icon

Partnerka pre brata

jania023
15. mar 2016

Trocha na objasnenie, mam brata, ma 39 rokov, slobodny, bezdetny a uz straaaasne dlho je sam i ked ma srdce na dlani. Dobracisko, nepije,nefajci. Nejak nemal stastie najst si zivotnu partnerku a mna to trapi pretoze cas leti a on je stale sam.Vidim ako ho to trapi no napriek tomu sa nestazuje.
Neviete alebo nepoznate nejaku serioznu zoznamku.
Mam taku predstavu: a uz je to tu 😀 😝 ze akoze my mu niekoho vyberieme dame instrukcie ako sa k bratovy dostat a dalej je len na nich ( my zijeme vo Svajciarsku tak neviem ci je nejaka taka zoznamka )😅
Neverili by ste baby ako je mi tazko ze taky chalan ako je on je sam len preto ze ked mal 20 rokov tak sa sklamal v laske.. ☹
Prosim iba o normalne komentare .Dakujem

Strana
z2
bonaqa2013
15. mar 2016

moja kolegyňa mala manž. takého čo len v krčme sedel a tam si hľadal rôzne frajerky. Poradili sme jej aby si našla nejaké hobby. dosť dlho trvalo kým sa zapísala na turistický krúžok. tam si našla priateľov s ktorými chodila na rôzne túry, výlety.... a už jej ani tak nevadilo že mm vysedáva po krčmách.

anavila
15. mar 2016

@jania023 ahoj...a to aj on zije vo svajciarsku? ja mam svagrinu, tiez je to super baba, ma 35 a tiez je sama... neviem ci jej to vadi, nehovori velmi o svojich pocitoch, ale mozno by to stalo za pokus 🙂 ona zije v Bratislave 🙂

timea7
15. mar 2016

@jania023 nech nehľadá ženu do života na zoznamkách, nech skúsi nejaký turistický oddiel, šport, nejaké záujmové združenie....a nechaj to na ňom, tiež mám kamaráta, čo bol sám takmer šesť rokov, nevedel sa vyrovnať s rozvodom....priznám sa, že sme ho raz ťahali s partiou na chalupu a ďalšiu rozvedenú babu k tomu ale teda nepadli si do oka ani náhodou. A tak je to asi správne, on si nakoniec babu našiel, mal ju skoro pod nosom, doteraz nechápu, že sa nepoznali, že sa nejako obchádzali a ja som šťastná, že je ona super, úprimne mu to želám. Neboj, aj brat ešte svoju lásku nájde, trochu ho postrč, aby sa pravidelne vyskytoval na verejných miestach, nech nesedí doma. Držím palce!

misel0806
16. mar 2016

Si dobra sestra vidiet ze ti na bratovi zalezi a chces mu pomoct. No urcitre netreba tlacit na pilu cim viac clovek nieco chce tym viac sa mu nedari.. Laska mu cinkne medzi oci ani sa nenazda... Mozno este nenastal ten cas mat niekoho. Kazdopadne lasku najde vo chvily ked to bude najmenej cakatt... Trosku ho nakopny nech ide do ulic medzi ludi sa zabavit a uvidi.. 😁😁

mimla
16. mar 2016

@jania023 Tanec! Akýkoľvek! Aj keď dobre nepočuje, rytmus ešte začuje. Tam je chlapov málo, vždy sa o nich trhajú. Aj o tie najväčšie drevá. Treba sa zapísať na kurz spoločenských, alebo akýchkoľvek tancov. Tiež je tam výhoda, že netreba špeciálne témy na rozhovor vymýšľať, tam sa dá komunikovať aj bez slov.

janickacrazy
16. mar 2016

@jania023 ja som sa s mojím mužom zoznámila cez internetovú zoznamku, tiež mi to bolo spočiatku proti srsti, ale kamoška si tak našla manžela, tak ma prehovorila, nech to skúsim, žiaľ už si nepamatám ako sa tá zoznamka volala, ale teraz sú aj také serioznejšie, kde si treba aj dáky poplatok zaplatiť, takže tam nechodí hocikto, to by stálo za pokus 😉

terezka1947
16. mar 2016

@jania023 ja by som sa prihovarala prave za zoznamku cez net,pretoze ked je samotar,resp.mozno prave jeho hendikep mu trosku ubera zo sebavedomia a mysli si,ze je tym neatraktivny,tazko potom prekonava tie " prvotne" sympatie...a predsa len ta zoznamka dost vyselektuje potencialne zaujemkyne...a pri pisani sa vela zisti a bude mat vacsi priestor na prve otukanie a aj nasl.prve osobne stretko bude o inom
ako setsru ta chapem,ale musis to nechat na neho=akurat tak mozes opakovat,nech skusi aspn tento sposob
vela mladych ludi,kt.prejdu urcitym vekom si potom pestava verit a casto su to velmi prijemni a zaujimavi ludia...co je skoda,ked ostanu sami.
Mam kamosku,kt.ma 36,ma VS a tak sa uzavrela do seba,ze nehrozi uz asi nic...a pritom je pekna a mudra zena...ale co uz. tiez som sa pokusala pri nej o cokolvek,ale neda sa...musi ten clovek prekonat sameho seba a sam ist do zoznamovania sa.

