Partnerka sa odsťahovala
Ahojte,vsetci. Momentálne sa trápim odchodom mojej dlhoročnej parnerky-odsťahovala sa k mame. všetko sa to začalo asi pred 2.rokmi,ked sa mi priznala k nevere s mladšim milencom,strašne ma to ranilo a mal som pocit že s toho zošaliem,ale ja ju ešte stale aj napriek tomu čo urobila stale milujem a máme spolu uz 8 ročného syna,preto som jej chcel dat ešte šancu,aby mohla všetko napraviť. Veľmi dlho a často sme o tom čo urobila diskutovali,ona všetko olutovala a tvarila sa,že chce všetko napraviť. Cele to skoncila odchodom pred par dňami ku mame,vraj si potrebuje niečo uvedomiť a vyčistiť si hlavu.Mám jej dať nejaky čas aby si to všetko mohla vyriešiť. Lenže medzitym som sa dozvedel,že cele tie dva roki čo sa tvárila,že chce všetko napraviť sa stále za mojim chrbtom (kedže pracujem v zahraniči ani to pre nu nebolo velmi ťažké)stretávala s milencom.Ked som sa jej nato spytal nepoprela to len povedala,že už spolu nič sexualne nemali. Navzše o jej mileneckom vtahu vedia už aj jej spolupracovnici a priatelia. Neviem či je ona taka dobra herečka a so mna urobila totalneho somara. Lenže láska niekedy naozaj bolí. Stale cítim ,že aj napriek tomu milujem a chcel by som ju späť. Viem že to znie možno až neuveritelne ale je to tak... Ona bola ta prava sňou bolo všetko možné,... teraz som zúfali neviem čo ďalej....
@rado58 ja ju obdivujem, zecto s tebou dala tak dlho a az teraz pochopila, zecty sa proste nikdy nezmenis... Ja ta ani nepoznam... Prehodili sme par sliv a uz teraz viem, ze by si nestal za to....
@rado58 Použi štandardný postup. Okamžite si nájdi nejakú priateľku, ak to nejde inak aj ľahšieho razenia (len nie nejakej čo je do teba zamilovaná ak s ňou nemáš vážnejšie úmysly, nesmieš nikomu ubližovať). Nič tak nelieči depresie ako dobrý sex, ver mi. Okrem toho, až tvoja bývalá zistí že nie si na motúziku ktorým ťa pritiahne zneistie, začne uvažovať či o niečo neprichádza a len teraz pochopí že si musí vybrať jedného, že už nemôže mať oboch naraz. Okrem toho jej milenec, zrazu keď mu hrozí zostať staršia žena na krku, možno už nebude tak žhavý ako doteraz keď to nehrozilo a malo príchuť nebezpečenstva takže možno tvoja stratí dôvod pre čistenie hlavy (určite si čistí hlavu a nie niečo iné?). Okrem toho si môžeš nájsť niekoho do koho sa zamiluješ a s ktorým vytvoríš nový šťastný vzťah bez podvádzania. Samé výhody.
Ešte jedna poznámočka. Ja na tvojom mieste by som si nechal spraviť test DNA. Otcom síce zostať môžeš ale len tak, aby si vedel. Pre tvoju informáciu podľa rôznych prameňov len 90-95% otcov v partnerstvách a manželstvách je tým biologickým otcom skutočne, zbytok si to len myslí.
Ešte druhá poznámočka. Podvádzajúce ženy sú dokonalé klamárky a herečky. Všetky do jednej. U mužov sa časť zakoktáva, červená, váha, ale žena nikdy nezaváha, ver len tomu čo overíš nezávisle.
A tretia poznámočka. Ťažko, veľmi ťažko to rozchodíš. Síce teraz sa ti zdá že miluješ a budeš milovať len ju, ale ak by sa aj vrátila, bude v tebe hlodať a hlodať a nebudeš veriť a asi sa to zrúti. Ak aj nie, ten vzťah už nikdy nebude ako bol. Nevera je zničenie vzťahu v súčasnej podobe, nikdy to už nebude ono.
Si chlap. Prvý poriadny orgazmus s primeranou partnerkou a duša ti ozdravie. Ver mi, funguje to.
@nelinka2009 ak by si poznala oboch osobne obdivovala by si ju este viac ...
najskôr všeobecne, nemôžem si odpustiť aké sú tu niektoré ženské "premúdrelé"...
@rado58
Nezažila som neveru a asi by som ju nevedela predýchať, stratila by som úplne dôveru voči tomu druhému. Keď si sa prvý krát dozvedel, to že ste to často diskutovali a riešili - to môže byť dosť problém. Ako už niekto vyššie písal, treba za tým urobiť čiaru a nevracať sa k tomu. Ale to nepíšem preto, aby si teraz rozmýšľal čo si urobil a čo si mal urobiť inak ale skôr aby si to bral ako skúsenosť, že nie je dobré sa v tom vŕtať - ani pre jedného ani pre druhého.
