Partner nás opustil pre milenku
Som strašne sklamaná partner nad opustil pre milenku rozhodol sa pre ňu a nechal 10 m dcérku..pracuje s ňou a hneď po našom rozhode spolu bývať,úplne zahodil všetko pre nejakú chuderu.Ona je slobodná spolu chodia von zabávajú sa pijú a ja doma neviem čo skôr..výživné som si podala no sme od seba dva mesiace pre malú mi nič nedoniedol.zrazu mi volá že chce malú vziať von nedala som mu ju neviem sa zmieriť že nás opustil a bude s tou. Chudinou a mojou dcérou mám chuť ich vyfackat oboch.
Maminuska podľa mňa to nieje to isté ako keď s deťmi vyrastas sklamal nás a to mu neodpustím keby bolo na mne malú by nikdy neuvidel zato čo urobil
@maminuska On. S tym, ze byvala mu nedovoli dieta si zobrat, cez sud to nechce riesit na silu, takze, ta priatelka vobec nevie co ma ocakavat, ci o rok/dva pribudne kazdy druhy vikend to dieta, ci bude do nekonecna chodit k byvalej pozriet sa na to dieta... Ach, asi by som mala otvorit novu temu :D
Som nahnevaná sklamaná najradšej by som mu rozhodovala zadnicu on si len zavolá kedy jemu to vyhovuje a ja sa môžem zblázniť mala maká 39 t a on len ako sa máte?super ty debil
@guinevre ak sa stýkaš s mužom so záväzkami , tak s touto alternatívou musíš rátat a musíš byt jej otvorená . Lebo skutočne sa môže stat že sa dieta o dva roky u vás ocitne v trvalej starostlivosti .
Ak ti ponukne manželstvo , je na tebe ako prijmeš toto potencionálne nevlastné materstvo .
@mima4 ale ved ani ja 🙂 . Preto píšem že to chce čas, že emocie opadnu . Len nesmu byt večné . Ja som tie svojho exa nenávidela, len teraz z odstupom času viem že to nebolo to najlepšie, škodila som hlavne sebe. Ale nikdy som nebránila aby s detmi stýkal, nikdy. Jeho to aj tak po čase omrzelo a ked si našiel cicu micu , tak prestal sa stýkat uplne.
@keziah tiez by ma zaujimalo, ze po kom ma dieta priezvisko. S muzom, co by si ma nechcel vziat, by som 1. nemala dieta 2. ak by sa postastilo, tak bude mat priezvisko po mne - vezmes si ma, priezvisko sa zmeni, nevezmes si ma, bohuzial... Je to len zdrap papiera, ten rodny list, nie? 😝 Vydieranie, ale ta tvar mojho vtedajsieho priatela (teraz manzela) stala za to. 🙂
Inak suhlasim s maminuskou a inymi, nebran mu stykat sa v rozumnej miere s dcerkou. Najskor pod tvojim dohladom, este je malicka, resp. u teba doma, nemusis byt v rovnakej miestnosti a pozerat sa na nich.
@majka99999 ty si ale číslo 😀 , ale svatu pravdu to máš. Na "keru riť " ženy dávate meno po partnerovi ked si vás nevzal ?
@jabada - dieta je vacsim zavazkom pre zenu - matku. Zena obycajne nema dieta s niekym, s kym neplanuje zivot (az na mini vynimky), kým muz ktorý neberie vztah vázne, existencia dietata mu nebráni opustit tú svoju partnerku... proste poriesi to smiesnymi alimentami a vsetko si ponesie na chrbate prave ta zena. Muz si skor rozmysli, ci si dotycnu vezme ako to, či ju "oplodni"... Proste ked sa mu znudi, frajerku pusti k vode, a to ze ona s nim ma dieta..tym ze ju nebral ako celozivotnu partnerku, co by potvrdil manzelstvom...tak bye bye dievča..
@maminuska
@majka99999
na keru rit?!! Je to "in", hlavne sucasne zeny si myslia ake su v tomto smere moderne, ze sa nechaju nabuchat frajerom (pravdaze oslovenie "partner" aby to nebol priatel, aj ked vsetci vedia, ze nie su manzelia), maju ruzove licka z babatka... romanticke predstavy... a chlap si masti brusko, madli ručky... jak odrbkal tu modernu dorku 😉
@majka99999 uz odpovedala na strane 3, ze priezvisko ma po nej. podla mna to nie je vydieranie, povazujem za uplne normalne, ze dieta sa vola tak, ako matka. pokial sa otec chce silou mocou volat inak, je to jeho vec 🙂
@maminuska ja Ti neviem, mne to pride ako milenka. Proste, ak ma niekto vztah tak je divne zacat si s niekym inym a tu osobu, s ktorou si zacne ja volam milenka. Proste nevera ako nevera, ani vo vztahoch bez papiera nema co hladat. Ak niekto chce smykat pomimo, nech najprv ferovo ukonci uz pretrvavajuci vztah ci manzelstvo a potom nech si ide.
@jabadaba jasné že nemá nevera vo vztahu čo hladat, to určite nie.
To čo píšeš je ideál. Lenže milenka je tam kde je oficiálne pár, ktorý to má " aj na papiery " . Dovtedy dotyčný pán môže povedat ja s nou nič nemám , je to len jedna z mojich spolusúložníc, ktorá mi občas operie trenky a noačo že spolu máme dieťa ?
Ja mám takého tupca bratranca, mal partnerku s ktorou ma dve deti a ked mu prišla na to že má aj dalšie priatelky tak jej šplechol do tváre že " ona ho obmedzovat nebude, lebo nie je jeho žena" a je len niekto komu urobil decko a č on s ňou má .
Niekedy sa mi až rozum zastaví že máme spoločnu babku a naše matky su sestry. 😅
@mima4 no tak ja chapem poziciu zeny milenky tak, ze milenkou je vtedy ak sa pelesi s chlapom, ktory stale zije vo vztahu. Ak ma vztah uzavrety a porieseny, potom dalsia zena je priatelkou. Takto to ja vnimam. A nejak som nerobila rozdiel ci niekto paralelne smyka popri manzelstve alebo partnerstve, proste je tam pritomna nevera, jeho ucastnikmi su milenci. Ale aj maminuskina teoria ma nieco do seba.
já bych to rozdelila takto:
přítelkyně - kamarádka se kterou nespí
milenka - ta se kterou má občasný pohlavní styk, bez dalších závazků
žena - ta se kterou bydlí, spí, a má nějaké závazky
manželka - ta se kterou je sezdaný

@ejmi25 ak by si mala partnera ktorý by bol rozvedený a mal by deti , spolu by ste mali dietatko a svoje prvé deti by si brával k vám ako by mohol , platil by na ne a finančne sa staral o ne , opustil by svoje deti z prvého manželstva ?