Partner sa ma chystá podviesť s 20 ročnou
Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu. Mám 30 rokov, môj partner 46. Náhodou som objavila jeho whatsapp konverzáciu s 20 ročnou dcérou našich známych a úplne sa mi zrútil svet. Začali si písať po silvestrovskej oslave, na ktorej sme boli my a aj ona s jej rodičmi. Ich konverzácia má veľmi explicitný sexuálny charakter, posielajú si polonahé/nahé fotky...
O týždeň idem na 4-dňovú pracovnú cestu a na ten čas si dohodli sexuálne radovnánky u nás doma.
Najradšej by som ho hneď teraz vyhodila, nech si ide kade ľahšie, keď sa mu nepáči a neváži si čo má. Na druhej strane ale tu máme hypotéku, dom, spoločný život, čo je v mnohých ohľadoch splnený sen... Možno len môj sen? :(
Čo by ste v podobnej situácii robili vy?
Ďakujem za každý názor, každú radu.
Toto tu je riadna zábava😀 tie akože rady😀 jeden by ani neveril.....čistý kurnik....zakladatelka,čím skor pochopis,že muza k životu nepotrebujes,tým sa ti bude lepšie a bezstarostnejsie žit....
@katarinapekna Uff tak tebe skutocne nezávidím... pokial si niekto mysli ze zeny k životu nepotrebujú muža maju velmi nešťastný zivot
@dismonika ľahko sa píše, ako by si ho zbalila a poslala do teplých krajín. Majú spolu hypo, byt nie je len jej, nemá právo ho baliť a poslať niekam. Má právo si odfotiť tú konverzáciu do svojho mobilu, večer keď príde mu povedať, že toto je bodka za ich vzťahom, aby si kým príde zo služobky premyslel, čo s bytom, s hypo. Má právo aj spakovať jeho špinavé veci do cestovnej tašky a zaniesť ich mladej, keď si s ním plánuje užívať, nech sa aj postará, ako tu už niekto vyššie spomenul. Ale ja by som sa na jej mieste k tomu neznižovala. Mladá sa jej môže vysmiať do očí, jej rodičia podotknúť, že to je vec ich dcéry, do jej života sa jej nemontujú a ona bude za kravu. Takémuto mužovi by som už nikdy nedokázala veriť.
@marusia12 mas pravdu, riesenie vesat to na nos rodicom je trochu irelevantne - ale mlada by tu hanbu zasluzila 🐷 😀
len inak, to je zaujimave... tak pomaly do skoncenia strednej skoly by mnohi rodicia detom dobre zadky neutierali, "ved su to este deti" - resp. by niekomu takmer 50rocnemu hubu rozbili, keby chcel sa o ich "dievcatko" obtriet - a zrazu v 20tke je zodpovedna za svoje skutky sama? --no ano, fakticky davno je ta slecna zodpovedna za seba, ale ak pochadza z "lepsej" rodiny, tak tym rodicom by to asi jedno nebolo...aby napr.o ich dcere nesiel taky chyr 🙈
@katarinapekna bože, to je téma pre teba, tu sa vyblázniš, čo? Zase sa snažíš prezentovať svoj názor ako jediný správny? Ak ty muža k životu nepotrebuješ, to je tvoje rozhodnutie, môj život s ním je neporovnateľný s tým, aký bol bez neho. A keby aj tento vzťah skončil zajtra, som životu vďačná, že som mohla takýto vzťah žiť.
Jeziskove huslicky....... 😒
Su take tie svrblave prasky, nasyp do postele, hned ich to pelesenie prejde......
co by som urobila? no, ja by som sa ho priamo opytala, ze som citala co som citala a co teda dalej... a podla toho by som videla... 😠
Ja som v takej situacii nikdy nebola, ale nechápem ak sa zeny idu pomstit "tým druhým", predsa vztah mam s muzom, nie s nou a ak ma skutocne lubi, moze sa pred nim rozcapit akakolvek baba a nic sa nestane..
