Partnerka nechce sex
Ahojte damy. Sem tam zajdem precitat Vase diskusie aby som poznal aj zensku stranku roznych veci a problemov. No mam aj ja problem resp myslim ze to je spolocny problem aj mojej partnerky. Ma vseobecne nezaujem o sex so mnou. Sme spolu viac ako 3 roky. Mame kusok po 30tke. Zo zaciatku to bolo skvele no postupne sa to znizovalo. Ma toho v praci vela to chapem no aby sme mali sex tak 2-3 krat do mesiaca to mi je naozaj malo. Aj som sa s nou to snazil preberat aj apelovat nejako nic nezabera. Byvali sme spolu u nej tak sa to este dalo zhruba tak 2x tyzdenne. Snazil som sa jej pomahat aby toho nemala vela a aby si po praci vedela oddychnut. Aj okna som poumyval (jar, jesen) ako prekvapko 😀 na prvykrat to malo uspech potom to brala ako beznu vec rovnako ako ked som nam nieco navaril a tak. Pred rokom sme sa chytili na prkotine - ak sa aj chytime tak to je stale len prkotina aj sa potom na tom zasmejeme. A demonstrativne som odisiel k sebe. Potom sme sa udobrili no uz spolu nebyvame v jednom byte ale kazdy zvlast. Je to divne ja viem. Ona je taky rozvazny typ vsetko analyzuje a premysli a ja som ten skor impulzivny. Zvykneme sa sem tam chytit ale to skor na tom ze ju nabadam nieco spravit , vyskusat atd lebo viem ze to dokaze a chcem ju podporit a ona to berie ze ju tlacim do niecoho. V poslednom case sa ale dost natahujeme ohladom sexu. Je to nadherna zena a ja by som s nou mal sex aj kazdy den. Kludne aj ked som po sluzobke utahany tak nemam problem ked sa ku mne prituli. Uz neviem co dalej. V praci toho ma vela a sa snazi lebo sa boji ze ju prepustia (co je blbost kedze ako nestranny pozorovatel vidim ze robi aj za inych). Z financneho hladiska sa nemame na co vobec stazovat ani sa nehadame nikdy. Aj som jej minule vravel ze neviem co sa stresuje ze aj keby boli blbci a ju prepustili ze od toho som tu ja aby som jej v takej situacii pomohol. No bola vychovavana tak ze jej rodicia maju samostatne ucty a peniaze , to velmi pochopit neviem. je toho velmi vela na pisanie len nechcem vypisovat roman len sa kusok vykecat tu takto anonymne a precitat si rady. Ps : minule som jej tak vravel ked uz som bol v koncoch ze ci nezajdeme k sexuologicke ze mozno som ja vadny - ona nechce svoje sukromie preberat s cudzim clovekom , co by som aj vedel chapat 😒 .
@adela232 tiez si myslim, ze ked chlap vie ako na zenu tak sa to da aj keby bola neviem ako unavena 🙂
@kvetka589 len na druhej strane sú aj také ženy, čo sex nepovažujú za doležitý a nemajú ho veľmi v láske a muž sa može aj potrhať a nič s tým neurobí
@janickacrazy tak pokiaľ žena nepovažuje sex za dôležitý, ale ho dokonca" nemá v láske" tak je niekde problém.... fungujúci sexuálny život je pre zdravý vzťah dôležitý a darmo si niekto bude nahovárať, že nie
@impulzivny01 len jedna skromna pravda, žena odmieta sex len z dvoch dovodov:
1, je fyzicky alebo psychicky vyčerpana (krátkodobé)
2, nič z toho nemaaaaa....
muži sa stale sťažuju, že ženy nechcu sex...ale pokial sa muž zaujíma, čo sa jej páči, či pri tom dostava dosť nehy a romantiky alebo čokolvek co potrebuje...ver mi, takej ženy budeš mať problem sa striast 🙂
takže......
ak pomahas s upratovanim, s oknami.....
si si istý že to ako sa milujete sa páči aj jej, alebo len tebe....
pokial si najdete spoločnú cestu, z ktorej budete mať rovnake potešenie z milovania, ti garantujem, že to bude citit rovnako a bude sa chciet milovat každy den.
