icon

Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí

lulka12
6. dec 2012

Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.

Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.

demo
Autor odpoveď zmazal
bubulka722
16. okt 2013

@demo S touto časťou nesúhlasím: "A to vsetko jednak kvoli tomu nestastnemu projektu EU, jednak pre pocity viny voci mensinam (holokaust), dalej pre tu sialenu politicku korektnost a ustupcivost. A nakoniec aj pre samotnu podstatu krestanstva, ktore tu tak horlivo obhajujem - nastavit druhu tvar, hodit chlebom do toho, kto kamenom hodi. nepriatelia krestanskej civilizacie sa isto smeju az sa za brucha chytaju."
Tí pajáci na najvyšších politických miestach sú len bábky na šnúrkach, riadia to iní, ktorí presne vedia kam to má smerovať. Preto tie veľké heslá ako tolerancia a humanita. Dnes ťa hocikedy hocikto odpáli kvôli tvojmu názoru a nazve ťa fašistom, nacistom, popieračom holokaustu, náboženským fanatikom, xenofóbom, rasistom, šovinistom a tlačia nás už aj na SK do toho aby nás mohli nazvať homofóbmi. Toto je demokracia, sloboda??? Kto tomuto ešte verí? Je to len veľmi dobre režírovaný vývoj od začiatku 20. storočia. Klamú nás v učebniciach pre školy s pozmenenými dejinami od 1. svetovej vojny, cez pád cárizmu v Rusku, cez VOR a nástup bolševikov, zatajujú pravdu o II. sv. vojne, zázračný vznik štátu Izrael, prepletenosť kapitalistického západu s komunistickým východom cez ŠTB a CIA, klamali nám o zázraku nežnej revolúcie, rozkradli štátny majetok prostredníctvom privatizácii a dnes nás presviedčajú akí sme slobodní. Vatikán je dávno infiltrovaný rozvracačmi podľa starého a veľmi účinného motta z čias Rímskej ríše ROZDEĽUJ a PANUJ. Toto funguje všade, krásnym príkladom bolo vtrhnutie amerických vojsk do Srbska s krásnym Orwelovským názvom "HUMANITÁRNE BOMBARDOVANIE". Americká vláda zničila viac krajín za posledných 20 rokov ako niekoľko storočí trvajúce Križiacke výpravy. Tých ľudí predsa treba naučiť slobode a demokracii na vzor západu, vyvraždiť a zmrzačiť obyčajných ľudí, zničiť všetko a následne to obnovovať a zas sa pekne nabaliť prostredníctvom nerastných zdrojov drancovanej krajiny, alebo minimálne vďaka vyšším cenám ropy stále obchodovanej cez dolár. Nikto si nevšimol časovú súvislosť so zabránením Ruska aby napadli Sýriu a následne o týždeň nato problémy a možný bankrot USA? Ak nezačnú vojnu, nastane kolaps a to nielen v USA ale veľmi rýchlo aj v EU. Teraz zrazu navyšujú dlhový strop, asi ešte nenastal čas veľkého zúčtovania a nechajú nás ešte nejakú dobu dýchať. Popri tom je tu dlhoročná práca soc. inžinierov ktorá ničí podľa spomenutého "rozdeľuj a panuj" suverénne krajiny práve kvôli veľkej migrácii moslimov. Na SK máme cigáňov, EU nás facká ako im nevytvárame vhodné podmienky pre život, sme vyriešení, nám moslimov zavlekať netreba.

ali08
16. okt 2013

stale len o tom istom,pozri ja som otehotnela tu a tu sme druhy krat takze sme si zvykli,pisem o zaciatkoch ake boli tazke a preco nepomoct slovenskemu statu trebars s novym doktorom,ved tu mate skoro vsetkych na dochodku a preco lebo ti mlady idu do zahranicia,nemyslis si ze ten zivot moze mat plnohodnotny aj tu.pisala som o zaciatkoch ako sa spravaju len prvy krat vstupis na slovensko a aka je ich nevedomost hl.ze pracuju pre stat a zo zakonmi.a nejde tu len o cudzinecku ale aj o ine urady, jasne ze pak to cudzincov odradi a radsej odidu.slovensko je na slabej urovni oproti inym statom ale ked som slovenka a mam tu zazemie tak preco to menit s inou krajinou.

