icon

Partnerka sa odsťahovala

rado58
13. feb 2016

Ahojte,vsetci. Momentálne sa trápim odchodom mojej dlhoročnej parnerky-odsťahovala sa k mame. všetko sa to začalo asi pred 2.rokmi,ked sa mi priznala k nevere s mladšim milencom,strašne ma to ranilo a mal som pocit že s toho zošaliem,ale ja ju ešte stale aj napriek tomu čo urobila stale milujem a máme spolu uz 8 ročného syna,preto som jej chcel dat ešte šancu,aby mohla všetko napraviť. Veľmi dlho a často sme o tom čo urobila diskutovali,ona všetko olutovala a tvarila sa,že chce všetko napraviť. Cele to skoncila odchodom pred par dňami ku mame,vraj si potrebuje niečo uvedomiť a vyčistiť si hlavu.Mám jej dať nejaky čas aby si to všetko mohla vyriešiť. Lenže medzitym som sa dozvedel,že cele tie dva roki čo sa tvárila,že chce všetko napraviť sa stále za mojim chrbtom (kedže pracujem v zahraniči ani to pre nu nebolo velmi ťažké)stretávala s milencom.Ked som sa jej nato spytal nepoprela to len povedala,že už spolu nič sexualne nemali. Navzše o jej mileneckom vtahu vedia už aj jej spolupracovnici a priatelia. Neviem či je ona taka dobra herečka a so mna urobila totalneho somara. Lenže láska niekedy naozaj bolí. Stale cítim ,že aj napriek tomu milujem a chcel by som ju späť. Viem že to znie možno až neuveritelne ale je to tak... Ona bola ta prava sňou bolo všetko možné,... teraz som zúfali neviem čo ďalej....

Strana
z4
kuriatkomm
14. feb 2016

@nelinka2009 🙂 ak by mali sex len zosobášení ľudia,tak by sme snáď už vyhynuli 😀 (srandujem)

nelinka2009
14. feb 2016

@kuriatkomm no ved len sranda... Ale zas ja neverim, ze zena - matka opusti uzasneho chlapa kvoli milencovi... A on vyzera, ze ju vedel riadne psychicky potrapit...

kuriatkomm
14. feb 2016

@nelinka2009 ja sa priznám,že som čitala len jeho prvý príspevok,nevedela som,že sa vyjadroval aj nižšie v diskusií,idem to pozrieť 🙂 niektoré ženy to s úžasnými chlapmi nebaví, lebo je to "nuda"

kuriatkomm
14. feb 2016

@nelinka2009 no nezaslúžil si aby si mu až tak "nakladala" 😀 nikto nie je dokonalý, nenapísal nič zlé. Možno som priveľmi mierna 😀 ale ja mám za sebou skúsenosť so zlým chlapom a tento Rado zlý chlap určite nie je. Starej sa zachcelo mladého mäska, čo už :-P

guinevre
14. feb 2016

@nelinka2009 Ano, ved na MK su vzdy chlapi zli, zeny su vzdy chudatka, svatice :D Asi sa nepohyujes nadostac medzi ludmi aby si vedela, ze su aj ine pripady.
Tu sa na priklad vyskytnu aj komenty tipu "Je pekne, ze ju stale lubis, ale asi si nasla niekoho koho lubi viac,a s tebou to mozno neklapalo blablabla", najdes take komenty aj ked zena pise, ze ju chlap opustil? Zrejme nie, a preco by to nemohlo byt tak na oboch stranach?

jeannna
14. feb 2016

@nelinka2009 suhlasim s @kuriatkomm Uz mu nenakladaj, nepoznas ho, aby si o nom mohla pisat, ze ju psychicky riadne trapil, to, ze to tebe stale vrta hlavou si radsej nechaj pre seba.

