icon

Partnerova nevera

ason
21. nov 2012

Vopred dakujem za vase odpovede..No moj problem je ten ze s priatelom sme spolu 8rokov a mame 2rocneho syna...Zo zaciaku bol vztah super az kym som mu neprisla na prvu neveru(aj ja som ho po tyzdni chodenia podviedla tiez/ takze som nemala probem mu to odpustit!!no neskor som prisla nato ze to opakuje stale dookola...stale som mu to odpustila lebo som ho nechcela stratit a milovala som ho!ked som ostala tehotna tak som sa tomu velmi potesila...ani som nerozmyslala aby som si to babo dala zobrat aj napriek tomu aky bol...no pocas tehotenstva aj po nom ma stale podvadzal az kym som nepovedala dost a odisla od neho..ale po 2tyz.som sa vratila lebo ma prisiel odprosti a aby som mu dala este sancu...od vtedy si myslim ze s tym prestal!teraz zijeme v spolocnej domacnosit ale ja sama neviem ci s nim este chcem byt,moje citi ochladli a nedokazem mu to odpustit...keby ze ma nepodvadzal pocas a po mojom tehotenstve tak mozno asi ano...no nechcem nasu rodinku rozdelit ale nechcem uz aj sama seba tolko trapit ked vydim ze nam to nefunguje ako predtym,ako by som mu to mala vsetko odpustit,ked bolo toho tolko vela,sama neviem!!!.prosim napise mi vase názory na to ako by ste to mozno riesili vy dakujem :(

zuriva
16. okt 2013

@branislava70 ak sú deti dosť veľké, mali by pochopiť, ža máš s manželom problém. Ak sú v puberte, bude to ťažké, ale možno by bolo potom treba navštíviť terapiu. Chápem, že by pre nich zmena bola ťažká, ale prečo by si mala Ty trpieť???
jE TU NIE niekoľko možností. Spomínala si opatrovateľstvo. Veď by si nebola prvá žena, ktorá chodí za prácou mimo republiku na dva týždne a dva týždne by si bola doma. Dohodnite si striedavú starostlivosť a tým pádom Ti manžel nemôže vyhadzovať nič na oči a ešte si aj dobre zarobíš.
Tvoj zárobok nie je až taký zlý. Na východe je to niekedy príjem dvoch manželov a predsa vyžijú...a manžel by Ti musel na deti prispievať. Treba si nájsť dobrého právnika.
Je tu aj možnosť, žeby manžel dostal deti a Ty by si ich videla len cez víkendy. Opäť by tu bola možnosť chodiť na týždňovky a zarobiť si.
Ďalšia možnosť je dohodnúť sa na otvorenom manželstve. Ty môžeš mať pomer, aj on, ale o deti a domácnosť sa staráte spolu. Tam je potom treba poriadne dohodnúť niektoré veci, najmä financie, aby ste sa nehádali...aj takto ľudia existujú...samozrejme, je tu riziko, že on sa nakoniec zaľúbi a nechá Ťa pre inú...
No a posledná možnosť je, že budeš aj naďalej trpieť, trápiť sa....

Držím Ti prsty, viem si predstaviť, čím prechádzaš, sama som manželovi prišla na to, že rok chodil na pokec a sexzoznamku...vraj sa s nikým nestretol, ale mal dohodnuté stretko...a mňa to bolí rovnako, akokeby bol neverný...

PS, ak chceš odpovedať, stlač pod týmto textom Odpovedz, aby sa mi to ukázalo v upozorneniach.

sue
16. okt 2013

@branislava70 myslím si, že máš právo na lásku a šťastie. Takže si premysli a spíš + a - - rozvodu, rozchodu, spoločného života a uvidíš... samo Ti to vyjde, čo máš robiť...

p.j.jacky
16. okt 2013

@branislava70 ahoj,ja som na tom bola rovnako.Moj ex bol taky ze ho nezaujimali narodeniny,vianoce.Uprednostnoval svoju rodinu,kamaratov.Ked nikoho zrovna nemal,vtedy sme boli ako rodina.Pred rokom a pol nasiel si milenku,vratil sa ja som mu dala sancu,ktoru premrhal.Ked som si ja dala ziadost o rozvod,nasla som si priatela.Velmi mileho slusneho chlapa,ktoreho poznam uz dlho.Ako na to vtedy prisiel moj mm,snazil sa,darceky,plac,prosby ....ja som znovu povolila,priatela nechala a jemu dala sancu,hlavne kvoli nasej 2,5 rocnej dcerke.Ako nahle som priatela opustila moj mm sa na mna vykaslal,zistila som ze mal dalsiu aferku s inou zenou.
Dnes som rozvedena,sice este velmi ubolena ,lebo stale zijeme v jednej domacnosti a snazi sa mi ublizit ako sa da.s priatelom sa znovu stretavam.cakam na majetkove vysporiadanie.Tiez nemame ani jeden na vyplatenie,aspon ja nie,on by mozno aj mal ak by chcel...
@kveta ma pravdu ked kamosa nechas,necha ta aj tvoj mm.... 😔

