Partnerský problém
Problem nekonci, nabera na obratkach https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/uz-mam-vsetkeho-dost/
Chce, aby sme sa prestahovali k jeho rodicom. Podla mna to bude absolutny koniec vztahu, lebo byvanie s rodicmi ziadny vztah neposilnilo. Bolo by to docasne, asi na 2 roky.
Ked uz sme sa bavili o takychto veciach, povedala som mu uz na rovinu, ze nie som pre neho nikto ani pravne ani nijak, ked nie sme zobrati. Ze keby sa mu nieco stane nemam nic, nemame spolocne ucty, som bezdomovec s holou ritou s prepacenim. Ze kazdy normalny par s detmi ma tieto veci poriesene, bud su zobrati, ale ma aspon maju dispozicne pravo na tieto veci... Tak mi povedal, ze mu je zo mna zle... Preco ja musim taketo veci chlapovi hovorit? Preco nemysli na zabezpecenie rodiny? A ja ostanem najhorsia, asi ze mi ide len o peniaze a je mu zo mna zle. Hlavne ze makat na jeho podnikani mozem ale to je asi tak vsekto. Nevidi, ze ja som sa vzdala kariery, som 4 roky doma s detmi, uspory minute... A mam sa stahovat, vybavovat vsetko a kde mam zaruku, ze sa zmeni, lebo mi sluboval, ze tam uz bude iny, ze teraz ma toho vela a ze sa uz bude venovat len 1 veci, bude mat cas a chut venovat sa rodine...
@timea7
@mawka
@wieruska1 tie deti su aj jeho,tak nech plati vyzivne,nie?nech ho da na sud...nech mu vezmu vodicak,ked ho vobec ma..pokial je na rodicovskej,nech je s dietatom..ja by som urcite nedala dieta do jaslí,zena ma tri roky na dieta nech si vytvori to materske puto skoda ho nevyuzit.Ze by sa cudzia starala o moje tak male deti to ani nahodou,ale to som ja.
@mimina00 tej žene ani tak nejde o výživné, ale o to, že ak by od toho tĺka odišla, tak nemá kam ísť. V takej situácii si nemôže dovoliť byť na rodičovskej, lebo nebude mať z čoho žiť. Písala, že nemá kam ísť, takže ak by platila podnájom, energie, stravu, ošatenie....A čo sa týka toho, že žena má tri roky na dieťa, materské puto nie je vždy priamo úmerné dobe, ktorú s dieťaťom trávime. A obávam sa, že výživné nejaké horibilné nebude, podľa toho, čo písala v prvej téme 😒 😒 😒 😒 Výživné samozrejme áno, ale nevytrhne ju to.
@lvandrealv uplne ta chapem, zazila som si za posledny rok podobne, uplna nechut na vsetko. jedine, co som zvladala bola starostlivost o maleho, ale ked som ho ulozila spinkat, tak koniec, zle, zle.. a ked ho zo skolky vzal manzel a nocoval unho, tak este horsie. No a ked mi oznamil, ze odchadza od rodiny (druhykrat, uz definitivne) a ide na dovolenku radsej s milenkou a zobral si na 5 dni aj syna - tak uplne najhorsie, nespala som, nejedla som, horko-tazko som sa zmobilizovala, aby som isla aspon na par hodin do prace, po praci som sa len vyzula, sadla si na gauc a sedela, neschopna ist cokolvek urobit ani pripravit si jedlo, hlava uplne prazdna, cela som sa citila prazdna, ani plakat som nedokazala... vlastne som ani na nic nemyslela, totalna prazdnota.
Psychologa som ja nevyhladala, zvladla som to nejako bez neho, ale ak ho navstivis, moze ti pomoct. Ako pisem, ja som bola v takom stave, ze by som nebola schopna ani zapnut PC a zacat hladat odbornu pomoc, akokeby paralyzovana alebo co.
Ver mi, prejde to, das sa dokopy, s psychologom alebo mozno aj bez neho. Co sa tyka tvojho vztahu - ja to vidim na rozchod, je mi to luto. Ak sa ti nejako nepodari otvorit partnerovi oci (a rozum), budes sa len trapit. Vyriest vyzivne, prestat pracovat na manzelovu firmu a ten cas venovat inej praci (kde ti aj zaplatia).

@lvandrealv psychoterapeuticka podpora....vazne chod k psychologovi,podla toho co pises si vyhorena (ani sa nedivim). drz sa