Partner zatajuje pravdu o otcovi
Ahojte, mate priatela, babatko v bruchu, na plane svadbu a on Vam doteraz zatajuje to , ze otec ktoreho mi prezentuje ako otca ,nieje jeho biologicky...
Viem nieje to moja starost a je to nepodstatne, jeho "otec" sa onho staral ukažkovo cely život , ale ja už pravdu viem a myslim si ze aj on vie ze to viem a ajtak mlči.. mne je to vrcholne trapne začinať tuto temu.. ani neviem kedy by bol vhodny čas, ked prenho doteraz nieje.. ja som od zaciatku bola v takychto veciach otvorena a uprimne sa ma to dotklo, lebo to beriem ze mi nedôveruje na tolko a niesom prenho natolko dolezita aby mi to povedal... čo myslite? Čo by ste robili?
No tak ked ho ani podla trba nepoznal,tak preco by ti o nom mal hovorit? Ked mozno ani nevie kto to vlastne je. Oh,to taketo nieco riesis. Si predstav,ze by si bola v takej situacii,maka dieta s muzom co ti ublizi,najdes si ineho co ti dieta vychova ako vlastne,tak tiez by si sa nerypala v tom,co bolo...neklame ti v tom,ze ma dalsiu rodinu,tak sa preber.
podľa mňa si len labilná , nič viac a nič menej 🙂
zbytočne hľadáš problém tam kde nie je , zbytočne míňaš energiu .....
No ba sebe sa tak smej,ze sa rypes v takom niecom. Mna nevlastny otec vychoval tiez od 2rokov a tema vlastneho otca he pre mna citliva a aj bude. Nevies,co tam bolo a rypes do veci,po ktorych ta nic. Alebo si si urobila dieta so svokrom a ked si zistila,ze nie je jeho otec,tak sa na to pride?
Este mi povedzte prosim aka som 🙏 ved vy ma najlepsie predsa poznate a presne na toto.som sa pytala. Presne tak znela moja otazka. Ze ci som labilna a ci sa mam prebrať 😂 boze ..
Pre mna by to bolo dolezite z hladiska poznania zdravotneho stavu, ja som muzovi pred svadbou povedala vsetky choroby, co mame v genofonde.
@miriam1983 na tebe sa smejem. Jak sa vyjadrujes. Ze sa preber a podobne. Utocila som na niekoho v prispevku? Ne tak bud normalna
@miriam1983 a ze urobila som si dieta so svokrom? "Podla seba sudim teba"? Neviem no ja so.svokrom.teda ozaj netr*kam ale proti gustu.....🙈
Ze sa mas prebrat nie je nadavka. A rypat a neverit partnerovi kvoli takemu niecomu,je od ubohe a dokazujes tym len to,ze partnerovi neveris. Takze ano,mala by si sa prebrat.
No ja taketo veci na rozdiel od teba neriesim. A teda ked ti to tak strasne vadi,tak je to cudne az moc.
@miriam1983 ty sa preber nauc sa citat s porozumenim aj ty prosimta a potom sa zapajaj do.diskusii. lebo nikde som nenapisala ze mu neverim a ze rypem😂 a na teba sa nikto nepytal ze co ty riesis narozdiel odomna. A ani sa ta nikto nepytal ci som cudna ked mi nieco take vadi.
Plus Vase pripadne spolocne deti maju pravo poznat biologickeho dedka, minimalne vediet, kto nim bol
@lucyluv natom by som netrvala ved mne je to koniec koncov.jedno kto to je. Ja ho tiez nepotrebujem poznat
No podla mna teba do toho nic nie je. Ma dovod preco to nepovedal. Stretava sa z bio otcom? Pozna ho osobne? Lebo napriklad adoptovanie deti sa tiez dozvedia ze su adoptovane a teraz mau vesat buducemu manzelovi na nos ze moji rodicia nie su moji rodicia? Ak by to chcel povedat povie ti to sam od seba. Zjavne ma dovod preco nechce. Akceptovala by som to.
@cawes ano presne tak by to malo byt. Ze adoptovane deti povedia buducemu manzelovi ze su adoptovane. A to neni o tom ci ma dotoho nieco je alebo nieje ja neviem sice.co vy mate za vztahy ani.ma to nezaujima ale ja som tak vychovana ze tajnosti vo vztahu nemaju byt. A uz ked maju byt tajnosti tak nech sa radsej vobec v tej rodine nerozprava o minulosti ked sa ma klamat.
necitam vsetky odpovede. ale za mna... ak je to chlap ktoreho lubim a on lubi mna, nemoze sa nic zle stat. este dnes sa ho opytaj normlnym konverzacnym tonom “ preco sme sa nikdy nebavili o tvojom otcovi? je ti to neprijemne alebo nedolezite?”
dostanes odpoved.
problem vyrieseny asi za par minut a nikdy to uz nemusis riesit v hlave ako problem.
Podľa mňa toto je jeho otec a za bilogickym zatvoril všetky dvere a do života ho nepusti a nepusti. Čiže je normálne, že ti onom nerozprava, To, že ti hovorila niečo jeho mama, je vec druhá tvoj muž ak to tak necíti tak to nepovie. A je to ôk. Nejde o klamstvo ani o zatajovanie niečoho. V jeho živote , je len jeden otec a toho ty poznáš.
Toto je taký prípad, že dieťa si nevyberie, či bude žiť so svojim otcom alebo bude s iným otcom, ešte mal šťastie, že s týmto vychádza.
Niekedy sa to tak zamotá, že to takto dopadne a už sa k tým niekedy aj nepríjemným veciam radšej nevracajú, lebo ľudia sa k tomu zvyknú stavať aj s neporozumením.
Ale zase sú ľudia, ktorí o tom radi povedia, aj keď by sa nemuseli starať.
Pozri sa - pises, ze si jeho buduca zena. Manzelovi by sa mala vediet povedat vsetko, otvorit akukolvek temu a rozpravat sa o comkolvek vez toho aby si sa musela bat odpovede, reakcie alebo aby ti bolo trapne.
Mala ti to byt ta najblizsia osoba, kde je uplne prirodzene rozpravat sa o vsetkom.
Takze stale nechapem preco mas problem spytat sa ho na to. Je zbytocne spekulovat tu, staci uprimny rozhovor.
ja by som sa nepytala, aj tak sa nic okrem toho co uz vies nedozvies.. on o svojom biologickom otcovi pravdepodobne ani nevie, alebo radsej ani nechce vediet a to bude dovod preco o nom nehovori, mala som takeho frajera vzdy ked som tu temu vytiahla dozvedela som sa len ze ano vie kto je jeho biologicky otec ale nechce o tom hovorit.. je to prilis osobne tema naco sa v tom rypat
Prečítala som autorkine reakcie na x odpovedajúcich nickov,ženu s takou povahou by som teda v rodine mať nechcela....
@janinah no to mi dotrhalo žily teda .. ešteže poznam tvoj nick a ako odpovedas ty a mozem povedat ze je to vzajomne.
@janinah ty si naozaj mysliš ze to ako sa vyjadrujem na odpovede nejakych nepodstatnych sliepok na soc. Sieti tak to hovori o tom aka som povaha? tak to ťa lutujem potom.
Vyjadrujes sa na odpovede nepodstatnych sliepok?
Tak preco potom si od tych sliepok pytas rady?
@fokuska aky požič taky vrať, ked je niekto arogantny ja nemam dovod byt ina takze tolko.. kto sa vyjadril k veci normalne, bez urazok, utocenia,arogancie ktomu nemam dovod byt arogantna.