branislava70
17. okt 2013

@zuriva
ahoj, ďakujem za príspevok, s manželom som sa rozprávala aj o rozvode aj o otvor. manž. On si stále myslí, že to nie je až taký problém, že prečo by sme to neprekonali, ke´d sa on (zatiaľ) mení, aj keď včera som nemala chuť na sexi noc, urazil sa.Pri rozvode mi hovorí, že som naraz sebecká, ako som sa strašne zmenila, nedívam sa na deti, oni chcú ostať v dome.A pri otvor.manž. on by nezniesol, aby som ja chodila na nejaké stretká, vraj by to zle znášal, už bol včera u dokt. má vysoký tlak a vraj zo mňa. je pravda, že som ho tam hnala ja , ale už dávnejšie, či nie je chorý, keď nechcel so mnou spávať a išiel až včera a takto to vydedukoval.Takže pri voľ. manž. by som nesmela nikde chodiť, ak by len 1x za mesiac🙂 alebo by som sa ihneď musela odsťahovať z domu.Takže mám takýto výber. Tak uvažujem, že podám návrh na rozvod už teraz, ak by sa predsa len sekal dobrotu, možno by som to potom stiahla, ale neviem neviem povčer.reakcii.a ak sa môžem spýtať, poradila by si mi rozvod s právnikom či bez? pri majet.vysp. by som si právnika určite zobrala. ahoj.Braňa

branislava70
17. okt 2013

@sue ďakujem pekne za príspevok, po včer.správaní môjho muža mám dojem, že ak budem robiť podľa neho, bude všetko O.K., ak nie tak to O.K. NEBUDE...idem podať návrh na rozvod.Takže asi tak.ahoj.Braňa

branislava70
17. okt 2013

@p.j.jacky
ahoj, nepoznám ťa osobne, ale je mi ľúto, čo si tiež zažila pri svoj.mužovi.Zdá sa mi, že muži si nevážia ženy, kt.sa o nich starajú, perú im, varia, majú ich úprimne radi, keďže vyhľadávajú inú spol.Začínam uvažovať, že ,,potvory" sa majú lepšie.Teda ženy, kt. uvažujú v tom zmysle, v 1.rade ja, a potom všetko ostatné.Žijete v byte, alebo dome? pretože si myslím, že majet.vysp.manž. s bytom je jednoduchšie.Ja som už začala pozerať aj 1- iyb.byty na predaj, či prenájom, a skúšam kalkulovať , čo by bolo pre mňa možné.Pretože ak bude na mňa tlačiť, že mám odísť a stretká nemienim rušiť, pretože práve v´daka nim zisťujem, že sú aj iní muži, môj sa naraz ,, Spamätáva"...uvidím, čo mi povie adv., mám sním dohod.stretnutie.zatiaľ ahoj a vďaka za príspevok. Braňa

zuriva
17. okt 2013

@branislava70 no uzasne 😎 takze on si uzivat mohol, ale Ty uz nie 😵 😵 😵 Chlapska logika...tie jeho argumenty tiez stoja za to, za vsetko si vinna Ty, asi Ty si ho nutila pisat tie veci a mysliet na ine zeny...ako si len mohla, tsk tsk 😀 😀 😀

A mas pravdu, mozno sa chlapec spamata, ak bude mat papier v ruke, ze to s rozvodom fakt myslis vazne. Len nechapem, preco ON nebral ohlad na vase deti, ked robil vsetky tie sprostosti 😠 😠 😠

Skus si precitat rubriky ohladom rozvodu, viem, ze niektore zeny to zvladli aj bez pravnika, ze ziadost si pisali same podla netu, ale co sa tyka majetkoveho vyrovnania, tam by som mozno uz pravnika chcela mat...lebo ak on si pravnika najma, tak to moze byt pre Teba nevyhoda. Skus sa tiez spytat @p.j.jacky , ona teraz rozvodom presla, mozno Ti bude vediet poradit viac.

