Partner voči mne ochladol

marina24
5. apr 2017

Partner ochladol. Sme spolu už dlhé roky, ale toho intímneho života sme si zvlásť teda neužili. Začali sme spolu spávať dosť neskoro, zo začiatku sa v tomto snažil,bol natešený ako malé decko, keď sme sa milovali, prežíval to, masáž, romantika, všetko ako malo byť. Snažil sa a boli aj nejaké predohry. No posledný pol rok je náš intímny život je katastrofálny, a to ešte nie sme svoji. Kvôli nejakým menším zdrav. problémom nemôžeme mať sex hocikedy, keď sa nám zachce a tiež aj z hľadiska priestoru a času( nebývame spolu zatiaľ stále a on je veľmi často na služobkách) .Priznávam,že ja nie som veľmi kreatívna tiež v sexe no snažím sa vždy navodiť fajn atmošku predtým, nepomáha. Ja sa potom neviem uvoľniť a už sa to valí,ako lavína.Veľmi by som chcela, aby sa viac snažil napr. aby som sa uvoľnila pred milovaním, aby som sa vzrušila, je lenivý na to, nechce sa mu ,keď to podotknem, povie, že však sa snaží. NEBOL taký. Nechce sa mu nič "investovať " do času ktorý strávi predohrou, jeho predohra nie je nijaká, otravuje ho, cítim to. Napríklad aj do sexu ho už musím náhliť a "nútiť " niekedy. Dokonca je tak zvláštny, že nevyžaduje odo mňa ani orál, ani inú formu uspokojenia, keď napr. nemôžeme mať klasický sex. Keď ja vyviniem iniciatívu, tak je znechutený, nechce sa mu ani to. Strašne lenivý. Tvrdí, že on predohru nepotrebuje a že mne venuje dostatok času, čo však tak nie je. Ja sa vždy snažím, aby sme sa milovali,aby to bolo ok medzi nami. Zmenil sa, je bezcitnejší, minule som začala s orálnym sexom a on ma úplne odmietol. A nemá syndróm vyhorenia( pretože som zistila, že nerobí mu problém masturbácia,to sa mu chce),ja som sa nijako fyzicky nezmenila, čiže nechápem vo co go.
Aj to ma dostalo, minule po milovaní som len tak spomenula, že akási som unavená a on bezcitne mi povedal, že " no to máš z toho, že rozťahuješ nohy", doteraz neviem, či to bolo v zmysle srandičiek, ale nezdalo sa mi.
Ako toto riešiť ? Dohováranie nepomáha. Viem, mám veľa kamošov, aj veľmi dobrých, a viem,že od žien vyžadujú,keď nie je možný klas. sex aspoň inú možnosť, on nie, stačí mu všetko ako je, že sa túlime k sebe a pod. Najviac ma štve, že sa vôbec v ničom nesnaží, žiadna iniciatíva a taký kedysi nebol. Chýba mi pozornosť jeho, aby sa viac v intímnej sfére snažil. Kamoš jeden, ktorý ma chce už roky, mi stále rozpráva o tom, ako by mi modré k nohám zniesol, že v int. sfére by sa snažil, že aj hodinové predohry uznáva,že som úžasná krásna, a také,že by ma mal ako kráľovú,ale ja nechcem podviesť svojho priateľa. No veľmi mi chýba pozornosť a záujem, nechcem,aby bol tak pohodlný a lenivý, veď ešte ani nie sme svoji!
Kamoši mi hovoria, že to neni normal, že za tým správaním bude dačo. Chcela by som počuť Váš názor, možete aj IP
dikes

moni244
5. apr 2017

Vies, kazdy vztaj musi nejak napredovat, jasne, ze sa snazil, ked ta chcel dostat, teraz ste spoli dlho, nebyvate spolu, nastal stereotyp. Ten treba zmenit

lillien11
5. apr 2017

Podľa mňa Je v tom bohužiaľ iná žena ... Takéto správanie je vždy toho sprievodným javom - vždy ...

marina24
autor
5. apr 2017

žena iná v tom jednoznačne nie je

jana_eyre
5. apr 2017

No bud ma inu slecnu, alebo radsej pouziva svoju pravacku... Je to rychlejsie, neodvrava a vzdy je poruke...

obsadenemeno
5. apr 2017

@marina24 preco si si taka ista, ze za tym nie je ina zena??? Vsetko k tomu nasvedcuje, to, ze stratil zaujem a hlavne, ze zacina byt "kruty", ma poznamky, ktore rania..... mne jeho spravanie pripomina mojho prveho manzela - teda aj ked my sme sex mali az do konca, ale zacat som stale musela ja, a tiez sa prestal snazit (to uz mal niekolko mesiacov milenku). Ale svojimi recami a "vtipnymi" poznamkami ma neustale zranoval a dokonca ho to tesilo, smial sa mi, ked videl, ze ma to boli, tie jeho podjebovaky.

