icon

Partner vraví, že ma má rád

27. dec 2020

Ahojte, včera mi môj priateľ s ktorým som 5 rokov odpovedal na otázku či ma miluje že ma ma veľmi rad. Nepovedal že miluje. Ako by ste reagovali? Mna to veľmi prekvapilo pretože je na mna milý, stále mi vraví aká som krasna a sexi, da mi hocikedy pusu.

Strana
z2
autor
28. dec 2020

@lintu povedal mi, že to vyzerá smiešne po tom čo sme sa rozišli a naše okolie to videlo... pritom on sám začal pridávať naše fotky ako prvý keď som sa ku nemu vrátila

andreatytler
28. dec 2020

To ze ta zatajuje na FB je ovela vacsi problem ako to ze nepovedal "milujem"
Myslim ze tvoje podozrenie je opravnene,

nini1010
28. dec 2020

Myslim ze ak ta poziadal aby si nepridavala vase fotky a maze si take somariny ako lajky tak cakaj v dohlafnej dobe ze to nedopadne dobre.Urcite je to vaznejsie.

ysseba
28. dec 2020

Najprv som sa pousmiala nad príspevkom, ale keď som si prečítala, že si stráži mobil a že ťa poprosil aby si nedávala spoločné fotky na FB, že maže keď mu niečo napíšeš a že vymazal spoločné vaše fotky, tak to nie, to nie je v poriadku. Určite by som spozornela, tu je veľký výkričník, že sa niečo deje.... Inak v práci sa dá toho postíhať oveľa viac ako len práca... Bolo to tak v mnohých prípadoch. Držím palce.

zoodiac
28. dec 2020

z toho jedneho razu nie je dovod na paniku 🙂 mas nejaky dovod mysliet si, ze ta uz nemiluje? teda okrem toho, ze ti raz povedal, ze ta ma rad (co je podla mna super 🙂

1aduliatko1
28. dec 2020

Ja som este nikomu nepovedala milujem ta. Mne sa to nepaci 😁😂🤣

autor
29. dec 2020

Tak sa to nakoniec potvrdilo. Včera mi povedal že ma už nemiluje celé tie dva roky. Ja vôbec neviem ako mám reagovať a ako teraz fungovať. Vraj ma berie ako sestru a ma ma rad ale už nič iné necíti. Nie je so mnou vraj šťastný. Ale mame už ročne dieťa a neviem čo mám teraz robiť. Nespomínal nič take že by chcel aby som od neho odišla. Da sa fungovať pod jednou strechou v takejto situácii ?

lintu
29. dec 2020

Neviem, ako mate poriesenu bytovu otazku, ale ak ta ma ten clovek rad, je prirodzene ze ta len tak zo dna na den neposle na ulicu. Pripadne si sam nevie predstavit, ako tuto situaciu riesit. Mate dieta. Tvojim odchodom sa s nim uz nebude az tak casto vidat a on to velmi dobre vie. Dalsi krok je na tebe. Mas cas si ho premysliet. Ste mladi. Zit spolu ako brat a sestra vas ani jedneho nebude dlhodobo bavit. Pravda je vonku. Chlapec tym ziskal slobodu. Ak bude chciet, teraz si uz moze kedykolvek zacat s inou. Zvaz si sama, ci sa chces na to pozerat. Kazdopadne novi partneri vam toto spoluzitie tiez nebudu tolerovat. Skor ci neskor vas teda pod tou jednou strechou cakaju len problemy.
Prestali ste byt par. Milujucimi rodicmi mozete byt nadalej, aj ked nebudete spolu byvat. Ano, ako zalubena to budes mat teraz tazke. Ale casom sa cez to dostanes. Stastie v nestasti, ze si sa pravdu dozvedela teraz a nie po dalsich desiatich rokoch. Ver tomu, ze by ti to prinieslo zdaleka viac sklamania. Takto mas moznost vybudovat si vztah s niekym, kto ta bude naozaj milovat.

babydesire
1. jan 2021

A co citis ty knemu ? Asi tazko mozes snim byt pod jednou strechou ked ta uz nelubi...bude chciet ine zeny,zabavu a sex,,lasku... To by ta zranovalo...

babydesire
1. jan 2021

Z mojich skusenosti su muzi zrely na vazny vztah a rodinu az ked dospeju,,co je unich zvycajne neskor ako u zien,,,az okolo 30tky (cest vynimkam!!!) Taky mlady muzi na rodinu a lasku na cely zivot su skor vynimka

Strana
z2