alice107
16. okt 2013

@ali08 to co ty pises o tom,nech moslimovia zaberu eu uz ani komentovat nebudem. neuveritelne, coho su schopne europanky zijuce s arabom ci perzanom ci inymi etnikami.
to tych pozemkoch je tiez ako z kopiraku 😀 . ty si videla listy vlastnictva? nahnevaj sa,ale tvoja nevedomost a naivita je velka. tvoj muz zije od 18 rokov v eu a vystudoval vo svojej krajine VS? 😀
cudzinecka policia sa k nemu chova ako ku kazdemu cudzincovi mimo eu,ktory ziada o zlucenie rodiny . jej povinnostou je byt ostrazita .lebo vie,ze ti cudzinci uzatvaraju so slovenkami manzelstvo za ucelom ziskania viz. . tvoj muz nema na sk ziadne postavenie.ani uznane vzdelanie.

presne tak sa spravaju ako ty aj ine slovenky ,co maju moslimov.obvinuju zo svojich problemov kazdeho,len nie seba a svojho muza.
a vs s nazvom doktoranska neexistuje ,ani laborantna.ty si videla jeho diplom a prelozeny, polstilovany a superlegalizovany?
existuje len doktoranstske studium.to vtedy,ak uz mas skoncenu vs druheho stupna a chces si robit doktorat.

bubulka722
16. okt 2013

@irriss Tak si začni radšej plánovať trasu. 😀 Tí pubertiaci začínajú kapánek skôr ako kedysi my. 😀

irriss
16. okt 2013

@bubulka722
Ja pubertu nemela...nemela jsem na ni cas.. 😉

demo
Autor odpoveď zmazal
demo
Autor odpoveď zmazal
alice107
16. okt 2013

@demojasne, tak ako aj ti ostatni,co poznam pripady. 😀 hlupym slovenkam nahovoria hocico. ked sa pytam kazdej ,ci videla jeho diplom,tak mlcanie ako hrob.
azylanti su to a mnohi v eu nacierno.a len hladaju naivne a nevedome vychodoeuropanky,ktore by si ich vzali . no a potom sup do eu legalne. :-
ete sa budu ich zeny sa hnevat,ze cudzinecka si plni svoju povinnost
vsak vidis ten styl pisania . presne co je nahovori ten jej.

ali08
16. okt 2013

ja som tiez moslimka tiez takze si to zastavam.lebo uz akou nenavistou k moslimom tu najdes je des.a to vies odkial ze tu nema postavenie.preco by som mala obvinovat nejakeho moslima ved nikomu nic neurobil,moj manzel vyuzil sancu pomoct tomuto statu dokial mlady odtialto utekaju.ano videla superlegalizovany aj prelozeny koli sk a on je biologicky laborant v irane je tolko univerzit lebo tam je viac ludi vzdelanych ako tu na sk,tam vatcsina studuje vysoku skolu lebo maju lespie perspektivu do buducnosti nacos o slovensku sa to neda povedat tu sa to zacina az teraz ze mlady studuju ale potom hned aj odchdzaju za lepsim,a nech si idu.
a tie pozemky su pisane aj na mna tazke som spoluvlastnik a ako dar som dostala pozemok aj ja.nechvalim sa iba pisem to co je pravda.a zato ze som europanka ako sorry ale aj keby som bola z lat.ameriky zastanem si zeny co maju moslimov i ked niektore to niekedy prehanaju ale ved aj slovenka si zastane slovaka manzela no nie?
my sme spolu zili este predtym nez sme isli na sk a nikdy sme skor o viza neziadali a keby sem boli taki tak uz davno poziadame o slov.pas ale naco mu bude.zije tu moze vycestovat a vratit sa spat.o zlucenie rodiny ziadaju aj europania tu na slovensku takze nielen ti z azie.
s vami sa tu nikdo nedohada vy si meliete len o tom istom,

