Partneri a plánovanie výletov
Ako to mate doma ? Ak nic nenáplanujete vy ženy , tak sa nikam nejde ? U nás je to všetko na mne. Väčšinou každý súhlasí a ideme, no neviem či sa mam z toho už tešiť alebo nie. Každá dovolenka každý vylet je o tom , že mi manžel povie , vymysli niečo. On sám nevymysli nikdy nič. Je to OK ?
Tak to je na tebe/vás či je to ok. Môj muž vymýšľa program takmer stále, možno aj viac ako ja.
Ale napríklad môj otec je taky, že nech vymysli mamina alebo my a ide sa. Nemá problém ísť nikam, ale nie je ten typ ktorý by niečo vymýšľal. Každí sme iní a ci ti to vadí alebo ako to zoberieš je len na tebe.
U nás je to asi 60 % plánujem ja, 40 % manžel.
Aj môj je rovnaký, ja všetko plánujem či výlety alebo aj dovolenky. Ale mňa to baví takže ja sa v tom vyžívam. Dokážem presedieť dlho na internete a plánovať trasy a kde pôjdeme, všetko pogooglim a tak🙂))
@anonym_autor u nas vylucne spolu, kedze si musime zladit kalendare... tak sa dohodneme, kedy mame cas a kam pojdeme... ci leto, ci vikendy... normalna komunikacia
U nás tak 90% ja a 10% navrhne on.. niekedy mi to príde ľúto ale dá sa s tým žiť
@anonym_autor o výletoch a dovolenkách doma normálne komunikujeme. Príklad: muž odfotí plagát, že ide parný vlak z Tisovca z na Zbojskú. Opýta sa, dohodneme termín, zabezpečí lístky atď. A ide sa. Opýtam sa rodiny kam chcete ísť na dovolenku povedia napr Chorvátsko, lebo toto a tamto. Posielam im link na ubytovanie v okolí. Book nem ide sa. Deti našli v na soc.sieti že sa koná túra tam a tam a normálne sa o tom komunikuje kto chce nechce má čas a chuť atď
U nas je chlap ten akčnejší , alebo povie nepôjdeme niekam? Ale zvyčajne výber nechá na mňa aby som nemusela potom "frflat" 😂😂😂😂 dovolenka je tak 50/50
U nás tiež výlety a dovolenky plánujem z 90% ja. Nevadí mi to.
@anonym_autor vymýšľame program obaja. Máme spoločné koníčky, takže nieje problém s ničím.
U nás to isté,no mňa to neskutočne baví a ja nemám rada sa s niekým dohadovať, tak som rada, že všetko naplanujem ja a podľa seba a hotovo. A všetci sme spokojní 🙂👍. Ja vyberám aj destináciu dovolenky a aj hotel, proste všetko.
Čo sa týka dovolenky či už ideme s ck či po vlastnej osi, rozhodujeme sa dvaja. A výlety, idem s deťmi aj sama, takto cez prázdniny keď je muž v práci.
vymýšľame spolu, muž potom nájde najvhodnejšie ubytko a trasu
@anonym_autor u nas je to tak pol na pol… ale aktivnejsi je moj muz. Casto pride s roznymi napadmi a velmi rad hlada ubytko, dokonca aj vtedy, ak idem napriklad sama s detmi. Ale on zvykol cestovat uz ako dieta s rodicmi, pre neho je vylet alebo aktivne straveny cas rovnako esencialny pre zivot ako pre mna.
Muž mesiace pozera dokumenty trebars o andaluzii..keby mi nedosla trpezlivost a vsetko nenaplanujem,tak tam doteraz nebol. Zas svojgo času bol schopny zorganizovat piznavačku zap.europy pre 80 ludi z ich prace v casoch pi nežnej...a doteraz sa na to spomina.
