icon

Partner prespáva u rodičov

10. júl 2025

Baby, co si myslite o tom ked partner ostava u rodicov prespavat aj 2-3 dni, aby som to ozrejmila, tak pracuje v meste, kde ziju, ma HO ale kazdy tyzden tam musi aj zajst do kancelarie. My mame byt 100 km od nich. Trochu mi to vadi. Ako by ste reagovali? A este doplnim, ze za ten cas, ked je on tam, oni idu na chatu, takze ani spolu nie su. Ja som sama doma, moja rodina je 500 km vzdialena. Maju domace zviera a on ho akoze strazi, kym nepridu, nie je to stale takto ale napriklad teraz. Viem ze rodicia su doleziti, ale ja si pripadam jak odkundes potom :D Dakujem za nazory.

Strana
z2
minenkaa
10. júl 2025

@anonym_autor co tam nejdes

autor
10. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor co tam nejdes

@minenkaa chodila som,ale uz ma to nebavi, mam svoj byt a nie stale hore dole behat

domkakvet
10. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa chodila som,ale uz ma to nebavi, mam svoj byt a nie stale hore dole behat

@anonym_autor ani jeho to asi nebavi stale behat hore dole, tak tam ostava, aby hned nemusel zasa cestovat.

minenkaa
10. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak potom,čo chces od neho

deti95060810
10. júl 2025

mne by to vadilo... niečo by som s tým robila... predať byt a kúpiť byt bližšie k svokrovcom, skončiť vzťah.... takto ťahať roky nemá zmysel.

lucia13022023
10. júl 2025

Koľko krát do roka to je? Alebo do mesiaca?

minenkaa
10. júl 2025

@anonym_autor nechodí tam preto aby rodicia mohli z domu vypadnúť?
Však jeden týždeň ty za ním a druhý on za tebou

minenkaa
10. júl 2025
@lucia13022023

@lucia13022023 každý týždeň

minenkaa
10. júl 2025

@anonym_autor bože ľudia načo žijete spolu ,keď sa neviete dohodnúť

lucia13022023
10. júl 2025
@minenkaa

@lucia13022023 každý týždeň

@minenkaa no ja som to pochopila tak.,ze každý týždeň tam musí íst do toho mesta do prace, nie ze tam prespava, kedze píše, že to nie je tskto stále. Tak nvm ci som zle pochopila 🤣

tykat
10. júl 2025

@anonym_autor asi sa tam citi lepsie.

autor
10. júl 2025
@tykat

@anonym_autor asi sa tam citi lepsie.

@tykat asi

minenkaa
10. júl 2025
@anonym_autor

@tykat asi

@anonym_autor neodpovedala si ako často to je

autor
10. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor neodpovedala si ako často to je

@minenkaa kazdy tyzden

unicornlady
10. júl 2025

Kým má home office, tak je autorka s tebou teda tie 4-5 nocí.
A potom musí ísť do práce a tie 2-3 noci spí v byte rodičov. Tam prespí, nech nemusí toľko cestovať. Správne ?

A každý týždeň je to takto?

minenkaa
10. júl 2025
@lucia13022023

@lucia13022023 tak každý týždeň

lucia13022023
10. júl 2025

Akože ja sa mu nedivím, 3 dní cestovať 200km denne by sa mi nechcelo. Keby mam rodičov v meste kde pracujem, tak by som tam tiež ostala spať.

autor
10. júl 2025
@unicornlady

Kým má home office, tak je autorka s tebou teda tie 4-5 nocí.
A potom musí ísť do práce a tie 2-3 noci spí v byte rodičov. Tam prespí, nech nemusí toľko cestovať. Správne ?

A každý týždeň je to takto?

natalka13
10. júl 2025

Nieje manzel a nieje to jeho byt.

minenkaa
10. júl 2025
@natalka13

@natalka13 👏👍

autor
10. júl 2025
@natalka13

@natalka13 mame byt v podnajme iba, zle som to napisala..a manzel nie je, ale co ked to bude aj po uzavreti manzelstva tak

unicornlady
10. júl 2025

Ako dlho ste spolu?
A nedalo by sa nájsť bývanie niekde na pol ceste. Ale potom by si asi aj ty viac dochádzala.

ivik4
10. júl 2025

Co je na tom
Aj ja by som ostavala prespat a nechodila stale hore dole.
Niektorym partnerom/ partnerkam fakt vadi uz vsetko 🙄.
To nemyslim hned Teba, ty si sa pytala. Ale celkovo

rozculena
10. júl 2025

ty si inak normálna? To má ísť 100 km do roboty,potom 100km k tebe naspäť a toto 3x do týždňa?? Sa preber....

deedol
10. júl 2025

preco ste si nasli byt 100 km od jeho roboty? ja by som tiez nechodila 200 km tam a spat a prespala by som u rodicov.

viestta
10. júl 2025
@anonym_autor

@natalka13 mame byt v podnajme iba, zle som to napisala..a manzel nie je, ale co ked to bude aj po uzavreti manzelstva tak

@anonym_autor tak si najdite podnajom v meste, kde ziju jeho rodicia. Alebo niekde na pol cesty.

michelle567
10. júl 2025

Ani ja nerozumiem preco podnájom tak ďaleko.od práce. Nelogické

motylik2559
10. júl 2025

Ahoj, a v com je problem kedze zijete v podnajme, aby ste sa prestahovali do mesta, kde ma on pracu a ma tam rodicov? Kebyze zijete tam aj ty by si to videla lepsie, lebo ked sa ti bude chciet, pojdes prespat tam s nim a ked nie, ostanes doma. Alebo sa stretnete nez pojdes domov, ale predsa logisticky to uz bude jednoduche🤷‍♀️ Ake zvieratko maju? Lebo kazde zvieratko treba aj krmit, prip. aj vencit ak to ma 4 labky🙂 Ja to nevidim az tak zle a mozno keby zijete v jednom meste tak by len nakrmil, vyvencil a isiel by domov, lebo aj do prace by mal blizko. Porozmyslaj nadtym🙂

oriesocek
10. júl 2025

Akože dosť ďaleko, ak musí aj chodiť prezenčne do prace. A nedivím sa mu, že tam prespáva. Aspoň si oddýchne, akože točiť ráno tam, celý deň pracovať a večer naspäť, ak tam ma kde byt a nemáte deti….

autor
10. júl 2025
@oriesocek

Akože dosť ďaleko, ak musí aj chodiť prezenčne do prace. A nedivím sa mu, že tam prespáva. Aspoň si oddýchne, akože točiť ráno tam, celý deň pracovať a večer naspäť, ak tam ma kde byt a nemáte deti….

@oriesocek nejde o to ze ma ist hned naspat...pisala som ze o to nejde..ale ze tam ostava viac ako by mal, aj ked by uz mohol ist domov

Strana
z2