A neboj, je to tazke, ale zvladnes to 🙂

ciernaovca1
17. okt 2013

Ak mas kde ist a z coho zit,necakaj na nic.keby sa chcel zmenit,spravi to uz davno.ale ked ho nedonutilo k zmene ani vlastne dieta,tak je to strateny pripad.aj ja som si tym presla,vtedy mal syn rok.po piatich rokoch vztahu,ked sa mi zacali otvarat oci a zapadat do seba rozne suvislosti,bola som zhrozena a tak neuveritelne znechutena.nastastie som mala moznost ist nazadk rodicom.pozviechala som sa,splatila dlhy co mi nechal a zacala znova zit.splnila som si svoj velky sen,nastupila do prace,zacala som si uzivat zivot...s nim mam spolocne uz len sudy a policajtov.nepravidelne mi plati vyzivne,ktore ma mimochodom iba 50€...teraz sa sudime koli zvyseniu alimentov a pravdepodobne ma caka aj sud koli dlzobe na alimentoch.asi si pojde posediet do chladku.nechcem byt hnusna,ale nech.sam si za to moze....takze prajem vam vela stastia a pevne nervy🙂. P.S. uz som sa vydala a mam aj nadhernu osemmesacnu dcerku.ale znova trpim...uz je to skoro rok,co manzel pije a ja znova trpim v zacarovanom kruhu.sama sebq sa pytam,ze co je horsie.ci nevera,alebo alkohol...znova cakam na svoju sancu a mozno casom pride konecne clovek,akeho si zasluzim,bude stat pri mne a podrzi ma.zamerne nepisem laska,lebo ja uz na lasku neverim.len na tu medzi matkou a detmi.ta medzi ddvoma ludmi je pre mna sracka.prepacte za vyraz.po svojom boku chcem cloveka,ktory uz bude mat svoje deti a po mne ziadne nebude chciet.navzajom budeme nase deti respektovat a uzivat si zivot.dufam ze sa to moje prekliatie konecne skonci a aj pre mna zacne svietit slniecko

branislava70
17. okt 2013

@zuriva
ďakujem pekne za povzbudivé slová 🙂
ten rozvod chcem určite podať, ale tiež sa na to skúsim opýtať @p.j.jacky, ono vlastne aj podanie na rozvod cez právnika stojí urč.financie, len ide o to, keď to podám ja, či nás aj rozvedú.ešte raz vďaka.Braňa

branislava70
17. okt 2013

@ciernaovca1
ahoj, mi je to ľúto, že si chcela lepší život a takto to dopadlo. Véééľmi ti držím palce, aby si si konečne našla muža , s kt. ti to fakt vyjde, a bude ťa mať ozaj rád.Inak, ja by som sa už 2x nevydávala, ( aj ke´d človek nikdy nevie) , ale rozhodne by som už nechcela mať deti.Už by som sa nevedela tak pre ne obetovať a byť nimi obmedzená, ako to pri mal.deťoch býva. Necháp ma zle, svojim deťom som rada, p.boh zaplať, že ich mám, len aby boli zdravé, sú aktívne, chodia na rôz.krúžky, veľmi dobre sa učia, takže skutočne na ne nemôžem nič zlé povedať ( až na tú momentálne nedobrú komunikáciu.) mám ich veľmi rada a ´dakujem bohu, že ich mám.ale pre ďalšie by som už nemala ani trpezlivosť, ani čas... ☹ Držím ti palce, aby aj pre teba ozaj začalo to slniečko svietiť! 🙂 🙂 🙂

p.j.jacky
17. okt 2013

@branislava70 ano za kazdy ukon si pravnik uctuje,za vypracovanie ziadosti,za stretnutie snim a aj za ucast na sude.Treba sa informovat advokata kolko berie za jeden ukon.
Aby Vas rozviedli potrebujes tam padne dovody,nasilie,nevera,oddelene spavanie,bez intimneho zivota.odcudzenie,hadky cokolvek.A hlavne stale suhlasit ze trvas na rozvode,nas sa to pytal sudca pocas 1,5 hodinoveho pojednavania snad aj 6x krat ak nie viac. Sudca sa bude snazit najst este nejake zmierenie,napriklad manzelska poradna .Ak chces za kazdu cenu rozvod,treba hovorit ze k dotycnemu nic necitis,nedokazes odpustit jeho neveru a bla bla bla.Nesmies tam ukazat city,lutost. Ak chces viac konkretne napis spravu co ta zaujima. 🙂

