icon

Partner nás opustil kvôli veci, ktorá neexistuje

teulik
4. máj 2015

Dobry vecer idem si sem po radu neviem co dalej a ani ako to riesit.mam partnera no uz nemam mame spolu babetko.partner nas opustil je presvedceny ze som.ho podviedla ale to nieje pravda.on mi to samozrejme neveri.ma dokaz o tom ze ma pravdu on si nahrava nase rozhovori ked spolu volame a vjednom.rozhovore ako s nim volam pocuje mlaskanie a vzdychanie dal si tu nahravku zevraj vycisti a sa mu to dokazalo ze mal.pravdu.ale pravda to vobec niejei je to blbost.povedal to aj svojim rodicom a ty ho v tom podporili.ja neviem co mam robit a ako dalej je to vsetko blbost som stoho uplne nestastna ako dokazat ze to tak neni.ako to mam riesit?prepacte za pravopisne chyby

mirka49
5. máj 2015

@malabiba predstV si ze ano..... A na to su zbytocne sedenia,liecba ci psychos.....

jabadaba
5. máj 2015

@teulik na rovinu - tvoj partner nie je normalny! Utekala by som kade lahsie!

tinushka13
5. máj 2015

Ani som nečítala komenty.. myslím že všetky sa zhodneme na jednom 😀 😀 mať takého psychoša pri sebe tak radšej sama s jednom tričku s igelitkou. Takýto človek ti nebude nikdy oporou a pomocou. Keď dokáže urobiť čosi takéto..urobí aj iné. Veci by sa možno len stupňovali a boh vie kam ďaleko by zašiel.. dnes sa deje hocičo.. Na tvojom miets eby som ho ani nekontaktovala nič. Rozhodol sa sám. Daj mučas nech to vstrebá a uvedomí si . Na jeho rodinu kašli keď ho v takom podporia a ani sa neunúvajú s tebou hodiť reč už len kvôli vnúčaťu.. možno to majú dedičné 😀 😀

bonavoxa
5. máj 2015

Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde....

jano8
5. máj 2015

Tvo partner ma asi nejaku zlu skusenost. Mozno niekto podviedol jeho blizkeho cloveka a jeho to velmi zasiahlo. Ak sa to da, pokus sa s nim o tom porozpravat. Co sa mu stalo a preco je taky podozrievavy. A ked zistis, kvoli comu to tak je, mozes mu vysvetlit, v com si ty ina a preco ti moze doverovat.

mamulka211
5. máj 2015

@jano8 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 urcite to bude tak

lubicaregecova
5. máj 2015

hm, ten človek má veľmi málo sebavedomia... nahráva si ťa, špehuje ťa... máš chuť takto stráviť život?

timea7
5. máj 2015

@jano8 tak na mieste zakladateľky témy by mi bolo absolútne ukradnuté, či muža, ktorý si nenechá nič vysvetliť a odíde na základe takej hlúposti, niečo zasiahlo 😝 😝 😝 😝 😝, maximálne by ho mohlo zasiahnuť niečo hodené mojou rukou, ak by som zistila, že ma nahráva...ak si si nevšimol, on nemal záujem o rozhovor, ani nestálo vysvetlenie, je neochvejne presvedčený o svojej pravde. Keby sa všetky ženy tu na MK,ktoré boli podvedené, alebo mali nejakú negatívnu skúsenosť, správali ako on, tak by sa to tu zúžilo na jednu tému - ktorý mobil nahráva najdôveryhodnejšie...

jeennyv
5. máj 2015

@teulik nic v zlom, ale mala by si byt skor rada, ze si sa zbavila tak choreho cloveka, ocividne problem je niekde inde v jeho psychickej nevyrovnanosti, mozno je to aj na nejaku diagnozu, ved ktory normalny clovek si nahrava rozhovory a dava si ich aj cistit.....najlepsia cesta k tomu, aby ta na kazdom kroku kontroloval... podla mna nemas co banovat, ze odisiel....

malabiba
5. máj 2015

lenže ona nie je vy...žije s ním nie jeden deň, majú dieťa....otázne je, či bol taký stále, ak áno je to minimálne psychické týranie, také ženy sa len ťažko dokážu odtrhnúť od muža....ak bol predtým v pohode, bolo by veľmi zvláštne, že sa len takto kvôli jednému telefonátu zo dňa na deň zmenil, musí byť za tým niečo viac - ....takže my tu môžeme v takýchto témach iba polemizovať 🙂
@mirka49 áno žiarlivosť sa lieči a úspešne s odborníkmi, ak človek chce

timea7
5. máj 2015

@malabiba už s ním našťastie nežije

papricka33
5. máj 2015

Tak v prvom rade by si si mala vydychnut, ze si sa ho zbavila (ak vobec), moze byt, ze sa mu paci ako prosikas, aby sa vratil, ked prestanes, zacne otravovat... A v druhom rade by som ho na fleku zazalovala za to odpocuvanie 😉 Je to trestne, aj ked sa to tyka partnera

bonaqa2013
5. máj 2015

Manželovi treba vybaviť psychiatra. ale ti povem takého barana mať pri sebe celý život to je na mašľu.... že nahráva telef., si píš že za pár rokov máš na krku CIA. Ten je schopný aj toho.

