Partner objavil moje úspory a nevie ich prijať
Zdravim,
Na začiatok dodám že niesme manželia mame 3 rocneho syna s ktorým som doma lebo do skolky sa ešte netešil trápil sa trochu a nechceli sme tlačiť na pílu. Ja som tým pádom doma, muz zarába nadštandardne financuje nás od a po z. Nemôžem povedať krivé slovo. Ja si robím svoje mini podnikanie keďže som sa do zamestnanie nevrátila. Sú to minimálne peniaze max 300€ mesacne niekedy ani to. Mužovi to nevesiam na nos. Doteraz som odkladala skoro všetko čo mi došlo na účet. Materskú rodicak podnikanie vyplatenú dovolenku. Na úcte mám okolo 30k o ktorých sa partner dozvedel ked som mu poslala screenshot divnej platby z môjho uctu a bol tam Dispo zostatok…a vyzera že mu to leží v žalúdku, ma blbe poznámky par dni hlavne teraz keď sme doma kvôli sviatkom.. vysvetlila som mu že niesme manželia v podstate som nezamestnaná s malym dietatom ale bud to naozaj nechápe alebo sa tak len tvári.. je možné že sa chlap naozaj nedokaze cítiť tak zraniteľný ako žena ?? On od kedy mame dieťa kariérne vystrelil, ja sa nesťažujem ale teda byt 4 roky doma je naozaj minus.. otázka je snažiť vysvetľovať stále ďalej alebo nechať to vyhniť ?? Bojim sa že si spraví vlastný záver a bude mu to rýpať v hlave až kým možno dôjde k divnym myšlienkam alebo čo .. ospravedlňujem sa za neštruktúrovany príspevok Alw cítim sa dosť dotknutá
Nenapisala si, co ti vlastne vytyka, co mu vadi. Myslel si, ze si na nule, ci? Vadi mu, ze on vsetko financuje a ty si setris?
Tak ma pravo byt rozcarovany, kedze sa nepodielas na finacovani ani eurom? Preco vlastne nie?
Preco mu nepovies o tvojom, ked aj minimalnom zarobku?
Podielas sa ked aj malou ciastkou na financovani domacnosti?
Mate asi zvlastne vztahy, jemu sa nedivim, ze je rozcarovany, divim sa, ze Ty sa divis.
No ja sa mu až tak nečudujem, keď všetko vám dáva a takéto tajnosti ... Buď si veríte alebo nie, nechápem takéto zatajovanie peňazí vo vzťahu a ešte keď máte dieťa...
Poznala som podobnú tebe. Všetky prachy si dávala na svoj účet bokom, neminula ani cent zo svojho, všetko platil muž.
Muž robil, brigádoval, fuškoval, hypotéka a úver, len aby zaistil rodinu a mali sa dobre.
Skoro sa rozviedli, keď zistil, že on sa ide zodrieť a ona si užíva jak najväčšia pani jeho prachy, drinu, a aj zdravie, čo sa popri tom preťažení pohoršilo.
Ja by som na jeho mieste bola tiež nasratá. Aj keby on tisíce zarábal a ty šupky, spoločne sa podieľať na domácnosti a aj dieťati, kto koľko môže. A nie že jeden partner všetko potiahne a ja sa budem priživovať na ňom. Lebo to robíš.
On všetko platí, ty len odkladáš a čuduješ sa, že je rozčarovaný?
Tak ľahko sa ti nasetrilo keď si nedala do domácnosti ani cent.. To už spoločne peniaze nie sú, ale to ze partner platí všetko to už spoločne môže byť? Ja sa mu nečudujem ze mu to prišlo ľúto, že si mu o peniazoch nepovedala.. Mohla si navrhnúť ze za tie peniaze pôjdete spolu na dovolenku. Ci si šetris aby si mohla raz od neho zdrhnut?
Autorka ty sa divis? 4 roky sa nechas živiť chlapom,on ťahá všetko a ty nemáš ani toľko chochmesu,aby si mu povedala a on vedel o tvojich úsporách?
Ja by som bola tiež nasratá na jeho mieste a ty tiež.Tak sa netvar
Odpoviem tak hromadne, starám sa full time o malého domacnost zahradu a muz chcel aby som ostala doma, príde mi smiešne ešte platiť niečo z 300€ keď on ma v čistom 4000k bez prémii a dokáže si peniaze odlozit. Ďalej moje podnikanie od začiatku NEPODPORIL robil si srandu z neho a terar mu mam z neho obrazne povedané večeru variť..?Platím sebe handry nie všetky, jeho darčeky a co uznám za vhodne ale nie režijne náklady. Zabudla som dodať že bývame cca 20 minút od centra po diaľnici čiže auto je “ must” a moje ma už okolo 300 000 km čiže tie peniaze by boli tak akurát na auto to je len príklad..
A by som sa nečudoval ani tomu,keby ťa kopol do zadku po tomto
Nechapem preco on vsetko financuje aj ked ma nadstandardny prijem a ty si setris. Ine by bolo keby ma prehlad o Tvojich financiach a nevadi mu to, ale to zjavne nie je Vas pripad. Ty vies kolko si setri on ked vsetko poplati? podari sa mu aspon tych 700e usetrit co si odkadas ty? Ak nie tak je pravom vytoceny.
Si divná máte spoločne dieťa s všetko ti platí muž jednoducho odvtedy čo máte spoločnú domácnosť tak všetko ma byt naše a nie tvoje a moje
Ano tu nepis,tu sa neoplati zakladat neaku tému,vsetko obratia proti tebe,robia sa strasne mudre a idu na teba ako osy.
Počkaj ja stále nerozumiem to máš koľko vlastne na tom ucte ?30k znamená čo ?
@lonely66
On vedel že mám odložené peniaze ale podľa mna rátal so sumou okolo 15k keďže som počas tehotenstva pozerala auto v tej sume … nerobila som z toho až takú vedu
Ano, v takom pripade mas pravo si setrit. Dom mate spolocny?
a byvanie je ako poriesene na koho je nehnutelnost?
Ste voci nej zaujate a zavidite jej.Ach ach skryta zavist
ako za mna ak ma uz dieta nad tri roky a je v skolke tak by si mala prispievat na fungovanie domacnosti a pracovat resp toto je na dohode ak sa on nevenuje dietatu tak to ma kompenzovat
Tak najprv si sa vyjadrila v štýle ze neplatis nič a potom si napísala ze si platis oblečenie a co uznas za vhodne.. Z prvého príspevku to vyznelo, ze si do centu všetko odložís a od partnera tahas peniaze na všetko..
Teraz som si precitala Tvoju odpoved. Podla mna Vam viazne komunikacia. Samozrejme stale nevieme kolko on z tych 4k minie. Kolko mate hypo, prejete? Mozno mu z toho ani tolko nezostane co Tebe. Ja som tiez na rd a staram sa o domacnost aj o maleho vacsinou sama. Priatel robi a ja nie. Ked pojdem do prace na chode domacnosti sa bude podielat viac ako sa podielal predtym.

Vyhniť? Veď komunikácia je absolútny základ. Inak je to až smiešne že hoci máte spoločne dietat nemáte spoločne prachy a robíte z toho takú vedu