branislava70
17. okt 2013

@p.j.jacky
ahoj a ty si si sama podávala žiadosť na rozvod sama, alebo cez právnika?
ke´d už máš s tým skúsenosť, ako to je s deťmi? 2 sú dosp. študujú, to 3. je maloleté.Budú sa aj deti niečo vyjadrovať k tomu, s kým chcú byť, bývať a podob. ? a s tým spávaním, čo ak je to len 1x za mes. až 2.mes.? stačí, keď poviem o tej jeho nevere( treba dôkazy? ) a keď poviem, že k nemu moje city vychladli? a ešte za akú dobu vás rozviedli a kedy rozsudok nadobudol právoplatnosť? to vás riadne dlho trápili, a rozviedli vás na 1x? to si sa tiež rozvádzala kvôli mužovej nevere? vopred ĎAKUJEM pekne za odpoveď

ciernaovca1
17. okt 2013

Predtym som nebola vydata.a prve dieta som mala v 20 tich rokoch.teraz mam 26.mam pred operaciou krcka maternice,takze to bola posledna moznost mat druhe dieta.takze som si povedala,ze kym som mlada a mam tu zrejme poslednu sancu,tak si dieta urobime.ked sme sa o to snazili,manzel bol uplne iny clovek.bohuzial,alkohol je metla ludstva.mozno si to cim skor uvedomi a da sa liecit.ak nie,uvedomi si to az ked bude neskoro.taky je zivot...

p.j.jacky
17. okt 2013

@branislava70 poslala som ti IP 🙂

branislava70
18. okt 2013

@ciernaovca1
Ahoj, držím ti palce, aby si to tvoj manžel uvedomil, ale je pravda, že málokto, už keď začne, má pevnú vôľu a vydrží.Záleží hlavne od neho samého, a tiež veľa robí podpora rodiny, napr. že mu nebudú ulievať, nebudú mať hlúpe reči, že nepije a pod.A s tým dieťaťom ťa už chápem, na tvojom mieste by som bola asi urobila to isté... ahoj.Braňa
@p.j.jacky
ahoj, veľmi pekne ďakujem za tvoj príspevok, nemala som včera čas ti hneď odpísať, bola som na stretnutí s právnikom.
zvažovala som , že podám rozvod ja sama, ale vzhľadom k tomu, že manžel sa nechce rozviesť ( rozprávali sme sa o tom ) tak radšej ho podám cez právnika. Po novom dcéra mi vyhadzuje na oči, že, ke´d sa stretávam s druhými ( bolo to spolu asi 6 x za 1,5 mes.) mám sa z domu odsťahovať a nenávidí ma. Radšej pred ňou ani na tom pc nepíšem , aby som ju zbytočne neprovokovala. Včera sme sa trochu rozprávali, aj poplakali, hl.ona, ale aj tak ma stále nechápe.
Ja rozbíjam rodinu, a keď som sa chcela rozviesť, nemala som čakať ďal. 5rokov. Je to veľmi ťažké.Ale ja sa už nechcem vrátiť ku tomu, čo bolo.Boli to pre mňa strat.roky.A mám odísť z domu, čím skôr.Potom som ju upozornila, že bývam vo svojej 1/2domu, ale keď to bude možné, by som sa odsťahovala.Dnes som sa bola poradiť s 1.pani zo Sl.spor. , a tá mi prepočítala, že pri mojom príjme by bolo možné kúpiť si 1- iz.byt, so spl.asi do 200eur mesač. na 30r,takže budem uvažovať. Je to dosť veľa , ale ja fakt neviem, ako to urobím.Pozdravujem vás všet. a želám pekný deň.Braňa

kveta
18. okt 2013

@branislava70 Prepac, ale uz sa usporiadaj v hierarchii. Teba peskuje dcera a vyhadzuje Ta z Tvojej casti domu a Ty reagujes tak, ze si ides brat hypoteku na tridsat rokov??? Skus porozmyslat nad planom B.

branislava70
18. okt 2013

@kveta
nie je to len kvôli nej, mám v pláne sa rozviesť a už teraz sa stále hádame.Keď by nás rozviedli, tak to bude ešte horšie.Ako aj pri iných prípadoch, spol.bývanie nie je po rovode tým ,,najlepším" riešením... asi tak...

kveta
18. okt 2013

@branislava70 Tak tu nehnutelnost predajte. Asi tak.

