Partner nechce ísť so mnou na svadbu
Ahojte,
Moj partner nechce ist so mnou na svadbu..ani ja nie som nejaky spolocensky typ, ale on vyzera ako keby mal ist na popravu. Je to rodina a preto odmietnut nechcem a nemozem. Je introvert, to som aj ja, ale v tomto by som sa prisposobila. Je starsi, ma 43 , ja 29. Je to podla vas ok?
Už tu bolo podobne na 10 strán, pohľadaj. Babenka sa s tĺkom tuším rozišla, lebo cez svadbu jej sesternice mal dôležitú oslavu narodenin kamosa🤧. Ten tvoj ostarok tiež neukazuje, ze sa z lasky❤️premôže. 40tnik... Chod sama, možno tam nájdeš lepsie✔️
Nechce sa mi všetko čítať. On už má nejaké deti? Rozvedený, slobodný? Pretože ja to vidím tak, že sa neplánuje nejak začleniť do vašej rodiny. Ja som nechcela chodiť na veľké rodinné akcie keď som už bola rozhodnutá pre rozvod.
Tak snáď sa zabavíte a bude dobre, ale mne by sa nepáčilo, aby som musela na takéto udalosti svojho partnera prehovárať.
@simona20201309 nema deti a nebol zenaty
je to o tolerancii...pokiaľ je introvert a necíti sa tam dobre zbytočne by som ho tam neťahala.....a to bez ohľadu na to či je to rodina priatelia ... pokiaľ sa niekto necíti komfortne určite ho nenútiť......
ja sama to nenávidím a týka sa to aj rodinných stretnutí...niekedy mám lepší deň a idem na chvíľu niekedy nejdem vôbec necítim sa komfortne....a rodina aj priatelia to chápu a akceptujú...
to isté by som čakala aj vo vašom prípade 🙂
@aminah09 tiez neznasam svadby a vsetky ostatne spolocenske udalosti, po par hodinach som na nich nervozna a chcem ujst domov. Takze ho chapem. Ak by priatel naliehal, tak zo slusnosti a kvoli nemu by som sa prekonala, no zaroven uz vie, ze aj sa chce ist zabavit tak radsej ide sam 🤣 on by urobil to iste, ak by to bola “udalost” na mojej strane rodiny. Prisiel by na 2-3 hodky, odtrpel si to aby sa nepovedalo a odisiel by domov.

Je fajn, že sa rozhodol vystúpiť zo svojej komfortnej zóny. Je to svadba vzdialenejšej rodiny, takže rozhodne nebudete stredobodom pozornosti. Ak toho bude na vás priveľa, môžete sa vytratiť na menšiu prechádzku, a potom sa vrátiť na nejaké tanečné kolo. Bude to v pohode.
Len mi tak v súvislosti so svadbou napadlo: vy chcete svadbu alebo len sobáš? (Ak má problém ísť na cudziu svadbu, neviem si ho predstaviť ako ženícha - na vlastnej svadbe by rozhodne bol stredobodom pozornosti) Či vám to stačí takto "na voľno"? A bude vám to vyhovovať aj keď prídu deti?
Neodpovedaj, len sa nad tým zamysli. 😉