Partnerova neochota zobrať si pol dňa dovolenky
Baby teraz sme mali hnusnu hádku s mužom. Som sa spýtala či si mohol zobrať pol dna dovolenky keď pôjdem na korekciu obočia. Inak ho nikdy o nič nežiadam, mala som rôzne vyšetrenia a vždy beriem dieťa so sebou alebo otravujem kamarátky, ale teraz sa to nedalo. Tak mi strašne vynadal či som normálna, že keby to niekomu povedal o čo ho žiadam tak mu každý povie aby takú ženu kopol do riti a išiel preč. Je to fakt také choré že ho žiadam o postráženie dieťaťa keď niečo chcem pre seba? On chodí do fitka alebo do kostola a som ticho. Dovolenku nijakým spôsobom nečerpá,nikam nechodíme pol dňa by mu nechýbalo, a jeho prácu veľmi dobre poznám, keďže som robila za zákaznícku firmu, pre ktorú on robil, tak viem ze tam nehrá rolu ani pár dní, nie ešte pol dňa.
On vraj robí pre nás. Ja chcem obočie pre seba. No a čo. Akože fakt. Hodina za 2 roky..
on pracuje, ale aj ty pracujes. On ma volno, a ty nañ mas takisto narok. Co sa stane, ked pojdes do prace? Budem hadat.....spravi ti druhe dieta, a potom tretie. Nakoniec ti povie, ze si doma osem rokov valas rit za jeho prachy. Takyto typ chlapa je vzdy merany rovnakym metrom
Netravi čas s rodinou: dieťaťom a s tebou! To sú jeho koníčky, príde, naje sa (veď si navarila, ja by som nevarila), má všetko, fullservis...na vine si ty
Ja ti nevyčítam obočie (ja chodím na nechty, kadernicke a kozmeticke), odkaz mužovi, že to je normálne a robia to aj iné ženy
zacni pomalicky menit vasu rodinnu situaciu, na to obocie by si si mohla vziat maleho so sebou, ved uz nejako ho tam zabavite. Mas svoje auto? Urob si s malym vylet, naobedujte sa vonku, pripadne aj s nejakou kamoskou, v ten deñ nevar. Iba mu oznam, co a ako. A uvidis, ako zareaguje
Aj moj je pracant,aj moj po robote príde domov a ked bolo potrebné makal dalej...ale nie na ukor mna,deti...on vyraba wellness,prple sa niekde,ale mam dojem,ze len preto aby nebol s vami...neviem...
Tvoj chlap je obyčajný sebec. Na tvojom mieste prestanem variť jeho rodičom. Nech im zaplatí obedy od obce, keď sú chorí. Prečo by si sa mala ty zodrať a on to vôbec neocení? Je to aj jeho syn, nech sa mu venuje.
Inokedy ma ospevuje v práci ako iným kolegom ženy ani nenavaria. A on sa stále chváli ako ma vždy všetko nachystané. Potom mu prepne lebo je z niečoho nervózny a vynada mi ze chcem niečo pre seba urobiť.
nabuduce, ked pojde za svojimi zalubami, chod aj ty (s malym), uvidis, ako bude za par takych momentov zrazu v pozore
Joooj, on keby mal mňa, tak by ho asi jeb.lo 🙂 tiež som mala malé deti, prišiel muž z práce, išla som na nechty alebo kaderníčke raz mesačne....jemu asi (vlastne určite) na tebe nezáleží, inak by nepovedal, že načo sa ideš upravovať
Nevies ist inokedy ako cez jeho pracovnu dobu? Mne by bolo extra trapne chciet po muzovi aby si bral dovolenku, lebo ja chcem ist ku kadernicke/kozmeticke atd.
Manipulátor ako vyšitý...jeho taktika cukor a bič na teba zaberá,...kto sa.stara o starkych? Ci len s varením je problém? Obliekať,umyvat,prat toto kto robi?
Ja chodím, s malým na plávanie, s kamoškou na prechádzku, nakupujem s kočíkom..my vždy máme aktivity, nesedím doma, ale ja som 24/7 s dieťaťom, vždy všetko robím s ním. Mne to vôbec nevadí ale nie všetko sa dá. Čiže teraz som raz chcela niečo čo sa nedá s ním. A nemôžem
Myslím ze pol dna dovolenky je najmenší problém vo vašom vzťahu.... Žiaľ on ta nemá za nič a nie ze jeden pre druhého... Pekný vzor pre dieťa chlap môže všetko a žena je doma za slúžku a aby suchala nohami...
Pekný kresťan len čo je pravda...
