Partner sa ma chystá podviesť s 20 ročnou
Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu. Mám 30 rokov, môj partner 46. Náhodou som objavila jeho whatsapp konverzáciu s 20 ročnou dcérou našich známych a úplne sa mi zrútil svet. Začali si písať po silvestrovskej oslave, na ktorej sme boli my a aj ona s jej rodičmi. Ich konverzácia má veľmi explicitný sexuálny charakter, posielajú si polonahé/nahé fotky...
O týždeň idem na 4-dňovú pracovnú cestu a na ten čas si dohodli sexuálne radovnánky u nás doma.
Najradšej by som ho hneď teraz vyhodila, nech si ide kade ľahšie, keď sa mu nepáči a neváži si čo má. Na druhej strane ale tu máme hypotéku, dom, spoločný život, čo je v mnohých ohľadoch splnený sen... Možno len môj sen? :(
Čo by ste v podobnej situácii robili vy?
Ďakujem za každý názor, každú radu.
ženy kašlite na spoločné bývanie, auto, hypotéky, a nebuďte niekde kde sa cítite toxicky, s človekom, ktorý vami pohŕda, lebo si uženiete rakovinu alebo podobnú pliagu, všetko zlé zo života preč, čakajú vas krajšie veci, ktoré si zaslúžite! nikdy neuprednostnite peniaze a spoločné materiálne veci pred sebou a svojim šťastím, pretože na to doplatíte ! nechaj ho , nech si užije, na druhý deň (možno) oľutuje a do konca života si bude trieskať hlavu. zbaľ si veci a vyraz za krajšou budúcnosťou a stretni chlapa, pre ktorého budeš kráľovná . 👍😘🌷🌞
@marusia12 neporozumela si, co som pisala. jasne, ze on ma plany podviest.. ale zeny si casto vedia vela veci vysvetlit inak- hlavne ked po case im chlap pomuti hlavu- zrazu zabudnu na vsetky podvody... preto si myslim, ze ked to v hlave zeny ostane v rovine uvahy, tak bud bude trvat na svojom, no cas obrusi vsetky hrany, a po 5 rokoch to nebude vnimat tak, ako to naozaj bolo...
@marusia12 nemyslela som to tak že si to má nechať aby jej takto ublizoval ale ze ak ho ľúbi,ma sa pokúsiť to nejak zachrániť. Pravdaže ak to bude on chcieť lebo na to musia byť dvaja. Vobec nevieme čo ho viedlo k tomuto a ci je to po prvý raz a ako sa k svojej partnerke doposial choval ci je len doplnok alebo sa ním cíti byť lubena a doteraz nemala najmenšiu pochybnosť o jeho láske k nej a to ze pravda je laska je tak.. Preto to bolí keď niekto oklame ale to nevylučuje dočasné zlyhanie..
@figurka1985 no urciteeeee 🙂 Ak chlap uvazoval, ze ma podvedie, tak neexistuje, aby som obrusovala nejake hrany. Balim mu dve igelitky a cau.... zivot je strasne kratky.
a jeminku... tu babu by som asi nechala tak... jednoznacne na vine je manzel... samozrejme aj ona.- no ona je decko. jej by som to potom dala vyzrat. ale iste nie tak, ze pojdem za nou, aby nechala mojho muza... teraz odozenie tuto mladuchu, a o pol roka dalsiu a dalsiu? ako starostliva maminka?
@emily.s mne sa pacilo , co urobila jedna zena , ked ju chlap podvadzal s mladsou- zbalila muzovi kufre, odniesla k jej rodicom s kludom anglicana a so slovami, ked sa vie mlada onee so zadanym, tak nech sa aj o chlapa stara...v lepsom pripade bude mat mlada doma zavarene, v horsiom dostane aj tvoj chlap na pamiatku- zalezi od miery znamosti a oteckovej natury.....to by som urobila ja 😎
@emily.s osobne nechápem prečo si s tak starým chlapom , má 46 to najlepšie z mužskej časti za sebou , ty máš 30 tie najkrajšie časy ešte pred sebou ..
