Partner mladší o 13 rokov
Ahoj dievčatá, ste tu niektoré také čo máte partnerov mladších o 10 a viac rokov? Mám priateľa o 13 rokov mladšieho, ja 41 on 28 ale neviem či v tom pokračovať alebo nie. Nezaujímajú ma názory a teórie niekoho, kto takýto vzťah nemal, ale skúsenosti dievčat, ktoré to zažili a zažívajú.
Ahojte moja priateľka je tiež o 12 rokov staršia mám 41 ona 53 ročná ale stále má zablokované že má viac ako 12 rokov staršia že je to veľky rozdiel aj keď ja sa prispôsobím aby som staršie vyzeral a jej vyzeral môj vek k nej stále má blbý pocit aj keď sme obaja do seba zamilovaný. Toto jej už niekoľko mesiace vadí a nevie sa stým vyrovnať človek sa aj bojí že keď si klaknem pred ňou pred verejnosťou a požiadam o ruku tak má kvôli tomu odmietne.Viem že sú aj aké ženy kde tento rozdiel vekový neriešia ale keď niekto miluje niekoho nemal by mať problém s vekom.
@stanulka27 a ako na to reagovali vasi rodicia a blizsky?
@zuzkalujza
@mamandyka čítam túto diskusiu a žasnem 😃, tiež mám blíženca o 12rokov mladšieho a je to ten najlepší vzťah, toľko pozornosti a lásky, čo dostávam
@miriam11 myslim, že ti celkom nerozumiem. Ak do vzťahu vstupujes takto negatívne naladená tak čo potom od neho ocakavas. Jasné, že sa môže udiať kadečo ale mala som manžela, ktorý bol odo mňa starší o 7 rokov. A podvádzal ma kade chodil. Kde je napísané, že či už s rovesníkom alebo starším partnerom to vyjde? A úprimne ti poviem ani sa tým netrápim. Pochopila som, že ak chlap chce a odíde aj keď sa na hlavu postavíme. Som absolútne finančne nezávislá od svojho partnera, mám vlastný byt a auto. Takže svet sa nezruti a pozitivizmus si zachovam vždy a nie len v oblasti vzťahu
@minsi ďakujem veľmi pekne. Áno, bolo to náročné ale hlavne kvôli tomu, že ja som s tým nebola celkom vysporiadana a neverila som tomu aj kvôli tomu, že môj exmanzel ma roky podvádzal. Ale povedala som si, že nemám čo stratiť, mám prácu, vlastné bývanie aj auto a som finančné nezávislá. Nepotrebujeme partnera za každú cenu. A zatiaľ nám to funguje a tešíme sa z nášho nádherného syna.
@walentina7 s akým deckom? Každý človek predsa musí určitým spôsobom ostať decko.
@mamandyka ja som tiež blíženec. Pár dní po sebe máme narodky a najväčšia sranda, že aj v čínskom horoskope sme jedno znamenie.
No ale, myslím, že to viem zhodnotiť z oboch pohľadov, pretože som mala aj opačne, staršieho partnera, 10rokov rozdiel bol medzi nami a tento terajší, mladší je vo všetkom zodpovednejši, aj vzťah berie inak. Atď. Tým chcem povedať, že nie každý mladý je decko.
@dee01
@mamandyka
@zuzkalujza
Joj baby ja som sem nazrela ze co a ako,lebo sice nemam vztah s mladym muzom,ale s jednym o 11rokov mladsim si piseme a celkom nas to pritahuje k sebe zatial a aj sa chceme stretnut...ja mam 41🙈 (sice este vydata ,ale v januari idem riesit rozvod,muz ma uz nelubi,ani ja jeho a ma milenku)ale bola som zvedava ci vobec existuje nejaky par ktoremu to funguje s takym vekovym rozdielom,ci vobec ma zmysel sa s nim stretnut...ale pozeram ze moze to byt aj pekne....inak @dee01 ja som tiez blizenec a on tiez😁...a co pozeram vacsinou su tu tí mladsi chlapi s ktorymi to klape vsetko blizenci tak ma to celkom potesilo...a gratulujem mamndyka k syncekovi
@mamandyka je moj sen mat na sex takú partnerku
@mamandyka Za mna sa sex a nezavazny vztah ok, na vazny vztah absolutne nie. Bude chciet casom ine veci ako ty - dalsie deti. Navyse zeny starnu rychlejsie ako muzi, nebudes pre neho zaujimava. Mala som taky nezavazny vztah, od zaciatku mi bolo jasne, ze to casom ukoncim, co sa aj stalo a bolo to 9 rokov nie 13 a tiez som bola mladsia. No vy uz vlastne vazny vztah mate a mate 2 rocne dieta, osobne to vidim tak, ze o par rokov sa pravdepodobne rozidete pre mladsiu, vek neoklames.
Dalsia vec, o par rokov menopauza, on na vrchole sexualnej aktivity, sex po menopauze uz nie je to iste, mne tak blikaju vsetky red flags, ze toto casom zakape, Zial, som realista, moc ruzovo to nevidim