terezka1947
16. mar 2016

@janickacrazy ja tiez a som rada,ze som sa nechala donutit 😀
najvacsia sranda je,ze sme sa roky minali na spolocnych cestach na obedy a pracovali nedaleko seba=ale fakt neviem,ze by sme sa videli...aaaa booooom

janickacrazy
16. mar 2016

@terezka1947 presne tak, my sme tiež bývali blízko seba a vobec sme sa nepoznali, nejak sme sa obchádzali alebo čo 😀

mala_hobitka
16. mar 2016

@jania023 Najlepsie by bolo spojit sa s niekym kto tvojho brata moze obcas vytiahnut do spolocnosti - napriklad dalsi surodenci alebo spolocni priatelia.....a kde tu prizvat do partie zenu z okruhu niekoho znamych (ktora je v fajn 🙂, ktora je bez partnera, trochu ich k sebe postrcit a uvidi sa...... 🙂

majusik236
16. mar 2016

možno, to, že je sám viac trápi Teba ako jeho samého, niekomu vyhovuje aj život bez stáleho partnera, určite mu nikoho nedohadzujte....keď mu chceš pomôcť, tak mu skôr pomôžte prekonať nízke sebavedomie, nakopnite ho nech viac chodí medzi ľudí a ostatné si zariadi ako bude sám chcieť

deltaa
16. mar 2016

39 rocnemu chlapovi (v strednych rokoch) pomoct si najst partnerku? 😀 to hadam nemyslis vazne
ja mam svagra 35 rocneho a tiez nema partnerku ale nikoho by nenapadlo mu pomahat pri tom, samozrejme pokial ta sam nepoziadal o pomoc to je ine

slnecnica174
16. mar 2016

Si zlata, ze sa o neho tak staras😉 Tiez sa priklanam k tym zoznamovacim strankam na nete + zapisat sa na nejaky kurz, nieco co ho bavi a mohol by sa tam teoreticky s niekym zoznamit. Neni vo Svajci nejaka stranka pre Slovakov? Inac urcite je tam dost operiek, co nemaju partnera😉

bolavyzub
16. mar 2016

nech skúsi kresťanskú zoznamku ( zoznamko.sk). Ja poznám manželské páry, ktoré sa prostredníctvom nej spoznali. A nemyslím si, že je zlý nápad niekoho mu aj dohodiť. Moja sesterka sa práve tak zoznámila s manželom (kolegyňa jej sprostredkovala stretnutie so svojim bratom, padli si do oka a bola svadba). Treba skúšať viac možností..

maria1989
16. mar 2016

@bluka2 hahaha 😀

malabiba
16. mar 2016

@jania023 dali sme tak kolegyňku s priateľom dokopy - sama rozvedená s 2 deťmi, z práce domov, sem tam akcia z práce, nič viac, nikde nechodila - otvorili sme jej profil na zoznamke - partneri, tuším, s pár mužmi si vymenila pár správ, nič mimoriadne, s jedným sa stretla a už sú hádam skoro piaty rok spolu a kúpili si dom

jaja20
14. sep 2021

@jania023 Ahoj,ako to dopadlo? Našiel brat svoju polovičku? 🙂

jania023
autor
14. sep 2021

@jaja20 nie nenasiel je sam

jaja20
14. sep 2021

@jania023 To je mi ľúto...😢

micusa2222
11. mar 2023

@jania023 ale hľadať pre dospelého brata babu mi príde tak, že je neschopný,,darmo si ho opísala, ako úžasného...

jania023
autor
11. mar 2023

@micusa2222 aj keby neschopny muz nema pravo mat babu?

terezka1947
11. mar 2023

@jania023 musí sa trošku posnažiť aj on sám.

tarvika
11. mar 2023

Ja sa zasa prihováram v prospech dohadzovacov 🙂 ak je to blízka osoba, poznáš ho a vies aka by sa mu mohla páčiť. A samozrejme keď si nesadnu, nič sa nedeje. Ja som tiež všetkých kamošov zaukolovala, nech ma s niekym zoznámia, zatiaľ sa bohužiaľ nemajú k činu 😀

jania023
autor
11. mar 2023

@terezka1947 nemusi je mu tak dobre.
Je to prispevok spred 7 rokoch cize to uz netreba rozoberat. Od vtedy uz vela vody preslo

jania023
autor
11. mar 2023

@tarvika ale on ani nechce. Nevyzera zeby mu to vadilo. Uz ma po 40ke cize uz neriesime nic

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2