Je veľmi tazke zachovat chladnu hlavu, ale o harpie a hysterky nik nema zaujem, skor si povie, ze ako dobre.. Ja by som sa obliekla a upravila co najlepsie a pokojne mu oznamila, ze takyto vztah je pre mna bezcenny a mam naviac ako na chlipneho uboziaka s krizou stredneho veku. Koniec s graciou je vzdy lepsi a aspon si uvedomi o co prisiel..
v ziadnom pripade netahat do tohoto sporu tretiu osobu, ani rodicov tej tretej osoby
problem je vas vztah, asi v nom nieco nie je v poriadku a predpokladam, ze o tom vies co
v klude to asi nedas, ale nic nie je lepsie, ako v klude narovinu povedat, ze vies, co ide spravit, ci teda o vas vztah uz vobec nema zaujem a ci sa mu nezda fer najprv uzavriet vztah vas dvoch a potom si riesit svoje sexualne zaujmy
ze nemas uz zaujem v tom vztahu ty sama ostat a ako navrhuje rozdelenie bytu a hypoteku
tiez vyslovene nesuhlasis s tym, aby sa sexualne stykal s inou zenou, kym byvate spolu v tomto byte, ze si to nezelas
na prvom rozhovore sa mozno ani nedozvies co sa presne deje
ale nejaky doveryhodny partner to nie je
mate velky vekovy rozdiel, on zrejme preziva druhy nadych a ak k tomu potrebuje dvadsatrocne milenky, nie je o com, radsej keby si motorku kupil
jednoducho hladaj si tak 28 rocneho chalana, zistis ten rozdiel a tohoto strel do vesmiru aj s hypotekou
@vierka85 max suhlas. Mladu by som neriesila. Ale to, ze moj chlap mi toto robi za mojim chrbtom by som asi tazko prehryzla.
@emily.s Pokial ako pises, nemate este deti, tak bez kade lahsie. Ked je schopny toto spravit po 3 rokoch tak velku buducnost tu aj tak nevidim. A bez deti to je ten najmensi problem poslat chlapa kade lahsie, aj ked tebe sa to mozno teraz zda komplikovane, ver ze za par rokov sa nad tym usmejes.
Mas 30, si este mlada a mas este velke sance najst toho praveho a zalozit si rodinu s niekym inym. Drzim palce.
@dismonika ja by som s ním tiež neostávala, ale ani baliť by som ho nebalila, byt je obidvoch. Nie som za scény, cirkus, aj keď sa on zachoval ako primitív a plánoval si užívať v spoločnom byte, dala by som mu večer jasne najavo, že je koniec. A dohodla s ním, čo ďalej. Teatrálne balenie vecí nerieši nič okolo hypo, bytu a pod. Fakt nie je prvá ani posledná, čo má hypo. Želám ti, aby si nikdy také niečo nemusela riešiť, ale skús si to otočiť na seba, máš tri deti, zvládla by si uživiť, seba, deti, hypo...? Veľmi ľahko je písať, iné konať. Tiež by som hľadala akékolvek riešenie okrem toho, že by som s ním zostala, pre mňa takéto niečo znamená definitívny koniec. Ale nejde všetko tak rýchlo, ako si to predstavuješ.
preco mam taky pocit,ze je toto vymyslene ?🙂))
Vysrať sa na celú služobku a pekne krásne ho načapať pri čine, by som kľudne aj stanovala niekde za barákom, to by som si rozhodne nenechala újsť také niečo. Ideálne prísť aj s rodičmi danej slečny, ale ani im to dopredu nepovedať. Iba ich náhle zavolať, nech nutne prídu a spolu vojsť do bytu.
