Partnerovi vadí, že som si dala ostrihať vlasy
ahojte, mám taký problém. Mám vzťah už 2 roky a mala som vlasy dlhé asi do polky chrbta ale mala som zničené konce a chcela som trošku zmenu tak som si dala vlasy ostrihať na také polodlhé povedzme, že ich mám teraz niečo pod ramená ale môjmu partnerovi to dosť vadí :( vraj nevyzerám dosť žensky :( a som z toho taká smutná teraz. Pritom nemám až také krátke vlasy a vedel, že ich mám zničené a, že to idem dať podstrihnúť a plus tie vlasy predsa dorastú.
priznám sa, že som to nečakala lebo on sa nikdy takto nesprával :( vždy bol v pohode ale zase veci sa často ukážu až neskôr ale neviem čo teraz lebo ja som dosť vnímavý človek a aj na malých veciach môžu vznikať veľké
@princeznaaa12345 mozog hlavne nedorastie,teda okrem 'sersanu'
Keby ostrihala ešte na kratšie,asi by si ju pomýlil s nejakým mužom
Bože ja už ani nič nepíšem,to je zase téma 🥱
@marca12 tak neviem čo teraz, lebo síce už ubehol asi týždeň a nevrátil sa k tomu ale kto vie či to opäť čoskoro neotvorí
Ja sa ostriham ako mne vyhovuje a nie to co sa paci partnerovi.Moj už asi rok bojuje stým ze si mam dat zafarbit vlasy ale nedovolila som ,lebo mam peknú farbu vlasov aj svoju nemám starosti s farbením a ani vlasu donicene od farby .A vždy mu pri tom poviem ze keď sa mu nepáčim nech sa na mňa nepozerá 🤣
Mozno sa iba nesikovne vyjadril...? Mne sa napr môj manžel tiež viac páči s bradou (príde mi viac sexi) ale ked sa raz za cas oholi, tak sice skrivim úsmev, ale milujem ho samozrejme rovnako... 😄
Ja som sla z vlasov po pás na vlasy pod usi. Ako rozdychaval, vedel o tom ze chcem darovať. Ale škaredo nekomentoval. Teda ze to nezvyk...
Neporadím, len pridám svoju skúsenosť. Mám kamarátku ešte zo SŠ, so svojim manželom je asi 12-13 rokov a on si neželal, aby mala kratšie vlasy ako po pás…. 🤦🏻♀️ Tiež som tomu nepochopila, ale ona teda sa strihať nedávala, až keď jej podrástlo dlhšie ako po pás… teraz som ju v septembri stretla po dlhšom čase, mala vlasy po plecia, manžel “dovolil” ostrihať sa, lebo mala vlasy zničené po pôrode… inak vyzerajú, ze žijú v šťastnom manželstve…
Čo sa tvojho príspevku týka, tvoj priateľ ti mohol ohľaduplnejšie povedať, ze viac sa mu páčia dlhé vlasy..
Si precitlivena, jezis a zeny, co ti tu radia nech sa rychlo rozidete su ocividne tie, ktore ziju s mackami, lebo sa rozchadzaju pre kazdu blbost.... vsak normalne si s nim sadni, ze sa ta to dotklo a ze by mohol byt k tebe citlivejsi, ked ta takato somarina vykolaji.. ale teda to ake zeny sa mu pacia si mohla aj skor vediet, tak si sa ho ani na nazor po prichode od kadernicky nemusela ani pytat...
zaujimave, ze mna skoro kazdy chlap "povzbudzoval", nech sa dam ostrihat nakratko. asi zijem v nejakej bubline.
podla mna to dost prehnal tym: "nevyzeras dost zensky". znie to, ze ta chcel naschval ranit. ako urazene male decko. lebo kazdemu normalnemu musi byt jasne, ze to je pre zenu podpasovka, nad ktorou bude este dlho spekulovat.
Prepáč ,mne to nedá
Ty nevieš vlastnému chlapovi povedať, že sa ťa dotklo čo a ako ti povedal?
@princeznaaa12345 🤣🤣🤣
@nini1978 mne sa ťažko hovorí o pocitoch
Povedz mu ze sa ta to dotklo, aspon zistis co a ako ved je to divne zachvilu ti povie ze zena ma upratovat, starat sa o deti, obskakovat muza,a muz ma sediet na gauci...mozno to tak nemyslel, chlapi sa vyjadruju nekedy otrasne...ale povedz mu o svojich pocitoch ze sa ta to dotklo, ved ak mate budovat vztah nech vie...zeny maju pravdu, nevies co zivot prinesie priberes, vypadaju ti vlasy....ja by som mu to povedala,otom je vztah. To akoby si mu ty povedala ked sa vyzlecie, ze nema dost svalov a nie je dost muzny,, muzi maju mat velke svaly a podobne kraviny
Bola som chorá, nie raka, ale vlasy padali nenormálne. Stala som v kúpeľni, cesala a lamentovala. Prišiel za mnou a povedal: ,, milujem ťa zato aká si úžasná žena a mama", vlasy má netrápia.
Každý človek má nejaké preferencie. Ja by som tiež nechcela, aby manžel chodil s hoľou hlavou alebo vrkočmi. 😀 Skús si tiež predstaviť, že on teraz začne holiť dohola svoje vlasy, alebo nosiť dlhé, len tak. Asi prvé čo ti napadne bude nejaká blbá poznámka.. Potom sa s tým bud zmieriš, alebo sa vaše cesty rozídu. To isté je i z jeho strany. Sú muži, ktorým na dĺžke vlasov nezáleží.. Sú ženy, ktorým na dĺžke vlasov nezáleží. Ale sú i ľudia, pre ktorých sú vlasy určitou vizitkou, prezentáciou páru (samizrejme za normálnych okolností, mimo chorôb).
