Partner mi neprispieva na dieťa a domácnosť
Ahojte, chcela by som Vas poprosit o nazory...s priatelom sa nam narodil syn, byvame zatial u nasich kym sa nedostavia dom...dom stavia partner, ma na seba aj hypoteku...vsetko okolo maleho platim ja, taktiez aj to zatial spolocne byvanie financujem jedlo energie prispievam nasim.len ja, nic mi nedava, riesi si iba ten dom a tam to hasne...neviem co mam robit, ci si pytat peniaze alebo ako, je to pre mna dost ponizujuce...asi to berie tak, ze riesi dom, ktory stoji dost penazi, ale chcel si to vziat sam tak to ma sam na seba...okrem toho aj ked niekde raz za cas ideme, tak si zaplati len za seba, kupujem si este aj tu blbu kavu alebo caj...aky mate na to nazor? Je tu niekto v podobnej situacii? Dakujem
On vie aku mam matersku a tu mam celkom dobru a vie aj to, ze po par mesiacoch budem mat moznost pracovat na par hodin z domu a privyrobit si vramci tej svojej prace...on ma berie ako niekoho kto ma kopu penazi...kocik napriklad kupil on, to je asi jedina vec ktoru kupil, ale aj to mi vyhpdil na oci, ze este aj kocikove som dostala tak co chcem...ja si na seba nic nekupim, vsetko ide na dieta a odkladam co sa da ak by nieco, ale aj u nasich to je starsi dom a urcite prispejem na opravy ved tam byvame...viem ze som bola naivna, ale zo zaciatku sa tak nejavil...neviem preco sa mi to stalo ale nestastna som ked sa pozriem okolo seba aj na kamosky ako ziju, hanbim sa to aj niekomu povedat ako to mam ja
@alexis846 niz. Mozes si za to sama. Sa iba cudujem rodicom ze ho v dome toleruju. A inac je on v pohode? Myslis ze o pol roka... rok.... resp ked postavi dom.... bude to lepsie? Nebude.
Podla mna cim skor sa s nim rozides. Poziadas o vyzivne tak tym lepsie pre teba-teda hlavne pre dieta....
dieta sa pritrafilo. To ale neznamena ze sa mas teraz starst aj o frajera ktory si vdaka tebe postavi dom 🙈🙈🙈
On vie aku mam matersku a tu mam celkom dobru a vie aj to, ze po par mesiacoch budem mat moznost pracovat na par hodin z domu a privyrobit si vramci tej svojej prace...on ma berie ako niekoho kto ma kopu penazi...kocik napriklad kupil on, to je asi jedina vec ktoru kupil, ale aj to mi vyhpdil na oci, ze este aj kocikove som dostala tak co chcem...ja si na seba nic nekupim, vsetko ide na dieta a odkladam co sa da ak by nieco, ale aj u nasich to je starsi dom a urcite prispejem na opravy ved tam byvame...viem ze som bola naivna, ale zo zaciatku sa tak nejavil...neviem preco sa mi to stalo ale nestastna som ked sa pozriem okolo seba aj na kamosky ako ziju, hanbim sa to aj niekomu povedat ako to mam ja
@alexis846 ty nie si navna, ty si neskutocne hlupa (prepac za uprimnost)
Zajtra chod na podatelnu na sud a daj navrh na urcenie vyzivneho pre dieta. Na nete je asi milion vzorov.
A za urcitych podmienok mas narok na vyzivne aj TY.
A premysli si, ci je toto naozaj vhodny partner
Ja dufam, ze toto si cele vymyslel unudeny admin a ze nikto nie je realne tak hlupy 🤦🏻♀️
@alexis846 to že mas vysokú materskú neznamená že ju máš celú minút na jeho dieťa, on je tiež rodič a je takisto povinný starat sa.
@alexis846 to že mas vysokú materskú neznamená že ju máš celú minút na jeho dieťa, on je tiež rodič a je takisto povinný starat sa.