kykka
16. okt 2013

@alice107 Uplne suhlasim s tvojimi nazormi a ja sa tiez len pytam, ako by sa moslimske staty zachovali ku nam europanom, kebyze sme sa my europania zacali hromadne stahovat na ich uzemie a ziadali socialne a financne istoty z ich systemu.... Nic by nam nedali, nechali by nas pokapat od hladu na ulici, alebo by nas este vyzabijali.... Tu si oni pridu, dostanu azyl, prachy, socialne istoty, pravo sa pohybovat volne v state a este im je malo. Chcu viac a viac az kym nas uplne nevyzeru a neznicia. Potom budu spokojni...

bubulka722
16. okt 2013

@ali08 Ja to nechápem. Tam máte zázemie, majetok, prácu, proste všetko a vy nie a nie, radšej pomôžete Slovensku demograficky. Keď všetci vzdelaní odtiaľto utekajú, my zachránime túto krajinu, buďte nám vďační. Alebo ako si to myslela, pretože melieš dve na tri a ja fakt neviem pochopiť čo tu stále riešiš. Ja mám moslima tu na SK suseda, je to super človek, v Kuvajite má ďalšie dve manželky, rodinu, tu má ďalšiu ženu s tromi deťmi. Jeden mesiac je tam, jeden tu. Sme kamaráti a nemám s tým problém. Tu sa moja zlatá preberajú oveľa väčšie súvislosti ako je tvoj súkromný problém s ambasádami a ty si všetko sťahuješ na seba. 😒

demo
Autor odpoveď zmazal
moon1979
16. okt 2013

@demo to pobavilo aj mňa 😀 laborantská, doktorantská 😀

alice107
16. okt 2013

@ali08 zavadzas. pretoze viem,ze pokial nemas ich obcianstvo a trvaly pobyt na uzemi ich statu,ty nemozes vlastnit podla zakonov jeho statu ako cudzinka ziadne pozemky.v irane vladne tam saria a a to prisna.a hlavne v rodinnom prave. neuveritelne,co ty dokazes napisat. :-
a znovu jedna hlupost ,co si napisala.europania nemusia ziadat o ziadne viza za ucelom zlucenia rodiny. to kde si nabrala? obcania eu maju volny pohyb a nepotrebuju ziadne viza. to je taka perla ako ta univerzita biologicka.
prosim ta,uz radsej nic nepis,lebo to je hrozne ,ake mas slabe vedomosti ohladne zakladnych pravnych skutocnosti.
ak takto reagujes aj na uradoch aj na sk,tak sa ani necudujem ich reakcii.
nikto sa s tebou nemieni hadat.niet o com totiz.
ak zena europanka vyhlasi,ze je moslimka,tak je jasne,ze bud nema ani tusenia,ze co to znamena byt moslimkou,alebo sa dobrovolne pasuje do nerovnopravnej pozicie vo vztahu. s tebou konstruktivna debata je nemozna.ak by si na zaciatku povedala,ze si moslimka,tak ani nezacnem s tebou debatu. vedela by som totiz,ze je to zbytocne. pretoze hovoris stale to iste,ako dalsie slovenky ,co su v podobnej situacii ako ty.
je mi jasne,ze obhajujes svojho muza a ideologiu,ktoru predstavuje on a j ty. 😉

