeho Veľké gesto a áno je pravda, že po príchode dieťaťa do rodiny sa toho dosť zmení a hlavne to, že žena zostáva medzi štyrmi stenami a muž je nadalej v spoločenskom dianí a myslím si, že večnú lásku čaká každý kto vstupuje do vzťahu, ale sa len mení jej podoba a určite by nemala byť vo forme ignorácie, lebo prišlo dieťa.
A keby bolo menej konšpirácii, bolo by aj menej rozvodov. 🙂
@bielytesak no dobre, a ked sa to deje vo vztahu bez dietata, na co sa ten chlap moze vyhovorit??? 😎 😎 😎
@juliana77 a zili dodnes ak by nepomreli.Teda nepozabijali sa🙂
@adri266 no tak moze mat problemy v robote....totiz doba je hnusna....alebo nevie dat najavo city....ako napr.ja.....chyba....potom su taki,co maju frajlke,ale su dobri herci,kupuju zen kvety atd....milacik sem,milacik tam....je to tazko takto urcit,prteco je taky...

@evickamalicka hmmm, ak to beriem pdola seba tak aj ja som bol trosku vykolajeny po narodeni syna. mozno sa to neprejavovalo takto ale tiez som asi chvilku nebol najprijemnejsi. predsa je to len velikanska zmena v zivote 🙂