@lenkakravcova tak chápem na čo narážaš ale mne by holá hlava alebo dlhé vlasy nevadili, ale chápem
Tak začni hneď a teraz.
Minulosť už nevrátis späť,ale musí si uvedomiť,že si citlivá osoba(tak ako každý človek by mal byť) a určité veci sa ťa dotýkajú a zranuju tá
Aj keď ja osobne nechápem,ako jeden milujúci chlap môže povedať tak sprosto žene
Kľudne mohol povedať,že ti to pristane ,ale už sa teší,keď budeš mať zasa dlhé vlasy,že ťa preferuje ako dlhovlasu'
Keď si to s ním nevybavis,bude to tak aj naďalej.
Proste aj kritiku podať citlivo a diplomatický bez toho,aby človek klamal
@lenkakravcova to je síce pravda,ale povedať vlastnej žene ,že nie je ženská ,to je sprostá drzá veta- to s preferenciami nesúvisí
Keby si chlapovi povedala,že stratil mužnosť...pre tvojho by to bolo ok?( Nechcem sa zasmiať... )
Ak to už nerieši , tak to nerieš ani ty , vlasy zachvíľu dorastu 🤷 mne tiež chlap okomentoval, že či sme sa trepali do CZ ( objednala som si na poštu bundu , lebo na SR bola už vypredaná ) pre takú škaredú bundu 😄 a pritom mi ju všetci chvália , skôr to povedal len dosť nemotorne
@lenkakravcova prepáč ešte jedno: "vlasy ako prezentácia páru,ako vizitka"🤣🤣🤣🤣🤣
No tak to este by tak nebolo ,aby som sa najprv pýtala,či mu "nezničím predstavu páru" keď sa chcem ostrihat
Úplne,ale úplne scestné
@lenkakravcova rozmyslam, co urobis, ak ti chlap oplesivie.. ked holy hlavu neznesies..
A vlasy Ako prezentacia paru? 🤦 A toto povazujes za uplne normalne, ano?
Ja by som mu na toto povedala, nech si to teda robí sám pokiaľ mi vlasy dorastú a budem zase ženská 😉
@lenkakravcova že prezentácia páru
Ja umrem😅😅😅
@lenkakravcova , po pôrode mi padali vlasy, na vrch hlavy ich mám veľmi málo a veľmi jemné, sú iné ako keď sme boli bez detí, tak mám zákaz vstupu na spoločenské akcie, aby som zle nereprezentovala manžela? Zostal so mnou. Povrchné uvažovanie máš.
@lavinis
@nini1978 No fakt niektorí ľudia to tak berú, aj keď to znie trochu smiešne. 🙂
@beronsche prečo hneď predpokladá žeby som reagovala zle? 😀 Písala som všeobecne o rôznych ľuďoch. Každý sme iný. A spomenula som tam dokonca aj tie choroby.. Plesatost ako chorobné vypadavanie vlasov sa radi do tej kategórie. Nie je to o dobrovoľnom rozhodnutí zhodiť navždy pokrývku hlavy. 🙃
Vezmi to tak, že bol iba úprimný, aj keď to nebolo taktne. . Ak si predtým nosila niekedy vlasy zopnuté (stipec, cop), daj si aj taraz. Však 2 roky fungujúceho vzťahu sa nezahodi kvôli vlasom. Ak áno, tak radšej skôr, než pri vážnejších problémoch.
Mala som sedmnasť. Prelom jeseň/zima. "Môj hlapec" na ulici pobehol dopredu a pozoroval má, ako vyzeram. Na otázku, čo sa deje, vraj zisťoval, či by sa aj teraz
za mnou obzrel ako v lete. ??? Dotklo sa ma to. Totiž na jeseň odišiel na internát, neboli ešte smartfóny, v kontakte sme boli listami, sem-tam telefonát. Výsledok? V lete som vyzerala lepšie. Listy prestali... Lenže my sme sa poznali len 2 mesiace a nás fyzicky kontakt bolo chodenie za ručičky
Pred Vianocami som sa dala ostrihat. Mám husté vlasy, - boli nize pása, konce zdravé, narástli cez pandémiu, také dlhé som mala len v puberte, teraz sú trochu pod plecia. Dôvod? Cítila som sa už stará na dlhé vlasy. Dcéra povedala, ze akurát táto dĺžka málokomu pristane. Bola taktna.
Dôležité je, že ty sa cítiš dobre. Pre mňa je to nepraktické, pretože mi lietajú hore- dole, nezvyk. Vsak dorastu.

Keby si isla na jezka,nepoviem,ze je to sok a extrem,ale mas len skratene vlasy a jemu sa nezdas zenska? Ma povrchne videnie. Ale tak ok,vyjadril nazor,beriem. Otazne je ako nalozi so skutocnostou,ak budes chciet nosit kratsie vlasy. Bude ta brat taku,aka si alebo ti to bude vyhadzovat na oci... Neber to tragicky,povedal,co si mysli. Moj ked sa oholi vyzera smiesne,som unho zvyknuta na vacsie strnisko a tak sa mi to paci. Ked sa oholi vzdy to okomentujem a to je vlastne to iste ako s tvojimi vlasmi. Nejdem sa s nim kvoli tomu rozchadzat ani ho ponizovat,zosmiesnovat. Len vzdy poviem,ze sa mi viac paci s bradou. Ak to aj u vas ostane len pri jednom komente,tak je to v poriadku