mariuskaa
16. okt 2013

@irriss
Ahoj. V ktorej krajine žiješ?
Ešte som nepočula aby imigranti prišli do školy a dávali dole kríz (v cudzej Krajine)
Však oni práveže nemôžu žiadne náboženské znaky nosiť v Európe.
Ani ciapocku zidovsku, šatku, turban kríz?!
Keby si išla do nejakej arabskej krajiny, Ved napríklad v saudskej arabii majú vianočnú stromčeky V shopping malls
A nikto sa nečudujte. Nie kazdy sa zakrýva. Ved v korane (počula som necitala) je napísané ze to záleží od ženy ci sa zakrýva. Kamoska iranka ked ide domov sa zakrýva. Ale veľmi sexi. Vôbec celu hlavu nie. Ma rozpusten vlasy, silný makeup a len prehodenu značkovú farebnú šatku. Ja v Turecku som za zahalila hlavu len v chramoch rešpektujem predsa inú kultúru. A majú to len na chrámy. Na nic iné.
Ja žijem tiež v zahraničí a v škôlkach chodia všetky pleti všetky vierovyznania do školy skoky spolu.
Učia sa o všetkých sviatkoch rovnako.
(Len z povrchu) majú knižku prichystané na december; o Vianociach, o jezisovi, muslimsku knihu farieb, kwanza, hanukkah, všetko obsiahnuté. Nikto neprotestuje a všetko je ok.
Kazdy si tu nosí vo chce. Od šatky, po vrece na zemiaky a nikomu to divne nepríde.
Iné spoločenské vrstvy využívajú systém ale to možem povedat aj o slovakoch v zahraničí.
Žijú v zahraničí a zaistia si trvalý pobyt na SK a milióny zo statnej pokladnice s v háji lebo poberajú všetky príspevky rodicovsk, tie všetky materské ci ake príspevky na kočík, ....
Takisto ini co majú dôchodky aj z SK aj zo zahraničia. Další slovacirv anglii (vôbec nie romovia) ma u štátne byty ze su nezamestnaní a pritom robia na čierno. Je toho veľa. A prečo by nevyužívali systém kd je zo tak jednoduché. Diery v zákonoch su.
Ešte som nepočula ze by si deti do škôlky nosili iPad alebo iPhone a nie ze by mali ich doraz od štátu?
A co sa týka jedla. Však aj ked v lietadle letim a vyberám si stravu mas tam kosher, vegetarián, vegan, ....
Vôbec sa nad tým nezamýšľam. Nech si kazdy je co chce.

mariuskaa
16. okt 2013

@kykka Ahoj.
Najskôr chces vidiet moslima ktorý dovolí manželke byt kresťankou a @erjona ti napísala. A už sa ti to nepáči.
🙂)) už hľadáš ďalšiu chybu.

mariuskaa
16. okt 2013

@ali08
Ahoj. Ked @kikka hovorí o irancanoch ako výnimkach.
Aj túrci su ako hovoríš.
Ktoré vlastne iné Moslimské krajiny su take prísne?
Irak. Kuwait? Co?

mariuskaa
17. okt 2013

@alice107
Nie kazdy migruje kvôli zlým ekonomickým podmienkam.
Ty si sa takisto presťahovala do Nemecka lebo ti bolo na SK zle? A pritom aj zabudame ze ekonomiky niektorych moslimských štátov su na Tom lepšie ako SK alebo iných krajín eu?
@ali08 muz je aka rasa?
Píšeš ze:"ked si si brala muza z inej kultury a inej rasy,tak si mala pocitat s reakciami obyvatelstva v europe. to si nevedela,aka je situacia s tymi pristahovalcami v eu?"
Jej muz je ná rasa? Od kedy? Už som ta opravovala v iných témach ešte stále to nevieš?
Ked ma niekto iný pigmet ako ty znamená to iná rasa? Takto to berie priemerný nevzdelaný Slovák.
Len preto ze nie je (stále)zvyknutý na "rôznu" pleť hneď súdi to najhoršie.
Co sa týka inej kultúry. Pri slovnom spojení "iná kultúra" u teba vždy znamená abnormálne správanie.
Väčšina ľudí tebou nazvanej "inej kultúry" sa nijako neodlišuje od teba a mna. Vačšinou ľudia neodsudzuju ľudí z inej kultúry ale podľa prvých vizuálnych charakteristik čiže ked ma niekto viac pigmentu určite je cigan alebo terorista a šancu mu nedajú dokázať opak. Priemerný Slovák inú kutluru nepozná a nechce spoznať. Ak je niekto iný je hneď zlý. Ignorancia , neskúsenosť, nevzdelanosť a rasizmus prevládajú.
Co je koho stále potom kto kde býva a prečo a ako dlho?
Najlepšie je, ze my všetci co žijeme "vonku" sme prisťahovalci a cudzinci ale ako stale píšete o tých druhých ako o prisťahovalcoch. A vy ste co? Rozdeľuje aspoň slova ako slušní a neslusni ľudia.
Ti co poberajú prídavky a majú úľavy alebo zneužívajú systém to nie su len prisťahovalci ale aj domáci. Takze nejedna sa (ani vačšinou) len o prisťahovalcov.

