Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@vevesh toho z BB poznam tiez 😉 ... takze my dve sa tranzitivne tiez pozname 😅
a aby som nezabudla na feministicke spolky...meno zaha hadid z bagdadu...
http://en.wikipedia.org/wiki/Zaha_Hadid 😎 😎 😎 😎
@vevesh Ja som vdaka arabskemu lekarovi zostala tehotna, super odbornik,,,, predtym som bola u dvoch rakuskych a vsetko bolo podla nich v poriadku - a nic nekonali,,, tento povedal, ze to normalne neni, ked tolko casu uplynulo a bez chranenia som este neni tehotna, veru a pri nom som otehotnela,,, aj ked v podstate stacil aj podnet, ze s tym uz konecne niekto nieco robi 😉
@erjona no ja nemam v sucanosti ziadneho lekara araba, ale zato su z roznych casti sveta - od nemcov, cez grekov, perzanov, kurdov, slovakov.. lekarov si vyberam hlavne podla odbornosti, pristupu a aj sympatii - ked mi nie je po voli menim... 😎 neda sa apriori prisudzovat a posudzovat, ze tento lekar je odbornik, lebo pochadza z XY a tento nie je dobry, lebo je "snedy"... 🙄
@zita19 ja presne nepoznam vase kliniky v Kosiciach... ale poznam nase v bratislave... spickove su dve: susch a detske kardiocentrum... ostatne je uroven daleko za pakistanom... prakticky mozno zrucni ( niektori) ake co sa tyka teoretickych vedomosti vacsiny lekarov na zaplakanie... ale to zacina od Ucitelov na LF... bieda bieda... takze si radsej zloz tie ruzove okuliare... kde by sa nabrala uroven Norska na Slovensku... ked ide slovensky lekar na kongres do zahranicia ( ktory mu vzdy plati farmaceuticka firma) nikdy ho nenajdes na prednaskach.. vzdy si to vysvetli ako zahranicny zajazd!
tohorocny vytaz Eurovizie song contest 😎
https://music.yahoo.com/blogs/reality-rocks/vot...
Ako baba dopadla ked odisla zo svojou mamou americankou od otca sauda zo Saudskej arabie,v Saudi mala vsetko v USA kradla a spriahla sa s mafianom. 😨
http://news.yahoo.com/saudi-beauty-robbing-twin...
@kuwait My sme sa rehotali vcera, ze Koncita vyhrala,,, kazdi Rakusak sa rozculoval, ze ich ide blamazovat,,, len moj muz tvrdil, pockajte, este aj vyhra,,, moj manzel totiz sympatizuje s takymito ludmi, s gaymi a lesbami a trans,,, ja som tiez toho nazoru, ze sa proste tak narodili a je odvaha, ze ziju takyto zivot otvorene, lebo este stale maju ludia vela predsudkov,,, ja som rada, ze vyhral/a 😎 😎 😎
@mariuskaa nie to su rovnake znacky ako Dior tiez ich je dost vsade a ceny rovnake ako Versace,Dior a spol alebo este lacnejsie.Oscar de la Renta robil kolekciu aj pre Sears.Vera Wang a jej svadobne saty tiez som videla jej butiky kade tade.To nebude to co ona myslela.Tie znacky co spominas maju v department stores v USA v Saks fifth avenues,bloomingdales,Neiman Marcus
@erjona moj muzik vcera isiel akurat do kuchyne ked začala Končita a vykrikuje, že - wooooow super pesnička, super hlas, toto je vitaz! a potom, ked prišiel do izby a zbadal ju v telke skoro mu oci vypadli 😀 taky prekvapeny vyraz som uz dlho nevidela 😀
a potom ked vyhral hovori mi, ze - mozno si mala pravdu s tym upadkom uz je ozaj najvyssi cas vymenit to tu ...bol taky zhrozeny chudaček moj, ani zaspat nemohol 😀
nam nevadia tito duhovi, homosexuali, tranzvestiti, transgenderky...su aki su a nemozeme ich sudit...ale LBGT propaganda je v europe prilis rozsirena a dost agresivna...len skusi clovek povedat, ze je proti tomu a hned by ho najradsej ukamenovali...mna vcera na youtube posielali do gulagu ako ignorantsku haterku z vychodneho bloku...ale pritom najvacsi hateri su oni, lebo nenavidia kazdeho okrem seba...
to budem mat radsej okolo seba europsky islam ako utocnych gajov a lezbicky, ktori na skole učia ako je byt cool transka a homo 😅
@tomiholjubavi To je jasne, tolerancia musi byt,,, ale na druhej strane na skolach by sa to teda nemalo ucit, ze gay a transka je cool,,, deti by sa mali jedine naucit akceptovat takychto ludi,,, 😎
@erjona tolerovat ano, ale glorifikovat nie..podla mna sa to uz prehana s tym ich lobby... ale nevadi, ze Conchita vyhrala, aspon mozete ist buduci rok na priamy prenos do rakuska 🙂 my sme dufali, ze vyhra slovinsko, alebo madarsko, aby sme sa mohli ist pozriet, ale teraz muzik nechce ani pocut o eurovizii 😀 dufam, ze ho to do buduceho maja prejde 😀
@tomiholjubavi Uvidime, asi to bude v Stadthalle,,, inak neviem kde by nabrali taky velky priestor,,, Rakusakov to bude stat vela penazi od danovnikov - teraz mali vyse 30 rokov pauzu - takze ber to pozitivne,,, Slovinci usetrili 😀
@erjona ale mali kraaasnu pesnicku 🙂 hrozne sa mi pacila, aj spevacka vyzerala ako princezna ...ale kopu dobrych veci toho roku ani nepostupilo do finale...izrael mal super disko vec, moldavsko uplnu vychytavku, irsko tiez aj hersi bola super...

Arabsky lekari na SK (co poznam osobne..) - tych, ktorych nepoznam bude urcite viac... 😎
- MUDr. Walid Al Ramadan-Poliklinika Banská Bystrica.
- Mudr. Adnan Saade, Mudr. Rafik al Khoury - Poliklinika Poprad
a v nemecku si staci otvorit zlate stranky a podla priezviska uz vieme ciii sme... 😎a tiez je ich dost...
http://www.jameda.de/arztsuche/
😎 😎 😎