icon

Partner sa divne správa

28. okt 2021

Partner má v poslednej dobe znepokojuje. Keď príde domov z práce je bez nálady, bez života, nechce sa mu nič ani len rozprávať čo inokedy keď prišiel z práce tak sme mávali často dlhé konverzácie alebo sa venovali spoločným záujmom. Teraz len príde, privita sa a je ako nemý a neprítomný. Keď sa ho opýtam čo sa deje tak mi povie že nič, všetko je v poriadku. Keď už sa dáme do debaty alebo aj pred spaním, odchodom do práce alebo podobné a medzi rečou mu poviem že ho ľúbim tak mi na to nepovie nič. Tvári sa akoby som nič nepovedala a pokračuje napr v konverzácii ďalej alebo proste odíde. Aby nebolo málo minule sme boli na obede v reštike a medzi rečou mi s kľudom angličana povedal, že mu naša známa vypisuje, že by sa s ním chcela znova stretnúť pretože sa dlho nevideli a chýba jej, posiela mu fotky z výletov a píše správy dobrú nocku môj krásny a podobne. Ako by ste reagovali vy? Čo by ste robili na mojom mieste? Na jedenej strane som asi aj rada, že sa mi s tým priznal ale na druhej strane ma to dosť znepokojuje a možno to jeho správanie spájam s tými správami.

Strana
z2
autor
29. okt 2021

@luccija on si iné ženy práveže nikdy nevšímal a už vôbec s nikým nevypisoval ... Ona je prvá od ktorej dostáva správy aj to mu začala písať ona a on zo slušnosti odpísal ale bavili sa o normálnych veciach no teraz ona začala vypisovať tieto hluposti ... Sám mi povedal že mu to je nepríjemné a preto jej už dlhšiu dobu neodpisuje ... Vraj má od nej vyše 15 správ na ktoré jej doteraz neodpísal a ignoruje ich ...

kikaaa444
29. okt 2021

Pozri už len to že ti to sam od seba povedal tak značí to, že naozaj mu môžeš dôverovať . Keby mal niečo za ľúbom, tak by ti to určite nepovedal keďže ako sama píšeš do mobilu mu nelezieš takže by si sa to ani nedozvedela . A ta jeho zmenená nalada vôbec nemusí súvisieť s tým , ale s úplne niečim iným len to ma Zrovna rovnaké načasovanie a ty si to spájaš s tým .

autor
29. okt 2021

@kikaaa444 môže byť že to bude aj spojené s prácou lebo posledne asi 2 týždne mi spomína že majú v práci problémy ... Včera prišiel z práce a bol totálne rozbitý a jediné čo mi povedal bolo že to bol katastrofálny deň ...

monka105
30. okt 2021

Ja by som sa dotyčnej ozvala, akože zo zvedavosti, ako sa má, dlho ste sa nevideli/nebavili. Vychválila by som priateľa nebies, pochválila by som sa, ako nám to klape, aj v posteli, aké spolu máme plány do budúcna atď. Nech vie, na čom je. 😄

fleur1111
30. okt 2021

@monka105 toto vôbec nie je zlý nápad, keď už sa ozvať jedine týmto štýlom.

sasa1310
30. okt 2021

@madeline1
@deti95060810 jasné, treba ju rýchlo kontaktovať. On je predsa jej majetok a nemôže sa na žiadnu ženu tým pádom ani pozrieť ani priateľsky písať😂 Najlepšie bude, keď bude len sedieť doma a denne 20x rozprávať ako ju miluje

yvanielka
1. okt 2022

Ako to dopadlo?

Strana
z2