mariuskaa
17. okt 2013

A prosím vs vysvetlite mi to už v com sa rozlišuje "pristahovalecka" politika Eu a v USA.
Prečo tu je veľa ľudí z rôznych kultúr, náboženstiev, azylov, ... Kazdy nosí na hlave a na krku co chce, je co chce, a ľudia sa (vačšinou) berú podľa vzdelania resp správania a nie podľa náboženstva a ci majú šatku, yamakka, turba, kríz ci vrece.
Z USA nie je ani moslimská ani čisto kresťanská krajina. Prečo aj napriek slobode náboženstva to tu funguje a nikoho nezaujíma k akému bohu sa kto klania. ?

kuwait
17. okt 2013

@mariuskaa a ty nevies ze ludia sa delia na rasy?A prave pigment zohrava rolu v ich zaradovani,a su dokonca aj urcovane podrasy a prave v US sa pise ci je ten clovek Caucasian (to sme my belosi)middle eastern,asian,far Asian,indian atd...atd...ked vyplnas niektore dokumenty tak je tam na to kolkonka,presne ako v moslimskych krajinach je kolkonka na vierovyznanie.A myslis ze ked v Amerike vidis ludi vsetkych moznych koncin sveta ze su bieli americania nadseni????Nevsimas si ze ti pristahovalci ziju vo svojich stvrtiach???Ze neziju v upper suburban stvrtiach medzi well to do americanmi???? Ja poznam pripady bohatych arabov z Kuwaitu a okolia ktori do US ani neemigrovali len tam podnikaju a chceli si kupit vily v takych stvriach a usadlici povedali ze nechcu za suseda moslima! Pritom sa jednalo o bohatych arabov no americania ich za susedov nechceli tak nemohli domy kupit aj s prenaimanim mali problem,medzi emigrantov do ich stvrti nechceli,chceli do bohatych stvrti a tam nechceli moslimov.Nakoniec si prenajali penthouse v cinziaku na Manhattane lebo tam je to mix ludi a neprislo im to take ze fuj hnusni moslimi.kedze tam zilo plno farebnych.Takze tak !

kuwait
17. okt 2013

@mariuskaa v Saudskej vianocne stromceky v malls nemaju,bola som v Dammame co je dost relaxed cast Saudi cez vianoce ale stromceky ani dekoracie nemali.v Bahraine UAE ano tam aj na letisku maju a vsade lebo to su 2 krajiny kde vladnuca rodina chce podporit pracovnu siu zo zapadu tak im robi povoli v Kuwaite tiez s stromceky vyzdobene v obchodoch ale v malls uz nie,boli pre rokmi no islamisti si vydupali u vlady ze na letisku a malls nesmu byt,takisto tam nekupis ziadne krestanske ani hindu symboly no a ako sa k stromcekom a cudzincom stavaju miestni????Nenavist,vrazedne pohlady,ponizujuce nadavky.Bez zapadniarov by ich fabriky nemohli fungovat,preto su tam ale miestni sa k nim chovaju hnusne s vynimkou pracoviska,pretoze tam zapadniar je hlavny boss 😀 a moslim moze len v duchu nadavat..Mariuska ty si velka idealistka ale skutocnost nieje taka ako by si chcela a nikdy nebude

