Partner mi vykričal, že naše dieťa nie je jeho
Dámy a aj páni. Mám problém a možno Váš pohľad na vec mi pomôže riešiť vec.
S partnerom máme nezhody už dlhšie. Dcérka má 8,5 roka. A dnes mi partner v hádke
povedal, že nie je jeho, lebo sa na neho nepodobá. Boli sme na umelom. Povedala som mu
nech si dá urobiť genetické testy, že to Ja zaplatím, ak neverí. A on na to, že ktovie, čo mi
v tom centre dali..... Pritom dcérka je v podobe na jeho mamu. Tak ma to vzalo, že uvažujem,
či má vôbec význam s ním ostávať len preto, že dcéra ho má rada. Toto bolo len vyvrcholením
našich problémov... Ale prekvapilo ma to, že skoro 9 rokov žije s touto myšlienkou.
Myslím, že všetky ostatné hádky a nezhody sú zanedbateľné oproti tomuto.
Keď som sa vracala z pôrodnice a volala som mu, že nás púšťajú, povedal mi, že nech
zavolám otca a on ma dovezie. Moja reakcia bola, že či to je jeho dieťa, alebo otcovo. Tak
prišiel. Hneď v ten deň chcel ísť spať k mame, vraj ho bolí hlava a nech so mnou ostanú
rodičia. ... Keď sa malá narodila neboli sme už najmladší, takže kus rozumu by už mal mať.
Ale nemá... Mám pocit, že som len slúžka, ktorá ma zabezpečiť jeho pohodlie. Nie sme zosobášení,
asi by to bolo horšie, podľa jeho reakcií v niektorých situáciách " si moja žena tak to budeš robiť ".
Na domácnosť mi dáva 200 eur mesačne a myslí si, že je to veľká suma, byt a ostatné poplatky
platím ja ( byt je môj ). Raz sme sa hádali, povedala som mu, nech si perie, žehlí, varí a nakupuje
sám a on mi povedal: Veď Ti predsa dávam peniaze tak to máš všetko robiť ty.
Ďakujem Vám za reakcie a Váš čas.
Dáša
@jankalukasova vzhľadom, že už 200 eur čo jej dáva určite za tento mesiac minula, tak by postačovali aj igelitové vrecia 😝
tento pan to sa ani neda nazvat otec a partner. prva vec co ma zarazila je kolko prispieva na chod vasej spolocnej domacnosti. akože sory ale mne dava priatel 250 eur iba na stravu a poplatky za byt a to este kupuje vselico mozne pomimo tejto sumy a to sme iba dvaja. neviem kolko zaraba ale aj vzhladom k veku a k sume minimalky isto zarobi viac ako 200 eur. co robi zo zvyskom ved ma doma vsetko co potrebuje a peniaze idu predsa aj na neho a na jeho rezie a takisto na dcerku ktora je podla veku skolacka a je mi jasne ze v niektore mesiace len vydavky za su mozu byt aj 200 eur
Dalsia vec pises ze nie ste manzelia. ked sa mala narodila musel predsa potvrdit otcovstvo urcite by to nerobil ak by mal pochybnosti. preco to nevytiahol vtedy ale teraz po rokoch? A ako sa sprava k dcerke?
A jeho moralka a etika....neviem ci by som dokazala zit s clovekom ktory dovolil svojej byvalej priatelke ist na potrat len preto ze boli mladi...keby mali 18 ale on mal 28? to je bezny vek na dieta.
Verim ze ho mas rada a isto aj dcerka ale ja by som dala dlhy rozhovor kde by som jasne stanovila hranice ak chce s vami dalej zit musi zacat k tebe aj dcerke pristupovat s respektom a zodpovednostou. inak by som naozaj vazne zacala uvazovat nad rozchodom.
@pp2014 Takto sa správa 9 rokov, alebo len teraz? Smutné.
200e?😂 To je magor s prepacenim. To mu akurat pokryje jeho jedlo co prezerie za cely mesiac ktore mu ty navaris... Zadarmo u teba byva, energie platis ty aj vydavky za dieta. Jemu je hej... A potom ta buzeruje, ze ved ti plati... Uz len to ze u teba byva zadarmo a nemusi platit najom alebo splacat hypoteku, tak uz len zo slusnosti by mal uradit vsetky energie a sluzby. A potom k tomu prispiet aspon polovicu na domacnost a stravu a vydavky s malou...a ani potom nema pravo si takto vyskakovat! Malo by to byt naopak a zacni ho buzerovat ty😂
@pp2014 52 ročný chlap, nasťahovaný u svojej priateľky a platí tak, ako začínajúci slobodný absolvent rodičom za mamahotel. Skvelo si si vybrala. Už len vziať rozum do hrsti a poslať ho, nech sa v 50ke "chlapec" začne starať sám o seba.