Život je taký aký je. Treba ho brať tak ako prichádza aj keď sa nám to často páčiť nemusí.
Možno si skús viac vážiť seba. Lebo z toho čo píšeš, nie je vidieť, že by Ťa milovala. A čo sa týka dieťaťa, deti cítia keď rodičia majú problémy. Sú to len také naivné predstavy, byť spolu kvôli deťom.
Určite sa jej nevnucuj. My ženy si moc takých mužov nevážime.
@oldman50plus nie, oni to nerozchodia...oni to budu straaaaaaaaaaaaaaaasne dlho riesit az dakomu tak rupnu nervy ze to uz nerozchodi uplne.
Ale celkovo mas pravdu, poriadny sex a ex je uz len minulost 😀
A ze sme dobre herecky? Ze vaaaaaaaaaahate....sme "the best" za niektore vykony aj Oskara by sme si zasluzili 😎
@mandala77 snažil som sa to neriešiť ale akonahle sa snim stretla akoby si uvedomila že mi tym ubližuje,poterbovala mi povedat par slov a nakoniec stoho vnikla debata, niekedy mam y nej pocit,že nevie ako sa dalej pohnuť, akoby nevedala byt somnou ale ani bezomna, to si bude musieť vyriešiť asi sama
@oldman50plus mas pravdu - chlapa mozes klamat roky, vobec ale vobec mu to nezapne
Zena naopak ma nejaku kontrolku ci radar, a hned zisti, ze chlap niekoho ma. Jednak je to intuicia a jednak chlapi sa prezradia svojim spravanim, zeny nie.
Pokial to zena nezisti, tak len preto, ze radsej nechce vediet🙂
@lubkavargova1 Moja bývalá nevedela klamať, vždy to bolo poznať. Teda až do toho momentu kým si nenašla milenca. Keď už som to vedel dával som dobrý pozor či nejako nezneistie, okom nemihne - nie, ani náhodou, klamala dokonale, prisahala bez váhania. Teraz ma napadá, čo aj 20 rokov hrala že nevie klamať v nepodstatných záležitostiach aby až bude mať milenca som si bol istý že klamať nevie? 😀
@rado58 píšeš, že nevie ako sa pohnúť ďalej, že nevie byť s Tebou a bez Teba... to je skôr závislosť ako láska, alebo možno skôr zvyk, zvykli ste si na seba, ste spolu dlho a asi nemáš pre ňu také nevýhody, že by hneď odišla. Ale žena, ktorá miluje muža, tak ho miluje a nerozmýšľa či s ním chce byť. Ona s ním je. My sme akoby som to povedala - zaťažené na lásku.
@oldman50plus To urcite nie. :D len dovtedy neklamala a potom sa to holt musela naucit. ;)
@rado58 ked ti to urobila tak ta nemala za nic teba ani vasho syna. U mna je nevera neospravedlnitelna nicim. Je to jedina vec ktoru by som tazko rozdychavala. Taka zena nevie co od zivota chce nie je zrela na zivot ani rodinu. Ked milujem tak celym srdcom. Sama mam muza a synceka aj ked mavame vymeny nazorov aj hadky to do vztahu patri ale nikdy som nepomyslela nato zahnut svojmu muzovi aj ked mu kolkokrat poviem ked sa povadime ze ho nechcem vidiet. Dal mi krsneho syna a zato mu budem do smrti vdacna. Som nanho strasne naviazana a nechcem si ani len predstavit keby nebol tym by moj zivot stratil zmysel. Na tvojom mieste by som ju nechala tak uz len pomyslenie na to ze sa jej dotykal iny chlap ze snim spala a nebrala ohlad na teba ze mate syna u mna neni normalna zena. Ale rozhodnut sa musis ty co bude dobre pre teba a syna vela stastia..
@rado58 žena ktorá odíde od muža s ktorým má malé dieťa má pádne dôvody ....teda aspoň drvivá väčšina. Jeden z dôvodov je že si vždy ...len chcel si ju vziať ...to chcenie pred tehotenstvom , po tehotenstvom , pred sťahovaním , po sťahovaní a výsledok je tak že si zas na začiatku a donedávna si bol vo fáze chcenia. Druhý dôvod vidím to že pracuješ v zahraničí ..odcudzenie, nedostatok intimity rozbilo to už mnohé vzťahy. Neviem síce kedy si fungoval v domácnosti ak si bol v zahraničí , ale tak beriem to že keď si bol sem tam doma, takže ak to vezmem , sama + starostlivosť o dieťa + sľuby chcenia ktoré sa neplnia ...frustrácia a nespokojnosť ako vyšitá . Dlhodobé neriešenie vedie k nevere, ktorá je už však nie príčinou vášho nesúladu ale jeho dôsledkom .