mamulka211
5. máj 2015

skratme to, proste sa nanho vy.er, niet co riesit.

saxxxana
5. máj 2015

@teulik nahrava si hovory? A to je podla teba normalne? To svedci len o tom ze ta CHCE pri niecom prichytit, aj ked by to malo byt len nafingovane. Podla mna si hladal len dovod ako odist. A k tym zvukom ja mam taku aplikaciu kde si mozem pustit do pozadia akekolvek zvuky napr ze som na stadione, alebo ze idu okolo mna sanitky alebo ze pri mne steka pes...dnesna technika uz vie divy 🙂 Tak isto si to moze pustit on u seba a povedat ze te zvuky idu od teba, to nemoze nik vediet kto si vypocuje nahravku ci to jemu mlaska alebo tebe....je to magor

mikema
5. máj 2015

@teulik on si nahrava vase telefonaty? To je ake psycho? A on si mysli, ze si mala pocas hovoru sex, ci co? Este raz psycho. Uprimne? Bud rada, ze je prec! Ktovie coho je schpony. Teraz nahrava a o rok by ta mozno mlatil za nieco, co si sam nahovoril. Vztah bez dovery nemoze fungovat.

elika74
5. máj 2015

@mikema ... Alebo si namontuje kamery do bytu. Stb-ak jeden.... 😠

timea7
5. máj 2015

@mamulka211 jasne, stručne, výstižne !!! Mohla si to napísať hneď na prvej strane a nemuseli sme všetky klávesnice drať 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lenbea
5. máj 2015

@teulik tak už to neni normalne, že si nahrava vaše rozhovory. a ešte ked ho rodičia podporuju v tejto "zvratenosti" - že si to da ešte vyčistiť... možno by si mala byť rada, že si sa ho striasla teraz, lebo chorobna žiarlivosť ide do krajnosti. to je proste teror, psychický a potom aj fyzický a nepotrebuješ, aby sa na to Tvoje dieťa pozeralo. sak keby si tam ozaj volakoho mala, že by bolo počuť mliaskanie, tak odideš odital, alebo mu povieš, nech je ticho. ale tvoj to asi nepochopi, ked si sam vsugeroval take blbosti.

mamulka211
5. máj 2015

@timea7 ved si popiste 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lauricka
5. máj 2015

@teulik prec od psychopata, co najrychlejsie a najdalej

mikema
5. máj 2015

@elika74 a mozno uz aj namontoval. Keby moj nahraval nase telefonaty, asi by som mu rovno kupila kazajku a miestocko na psychiatrii a potom by som si v pokoji pobalila kufre. Boze, ani predstavit si to nedokazem a uz vobec nie, ze by som to akceptovala...

dana_l
5. máj 2015

a vsimli ste si ze autorka sa ani raz nezapojila do diskusie

teulik
autor
5. máj 2015

@dana_l teraz som sa sem dostala
Dakujem vsetkym za vase nazory necakala som ze tu bude toho tak vela vsetci ste sa zhodli ze to nieje normalne nieje len ja som to chcela nejakym sposobom napravit ale neexistuje ziadny lebo vobec o to nestoji.akko tu citam tie nazory myslim ze mate pravdu naco byt s takym clovek.bude to asi tazke sama z dietatom ale nebudem prva ani posledna

eliska2923
5. máj 2015

radsej sama s dietatom a s cistim svedomim ze si pre dieta urobila to najlepsie a naucila ho pravym hodnotam zivota, naucila ho verit, lubit... to by sa tvoje dieta od toho "utecenca" nikdy nenaucilo. a ver mi dovera je zakladom vsetkeho

citronade
5. máj 2015

A inak, naco sluzi funkcia nahravania hovoru? Na nahravanie?

Co ak je zakladatelka psychopat so snahou ziskat pohlady ludi na ,,ziarlivca,, aby dokazala argumentovat co sa tyka emocii, nakolko vo svete emocii je sama strateny pripad a manzel terc, ktory trpi pseudoparanojou, ktora je po case bezny jav vo vztahu so psychopatom...

Ucelom mojho prispevku nie je konkretny pripad spochybnit, klidne to moze byt pravda...

len taka vlozka-nie je vzdy vsetko ako sa zda...

citronade
5. máj 2015

😀

cailinevelyn
5. máj 2015
cailinevelyn
5. máj 2015

@teulik a stastna, si zabudla dodat, aj ked podla mna az casom, az terajsia bolest vyprcha...
lenze spokojnej a stastnej sa Ti dvere otvoria este k vacsiemu stastiu - a mozno nebudes sama s dietatom, ale s novym partnerom, ktory si vas oboch bude vazit.
tot moj nazor

alby2014
5. máj 2015

Teda, ze Igor nahrava politickych protivnikov ma neprekvapuje, ale ze aj vlastnu zenu.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