Mozno tam este ina nie je, ale on uz takisto nie je v tom vztahu s tebou.

emilia25
5. apr 2017

Chlap ktory miluje nema dovod na zmenu chovania a obzvlast ked spolu nebyvate tak by mal mat chut stale.muselo sa nieco stat preco sa zmenil.ako baby pisu nevie nechce povedat ze cez akoze sluzobky chodi za inou kde je ta iskra co sa vam stratila.

katarinapekna
5. apr 2017

@marina24 nie je lenivý,má ta v pazi.

jeannna
5. apr 2017

Places za niecim, co dobre nikdy nebolo ☹ Sama pises, ze ste spolu dlhe roky, ale intímneho zivota bolo malo, zacali ste spolu spavat neskoro a pod. Jednoznacna sexualna nesuhra a ani jeden z vas nema gule skoncit tuto vyslovenu katastrofu.

pimpulka
5. apr 2017

Pripájam sa k názoru ze to zaváňa inou ženou. Nikdy si nebuď ista v tom ze inú nema. Vzdy a vsade je mozne aby ta podviedol, ak chce. Keď bude chcieť tak ta podvedie aj keby co bolo

alaguema
5. apr 2017

@marina24 Nepíšeš váš vek...Nezáujem o sex by sa možno ešte dal vysvetliť aj nejak inak, než že si ho prestala priťahovať (a začala ho iná)..., ale tak sprostá poznámka po milovaní môže naozaj znamenať len to, že ťa má hlboko v paži.

sissy27
5. apr 2017

@marina24 no prišiel stereotyp... A teda ak mám byť úprimná, podľa mňa jemu nevyhovujú nekonečné predohry a prípravy, kým sa ty naladíš... Už len z toho ako to popisuješ, sa mi to vidí komplikované a neviem, som žena, ale z takýchto "omáčok" by ma prešla chuť... Kašľať na kreativitu, mne tam proste chýba spontánnosť. Netvrdím, že tvoje potreby sú zlé, ale je očividné, že sú úplne iné ako tie jeho... A byť tebou tak si nie som taká istá, že iná žena v tom nie je, tým si nemôžeš byť istá nikdy, pokiaľ chlap dýcha.

deti95060810
5. apr 2017

ak chodí často na služobky tak tam môže byť aj návšteva erotického salónu - tam to môže byť podľa jeho predstáv ....
Milujúci chlap sa takto ako si opísala nespráva....

martinka1441
5. apr 2017

@jeannna perfektny komentár 🙂

obsadenemeno
5. apr 2017

@marina24 tak narychlo som si preletela tvoje dalsie temy....no teraz pises hlavne o sexe, ale medzi vami to uz nebolo ok v 2015??? Ked ti nadaval a tak podobne.....

Opytaj sa sama seba - preco si s nim. Ci to ma vyznam. Lebo preco byt s clovekom, co ti nadava, ma blbe poznamky a ani ten sex nestoji za nic???

bluka2
5. apr 2017

Prepac za neprijemne slova, ale mam pocit, ze ani mna by to s tebou nebavilo. Po rade ako pises, komentujem: uz to ze to nemoze byt hocikedy, znie komplikovane, ze mam z toho zmiesane pocity, ale ok rozumiem. Do toho to snazenie predtym: to mozno tak raz za mesiac, ze spravme nieco speci...ale rozhodne nie ako standard, mne to pripada ako turn-off. Proste radsej bez vselijakych blbosti okolo toho - ze velka vec - ideme mat za 2h sex, tak teraz sviecky, zavesy, hudba, krb a neviem co vsetko si tym pripravovat atmosferu myslela. Omnoho viac sa mi to pozdava spontanne, teraz a hned.
Nevyzaduje oral alebo inu formu uspokojenia - moze to byt proste preto, lebo ma rad sex. Proste normalny sex a ostatne je pre neho tak desatinove potesinie. Mne osobne sa to nezda zvlastne. Ani mne by nevyhovovala dlha predohra, po par minutach by mi to prislo ako trapenie. No co, proste si vobec ale vobec v posteli nesedite. Ty potrebujes niekoho ineho po intimnej stranke, aj on. Zalezi, ake dolezite to pre vas vo vztahu je, tato intimna stranka. Za mna je to kriterium, co musi byt splnene, aby vztah stal za to.
Samozrejme, moze byt za tym aj nieco ine, ale za mna je toto mozne a pravdepodobne vysvetlenie.

marina24
autor
5. apr 2017

@obsadenemeno blbé poznámky prešli, vyjasnili sme si to. Nevťahovala by som sem staré témy, aktuálne je iný problém