kuwait
17. okt 2013

@bubulka722 a ta zena co s nou zije na SK je slovenka?Lebo ak ano jej manzelstvo je neplatne ak on ma v Kuwaite dalsie 2 manzelky.Dokonca on ako bigamista by mohol skoncit na SK vo vazeni ,ak su sobaseni so slovenkou iba v mesite tak podla prava na SK ona vobec nieje jeho mazelkou a je slobodnou matkou.Kazdopadne ak sa mu raz zunuje pendlovanie hore dole bude to ona kto bude mat pravny problem.

kuwait
17. okt 2013

@alice107 ale ved oni aj ked diplom maju tak nic nevedia z oboru,ich university su na hroznej urovni,moj muz studoval na kuwaitskej universite a pocas okupacie Irakom studoval na americkej universite,horko tazko tam robil skusky to co ich ucili na KU bolo malo v porovnani s Harvardom tam ledva skoncil 3 semestre a potom po vojne sa vratil na KU kde promoval,bola som na jeho promocii lebo ak by nie ani by som mu neverila ze ma titul inziniera zo svojho oboru vie pramalo,len to co sa naucil na Harvarde si pamata a vyuziva v praci ostatne z KU je irelevantne,preto je tu plno odbornikov zo zapadu leb domacich vzdelanie je pod uroven.
Lekari to je kapitola sama o sebe iransky lekar po kompletnom CBS rozbore krvy ,mocu nevedel stanovit diagnozu oblickove kamene,ja ako skoro laik(mam 3 roky VS mediciny,kvoli muzovi som neskoncila vydala som sa)som mu dala diagnozu,on to popieral,sono to potvrdilo,potom sa ma Rovno pytal na postup liecby tak som naordinovala,manzel na druhy den kamen vycural a bolo po parade.Teraz ked mu nieco je tak ide za mnou a vzdy som mu pomohla na rozdiel od arabskych` felcarov`

erjona
17. okt 2013

@irriss Ja som citala aj majov, sybilu a nostradamusa, podla vsetkych uz casovo sme tu nemali byt 🙂 Takze na tie casy by som sa moc nespoliehala 🙂 A aj ked boli myslene dvojicky, podstatne je ako to naozaj bolo a preco chceli rozprudit nenavist proti moslimom....

erjona
17. okt 2013

@bubulka722 jasne, vela veci boli rozpravocky a neskor sa ako vravis pravda ukazala...

kykka
17. okt 2013

@mariuskaa Zijem v europskom state a nikto mi nic zadarmo neda. Ty vies, ze utecenci kvoli politickemu azylu nesmusia robit a prijmaju aj 2500 eur mesacne???? Ty to vies? Lebo keby si vedela, tak by si stichla. Napriklad, pride sem Arab zo Syrie, zaregistruje sa, ze ma 11 deti a tym padom sa mu zvysuje financny prijem na ucet. Ibaze tie deti, s ktorymi pride niesu vsetky jeho - su ich sestenice, netere synovcovia a oni este v Syrii urobia cachcre machcre, kde ich legalne zapisu, ze su ich. A kedze povinnostou systemu je vyplacat utecencov podla pocetnosti rodiny - deti, tak kazdy mesiac beru aj 2500 eur, z ktorych posielaju peniaze na Syriu domov matkam ich neteri, synovcom a sesterniciam... a bez roboty... Uz chapes? My prislusnici nasho statu hladujeme, musime makat za minimalnu mzdu, aby sme uzivili nase deti a tato haved si pride sem a pod klamstvom zneuziva nas socialny system, valaju sa tu ako prasce v zite bez roboty a este sa nam rehlia do ksichtu, lebo oni si tu chcu stavat mesity, a budu sa nam burit v nasom state... No do riti, ja sa cudujem tym blbcom, co sa ich este zastavaju... A este sa ta opytam, keby sme my zemigrovali do Arabskeho statu, tak oni by sa o nas postarali tak, ako sme my povinni starat sa o nich?....