O jeho podiele viny na rozpade vztahu nejdem diskutovat, len chcem povedat, ze naozaj poznam zeny, ktore zo submisivnejsich muzov robia handry a pouzivaju ich ako bankomat. Tato mala aspon gule na to, ze odisla z tohto vztahu a tym mu dava moznost zacat novy zivot. Toto Rado musi pochopit a pouvazovat nad sebou, aby sa mu taketo nieco nestalo druhy krat, ako sa hovori: "Kde udelali soudruzi z NDR chybu"

sofia288
14. feb 2016

@rado58 ona ma podľa mňa v tebe istotu. Vie že sa k tebe môže hoci kedy vrátiť. Nepíš jej sms ani sa neozývaj nech sa ozve sama ak chce. Maximálne sa zaujímaj o syna. Je to pre teba určite ťažké keď že ju ľúbiš no ako píšu dievčatá lásku si nemôžeš vynútiť. Držím ti palce a prajem aby si mol šťastný či už s ňou alebo bez nej.

xara1233
14. feb 2016

@rado58 preco jej to trvalo 2 roky mozno preto ze si to teraz zacal riesit alebo ten druhy jej dava navrhy na spolocne byvanie. Ona si je tebou priliz ista chod von aj ty a prehanaj s kym si tam bol respektive kolky a aj kamosky zo skoly si tam stretol ako dobre ste sa vsetci bavily nech prestane mat pocit ze ta nemoze stratit. Odpustil si jej neveru prirychlo pri takto vaznych veciach sa musis minimalne mesiac aspon hrat na urazeneho nech ona trochu ukaze ze jej na tebe zalezi a nielen slovami tie znesu vela. Ak sa k tebe vrati mali by ste sa porozpravat o velkej zmene a to alebo pojdete vsetci do zahranicia kde pracujes alebo si najdi ty pracu u vas uz ich urcite nesmies nechat samych to by vas oddzudilo este viac a tvoj syn zachvilku pojde do puberty potrebuje otca pri sebe a na telefone alebo skype

rado58
autor
14. feb 2016

@xara1233 asi mas pravdu,že som jej odpustil priliš rychlo,hrat urazeneho som dokazal len par dni,čo je malo teraz to viem, uplne si trafila,tu istotu vo mne,ona velmi dobre vie,že ma ešte stale dvere otvorene,možno to aj zneuživa.... dokazal som sa vysporiadat so všetkym v živote s chladnou hlavou,ale na toto som asi priliš mäkky....

lubkavargova1
14. feb 2016

@rado58 no nabuduce vies, ze do zahranicia nechod a pekne si drzat zienku nakratko a to plati aj vice-versa. Vztah na dialku je vzdy obrovskou zatazou pre kazdeho a pre partnerov tiez. Ziadne peniaze nestoja za rozpadnuty vztah...jeden maka a druhy si uziva...

valy
14. feb 2016

@twisty222222 papier dolezity je, je to vyjadrenie zodpovednosti a zavazku. nechcel ju poziadat o ruku, lebo bola tehotna? ved to je este dovod navyse, nie? a budoval pre rodinu, ale predpokladam, ze byt je iba jeho. a tak pod.

twisty222222
14. feb 2016

@valy papier rodinu nerobi. Ja osobne mu uz v dnesnej dobe neprikladam ziaden vyznam. Ak budes chciet, do hodiny ta rozvedu. Laska, zaujem a starostlivost je predsa v niecom uplne inom. Ak sa zakladatel temy spraval tak, ako pise, myslim, ze jeho partnerka sa nemohla stazovat. Svadba ani nic podobne predsa z chlapa partnera nerobia. Su to prave tie kazdodenne drobnosti a vzajomna starostlivost.

cawes
14. feb 2016

Niektore tu pisete ako najväcsie odbornicky na vztahy.
Co sa tyka manzelstva ja neviem ale kedy je podla vas spravny cas na svadbu po roku? Dvoch piatich? Podla mna to musia vediet ti co sa ich to tyka. Kamoska sa vydavala po pol roka vztahu, druha po 14 rokoch obom to klape dodnes.
Nemyslim si ze papier je neaka zaruka nieco ved aj vydate zeny podvadzaju.