Obaja sme mladí. Ja nemám ani 30. On už áno. Nie je typ kanca, čo by podvádzal. Nemám ružové brílky,ale nepodvádza, nie je to jeho štýl. Služobky máva a musí na ne chodiť, so šéfom chodí,nemôže si dovoliť na ne neísť, sú súčasťou náplne jeho práce. Inak sa snaží, je hodne starostlivý, zaujíma sa, hodne sa zmenil pod mojím patronátom, k lepšiemu našťastie, vychvaľuje ma, tolerantný, pomáha, spoľah naňho je.Nemôže sa mu to zaprieť.
Len tá intimita ma hrozne hnevá.
Nezdá sa mi nič komplikované na tom, čo chcem a vyžadujem od neho ja. Na to,aby som mala skvelý sex a cítila sa uvoľnená potrebujem dlhšiu predohru, a nie rovno skočiť na vec,v čom podľa vás som chybná? Omáčky žiadne nie sú. Mám však jasné predstavy, ako by to malo medzi nami vypadať.AJ sex. Každá žena po niečom túži. Stereotyp isto nedošiel, bo vravím, že náš sex. život začal veľmi neskoro, nesexujeme 10 rokov už na to,aby bol stereotyp.
Na rozdiel od neho sa snažím. Cítim však z neho, že sa prestal snažiť už dlhé mes.
Žiadne venovanie sa mne, mojej osobe:( Rýchlo dačo odbúchať, aby to al z krku,( som príťažlivá žena, dokonca natoľko že prvé roky vzťahu chcel sex trikrát denne a bol stále vzrušený a ešte som aj posledné mesiace schudla trošku, čiže problém tu nie je)

Začína mi v hlave vŕtať to, že iný chlap by mi možno vedel ponúknuť to,čo chcem ja v tej it. sfére. Ja chcem dlhé venovanie, intimtiu, súlad, harmóniu. Tento môj nikdy nebol na omáčky a na také drísty, že predohry a také, ale snažil sa aspoň nakoľko vedel, že ja inak neviem to dokázať, ale teraz už sa ani nesnaží. Proste je lenivý. Ja všade na nete čítam, že chlap má chuť vždy a za každých okolností, aj kamoši mi to vravejú. Dokonca ani spolu nebývame, mal by mať chuť stále teda. Donedávna bozky u nás, objatia, pohladkania, vyznania lásky. Teraz taký divný reset. Teraz fungujeme štýlom, že sa objímeme, dá mi pusu na čelo, na líca, krátky bozk na pery, pritúlenie, všetko.Nevyžaduje sex, ani orál, nastala taká prapodivná zmena,ale tak veľmi pomaly.Tvrdí, že nie všetko je o sexe,ale však ja si to nemyslím-ok- ale chcem aspoň niečo.
Milenku vylučujem, nemá na to čas. Má dve roboty a príde domov o 20, nestíhal by to, voľné dni sme stále spolu.

alaguema
5. apr 2017

@marina24 pod tvojim patronátom??? 😀 Sranduješ, nie? Ak mu robíš patronát, tak sa ani nečudujem, že ho to prestalo baviť. Navyše si asi dosť zameraná na seba. Ty chceš dlhé venovanie, vychvaľovanie, omáčky, vyzdvihovanie tvojej osoby...Čo ti chýba sebavedomie? Načo ti to všetko je? Normálny vzťah je založený na príjemných, spontánnych veciach, na tom, že si dvaja robia pohodu, nie že chlap je povinný ženu vyložiť na oltár a uctievať ju. Takže on možno nie je lenivý, len unavený. Z teba. Možno má jednoducho chuť na dobrý, spontánny sex bez komplikovaných scenárov, ktoré ty napíšeš.

marina24
autor
5. apr 2017

@alaguema To bolo nadnesene povedané-po mojím patronátom.
Nie som zameraná na seba, nuž ale potom ja z toho sexu nemám nič, keď nemáme normálnu predohru a nevenuje sa mi, tak sa neuvoľním, nevzruším. Ja nie som chlap, nevzruším sa pri pohľade naňho. Potom mi je sex viac nepríjemný ako príjemný. Spontánnosť ani nemôže byť, nemáme na to priestory a ani čas, a nie sme spolu každý deň, nemôžeme na seba skákať ako králiky kedy sa nám zachce :D
Nepotrebujem vyzdvihovanie mojej osoby, postačí mi iba keď sa mi troška povenuje, žiadne komplikované scenáre nerobím, asi sme sa tu nepochopili, čo chcem touto diskusiou povedať. Prosto takto si intimitu nepredstavujem.

