Partnerovi vadí make up
Ahoj, s partnerom sme spolu 2 roky a ja si dávam taky výrazný makeup a on to vedel od začiatku, že taká som a zrazu mi to akosi vyčíta 😔
Tak neviem... Lebo vraj vyzerám ako po plastike
To je taká vec, že buď teda ustúpiš a začneš a menej výrazne líčiť, alebo sa s tým partner opätovne zmieri, alebo bohužiaľ. Neviem aké iné možnosti by ešte mohli pripadať do úvahy.
A vyzeráš ako po plastike? Pretože úprimne, niektoré ženy používajú toľko mejkapu, že vyzerajú, akoby sa pod nimi skrýval iný človek. Tak či onak, toto si musíš vydiskutovať s ním. Ja osobne nepoužívam make-up, s ktorým vyzerám inak ako iný človek.
No zalezi ci je to decentne (ceruzka, spirala, make up, jemny ruz), alebo si davas ako kreatura na seba tony licidiel licka, obocie ako kraslica, tak to sa mozno tak trosku hanbi za teba ak to prehanas a svietis vymalovana to by som sa mu vobec necudovala
Ja dávam taky makeup lebo sa mi to paci, baví ma to
Partner by ťa mal mať rád takú aká si
tak keď sa ti to páči, musíš rátať s tým, že druhému sa nemusí.
@neanonymna ale keď k nej patrí make Up tak by ju mal brať s tým. Veď vedel o Tom keď spolu začínali chodiť
No proste nespracoval fakt ze tym ze ste zacli spolu chodit neprestal pre teba exitovat "dvoriaci" svet okolo teba. Myslel si ze co je doma to sa pocita, ze ta ulovil, patris iba jemu ( blbo napisane) a kapitola "hladame zenu" sa moze uzavriet.
Nepocital s tym ze aj pocas vztahu bude musiet furt rozmyslat kedy pride nejaky o zrnko lepsi borec na tvoju obeznu drahu a ty mu pojdes za lepsim.
Je to cele o jeho malom sebavedomi. Navonok samozrejme vyzera ze tento problem neexistuje ale vo vnutri ma kazdy den nonstop peklicko ze kedy pride ten okamih ze ty mu ujdes
@martinmmartin Ja som nikdy s nikým nepodvadzala ani mu nedala dôvod
Ho nikdy *
Bud rada ze sa nemusis malovat ked si snim ze mu nevadi ked nie si namalovana
No možnosti máš len ze bud sa budeš menej výrazné licit, alebo sa s tým zmieri alebo ho necháš kvôli tomu ze ti je to prednejšie. Proste sú taky chlapi ktorým to vadí. Môjmu manželovi sa tiež nepáči keď sa žena maľuje
To nikto netvrdi ze ho chces podviest, dokonca ani on si asi podla mna nemysli ze ho chces podvadzat. Povedat mu ale ze si si nasla lepsieho a preto sa rozchadzate podvod nieje.
Pocital s tym ze ked uzavrie projekt "hladam zenu" . Tento projekt bude moct zalozit do archivu a venovat sa 100% projektu inemu ( dom, auto, etc)
A zrazu zistil ze jeho cajka ma furt zapnutu Sirenu na privabenie okoloiducich namornikov ( odbocka do Greckej mytologie) A aj ked aktivne ho podvadzat nechce tak nikdy nevies kedy pojde okolo nejaky bezchybny romeo.
Predstavoval si cestu zivotom ako kludnu jazdu a zistil ze kazdy jeho zly krok sa mu moze skatedo vypomstit a je to teda ako cesta zivotom cez minove pole pre neho
A malujes sa tak aj na doma ci len von? Kazdopadne.. Ak sa stale licis rovnako a jemu to zacalo vadit, tak sa mu po 2 rokoch mphol zmenit vkus. Nic nenarobis... Rozchod.
@martinmmartin Tak to sa veľmi prepočítal, vedel to od začiatku aká som a ja nie som jeho majetok a keď som sa chcela porozprávať tak vždy len, že som ako po plastike alebo, že vyzerám umelo
@motylik273 Ja nemám problém byť bez make upu ale vadí mi, že ma chce obmedzovať
@kitycat len vonku
dva roky mu to nevadilo a zrazu ma problem 🤷♀️ zvlastne, pytala si sa ho, ze co sa zmenilo? kazdopadne ja osobne som nechcela partnera, ktory by ma obmedzoval, na druhej strane ale ak by som sa zrazu zacala vymalovavat ako kraslica (co nevravim, ze je tvoj pripad), mozno by sa mu to nemuselo pacit, lebo taku si ma nevzal, kazdopadne urcite by sme to riesili spolu
je zaujímavé, koľko žien tu píše že ich chlapi doma frflu na makeup/procedúry/zákroky a potom len vidis na ulici alebo vonku ako krky vykrucaju po výrazných babach, tak si buchni si doma po stole a urob si doma poriadok s chlapom, nech si najde taku co sa maluje menej alebp vobec. ja osobne sa pacim tomu svojmu aj nenamalovana aj namalovana a praveze je rad ze to striedam stale aom ina pre neho a zaujímava 😂 takyto despota akeho mas ty doma, co by mi kecal do babskych veci by oknom letel hned.
@petamich pýtala a vraj som umelá ako plastika
a pred pol rokom si nebola? ako pises, tak si sa tak malovala vzdy, tak potom co sa zmenilo? nezvyknem byt podozrievava ale toto je proste cudne
@petamich Aj mne to je cudne, co tak zrazu... Jeho odpoveď je vždy rovnaká
Ja to nenosím preto lebo chcem upozorniť na seba, proste sa tak dobre cítim a paci sa mi to
"Ja to nenosím preto lebo chcem upozorniť na seba, proste sa tak dobre cítim a paci sa mi to"
Tato veta v muzskom svete neexistuje. V muzskom scete ma vsetko zmysel , dosledky a podobne
Ak by si sa nemalovala tak o teba nahodny romeo ani nezakopne
Ak vyzeras ako milion dolarov kazdy romeo v sirsom okoli zaradi extra program do svojho repertoara aby si si ho vsimla .......
Ber to ako pochvalu teda.
Jemu povedz ze moznost ze ho opustis je tu vzdy uuuuplne nezavisleod mejkapu a on teba moze opustit tiez, taky je zivot. Musi sa s tym naucit zit a uvedomit si ze vdaka makeupu ho neopustis ale veaka jeho spravaniu kludne
Nech si vyberie
@martinmmartin Skôr mi príde, že ma on problém so sebaistotou

mozno je makeup len zamienka.