icon

Partner prespáva u rodičov

10. júl 2025

Baby, co si myslite o tom ked partner ostava u rodicov prespavat aj 2-3 dni, aby som to ozrejmila, tak pracuje v meste, kde ziju, ma HO ale kazdy tyzden tam musi aj zajst do kancelarie. My mame byt 100 km od nich. Trochu mi to vadi. Ako by ste reagovali? A este doplnim, ze za ten cas, ked je on tam, oni idu na chatu, takze ani spolu nie su. Ja som sama doma, moja rodina je 500 km vzdialena. Maju domace zviera a on ho akoze strazi, kym nepridu, nie je to stale takto ale napriklad teraz. Viem ze rodicia su doleziti, ale ja si pripadam jak odkundes potom :D Dakujem za nazory.

Strana
z2
osky
10. júl 2025

Autorka,popis situaciu podrobnejsie.

Lebo ak tie 3 dniked tamostava,chodi aj do prace,potom je uplne logicke,ze tam prespi.
Ved domov bbx sa dosiel v podstate tiez len vyspat a rano zase zavcasu vstavat.

Ale ak je to tak,ze napr.len jeden den je v praci a dalsie uz nemusi iat,ale on tamaj tak predpi a je tam aj 3 dni-ak je to tak kazdy tyzden...to je potom nieco ine.
A uprimne,cudne..

My napr.mame dom,ale pracujeme v meste.
Autom treba ratat nieco cez hodinu do mesta...
Vlakom este viac...
Ked sme to preratali,prenajali sme si v meste garsonku a teda nedochadzame denne domov sa v podstate len vyspat.....
Cize domov chodime na vikend ci volne dni...
Dochadzanie tak daleko je unavne a hlavne-cas je jedina vec,ktoru ti uz nikto nevrati.

Cize-ak dobrovolne on ostava bez teba,ak nemusi...
Asi strscas cas
Ak ale musi,potom on svoj cas setri...logicky

vilma7
10. júl 2025

Asi sa.v tom podnájme necíti ako doma.

zmrzlinka2021
11. júl 2025

Autorka,
Ešte nie ste ani svoji a už mu chces organizovať život. Vôbec by mi to nevadilo. Je doma. Respektuj priateľa.

mirola
11. júl 2025

ak ti to prekaza tak navrhni ine riesenie, hlavne ho nebuzeruj, to ze je vo vztahu neznamena, ze nie je svojpravny clovek, ktory si moze o svojom sposobe zivota rozhodovat, ty to bud mozes akceptovat alebo nie. preco sa neprestahujete tam kde pracujete?

Strana
z2