maria1989
18. okt 2013

@ciernaovca1 ach bože to mi je ľúto, že ani s druhým mužom to nevyšlo 😖

branislava70
18. okt 2013

@kveta
ako som už spomínala, je to dar.dom po jeho st.rodičoch.manžel ( hlav aj jeho rodičia ) sú na ten dom veľmi naviazaní,
a ja som nevďačná, nevážim si, že mám kde bývať ( to mi už bolo povedané, keď som to navrhla.) ale ja si myslím, že keď niekomu niečo dám, nemôžem od neho nasilu žiadať, aby ho spolu stále užívali, ak to medzi nimi nie je dobrééé.alebo sa budeme radšej hádať, ale hlavne. že sme všetci v 1 dome...

p.j.jacky
18. okt 2013

@branislava70 Fiha,to mas dost tazke ked je proti tebe aj dcera.Kolko ma rokov?

kikina84
18. okt 2013

@ason ako to dopadlo? dala si sancu?

adri266
18. okt 2013

@branislava70 a dcera vie o spravani Tvojho manzela? Ze preco sa Ty teraz takto spravas??? Ci tamto jeho spravanie bolo ok???
Vies, na jednej strane ju chapem, rozvod nie je dobry v ziadnom veku dietata...najma, ak tie problemy medzi rodicmi nevidi. Ine je to s tyranim, ci alkoholom. Myslim, ze jedneho dna Ta bude dcera chapat, ale potrebuje dozriet. A skusila by som ist aj na terapiu, Ty a ona. Verim tomu, ze psycholog by vam vedel pomoct. Na druhej strane Ta to asi velmi boli....ale neboj, vsetko nakoniec dobre dopadne...

branislava70
18. okt 2013

@p.j.jacky
moja dcéra má presne 19, 5r.Odsudzuje ma , že som si vôbec s niekým začala písaťtakža asi tak.

branislava70
18. okt 2013

@adri266
ano, dcera vie o mnž,správaní, a že kde mám dôkaz, že s ňou naozaj chodil a pod.V jej očiach som zlyhala ja.Je pravda, že som sa snažila tých 5r.fungovať ako rodina, o tomto vedeli le tí najbližš. ale už sa to takto ďalej nedá.Spomínala si psych., nadhodila som to včera pred dcérou, a ona ma pochop., že ja mám za bláznivú a že nikde nepôjde.áno, bolí ma to veľmi, ale aj tak si myslím, že je lepšie, aby sme sa rozišli, lebo mňa už nič nebaví.ani upratovať, ani preráábať atď. a je taká mama vôbec dobrá, keď nemá chuť do života? myslím, že nie.vplýva to na celú rodinu. ďakujem za povzbud.slová, dúfam aj ja, že sa všetko vyrieši, aj keď asi ešte veľa vody pretečie( ako sa hovorí)...

adri266
18. okt 2013

@branislava70 tak to nechapem... ☹ Preco ma dvojity meter? Ma lepsi vztah k otcovi? ci on svoje spravanie obhajoval Tvojim *zlyhanim*?
A 19. rocne dievca by malo pochopit, o com je rodinna terapia, ze to neznamena, ze je psychicky narusena....joj, take veci ma zlostia 😠 Nehnevaj sa, ale Tvoja dcera by potrebovala par pozausi...