marina24
autor
5. apr 2017

Potrebujem uspokojeniu a intimite a tomu, aby som bola relatívne ok v pohode venovanie, intimitu, aspoň 15 minút nech sa so mnou "pohrá", on nechce. Nemá záujem. Poviem mu veď mi aspoň pomasíruj nohy, alebo bruško, panvu, alebo mi daj krátku masáž, nech sa uvoľním, alebo ma hladkaj po tele, nie :(nič nezaberá

shilou
5. apr 2017

Iná žena...hovor si čo chceš...alebo jednoducho si ho omrzela

majkam6
5. apr 2017

@marina24 no ja tiez mam rada hladkanie a mojkanie ale cim je moj manzel starsi tak najradsej ma rychlovku.ja to volam neosobny sex. tiez sme mali asi 3-4mesiace taky nemastny neslany sex proste musela som ho zacat ja a niekedy som mala az pocit ze ho znasilnuje.ale nejak to same preslo a uz som si namyslala vsetko mozne. ale.my sme spolu aktivny cca 17rokov

marina24
autor
5. apr 2017

@majkam6 tak vy ste spolu dlho, nečudo, že je to v takej fáze, ale nezdá sa mi, aby mladý zdravý chlap nechcel sex a neinicioval ho, a aby sa nesnažil. Veď chlap by sa mal posnažiť trošku,aby som sa pred sexom uvoľnila, vzrušila. Inak páčilo sa mi slovo-"neosobný sex", mám taký pocit aj ja, že sa to stáva neosobné, najmä posledný mesiac dva. Aspoň zriedkavo mi pri ňom hovoril, že ma miluje,aká som krásna atd, teraz nič.Odbije, odbúcha, aby bolo. Mojkanie ja milujem, a mne by aj kľudne mohlo sex nahradiť, ale snažím sa uspokojiť aj partnera. Ale ja už ani to mojkanie nemám s kým robiť:(
@shilou omrzela v zmysle sexuálnom? my sme toho sexu veľa teda nemali, nemala som ho dôvod omrzieť.

marina24
autor
5. apr 2017

ženy verte, iný vzťah nemá.Naozaj

majkam6
5. apr 2017

@marina24 si ma zle pochopila.predlo obdobie nuteneho sexu.teraz je to opetovne v nasej norme cca kazdy druhy den, len asi 2-3krat podla manzela.stylom o 5minut musim mat zbalene veci,poriesit ta a sediet v aute a mozno 1-2krat podla mna aj s predohrou.Inak som myslela ze ked to moc silis a analyzujes moze to byt aj na skodu.proste sa opite a zabavte a bude

shilou
5. apr 2017

Doveruj ale preveruj...

natalka13
5. apr 2017

Nuz moja mila, on ta jednoducho povedane uz nechce.
a ze blbe poznamky presli?
Pane boze ved povedat zene - To mas z toho, ze roztahujes nohy ! fuj to je take hnusne a ponizujuce, mna by to neskustocne urazilo.

obsadenemeno
5. apr 2017

@marina24 mozno kuka po bratovej frajerke...... 😨

leporeloo
5. apr 2017

preboha zeny vy sa zobudte, jasne maju prve problemy v posteli ale on uz ju nechce je nepritazliva a ma inu.... lebo na vas ti vasi skacu uz dvadsat rokov kazdy den :DDD

moze a nemusi vtom byt ina, aj ked sa ti to nezda ono je to prave na tom zalozene ze mnohe z zien by to nikdy na toho svojho nepovedali. ale to ze nezijete spolu mu dava velke pole na to aby inu mal aj ked ma narocnu pracu... cim nechcem povedat ze ju ma ale je to jedna z moznosti...
dalsie co mi napadlo su nejake zdravotne problemy?
a ked je to bez toho tvojho tlaku na predohru tak zaujem ma?
mozno sa citi ze to nevie ze mu to nejde a tak nema motivaciu, muzov treba chvalit ...
@marina24

lintu
5. apr 2017

Neuvažovala si nad tým, či nemá nejaký problém? Niečo o čom ti nepovedal alebo nechce povedať? Nebojí sa pred tebou vysloviť svoj názor? Dokážeš ho počúvať?
Tak sa zdá, že v posteli ste ako olej a voda. Ty chceš niečo, on chce niečo iné a za ten svet sa neviete spolu zladiť. Divadielka ho po toľkej dobe už asi nebaví predstierať. Tvoje drankanie o veci, ktoré robiť nechce, je už možno preňho tiež trochu otravné. Je super, že si príťažlivá a dokonca si aj schudla, ale čo si o tom všetkom myslí on? Čo si myslí o tebe?
Ako daj tomu ešte čas, možno máte len čudnú etapu vzťahu, ale ak sa ti má snívať o niečom, čo pri ňom nikdy nebudeš mať, asi by bolo na čase prehodnotiť váš vzťah.

misinka0611
5. apr 2017

Nikoho tu nenapadlo ze za tym môže byt aj zníženie sexuálneho libida. Toto sa bežne chlapom stáva. Nemusí za tym hneď byt milenka.