@anonym_c6e534 Asi tak. Keby nebyvala u rodicov, zistila by, ze ta materska az taka velka nie je...
Nie si naivna, si proste hlupa.
Ja len dufam, ze ked mas taky problem sa s tym niekomu zdoverit, dufam ze rodicia nebudu az taki slepi, ked u nich v izbe byvate... Ze nevidia vase pomery a tento "vztah". Ak mas 18, tak tu hlupost chapem. Ak mas viac, neverim naozaj ze s tymto individuom planujes spolocny zivot a dalsie problemy do buducna.
Aj tak neverim ze tema nie je vymyslena.
Neexist ze takto bude rozmyslat zena co nie je tyrana alebo skutocne odkazana na chlapa.
Tu je tabulka aby si vedela kolko mas priblizne pytat
Sa tak nejavil znamená čo?Zaplatil Ti kávu na rande...prasilne pochybujem. A ešte má dieťa určite aj jeho priezvisko, však?
Dúfam, ze si dieťaťu nedala jeho priezvisko...
@dzulli1980 sa pritrafilo
@alexis846 Chlap je hlupák, no ty ešte väčší. Prečo, preboha, si si nechala náhodou počaté, nechcené decko s takýmto chmuľom ktorý ti s tebou nemyslí vážne? Zničila si si celý život, v konečnom dôsledku si ho zničila aj tomu chlapovi a z takéhoto genofondu nič súce aj tak vyrastie.
Ospravedlnujem sa, naozaj nechcem sudit, len ma zaujma, ze co motivuje zeny spavat s takymito ch**mi?
@alexis846 takže je to frajer, ktorý nie je schopný si ťa vziať za ženu a býva zadarmo u tvojich rodičov, má full servis, žiadnu zodpovednosť a starosť o dieťa, popri tom si stavia SVOJ dom. Môj názor je, že je to veľmi šikovné ako dokáže dolovať na hlúposti ženy 🙂.
@a0 a ešte si zabudla full starostlivosť o dieťa a pravidelný sex.
@alexis846 ved ma to dobre vymyslene, on si investuje do svojho majetku, ktory tebe nikdy nebude patrit a ver, ze ti to da patricne pocitit. Akonahle nebudes skakat, ako on piska, mozes si zbalit kufre a budes bezdomovec. Zatial co ty minas vsetky prachy na orevadzkove naklady, cize ich uz nikdy neuvidis... Hypoteku si celu zobral na seba nie preto, aby ta odbremenil, ale aby sa s tebou nemusel delit, ked na to pride.
@alexis846 Aký má vzťah k synovi? Zaujíma sa vôbec o neho alebo len o stavbu domu? Koľko má rokov? Neplánujete sa vziať?
@deti95060810 na materskej si nic svoje momentalne nekupim, som rada, ze mozem byvat u nasich ... a to nam este uvolnili izbu, ktoru som ja celu zariadila zo svojich penazi...akoze ano ostane to u nas vsetko ten nabytok, ale uz v tomto bode som nejak cakala ze prispeje nieco
@alexis846 treba sa s nm porozprávať...jednoznačne treba aby prispieva ako na dieťa tak platil niečo za seba....veď bývate u vašich, všetko financuješ ty alebo deti....nie ste zobratý, dom bude len na neho.....ak sa niečo stane, ty z neho nemáš nárok na nič a ona teba bude mesiace, možno roky bývať zadarmo a ty ho budeš živiť....normálne takto mu to povedz..toto čo robí on by bolo v poriadku v prípade ka by ste boli manželia a dom by tým pádom bol spoločný...vtedy sa musíš aj ty aj on aj dieťa uskromniť....ale teraz?on si stavia dom, ano môže tvrdiť že pre vás, ale istotu nemáš ani tú že tam vôbec budeš nejakú dobu žiť.....čo ak sa mu niečo stane? ty nemáš nárok na nič....
