icon

Partner nechce napísať dom na mňa

sfet
31. mar 2017

Ahojte kočky! Po dlhšom váhaní sem píšem. S partnerom sme spolu rok, zatiaľ bývame v podnájme, ale partner už poškuľuje dlho po niečom inom, v banke hypotéku schválenu má, aj niečo našetrené, už len vybrať spravny dom či byt. Teraz našiel jeden dom, ktorý je síce trochu od ruky, ale zase je tam dobrá dostupnosť a chcel by ho hadam aj kúpiť, mne by sa ten dom páčil tiež, na obhliadke som bola aj ja, ale.... pýtala som sa partnera ako si to predstavuje a on povedal, že celý dom bude písaný na neho a potom to bude deti, ktoré zatiaľ ani nemáme. A stále hovorí, že musí ňu stacit, že budú zabezpečené nase deti. Takže ja budem vlastne podnajomnikom vo vlastnom dome, budem sa stále triast či mňa nevyhodi zo dňa na deň na ulicu a peniaze co do domu vrazim v živote už neuvidím a skoncim na úrovni bezdomovca. Keď som chcela s ním spísať u notára predmanzelsku dohodu, že v prípade rozchodu by mi vyplatil peniaze co som dala v rámci hypotéky, tak začal skak

Strana
z18
sfet
autor
30. sep 2019

@majka99999 tak iné deti nemá. Myslím, že po 3 rokoch by som to už vedela,zvlášť keď poznám celú jeho rodinu. Ibaže by mal deti do budúcna ešte s inou. Ale viem, že deti chce mať len dve.

mirro
Autor odpoveď zmazal
mirro
30. sep 2019

@sfet až teraz čítam,že ste zobratí...

sfet
autor
30. sep 2019

@mirro áno sme, o dva týždne budeme mať už 1.vyrocie, vlastne keď som zistila, že čakáme dieťa, tak som žiadala svadbu, slobodná matka som byť nechcela, tak sme sa zobrali.

majka99999
30. sep 2019

@sfet no on moze mat deti aj o 10 rokov...

sfet
autor
1. okt 2019

@majka99999 našťastie v tomto je uvedomelý a vie, že deti potrebujú ešte aktívnych rodičov a nie nejakých dôchodcov u ktorých sa obávajú, že sa nedožijú ani ich desiatych narodenín.

dani122018
14. mar 2022

@sasa1310 dobrý večer pripájam sa k téme ja som pochodila tak ze žijem s priateľom našimi dvoma deťmi zobraty niesme ked sa išiel stavať dom všade som bola písaná ako spoludlzik a na liste vlastníctva je len on je to podľa vás v poriadku za mňa nie už aspoň viem ze so mnou chce vybabrat a basta inak ešte by ma zaujímalo ked som teba ako spoludlzik vie ma nejako vyňat alebo nie v prípade ze sa roziteme ved ktorej z vás by sa to páčilo ďakujem za odpoveď

Strana
z18