icon

Partner stále chodí do klubov

26. máj 2023

Zeny, chcem pocut len nazory, lebo fakt neviem, ci hrabe mne alebo ci mi to vadi opravnene.

Sme spolu 2 roky (ja 33, on 47) a takmer kazdy vikend chodi do klubov/na diskoteky. Chodi tam 99% s jednym svojim najlepsim kamaratom. Ten ma teraz novu frajerku (s ktorou podvadzal svoju ex, a nakoniec sa s nou rozisiel), tak chodia vsetci traja, kamarat, frajerka a moj partner. Mna nezavola, so mnou chodi iba s inou skupinou kamaratov, alebo ideme sami dvaja. Lenze sami ideme niekam tak raz za mesiac-dva, zatial co krcmy a diskoteky bezo mna su na tyzdennom poriadku.

Hovori, ze baby tam nebali a ani ho nezaujimaju. Nemam dovod ho podozrievat, lebo nemam ziadne dokazy na nic, ale nepacia sa mi tie kluby. Ani sa to nehodi na jeho vek, vzdy odtial pride domov okolo tretej nadranom, a potom ma cely vikend opicu a je nevrly. Ano bavila som sa s nim o tom, aj som navrhla ze ja proti jeho stretavkam s kamaratmi nic nemam, ale ci sa nemozu stretavat napriklad na veceru alebo na pivo. Vzdy je z toho hadka, lebo on nedopusti na svoje kluby. A ten jeho kamarat rovnako.

Co si o tom myslite?

Strana
z2
mirkava
27. máj 2023

@martinmmartin 😅 nie divné, ako občas zabaviť sa s partnerkou fajn, sle každý víkend. V tomto veku sa chodia už baviť do krčmy 🤣

monikkatt
27. máj 2023

Stary mladenec, zvyknuty robit si co chce.. co vlastne od neho cakas? Ze sa zmeni? Na to zabudni.. s takym ani svadbu, ani deti by som nechcela lebo by som sedela kazdy vikend s detmi sama doma zatial co on si dokazuje ze je stale mladik...
Utekaj

buberova
27. máj 2023

Tiež by som radšej bola sama ako s ním. No načo?

mala_zabka
27. máj 2023

Ale jasne, že ho tie mladé žaby zaujímajú. Na čo by inak chodil vyslovene do klubov? Opiť sa s kamarátom môže aj v krčme alebo doma 😅 vymetač barov a ešte aj klamár... fujto... Ale čím viac o tom píšeš, tým viac vidieť, že ten človek je jeden veľký red flag

dizajnerka
27. máj 2023

No hlavne sa k nemu nesťahuj, alebo si zabezpec vlastné bývanie, ak ho aj prenajmes... A kde si ho spoznala? Keď žiadny iný Ta nechcel? Skúšala si zoznamky? Som si istá, že tam by si si mohla vyberať a z o 20 rokov mladších.

danica2711
27. máj 2023

dievča, s tým sťahovaním k takémuto divnému človeku by som bola sakra opatrná...musíš mať niečo, kam môžeš odísť, keď zistíš, že je lepšie byť sama než a takýmto exemplárom...

kukuk29
27. máj 2023

sorry ale nechapem takuto logiku ...iny ma nechcel...tak radsej budes mat akoze niekoho s kym sa vidis 2 dni cez vikend - z coho on je do noci prec a potom ten druhy den dospava...to je akoze na co dobre len aby si mohla povedat ze niekoho mas ? Lebo podla toho co pises si aj tak sama a ked si s nim len sa na neho hnevas 🙈🤣🙊radsej sama budem aj keby mal zlateho vtaka ohnivaka 🙈🙈🙈

retatka
27. máj 2023

A samozrejme ,že chodí do klubov kvoli babám .Hádam nie si tak naivná ,že sa ti prizná 😄Keby nechodil kvoli babám ,ide do krčmy posedieť a vypiť si .Nejde mu len o pitie ale o tu spoločnosť žien .A preto nebol do dnešného dňa ženatý .Stačí pozrieť na jeho štýl života a poznáš odpoved ,čo to je za človeka ….
A neverím ,že od 23-33 rokov ,tie najkrajšie roky ,ta nikto iný nechcel .A tento exemplár si kde našla ?

zmrzlinka2021
27. máj 2023

To fakt si až taká zúfalá?

barborachors
27. máj 2023

co na nom vidis preboha... chodi si tam zaflirtovat preto ta tam nechce.. teba ma ako ipecko (isty pich) A v tme v klube je vacsia sanca ze mlade masko nebude vidiet jeho stary ksicht, preto tam chodi, pre nic ine... a alko si dava na guraz. Je to v podstate chudak. A lutujem aj teba ze si taka naivna. Ved uz nemas 20 tak rozmyslaj ako dospela zena preboha. Ma ta za nic.

0kristina0
27. máj 2023

Toto nie je chlap do zivota a zerezem zachodovu kefu ked on tam nebali baby.

Strana
z2