Takého chlapa nechaj , nech sa s ním zaoberajú 40+.
A úprimne pre mňa je duševne chorá aj tá 20 tka, flirtovať s pre ňu vlastne dedom mi príde úchylné .
@duhovavila A opakujem... ak je pravda najvyssia forma lasky, neexistuje, aby ma niekto podviedol. Asi si tu vetu nepochopila. Pravda je len jedna, to len pohlady na nu su rozdielne. Zostavat s niekym, lebo ho milujem ale ma podviedol? No co si.... nastasie mam tieto poruchy vnimania vztahov davno za sebou a nasla som svoje JA. Muz nie je tvoj majetok, vzdy ma pravo ta podviest, zalezi... ci ma na to charakter.
@marusia12 chapem 🙂 ty si taka. ja tiez. ale mam kamosky, ktore odpustili chlapom doslova vsetko... po case sa zabuda na zle, a chlap je zrazu nevinny ako batola... zalezi na tom, aka osobnost je zena... no ziadna by si nemala tak nechat skakat po hlave... joj, no drzim prsty... dufam, ze to zvladne!
Tak zavolala by som mladú na návštevu, a pekne by som to obom vytmavila. Veď dôkazy máš. Potom by som starému zbalila veci a poslala ho (aj ju) do... teplých krajín.
Boze zeny, prestante sledovat telenovely 😀 skryta kamera? Skorsi navrat? Nabonzovanie rodicom mladej? Ja sa tak strasne na vas smejem, normalne trapne, co tu radite 😀
@marusia12 pochopila ibaže nie každý človek je toho schopný toho najvyssieho prejavu a tu to možno fungovalo len sa to pokazilo a každý má možnosť sa zmeniť ci k horšiemu ci k lepšiemu čiže ak pochybil,môže to napravit ak bude chcieť a dostane šancu ovsem..
@persica Nemám ho z "druhej ruky". Sme spolu tri roky. Zoznámili sme sa na jednej konferencii. Obaja sme boli slobodní, nezadaní. On nebol predtým ženatý a nemá deti. Mal dva vážne vzťahy predo mnou. Jeden trval 5 rokov, druhý 7. V oboch prípadoch boli jeho priateľky staršie od neho. Ja som prvá "mladá".
@moni244 a ty si co poradila? ha? ci len si sa prisla bavit? vies, my sa aspon snazime podporit... samozrejme, sme hrdinky, ked sa nas to netyka.. nastastie... no aspon sa snazime poradit, aby zistila tu spravnu cestu... nevravim, ze je to spravne riesenie, kazda sme ina, kazda radi inak- podla seba.... ty si co poradila? ha?
ako sa rozhodne, to je na nej... niekedy je dobre si spolocne ponadavat, brainstorming je dobry... kazdy vidi vec z ineho pohladu.... jeden je spravny, ale to sa zakladatelka temy rozhodne ktory... tak to laskavo nechaj na nu, a prijemnu zabavu, nech nedopadnes aj ty tak, ze kazda rada ti bude cenna, lebo budes v koncoch....
@figurka1985 😀 vau, aky citovy vylev 😀 poradila som jej hned na zaciatku
@figurka1985 inak henta moni ci co napisala, ze kazda sa tu do kazdej obuva. :D
@emily.s hlavne si nic nedavaj za vinu pokým nevieš čo ho k tomuto viedlo. Najlepšie by asi bolo sa s ním o tom porozprávať a doznat sa jeho názoru a riesenia a tiež ako by reagoval on v tvojej situacii,ci chce pokračovať vo vzťahu s tebou a bude energiu venovať do niečoho užitočného alebo chce otvorený vzťah alebo to chce skončiť a hlavne spýtaj sa seba samej co chces ty.. ako velmi ta to zasiahlo a spochybnilo a co bude dalej keď sa rozidete,čo je pre teba dôležité,aké sú tvoje hodnoty a priority co sa tyka spoločného života. Kazdopadne pevne verím,ze pre teba nastanú lepšie časy ci uz sa uzmierite alebo vás to rozdelí. Z celého srdca ti to želám. Nestracaj sebadôveru.. chlapov behá po svete stále dosť;)
Na nejake kamery a nacapanie svojho muza in flagranti by som nemala zaludok. To by smrdelo fyzickym napadnutim.