Mna by uz ani tak nesralo,ze nevzal dovolenku,ze nechce byt s malym,jeho skoda...ale ze ta zhukal,ze kopol by ta v riť,ze tým istým kolegom ta vychvaľuje,a ked chces ist niekam sama,bez dieťaťa,aby ho on postrážil uz je peklo...no tichu domácnosť by mal par týždňov minimálne, ja mam svoju hrdosť. S mojim som 12 rokov,a keby sa prejavy hoc teraz, neprehltol by,co by som mu navarila...
Niekedy mam pocit ze ho serie že som doma, že nemusím vstávať do prace, ze sa vlastne celé dni s malým hráme, športujeme,mame aktivity, pomedzi to nakúpime, uvarím, upracem. Ale za to ma trestá? Ze keď mám takýto pekný každý deň tak nemám nárok byť chvíľu sama?
Nech ide on na pol roka materskej...a ty do práce. Je to možné, nech skúsi.
Vies co urob?? Vytlac mu tuto konverzaciu a nech si precita, co je za sebeckeho chuja... ak nepomoze, tak uz len kopnut do riti a co najdalej od neho...
Ešte aby som bola úprimná bol kvôli mne 2x pár hodín doma keď mi trhali zub a druhýkrát keď mi nasadili strojček na zuby. Zobral si paragraf na malého a išiel neskôr práce. Tak toto mi ešte vytkol že aj to som robila pre krásu. Potom ešte raz som mala vyšetrenie na štítnu žľazu keďže mam s nou problémy. Takže odkedy je malý na svete tak boli chvíle.ked kvôli mne mal voľno
@mariejenka on vie ze ja som svoju prácu nemala rada a ze to bolo pre mňa extra ťažké, stresujúce povolanie, do ktorého som.bola do tlačená vedúcimi. Čiže on mi rad povie ze chod do roboty. Ale keď som sa ho minule s plnou vážnosťou pýtala či využije možnosť ísť na pol roka na materskú tak odmietol že si to nechce pokaziť v práci
@narayan vysmeje ma ze na MK riešim toto
Veď nech si vyskúša byť celé dni s malým a ty choď do práce, keď prídeš domov z práce vyzaduj navarenu večeru a choď do sauny či niečo rob čo ťa baví....
Ale ty si bola na vyšetreni u zubára a štítna žľaza! Je automaticke, že sa zatiaľ postará o dieta!!!ty si to nerobila pre krásu, ale pre zdravie!! Prepáč, ale on je pako! Môj návrh: lepšie by ti bolo bez neho...
Ty ho vysmej ze riesi v práci a doma kašle na teba syna a vase potreby. Welnes nie je vaša priorita.
Mne príde trochu zvlasne, že tvojmu mužovi vadí, že sa o seba staráš. Väčšinou sa chlapi sťažujú na opak. 🤔
Inak tým svokrovcom, ktorým vývaras, nemôžeš nechať dieťa na par hodín?
Keď už ich tak obskakujes, tak aj oni by mohli raz za čas v tomto pomôcť.
Odkaz muzovi, ze zena potrebuje denne 1 hodinu, tyzdenne pol dna, a mesacne 1 den pre seba. Aby si oddychla od domacnosti. Tato psychohygiena je dolezita, aj pre dobro rodiny, zena je zrelaxovana a o to viac sa moze starat o rodinu. A to “kopnutie do riti” no to by bol iny cirkus u nas... Si rovnocenny partner, ktory ma nielen povinnosti, ale aj prava.
On ma každý deň navareny obed aj večeru ale na mi to povie ze jeho by bavilo variť, že to nie je práca. A že keby bolo na ňom tak je aj lepšie upratané.
Svokrovci neprichádzajú do úvahy, svokor ma alzheimera a svokra je ledva mobilná, chorá.
Ja som mu tiež vynadala späť, že nie je ochotný a rieši si len to čo ho zaujíma ale pohádali sme sa a zabuchol mi dvere pred nosom a išiel pracovať na wellnesse. A ja som išla do detskej a už tu dve hodiny plačem
Trochu brzdi,nie vsetci sme taki.A k tvojmu problemu,nie je to od neho pekne,mohol ti pomoct ked ta lubi a postarat sa o dieta na chvilu ked uz fakt sa to inak nedalo z tvojej strany a hlavne ked by mu to neublizilo v praci.Nechapem takychto chlapov na co maju baby,zeny.
Ale veď nech sa páči, hovorí že keby bolo na ňom je lepšie upratané aj variť vie, nie je to práca...tak nech varí a upratuje panko, nechaj ho nech varí

@marcellka32 ako píšem, pracuje. Robí doma wellness. Pergolu, vírivku, saunu. Ale robí to preto ze to chce on. Mne to netreba, poteším sa, ale nie za každú cenu že už pol roka ho vidím o 8 večer a v nedele.