Ideálny partner. Chlap v 50ke by mal byť už na vrchole svojej kariéry, čo to vlastniť a správať sa zodpovedne. Toto je "chlap", ktorý sa zasekol niekde 25 rokov pozadu
Baby vsetky tu nadavate na chlapa, ale co za zenu so sebou necha takto mavat ze je ochotna dlhodobo zivit muza a este aj znasat jeho drzosti? Vzdy treba zacat od seba, zvysit si sebavedomie a hlavne nedavat dcerke priklad toho, ze taketo partnerstvo je v poriadku. By som ho tresla panvicou po hlave a poslala kade lahsie. A vratit sa moze ked sa spamata..... nie ze nebudem mu prat a podobne to kde sme? ja by som tiez nebola occhotna sa pozerat na spinave smradlave ponozky. Ako ked sa mu nepaci nech si najde vyhodnejsi podnajom. Nemyslim si ze tvoj rodinny rozpocet zrujnuje vypadok 200€ (lebo zrazu bude menej vydavkov na vodu, jedlo, hajzlak) a svojeje dcerke spravis sluzbu do zivota v tom ze si na krk po tvojom vzore nezavesi podobneho patologickeho blbca
Láska už nie je. iba moja hlúposť, že kvôli dcére som to všetko tolerovala. Máte pravdu. Už nebudem počúvať, že som mu zničila život a podobne. Musím svoje sebavedomie znovu nájsť. A máte pravdu, že mu niekto asi radí. Zarobí asi 850 eur + stravné lístky, časť z nich dá svojej mame, časť použije, lebo som odmietla variť dve teplé jedlá denne.
@pp2014 On zarobí 800 € a Tebe dáva 200 €? To čo je?
No ja by mu nabrýdzala, veci by som mu vyhádzala z okna, by sa posral........
zbal ho a vyhod von oknom, pýtaj si aspoň 300e na výživné, nech sa spamatá
@pp2014 Prosim Ta nenechaj sa takto vyuzivat.. Boze ved to sa ani citat neda co ten chlap vyvadza a hovori, ze sa nehanbi.
Na vyzivnom dostanes podobnu sumu a mas o kopec starosti s nim menej...
Ty mozes byt este stastna s niekym inym a nie s takymto blaznom. Nestracaj cas! Prajem Ti vsetko dobre!
@pp2014 je to hlupák povedať takú vetu:(ale on má asi celkovo nejaký problém.Dava Ti malo na domácnosť a neviem kedy a prečo by si mala variť 2 teplé jedlá denné.Asi je to dospelé dieťa.Co mala zaňho mama rozhodovať v 28 rokoch??
Nie je jedináčik?
Tvoj vzťah je zlý a bude ešte horsi...časom...
Asi by mu bolo treba zhodiť kohútik a nech sa poprace k mamicke, keď sa nemieni zmeniť toto nie je normálny vzťah, manželstvo
Ty si stoj za svojím a nenechaj sa utlacit od primitiva.Preco nič nemal v 42 r?keď ty máš byt?kde dovtedy býval?
Ako ženu by ma urazil na veľmi dlho a podľa mňa Vaše spolužitie je už dlhšie zle
máš pocit že dcéra potrebuje takého otca ktorý ju nechce? a ty takého muža ktorý ťa nemiluje a neváži si ťa? odpovedz si a uvidíš aké je to rozhodnutie ľahké...
Prečo ho obskakujes, peries, varíš...? Robíš mu mama hotel a ešte ho necháš, aby si o teba ústa obtieral? Tých 200€, čo ti dáva je akurát tak na smiech. Vieš ako fungujú chlapi, čo si zaslúžia obdiv? Takí chodia do práce, do rodinného rozpočtu vložia celú výplatu, po práci sa venujú rodine, deťom a domácnosti, pretože sú spoločné. Nemajú problém postarať sa o deti, utrieť zadok, osprchovať... keď žena nemôže, vedia zotrieť podlahu, vybrať umývačku, prehodiť prádlo do sušičky. Ten exemplár, čo máš doma si nezaslúži ani pobaliť veci, raz by mi doma chlap zapochyboval, či sú deti jeho a vychádzala by som mu tie handry rovno z okna na ulicu... Začni si vážiť sama seba, lebo to čo mu ty teraz dovolíš bude raz tvoje dieťa považovať za normálne a rozhodne to normálne nie je.