U nas tak 80-20 planujem ja a vobec mi to nevadi . Radi chodime uz na iste miesta takze v poho a muz ked nahodou cosi, tak sa spyta ci by som bola s tym ok
Neznasam vylety, dovolenky vybavovat a druhy sa len zvezie.Som vdacna za mojho akcneho muza.Takze vacsinou muz ale predtým sa ma opyta, co a ako by som chcela, kde by som isla, proste vzdy sa pyta, spolocne sa dohodneme a potom uz hlada, organizuje , bookuje.Som nesmierne vdacna, predtym som mala takeho trtka, co nevedel nic organizovat ci vybavit len cakal kym ,, mamicka,, / ako ja/vsetko vybaví.Keby bolo po jeho , sedime cely rok doma pri TV, mobile a umierame za ziva.Za trest taky chlap
@anonym_autor asi by sme nikdy nikde neboli,ani na obyčajnej večeri,kine,proste nikde, keby to neplánujem ja, alebo aspoň nenavrhnem.
Cez leto velku dovolenku zvyčajne nájdem ja, ale teda poradíme sa či ano či nie.. Drobne vylety, alebo kam po praci/školke riešime obaja.. raz jeden, raz druhy
@anonym_autor U nas na 100% planuje manzel, je to ale jeho konicek ☺️.
Tiež väčšinou vymýšľam ja, nevadí mi to.
Ja plánujem viac a dopodrobna. Ale aj manžel ma návrhy, kam ísť, no on skôr jedna hodiny pred tým a nezamýšľa sa toľko nad manažmentom. Také sme povahy.
@anonym_autor Ú nás je to na mne a deťoch. Manžel je rád, ak môže konečne niekam ísť a našťastie sa ešte nikdy netváril sklamane.
Viac planuje vylety a dovolenky moj muz. A to preto, ze ja som nazvyme to flexibilnejsia, nemam problem ani s programom, ktory na 100% neodraza moje zaumy. On je v tomto smere narocnejsi, ked sa mu nepaci frfle jak chora vrana. Ale zasa vzdy sa uisti, ze som s navrhovanym programom o.k. Samozrejme z casu na cas sa "obetuje" a idem na miesto ktore chcem vidiet hlavne ja a on mi spravi radost. Druhy dvovod je, ze ja neznasam nieco hladat, vyhladavat info (je to moja pracovna napln, takze ked nemusim reserse nerobim).
@anonym_autor s dovolenkou väčšinou začnem ja prvá, lebo sa rada dlho teším 🙂, ale vždy je to samozrjeme o vzájomnej dohode a výlety väčšinou plánuje muž
@anonym_autor my obaja radi chodíme na výlety, také jednodňovky do okolia zvyknem vymyslieť ja a zahraničné dovolenky vymysli muž alebo spolu, ale konkrétny hotel, pláž atď vyberá on, lebo ma na to talent a zatiaľ vždy vybral výborne. Ja nemám toľko trpezlivosti sedieť na PC a hľadať, porovnávať 🙂.
Však to je super ze máš všetko podľa seba. Tiež ja všetko plánujem a nikdy by mi nenapadlo nechať iniciatívu na mužovi
U nas vacsinu planujem ja a robim to rada 🙂 takze ma to nejako nevzrusuje...takto mam istotu ze pojdeme, navyse niekam, kde sa mi paci.
@anonym_autor U nás rovnako,len v podstate som natom lepšie. Ostatné už muž. Myslím cestu,parkovanie, mapu na túry. Takže mna to len teší a pochodili ske už takmer celé Slovensko aj pár štátov. NIKDY MY NEVADILO VYMÝŠĽAŤ 😀Keďže je nádherných miest na slovensku aj v susednom Maďarsku, Česku za vlečku 🤣🤣
Ako vás čítam čo by som za to dala keby môj muž niečo naplánoval kam ísť na výlet. U nás to robím všetko ja sama, vyberám podľa toho čo baví deti. On len všetko ohundre a poslednú dobu už ani nechodí s nami na výlety, nebaví ho to. Vraj sa na to necíti už je starý a vadia mu ľudia všade.

@anonym_autor aj môj manžel je taký 🤷🏽♀️ výlety a dovolenky vymýšľam prevažne ja. No ja som proste taký clovek, že neobsedim nikdy doma na zadku, milujem dobrodružstvo, takže mne vôbec nevadí, že všetko vymýšľam ja.