@charity No vieš, ono sa to začne prvým stupňom, keď sa to opakuje 5x príde druhý, 10x-treti ... deň za dňom, týždeň za týždňom, mesiac za mesiacom, rok za rokom ... Kým to dôjde na vyššie stupne ver mi že to trvá dlho - tak dlho.
Po koľkých opakovaniach má frustrovaný a napolo šialený chlap (a ver mi že u normálneho s dostatkom testosterónu ťa to doháňa na hranicu šialenstva) právo na milenku prípadne dať manželke také kopačky až pofrčí až na mesiac?
@majusik236 ja s tebou súhlasím, ale takých žien je veľa, ved aj v tejto téme sa jedna našla, čo nemá rok sex s manželom a považuje to za normálne, ved ona sex nepotrebuje, ja to tiež nechápem, teraz nechcem rýpať do nej, len vysvetľujem, že niektoré ženy sex nemusia a ich muži proste majú smolu, poznám také aj osobne
@janickacrazy a ja píšem, že taká žena má evidentne nejaký problém, ktorý treba riešiť a rozhodne nie štýlom " chlap má smolu", to, že zakladateľka považuje za normálne rok nespať s mužom, neznamená, že to normálne je.....keď dlhodobo nefunguje sexuálny život vždy sa to negatívne podpíše na vzťahu...treba to riešiť, psychológ, sexuológ atď
@majusik236 vobec nečítaš, čo ti píšem, ja hovorím, že s tebou súhlasím, že to nie je normálne, ale že existuje kopa žien, ktoré to za normálne považujú a neriešia to vobec, takže ich muži holt majú smolu, okrem toho zakladateľom témy je muž, spomínala som len jednu zo žien, ktoré tu reagovali, ale to je jedno
@janickacrazy áno máš pravdu, prepáč, neuvedomila som si, že zakladateľ je chlap pardon....čítam, čo píšeš, len mi uniká podstata toho, čo tým chceš povedať, že takých žien je veľa..a? to meni podstatu veci?! nechajme tak, evidentne sa nechápeme, pekný deň
@majusik236 tým som chcela povedať, že možno priateľka zakladateľa je jednou z nich 😀
@janickacrazy jaj a tým je problem ako vyrieseny..ok....
@oldman50plus Nie znamena Nie.
@majusik236 tak je to jedna z možností, ale samozrejme nemusí to byť práve tak, keďže ju nepoznáme
@charity Súhlasím, ale ak hovorí žena A tak musí povedať aj B, čo teda ten muž má robiť. Ty by si čo navrhovala? Lebo skôr či neskôr sa muži zariadia po svojom a podľa nich jediným riešením je milenka, otázka je či tolerovaná v manželstve alebo rovno s ňou vytvoriť normálny zväzok.
@oldman50plus Mas IP.
@oldman50plus asi takto: Dráha moja, chcem ťa častejšie ako na Vianoce a na šibačku. Chceš to so mnou riešiť alebo to poriešim s inou? 😀
@oldman50plus Ak má muž pri nedostatku sexu ako píšeš právo na milenku, tak nech ju potom netají.. Ak je v práve tak sa nemá čoho báť. Ale hovoriť o nejakom práve a mazať siSMS od milenky aby ich žena nenašla, tak to je riadne hrdinstvo 😀 😀
Ak sa mužovi nepáči a žena to nedokáže zmeniť má právo jej navhrhnuť rozvod, rozchod, ale nie tajne sexovať s milenkou. To je ubohosť.
