Partner sa divne správa
Partner má v poslednej dobe znepokojuje. Keď príde domov z práce je bez nálady, bez života, nechce sa mu nič ani len rozprávať čo inokedy keď prišiel z práce tak sme mávali často dlhé konverzácie alebo sa venovali spoločným záujmom. Teraz len príde, privita sa a je ako nemý a neprítomný. Keď sa ho opýtam čo sa deje tak mi povie že nič, všetko je v poriadku. Keď už sa dáme do debaty alebo aj pred spaním, odchodom do práce alebo podobné a medzi rečou mu poviem že ho ľúbim tak mi na to nepovie nič. Tvári sa akoby som nič nepovedala a pokračuje napr v konverzácii ďalej alebo proste odíde. Aby nebolo málo minule sme boli na obede v reštike a medzi rečou mi s kľudom angličana povedal, že mu naša známa vypisuje, že by sa s ním chcela znova stretnúť pretože sa dlho nevideli a chýba jej, posiela mu fotky z výletov a píše správy dobrú nocku môj krásny a podobne. Ako by ste reagovali vy? Čo by ste robili na mojom mieste? Na jedenej strane som asi aj rada, že sa mi s tým priznal ale na druhej strane ma to dosť znepokojuje a možno to jeho správanie spájam s tými správami.
Pozri už len to že ti to sam od seba povedal tak značí to, že naozaj mu môžeš dôverovať . Keby mal niečo za ľúbom, tak by ti to určite nepovedal keďže ako sama píšeš do mobilu mu nelezieš takže by si sa to ani nedozvedela . A ta jeho zmenená nalada vôbec nemusí súvisieť s tým , ale s úplne niečim iným len to ma Zrovna rovnaké načasovanie a ty si to spájaš s tým .
@kikaaa444 môže byť že to bude aj spojené s prácou lebo posledne asi 2 týždne mi spomína že majú v práci problémy ... Včera prišiel z práce a bol totálne rozbitý a jediné čo mi povedal bolo že to bol katastrofálny deň ...
Ja by som sa dotyčnej ozvala, akože zo zvedavosti, ako sa má, dlho ste sa nevideli/nebavili. Vychválila by som priateľa nebies, pochválila by som sa, ako nám to klape, aj v posteli, aké spolu máme plány do budúcna atď. Nech vie, na čom je. 😄
@madeline1
@deti95060810 jasné, treba ju rýchlo kontaktovať. On je predsa jej majetok a nemôže sa na žiadnu ženu tým pádom ani pozrieť ani priateľsky písať😂 Najlepšie bude, keď bude len sedieť doma a denne 20x rozprávať ako ju miluje
Ako to dopadlo?

@luccija on si iné ženy práveže nikdy nevšímal a už vôbec s nikým nevypisoval ... Ona je prvá od ktorej dostáva správy aj to mu začala písať ona a on zo slušnosti odpísal ale bavili sa o normálnych veciach no teraz ona začala vypisovať tieto hluposti ... Sám mi povedal že mu to je nepríjemné a preto jej už dlhšiu dobu neodpisuje ... Vraj má od nej vyše 15 správ na ktoré jej doteraz neodpísal a ignoruje ich ...