Zle,cele veeeelmi zle!!!
Ze este aj tu kavu si zaplatis....vrchol!!!
Toto vobec nevyzera,zeby s tebou rstal do buducna.
Vybav si vyzivne na dieta a nech ti to ogicialne posiela na ucet.
Ked je chrapun on bud aj ty...
A teda,ako s nim miues byt?
Po druhe,u mna by to uz mal na stole vyplute daaaaavno,hned v okamihu keby mi aj tu kavu kazal zaplatit..
Spite dpolu,ale sa nerozpravate?
Mas strach povedat mu veci narovinu?
Byvate u vasich a on sa nehanbi tambyvat len tak na volno.
Tomu je sveta zit.
Nechcela bx som ho..
Lebo ak to robi sschvalne,tak je to muz bez charakteru...
A ak to robi,lebo mu to proste nedochadza....
No tak prepac...taky blbx snad nemoze byt nikto!
Ospravedlnujem sa, naozaj nechcem sudit, len ma zaujma, ze co motivuje zeny spavat s takymito ch**mi?
@venom19 tiež to považujem za čisté zúfalstvo, my sme stará škola, môj muž by sa prepadol od hanby, keby som si kávu za 2-3 eurá platila sama.
tak mu nevar neper a nenakupuj potraviny etc.. rovno ho zbala vyhod alebo povedz sumu akou bude prispievat inak nech ide... pri vasich si naskriabe korunky za kt si postavi vlastny dom a ty ostanes s hlou ... u mamy v detskej izbe ... a hned ako sa narodi poziadaj o vyzivne ... alebo este lepsie-ani ho nezapis na rodny list a hlavne nedavaj dietatu jeho meno - lebo vasa buducnost je aj tak nulova
Ejha, tuto to dnes vrie! 😁
@alexis846 a co ho je do tvojej materskej? Toto fakt nechápem. Dostala si kočíkovne? No a? Ty nemáš žiť z príspevkov od statu, ale má tá zivit on!!! Sorry, ale keď už si posrata ty, to s nim nevedia narobiť poriadok Vaši? Danovy bonus kto pobera? Jaj, tatinko predsa! A nezabudni, ze ked budeš robiť, tak ti nedá ani floka, lebo povie, že si mas zarobiť ešte viac... uprimne, gratulujem ti k takému chu....i. keby si bola mojou dcérou, už s tebou riešim pravnika a vyzivne na Vás oboch. Lebo tudy vlak nepojede. A v tom JEHO DOME budeš vzdy len najomnicka, na to nezabudni. Budeš môcť len platit a byt ticho. Presne ako teraz. Už teraz je mi ta ľúto.
Treba požiadať o výživné aj na dieťa aj na seba. A čo sa týka platenia za bývanie, nech pýtajú rodičia alebo nech mu ukážu dvere
Ja viem, ze to je moja chyba, keby som vedela, ze to bude az taketo, tak by som to vyriesila s tym tehotenstvom na zaciatku inak aj ked taketo riesenia uplne neuznavam.uz mam aj viac rokov a mna aj potesilo to tehotenstvo, vzdy som tuzila mat dieta a bolo mi luto, ze vsetci naokolo rodiny a ja stale nic, bola som asi tym az prilis zaslepena a prilis som sa tesila, ze som uplne prehliadala toto a tak som aj dopadla.
@alexis846 predtym bol aky?
@tykat ako nebudem klamat, nejake naznaky lakomosti tam boli, ale skor som to vnimala ze len prepocitava peniaze ked zacal stavat, ale vtedy mi aj zaplatil a nebolo to proste take. Ale nikdy v zivote by som nepovedala, ze to raz pride az sem, lebo toto cele zacalo takto az ked som otehotnela

Ja neverím, že si tak hlúpa a rodičia ho ešte nevyhodili.