@vejula Celkom dosť mužov chce vychovávať svoje deti "z domu" a nie na diaľku. Takže ak to nevedia poriešiť s manželkou po dobrom čo im ostáva? Ono manželky týchto mužov si dobre uvedomujú silu detskej karty a jednoducho si robia svoje a na akékoľvek mužove snahy o riešenie tohto problému zvysoka kašlú, prípadne niečo sľúbia a za mesiac je všetko po starom. Ja som si nikdy milenku nenašiel ale nie preto že by som bol taký cnostný, jednoducho ako o nie bohvie ako fyzicky príťažlivého muža sa o mňa zaujímali len atraktívne inteligentné ženy na úrovni ktoré by ma chceli za partnera a ja som si uvedomoval že ak by som čo i jeden jediný raz povolil tak už nebudem schopný sa vrátiť k rodine - a tým by som "stratil" deti čo som nechcel. Ono aj pre tú manželku je to lepšie ak o tom nevie.
@kvetka589 neni pravda, mne ked sa nechce, tak sa mi nechce a bodka. a može byť príťažlivý, milý, nosiť ma na rukách, proste sa mi nechce. čistá lenivosť, pohodnosť, alebo neviem ako by som to inak nazvala. a ked sa mi nechcelo už čím dalej tým viac a bol mi prednejší moj klud a sukromie, tak som mu zamávala, na čo mi je? 😀 😀 😀 a pritom fajn chlap, len....nechcelo sa mi 😀
@katarinapekna no tentokrat s tebou suhlasim, detto
@mircalla neveríííííím 😀 😀 😀
@katarinapekna veru tak
@oldman50plus ísť sa posilniť alkoholom je asi ten najhorší nápad. Neznášam, keď z chlapa razí alkohol a veru to sú ojedinelé prípady, keď odmietnem aj pokus o nejaké laškovanie. Iné je dať si spolu vínko...Ale potrundžený chlap...ee.
@katarinapekna
@mircalla
teda vy ste ale lenivé 😎 😎
@0silvia0 ja to myslím uplne vážne, som dobrovoľne bez partnera, lebo predstava udržovania sexu a vzťahu celkovo ma desí, proste sa mi to nechce, ja som rada, ked si spravím vlastný program, káva, čaj, telka, kniha, čokoľvek, ale chlap a sex? uf...už nie...a pritom som mala fajn partnera naposledy, ale už nechcem, je mi dobre, takto som spokojná, preto ja nikdy nepochopím ženy, čo furt riešia chlapov a problémov s nimi a furt niečo musia. fakt nepochopím😎 ja nemusím nič, len to, čo ja chcem. 😎
@katarinapekna Presne toto, ze uz nemusim ... 🙂
@jeannna je mi jasné 😀 len vieš, ked niekde napíšem, načo su vám dilinovia? (moje obľubené slovo) 😀 tak hned som opustená, zatrpknutá a neviem čo ešte, pritom je to naopak, proste sa mám rada, to je celé. 😎

@impulzivny01 Takt poviem ani mne sa niekedy nechce, ale viem sa premôcť to už musím fakt spať aby som odmietla drahého. Sme spolu už 6 rokov z toho 3 roky manželia. Milujeme sa máme dve malé deti čiže tiež som večer ako zbitý pes a nevládzem ísť ani len do sprchy niekdey, ale na sex si akosi vždy nájdeme čas minimálne 2,3 krát za týžden a niekedy aj každý deň. A keď sa mi aj niekedy nechce vie ako na mňa a nakoniec je to krásne vždy a nie nasilu. Proste ja si myslím že asi jej niečo vadí a nechce alebo hanbí sa ti to povedať možno si to nejak inak s tebou predstavuje a nezažíva orgazmus pri tebe alebo ja neviem a nechce sa jej preto že vie že to pre ňu bude oničom. Skús sa jej na to opatrne opýtať. Možno by len chcela viac nehy a dotykov alebo orálny sex... hovorím podľa seba... vyskúšaj ešte nejaké triky aby aj ona dostala chuť a potom si to budeš aj ty viac užívať.