Partnerka sa odsťahovala
Ahojte,vsetci. Momentálne sa trápim odchodom mojej dlhoročnej parnerky-odsťahovala sa k mame. všetko sa to začalo asi pred 2.rokmi,ked sa mi priznala k nevere s mladšim milencom,strašne ma to ranilo a mal som pocit že s toho zošaliem,ale ja ju ešte stale aj napriek tomu čo urobila stale milujem a máme spolu uz 8 ročného syna,preto som jej chcel dat ešte šancu,aby mohla všetko napraviť. Veľmi dlho a často sme o tom čo urobila diskutovali,ona všetko olutovala a tvarila sa,že chce všetko napraviť. Cele to skoncila odchodom pred par dňami ku mame,vraj si potrebuje niečo uvedomiť a vyčistiť si hlavu.Mám jej dať nejaky čas aby si to všetko mohla vyriešiť. Lenže medzitym som sa dozvedel,že cele tie dva roki čo sa tvárila,že chce všetko napraviť sa stále za mojim chrbtom (kedže pracujem v zahraniči ani to pre nu nebolo velmi ťažké)stretávala s milencom.Ked som sa jej nato spytal nepoprela to len povedala,že už spolu nič sexualne nemali. Navzše o jej mileneckom vtahu vedia už aj jej spolupracovnici a priatelia. Neviem či je ona taka dobra herečka a so mna urobila totalneho somara. Lenže láska niekedy naozaj bolí. Stale cítim ,že aj napriek tomu milujem a chcel by som ju späť. Viem že to znie možno až neuveritelne ale je to tak... Ona bola ta prava sňou bolo všetko možné,... teraz som zúfali neviem čo ďalej....
preco ja mam odrazu take dejavu..... 😅
@rado58 Prepac, ale mam fakt dost ... pred dvoma rokmi mal tento jej milenec 21 r. ked si tvoja priatelka - matka uz vtedy vasho 6 rocneho syna zacala ... objasni mi prosim ta jej kvality, kvoli ktorym mas pocit, ze bola ta prava, ze s nou bolo vsetko mozne .... ako tak citam, tak bohuzial bolo vsetko mozne ☹ Neodisla preto, lebo jej milenec ma holu rit a pri tebe mala financnu istotu.
@mima4 takze u rodicov byvali?
@nelinka2009 to ja neviem
No chlope..ak ti to este nepovedal narovinu tak si urobil najvacsiu koninu aku si mohol. Odpusta sa a zabuda! A nie "rozoberali sme to viackrat"...a co do boha si tym chcel poriesit???? ze kolkokrat to mali a ako a preco??? Raz ked odpustim a dam sancu tak sa spravy hruba ciara a punktum. S prepacenim ste to dosrali obaja. A podla mna to vobec nebolo prijemne ani tebe lebo si sa musel furt vracat k faktu ze ta PODVIEDLA a ona sa nevedomo opat nanho naladovala. Ako svojim sposobom ste to dodrbali cele. teraz fakt ked uz je to cele zle, tak spravit ciaru a NERIESIT. Ked rozchod tak rozchod...neboj plakat a prskat este len budete 😅 😅
@rado58 a kolkobti mas rokov? Maleho ste planivali? Asi nie... Kedcsi ju chcel ziadat o ruku a ona ti oznamila tehotenstbo
No nic... Kto mlvi ten svedci... Takto to vyzera, ked deti maju deti...
@lubkavargova1 asi maš pravdu,mal som ju zbaliť ja ked mi oznamila,že ma milenca a nie sa nechat takto posliapať
@nelinka2009 zaujimave ze ju chcel poziadat o ruku len den pedtym ako povedala ze je tehotna...no ja neviem, ako sorry, mne to cele smrdi nejako...a to som maximalna romanticka..ale toto sa mi nepozdava..niekde je hacik...tu klekacka pod eifelovkou teda nebola a ani nebude 😀 😀 😀
@nelinka2009 mam 34 ,ano maleho si priala hlavne ona,ja som sa len potešil ked nam to vyšlo, požiadať o ruku som ju chcel v den nasho výročia
@rado58 no neviem ci ta to vobec zaujima, alebo si len chcel citat aka je to krava, ze odisla odctak uzasneho chlapa... Ale dlhorocny vztah... Maleho chcela hlavne ona... To smrdi a podla mna ste mali dost vaxne problemy uz davno... Len ona sa to rozhodla poriesit az teraz... Lebo ved co uz mala robit ked mala s tebou dieta... Ale podla tvojich slov, si dost velky sebec a narcis...