darkabarka23
18. okt 2013

@branislava70 trochu napíšem aj ja zo svojich skúseností...síce mi nebol manžel neverný,ako tebe,ale to,že ma môže stratiť,si uvedomil,až ked sa to skoro naozaj stalo.Dala som mu šancu a on sa naozaj zmenil.Preto by som možnosť ostať v manželstve úplne nezavrhla,tiež sme manželia 19rokov.Dalšia vec,ktorú si musíš uvedomiť a nemať ružové okuliare je to,že muži z internetových zoznamiek.ako napr.pokec,hľadajú hlavne nezáväznú zábavu a sex.A určite nemajú v úmysle,sa starať o tvoje deti.Aj priateľ,ktorý ti povie,že vaše stretávanie je nefér voči tvojmu mužovi je alibista,a nechce na seba brať žiadnu zodpovednosť.Ono vzťahy,ktoré vznikajú na internetových zoznamkách,nemajú väčšinou budúcnosť.Mne sa zdá,že dosť sa spoliehaš na to,že ved si niekoho aj tak nájdeš,kto ti bude oporou,a asi aj hľadáš,ked si bola za tak krátku dobu na 6tich stretkách.Ja ťa neodcudzujem,vidím,že hľadáš lásku a chceš byť šťastná,a zrazu sú okolo teba muži,ktorí ti lichotia a ty si stredobodom ich záujmu,a máš pocit,že si ľahko nájdeš nového skvelého partnera a asi sa ti zdá,aké to bude skvelé..Ale pozor,od reálneho života to má daleko, 99% týchto mužov len loví a užíva si.Musíš si uvedomiť,že môže prísť čas,kedy budeš sama,bez partnera,ktorý ti bude naozajstnou oporou,a bez detí ak by chceli ostať s otcom,,lebo môže nastať aj táto alternatíva..A či všetko sama zvládneš.Skoda,že dcéra vie o tvojich stretkách,toto sa jej bude ťažko vysvetlovať,lebo v jej očiach budeš ty,ktorá rozbíja rodinu a asi nebude po rozvode chcieť byť s tebou z tohto dôvodu.Skús zvážiť,že ak v budúcnosti budeš bez partnera,či všetko naozaj zvládneš,a aké budú vzťahy s deťmi.Poznám ženu,ktorá odišla od rodiny a detí v tvojom veku kvôli inému mužovi,a dodnes si to vyčíta,že nepočkala kým doštudujú,pretože jej to neodpustili,a dodnes nemajú dobré vzťahy.Ja si myslím,že ani o 5 rokov život nekončí,párové vzťahy sa dajú budovať v každom veku.Týmto nechcem brániť tvojho muža,treba si však veci veľmi dobre zvážiť.V každom prípade držím palce,nech sa už rozhodneš akokoľvek. 🙂

zuriva
18. okt 2013

@darkabarka23 viac menej sulhasim s tym, co si napisala. Ale co ak @branislava70 nehlada partnera na sobas, ale len partnera, s ktorym bude stastna teraz? Podla mna uz zhodila ruzove okuliare a vie, o com zivot je, ziadne princezny a princovia na bielom koni. A ako pise, ona sa uz dost dlho pretvarovala a snazila sa ich manzelstvo zachranit...a kedy je ten spravny cas na rozvod? ked deti pojdu na vysku? ked sa dcere narodi male dieta? Pokial si dobre pamatam, jedno z deti je malolete...ma teda obetovat este dalsich 15 rokov svojho zivota? Ona je v takej nezavideniahodnej situacii, akokolvek sa rozhodne, ani jedno riesenie nebude perfektne pre vsetkych, a myslim, ze po tych vsetkych rokoch ma pravo pozerat na svoje stastie.

darkabarka23
18. okt 2013

@zuriva samozrejme súhlasím,neexistuje ten správny čas na rozvod,čo sa veku detí týka,mne sa len dosť zdá,že to celé jej rozhodnutie,čo sa rozvodu týka vzniklo na základe nových vzťahov,ktoré vznikli cez net...vlastne,až vtedy sa rozhodla,lebo začala mať pocit,že môže začať znovu žiť,..verím,že toto je pre ňu momentálne veľmi lákavé,aj pre mňa by bolo 😀 😀....len problém je,že reálne to väčšinou skončí inak,či to nie je len počiatočná euforia,z možnej akože krásnej budúcnosti.Ale možno si musí tým sama prejsť a vyskúšať a potom sa uvidí.Ono mnohé ženy tu na fore potvrdia,že aj po nevere vo vzťahu,bolo možné vzťah obnoviť.Určite nebolo vôbec správne,ako sa jej muž k nej roky choval,určite ho neobhajujem.Len treba sa pozrieť na naše rozhodnutia z viacerých uhlov.Mám kamarátku,ktorá sa pre rozvod rozhodla presne z rovnakých dôvodov,aj ked z manželovej strany bola ochota manželstvo zachrániť.A odvtedy je aj s deťmi sama,sú to už tri roky,a pritom je to kočka,ale reálneho chlapa,ktorý by pri nej stál v ťažkej chvíli,pomohol s deťmi a aj finančne,doteraz nenašla,nadarmo je registrovaná na mnohých internetových zoznamkách. 😉

branislava70
19. okt 2013

@adri266
vieš ono je čerstvejšie to, čo robím ja asi 1,5 m. dozadu, ako to čo bolo s manž.pred 5 rokmi
pár poza uši by som jej už v tomto veku asi ťažko mohla dať, no chcela by som aby sme sa viac rozprávali, možno by ma aj lepšie pochopila.dúfam, že sa nám to podarí, a s manž. neviem , či má lepší vzťah, sú veci, o kt. mi ona sama povedala a on pritom o ničom nevie...takže asi tak.