kuriatkomm
15. feb 2016

@cawes tak! Ja som taký žgrloš,že by mi bolo ľúto investovať peniaze do svadby, do jedného dňa..peniaze, za ktoré by som nakúpila x balení plienok 😀 svadby sú krásne,ale ja som priveľmi sebecká,respektíve radšej doprajem dieťaťu niečo iné..

cawes
15. feb 2016

@kuriatkomm ako poviem ti to takto ja sa napr na svadbu velmi tesim ale tiez ma stve ze to stoji nekrestanske peniaze. Samozrejme clovek moze oponovat ze ved nemusime mat velku stacia dvaja svedkovia rodicia atd no tak ale kvoli tomu sa potom fakt nemusim vydavat.

nelinka2009
15. feb 2016

@kuriatkomm a az sa nieco stane a nebude vdovsky tak sa deti uskromnua...

duplessis
15. feb 2016

Klasický prípad znudenej ženy. Ty ako chlap si až príliš "dobrý" a partnerka si to nedokáže vážiť, hľadá vzrušenie niekde inde, vie že ten druhý by s takou fľandrou natrvalo nechcel žiť a tak stále zostáva zároveň aj s tebou, lebo je to pre ňu pohodlné a navyše vie, že ty si taký blbeček, že jej neveru ešte aj odpustíš a ďalej budeš veriť každému žvástu, ktorý vypustí zo svojej falošnej papule.
Spamätaj sa a nenechaj po sebe šliapať!

kuriatkomm
15. feb 2016

@nelinka2009 kvôli vdovskému svadbu robiť nebudem..

nelinka2009
15. feb 2016

@kuriatkomm nie len preto... Su aj ine dovody... Skoda, ze 99.5% zien na to prichadza az ked je neskoro

lubkavargova1
15. feb 2016

Tak uz odpustil ci nie??

zsoja
15. feb 2016

@cawes papier veru nie je ziadnou zarukou 🙂

maminuska
16. feb 2016

@kuriatkomm ja som veru kvôli vdovskému svadbu robila, zaslúžim si žiť dôstojne aj na staré kolená . 🙂 alebo si to zaslúži môj manžel . Znie to tak neromanticky a nemožne , ale ja sa na to dívam čisto pragmaticky ako na mnoho vecí súvisiacich s manželstvom .
Robila som svadbu aj preto aby sme vzájomne s manželom participovali na majetku ktorí sme spolu vytvorili a neriešili podielnicke vzťahy, takto je to automaticky naše a nikto sa s nikým nesnaží vydrbať. Možno aj preto že sa spoločným menom prezentujeme aj právne ako rodina.

maminuska
16. feb 2016

@cawes podľa psychológov sa vzťahy majú posúvať najneskôr po 3 rokoch , potom ich považuje za prechodené . Prechodené vzťahy majú väčšie riziko rozpadu ..ono to znie divne , ale ak raz pár je zabehnutý v určitej rutine a je v nej dlhodobo , manželstvo alebo príchod dieťa pokľudný zažitý spôsob života značne naruší a vznikajú konflikty, ktoré často vedú k rozpadu .
Nie je to z mojej hlavy 🙂, ale osobne sa s tým aj v niektorých častiach stotožňujem .
Prvé manželstvo som uzavrela po roku a pol .. po 13 rokoch rozpad , druhé manželstvo po roku fungujeme 8 rok a zatiaľ primerane k nášmu veku ..takže pokojné a vyrovnané .

cawes
16. feb 2016

@maminuska suhlasim ze vztah by sa mal posuvat ale nemyslim si ze je presne dane kedy. Musia byt obaja na to pripraveny.
Priklad : mam priatela pd 14v 17 sa mam vydat aby sa vztah posunul? No asi nie.
Ja povazujem za posunutie vztahu aj to ked su dvaja spolu ci uz 3,5,7rokov a muz poziada zenu o ruku a o rok napr bude svadba alebo ak su spolu 3-5rokov a rozhodnu sa spolu byvat aj to je pre mna posunutie sa vo vztahu.

Strana
z4