@nelinka2009 ale no..nebud nanho taka zla!! Akurat sa snazim vytiahnut zenske zbrane aby som pana dokonaleho zbalila lebo 99 rocny dedko neni mi po chuti a ty takto ho rozdupes....zeno bozska! 😀 😀
rado58 pozri, na kazdy vztah treba dvoch aj v dobrom aj v zlom. Nikdy nespravi zle len jeden. Vina a pruser je furt na oboch stranach, pleciach.
@lubkavargova1 sorry... Uz som ticho... 🙂 skodabuzcaj Rado58 je ticho... 🙂
@nelinka2009 nemyslim si ale každy ma svoj nazor
@rado58 len narcista by sa teraz ozval...
Tak nejak, pravda asi neexistuje, su len rozne nazory - nase uhly pohladu na vec.
Vzdy mi to pripomenie pribeh o slonovi, ktorého opisujú traja slepci. Ani jeden ho nevidel celého, len si na neho siahli a každý spoznal jednu časť.
Potom zdieľali svoj názor na slona Slepec, ktorý sa dotkol nohy, povedal, že slon je ako stĺp. Iný slepec, ktorý sa dotkol chvosta, povedal, že slon je ako lano a tretí, ktorý sa dotkol slonieho ucha povedal, že slon je ako list lopúcha.
Tí slepci sa mohli spolu hádať do nekonečna i tak by celú pravdu o slonovi nikdy nezistili. Ale mohli si aj poskytnúť vzájomne svoju skúsenosť a toho slona si predstaviť o čosi lepšie spoločnými silami.
@rado58 ona bohužiaľ vie, čo chce....nevolaj ju späť, aj keď ju máš rád, aj keby sa chcela vrátiť, bude si ťa viac vážiť, ak sa budeš tváriť, že si vieš život predstaviť aj bez nej. Ak by sa vrátila, pouvažuj o práci na Slovensku. Muža, ktorý pracuje v zahraničí, ustojí len pevný vzťah. Zrejme si to mal urobiť už pred časom. Ona už šancu od teba dostala, je mi ľúto, ale dávam len malé percento tomu, že sa vráti a budete šťastní ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@rado58 vies ono by to chcelo poznat aj druhu stranu. Lebo ty si nam podal svoju verziu. A kazdy podava furt tu svoju "vylepsenu" 😀
-preco si zacala s mladsim?
-co jej chybalo co si ty jej nedal?
-ci nerobia spolu atd.
-a ci fakt nemala teba plne zuby, proste chlapa co furt vsetko rozobera je to typ "zjedol som vsetku mudrost sveta" 😀 😀 😀
@lubkavargova1 to hej viem ,že tažko sudit ked minca ma vždy dve strany nato treba poznať oboch a cely pribeh,nielen par riadkov , neviem co jej chybalo,snad to vie aspon ona, hej chvilu robil v jej robote,
@jeannna Presne tak
@rado58 ty fakt nikde ani trosku nevidis svoju chybu?
klasicky priklad toho ako par nekomunikuje vzajomne..aleb inak povedane: fuuuuurt sa trepe o vsetkom a onicom zaroven 🙄
@nelinka2009 pravdupovediac tuto otazku si kladiem dlho,co take som urobil aby si parnerka začala s niekym inýn a odsťahovala sa

@rado58 pozri, rodicom neprestavas byt...proste si sa dal dokopy s dievcatom, ktore za to nestalo...a ktore si neuvedomuje, ze dieta potrebuje oboch rodicov... Predpokladam, ze sama rodinu nezazila.