Ja ti len chcem povedať, že aj keď teraz prežívaš peklo a mas pocit, že sa ti zrútil cely svet vedz, že to je len skúška. Nie je nikde napísané, že ostaneš navždy sama, práve naopak. Máš šancu si ešte užiť život a nájsť človeka, ktorý si ta bude vážiť 🙂 ale ak ho miluješ a vieš mu to odpustiť nečakaj ako ti to radia ostatne, že ich načapeš. Lebo keď zakročiš nič z toho čo si myslíš a oni plánujú robiť sa nemusí stať 🙂 držím ti palce a z celého srdca ti prajem, aby si sa rozhodla správne a nikdy to neľutovala 🙂 zvládneš všetko, si silná žena 🙂
@maslenka ja pisem, len to, co by som urobila na jej mieste a nie na svojom - autorka nema deti 🙂 Ale poznam pripad jednej maminy, co mala tiez 3 deti a chlap jej urobil presne to, co urobil manzel autorke. Neostala s nim, mali hypo... mala to s detmi tazke, no zvladli to bez neho. Jeho potom kopla mlada do zadku a on skoncil horsie ako zle. Deti vystudovali. Najstarsia dokonca s cervenym diplomom a su uspesne. A ich mamina je konecne stastna 🙂
@katarinapekna 100% suhlas. Ja mam pekne svoj bytik,svoj plat a chlap? Nepotrebujem,mam ich na ociach dost v robote. Nepotrebujem aby sa mi tmolil po byte 😃
@emily.s medzi vami je 16 rokov rozdiel, čo je samo o sebe veľa. Nemáte deti, vzťah sa nikam neposúva. To, že balí 20 ročnú a má vôbec svedomie to urobiť, vzhľadom, že sa kamarátite s jej rodičmi, mi príde veľmi bezcharakterný počin. 20 ročné, veď to sú naivné žaby, s myslením pubertálnym, nechápem ako nejaký 46 ročný muž sa vôbec tým smerom uberá a ak to je dcéra jeho kamaráta, mne to rozum neberie. Žiadne diplomatické kecy. Ak nedokáže ustáť Tvoje oprávnené emócie, nestojí aj tak za nič. Keďže Ty si od neho o toľko mladšia, ona ešte o viac, ja by som mu jednoducho neverila, že to je po prvý krát.
No ja na tvojom mieste by som šla v prvej rade za ňou chytila za vlasy dotiahla ju pred tvoj dom oplieskala jej hlavu o bránu aby si ju dobre zapamätala ze ju nema páliť p.ča tam kde nema povedala jej rodičom čo za radodajku maju doma a tvojmu mužovi by som ako prekvapenie zbalila veci odniesla ich na hotel a zaplatila mu tam jednu slečnu.. Ja keby som mu to našla prvé screenshot preposlala si to a potom mu jeho telefon oplieskala o hlavu
@blahowoman rada by som poznala tvoj nazor o 20 rokov... jedna vec je povedat je mi teraz bez muža dobre druha vec je povedat ze zivot bez muža je to naj
nuz, ja by som moznok vydrzala, a pred odchodom na sluziobku sa rozlucila s tym, ze teda idem pres, ale ked sa uz mieni pelesit s ivankou, tak necvh to laskavo nerobi v nasej posteli a potom nech uz nepocita so mnou. a teda ci si uvedomuje, ze chlap pred 50kou uz na 20ju velmi stacit nemusi. a zavrela s usmevom dvere pred jeho zamrznutym ksichtom. a nech premysla odkial a ako to viem ... a po sluzobke vazny pokec.
riesit mladu, alebo jej rodicov, to na co? resp mozno este po odchode na sluzobku by som jej poslala tu spominanu mmskiu s fotkou a pozvankou vylestit akurat tak okna a odkazom na ich konverzaciu.
a treda od chlapa by som cakala kajanie a a hlboke presvedcenie, ze sa to nestane, lebo inac mi za to dom a majetok nestoji.
@nella15228 prosím ťa, nebuď aj ty taká hrŕŕ. Veľmi ľahko by ti mohla jednu utrieť aj ona, alebo ťa zažalovať. Byt nie je len jej, ale spoločný, takže to tiež nejde tak, ako si ty myslíš. A jej rodičia sa s tebou nemusia vôbec baviť. Jediný, s kým to treba riešiť, je muž. Nikto iný. Tak tu prosím kroťte emócie.

Po 3 rokoch sa mi to zda byt dost rychlo... človek očakáva este zamilované po takej krátkej dobe... co bude robit ked budete spolu 10-20 rokov... si mladá mas obrovsku sancu najst milujúceho muža tak nezabijaj cas pri niekom kto o teba nestojí len pre hypotéku a zázemie ktore on zjavne ma v plane ničiť. Ak mas rodičov nablízku alebo niekoho u koho mozes zostat nechala by som mu doma lístok s odkazom kde by som mi napisala co v danej chvíli citim no nepísala by som priamo o nevere a nechala mu na lístku položený mobil aby mu docvaklo co sa deje a odisla aspon na noc prec... vyspať sa na to a rozmyslieť si co od zivota chcem