Zalezi aj aky je typ cloveka. Mozno staci len si ho posadit a kukat ako bude koktat.
Neviem ani akoby sa moj muz zachoval a to som s nim 12 rokov. Ale ja by som si ho teda posadila a z toho usudila co ďalej. Ale my mame 3 deti. Zase trochu ina situacia.
@emily.s
Máš trosku plus, že nie je doma, čiže najväčší amok ta zatiaľ prejde kým príde...pokial to nie je kurevnik 1.triedy rodu nepoucitelnych, tak by som možno uvažovala o 2 šanci, čiže príde domov, naliala pohár vina a pekne by som mu s úsmevom vyklopila, že ak má plány tohto typu v šťastí mu brániť nebudeš, akurát nech sa prichysta ba to, že ty s ním končíš, nehnuteľnosť sa buď predá, alebo sa vyplatite vzájomne, že to ešte uvidis, keďže to je teraz narýchlo, dovolenka sa zruší a každý pôjde za svojim šťastím...pocikala by doma i na reakciu a sk by si priznal chybu, dala by som mu to vyžrať dosýta.
Ak by to bol dilino čo je toto už len x ta kvapka v pohári, tak by som volila koniec, hypo nemôže byt ťahúň vzťahu, pracuješ, si zrejme sebestačná, mladá, ty sa minieš 😄
@emily.s a milujes ho? ,ja by som sa nanho vykaslala,ved ata 20 rocna , mu moze byt skoro vnucka,kao fakt, a povedz mu to,ze o tom vies,ved tei hypoteky a pod sa da este nejako vyriesit,ci? Mna , na tvojom mieste by nacisto porazilo asi,som zvedava ako to zvladnes ty,ale ja na tvojom mieste by so u dala zbohom.
Ja by som sa postavila k tomu asi tak,ze hned ako pride domov z prace by mu hned medzi dvermi letela taka cez pysky ze by sa mu hlava okolo krku otocila kolom-dokola. A v ziadnom pripade by som nerobila to,ze by som mu dala prilezitost aby sa u nas doma stretli aby sa mohli spolu vyspat len aby som to na vlastne oci videla a mohla ho usvedcit. Ako,na co sa takto tyrat? Mne uz staci len predstava a chce sa mi grcat,nie to to vidiet nazivo. Uz len umysel podvadzat pre mna osobne znaci koniec. Ak nemate deti (to som v tejto diskusii nepostrehla) tak je to lahsie. Pozicky,uvery, to sa nejak da vyriesit. To nie je dovod nechat po sebe sliapat. Ja osobne by som neodpustila lebo vo mne by uz zostala neistota a nedovera. Ale to je moj nazor. Radia ti tu kadeco ale musis sa rozhodnut podla seba, ci si schopna odpustit a zabudnut alebo odpustit a zit v neistote alebo ho kopnut do riti. Nie si stara vykopavka ze by si si uz chlapa nemohla najst. Drzim palce aby si sa rozhodla spravne, podla seba,tak ako to bude pre teba najlepsie. Ci uz s nim alebo bez neho
@marusia1jasne nemaju s tym nic spolocne,no oni jej mozu dohovorit aby nerozbila manzelstvo...ano mas pravdu denne je na pokeci milion zenatych chlapov snaziacich sa zbalit mlade baby,no pokial to oni vedia tak su to len obycajne slapky,ze s takymi idu a ak to nevedia to je ine ,no vacsina chlapov sa s tym netaji...

@duhovavila ahaa, takze ak ho stale miluje, tak sa nic nedeje? Milovat mozes, ale su hranice, pokial si necham skakat po hlave. A netreba zabudat, ze PRAVDA je najvyssia forma lasky. V tej vete je obsiahnuta vsetka mudrost, a kto ju pochopi, vzdy bude vediet, ako sa ma zachovat.