Naraziť si teraz niekoho len tak na oko ju len utvrdí že urobila dobre. Utlmovať si mozog orgazmi medzi stehnami niekoho s kým to nemyslíš až tak vážne je dočasné uľahčenie fyzického aj psychického stavu . Ale ja keď som odišla od exmanžela, teda opustili sme sa navzájom , tak to že začal obrábať prvú čo mu prišla pod ruku ma len utvrdilo že som urobila dobre a nevzbudilo to vo mne žiadne " chcenie sa vrátiť späť "
Jediné čo ti môžem poradiť je sa dôstojne ako človek rozísť, nerobiť si prieky , nestať sa k.. tom , starať sa o syna a nájsť si druhú priateľku a neopakovať chyby.
@rado58 počuj, ale ona ti musela povedať, prečo ťa začala podvádzať. Alebo ani to ti nepovedala? Preboha, to je prvé čo sa človek pýta "proč" "Irenko, proč".
Alebo je to chronicka podvádzatelka a bude striedať chlapov. Lebo s takým mladasom jej išlo isto len o vzrušo.
A stále som nepochopila, prečo si si u nezobral a čakal na romantický moment. Hm... toto ti neuverí žiadna ženská. V našich očiach patríš k chlapom, čo sa nechcú uplne zaviazať, ked majú 8 rokov dieťa s jednou a nič, žiadna svadba.
@borkavan to bolo prvé čo som sa pýtal"prečo?" povedala ,že boli len kolegovia,sem tam si pokecali cez pokecali cez pauzu,neskor zbehli na kavu,vraj v tom nevidela nič zlé ( ja som posledne 2 roky pracoval v zahraniči takže náš kontakt bol dosť obmedzený len telefonáty,prípadne nett),až kým sa snim nevyspala,podla nej to prišlo len tak spontanne a vraj tam bol aj alkohol, rozplakala sa vraj všetko lutuje,mrzí ju ako velmi mi ubližila a najradšej by všetko vrátila späť.... neviem prečo som čakal tak dlho,ale obaja poznáme páry ktoré spolu žili viac rokov ako my a brali sa ked ich deti boli takmer dospelé a klape im to doteraz,ale to zrejme nebol náš prípad ☹ ,
@mircalla ale je ochrana az sa stane...
@jeannna alebo o problem viac kedze si doteraz oficialne neprispieval na vyzivu maloleteho, ktoremu si otcom... Zalezi ako to ina na sude o maleho poda...
@nelinka2009 Ja to zas vidim tak, ze by bol o dovod viac, si v duchu dakovat Bohu, ze si ju nezobral, keby sa este aj v tomto ukazala ako dracica a chcela ho obrat o prachy. Ale ohladom vyzivneho a veci okolo toho nemam ziadne vedomosti, takze sa do debaty ani nejdem pustat 😀 Stale to hodnotim len z ludskeho hladiska.
@jeannna no ja skor z pohladu zeny a matky a cele sa mi to nezda...
Radko mna by zaujimalo, co ti radia kamosi.
@adel222 len nie rady od kamosov...
@rado58 co na nej milujes? Ze ta klamala, ze sa ti dokazala pozerat do oci a mat pomer s milencom? Bud chlap a uz ju ani nekontaktuj. Lebo z tvojich slov posobis velmi makko. Prilis. Nevazis si sameho seba. Tak sa vystri a zmier sa s rozchodom. A nerob zo seba rohozku
@nelinka2009 Praveze mna zaujima ci mu chlapi radia diametralne odlisne
@adel222 precitaj si oldmanovu radu vyssie a pochopis nepochopitelne 😀
Keď tak čítam,čo píšeš..vezmeš si ma?😀
Inakk ako potom ze zivot bez papiera a zena neni matrac...
@kuriatkomm najprv svadba potom sex.. Spravne 🙂
@rado58 Ja tomu, co pises verim. Verim tvojej uprimnosti, aj tomu, ze si si myslel, ze davas vztahu vsetko. To ci ste boli alebo neboli manzelia podla mna nie je podstatne. Mali ste dieta. Boli ste rodina. S papierom alebo bez neho. A takisto rozumiem tvojej partnerke. Mozno stretla muza, ktoreho miluje. Mozno uplne inak ako teba. Mozno je z toho zmatena rovnako ako ty. Zivot je nepredvidatelny. Veci sa deju. Chapem, ze ju milujes. Aj napriek tomu, ze ti hrozne ublizila, to je mozne. Je to uzasne, ze si schopny to priznat. Miesto nenavisti povedat, ze ju milujes. Nestastie je, ze s tym pravdepodobne nic neurobis. Nechaj ju ist. Je to jedine, co mozes urobit. Snaz sa ostat skvelym otcom pre svojho chlapca. To je teraz to najdolezitejsie. A kto vie? Mozno je aj pre teba pripraveny iny plan. Nove stastie. Vela sily!

@rado58 a co tak sa jej to opytat, lebo ty si sam sebe nedas odpoved...a tentokrat nechaj ju nech ti to povie od pluc aj keby to malo neviem ako boliet...