Prepacte, moj prispevok mal ist do inej diskusie
@pp2014 za 200 e chcel 2 teplé jedlá denne a časť lístkov dáva svojej mame? Na tvojom mieste by som sa cítila ako posledná chudera a keď by som sa musela pozerať na takéhoto dilina doma, zdvíhal by sa mi žalúdok. To je egoistický parazit, pošli ho prosím k mamičke, oni dvaja si už poradia, vám bude s dcérou lepšie, fakt keď tvoja dcéra toto vidí doma, bála by som sa, že privedie raz domov podobného egoistu. Ešte by ma fakt zaujímalo, čo tento pán robí so zvyškom svojej výplaty...
Dohovie či ostatnú výplatu mamičke nedáva a či aj mamička nevydelila tých 200€ pre teba 🙄
Akože kvalitne ťa využíva. Nič viac. 🤐
@pp2014 no, dievčatá, vy ste všetky radikálne... samozrejme, situácia nie je ideálna a chlapíkovi zjavne dochádza, že mu život uteká pomedzi prsty a kompenzuje si to doma blbými kecami... ale riešenie existuje... nevravím pp, že si máš nechať skákať po hlave, ale kufre pred dverami sú ultimátne riešenie, len to vyhrotí situáciu... skús si dať nejaký termín, napríklad týždeň, dva, počas ktorého si premyslíš všetky argumenty, naozaj všetky, z každej strany... a jedného pekného dňa ked budeš vedieť čo od neho vôbec chceš, tak mu to s chladnou hlavou predostri... bud pripravená že bude protestovať, mať kecy presne také ako má teraz, ale teba to nevytočí, lebo napr. že nie je jeho? čo ty s tým máš? nie je to predsa tvoja vina aj keby to bola pravda, ved ste boli na umelom! perie práčka? super, si taká ochotná že mu ukážeš ako sa to robí, aj triediť prádlo ho naučíš, od zajtra totiž jeho veci prať nebudeš... detto jedlo... čo sa týka platieb, radím ti spísať si všetky mesačné výdaje na domácnosť a malú - inkaso, nájom, kablovka, vodné a stočné, poistka na byt, odpad, dane, mobil pre malú, školné, krúžky, nákupy, proste všetko čo sa týka dcéry a aj jeho... ked to budeš mať na papieri, môžeš mu to jednoduchšie oplieskať o hlavu... trvaj na dohode... dokonca môžeš prihodiť aj perličku že navrhuješ aby chodil na nákupy kým ty budeš variť, vymeníš nákupy za to jeho varenie o ktorom si hovorila na začiatku rozhovoru 😁 nemusíš ho nikam vyhadzovať, je celkom možné že mu to dôjde, muži si prosto neradi čo i len predstavujú že ich ženy si vedia aj dupnúť... prajem pevné nervy...
@pp2014 a ešte voľačo by som chcela... nemusí to vôbec dopadnúť tak že sa rozídete, nepoznám ho síce, ale muži naozaj nemajú radi hysterické výstupy, proste s chladnou hlavou to ide ľahšie - všetko odpinkaj že to jednoducho nie je tvoj problém ... alebo niečo za niečo ... 😁 proste ho len treba vychovať ako žiť so ženou, pokiaľ to mama neurobila...
Preco su niektore zeny take tavy, ja neviem 😱 uz davno by som ho poslala do certa.
@jankalukasova trefnejsiu odpoved som na koniku este necitala 👏
@pp2014 no 200 eur ti bude musieť dávať aj keď ho vysťahuješ ....
no podľa môjho názoru kretén, spamätaj sa kým môžeš, si podľa všetkého schopná rozumná žena. Určite si budeš viac užívať život bez neho. A hlavne tvoja dcérka, nech má iný príklad v ,,otcovi,, Ale to je moja rada, musíš sa rozhodnúť ty či ho máš rada, či sa ti oplatí s ním zostávať ...
@beadgirl osobne su myslim, ze tak stareho chlapa uz neprevychovas...

@pp2014 v tescu maju akciu na kufre, take obycajne.. ale na riesenie Tvojej situacie stacia aj tie velke tasky z Ikea.