irriss
17. okt 2013

@mariuskaa Ahoj! Ctu Tvuj prispevek po nekolikate, ale nejak je to cele pretocene a ja uz vazne nemam chut porad dokola. Vcera jsem rekla, co se deje tu a koncim 😉
Cteni novin a statistik je jen povrchni stav veci, musel by tu dotycny i zit a porovnavat papir a zivot ..kazdodenni boj !!!...
p.s. Ohledne Krize....Prave ze se jim nelibil ..snazili se ho sundat a skolu obvinili z "cirkevniho nasili"...Mozna by pomohlo vedle Krize dat i Alaha , Budhu a pod...no a pro ty nejmensi treba Dedu Mraze a nebo Vecernicek 😅
Nesouhlasim s tim, kdyz nekdo priijede nebo priplave do jine Zeme, kde se snazi zapusobit na organy, jak moc mu je v jeho zemi ublizovano a pak plive do talire a vycucava system a jeste k tomu se snazi danemu statu HOSTITELI poroucet Sve tradice ..
To je nehorazne .. 😎 znak zoufalstvi?
Kazdy, kdo opusti svou rodnou zem, by si mel uvedomit, ze tam, kde se usidli, bude muset respektovat zakony a ctit tradice.pokud se mu to nelibi, tak at si i nadale riskuje se vsim vsudy - i se zdravim..v nejake soukrome ordinaci muze pokracovat havit sve telo a svych deti..asi tak..
Krici, ze tam a tam maji zvyky-zlozvyky, zeny a deti nuti k zohavneni tela a pak? Tu v tom pokracuji potaji i nadale.vsak je to jejich tradice... 😨
at si delaji co chteji, ale at se nesnazi nam svoje tradice cpat ..sice pomalu, ale silou, aspon tak to citim ja..
Tim, ze kdyz s necim nesouhlasi, krici a odvolavaji se na cirkev a rasismus..stat z ruznych duvodu a evropskych kriterii o ochrane lidstva povoli, ale zaroven ho dotycni sezerou..cirkevni a tradicni kanibalismus bych to nazvala.. 🤐
Preji pekny den..
Jo a jeste k tomu, jak pises, ze v Evrope nemuzou nosit turban, satek ani ciapocku 😀 😀 😀 😀Promin, ale ty kde zijes? Ja se s turbanem potkavam snad kazdou nedeli..s cepickou kazdy den a se satkem? kazde rano a odpoledne pred skolou 😉
Pletes si to s tim, ze "zahaleni" nemohou prijit napr. do banky..ale to nesmis ani s helmou..(nedavno jeste ano)..ale ted uz ne..prave kvuli nadmerne zahalenym..t,j, schovanym a vycuranym..(vycuranym, protoze se schovavali za sve zvyky a tim padem byly nedostizitelni, v pripade kradezi😉..proto maji ZAKAZ..ale na ulici? Ja ziju az prilis ve volne krajine..a prpoto na to i tato krajina doplaci..na prilisnou benevolenci..JEN aby EU nahodou neodsoudila za rasismus, cirkevni utlacovani, tak jim tato krajina oficialne lize prdel..ale lide? lide bohuzel uz maji zavrate...a davaji do pytle vsechny..proto jsem v pytli i ja..a pritom jsem tui siroko dalekjo jedina...Ale tim, ze situace je KRIZE..vadi jim tu kazdy, kdo neni "jejich" 😉 A deti? Smisena manzelstvi = pejsek bastard.. 🤐 🤐 🤐 🤐

irriss
17. okt 2013

@kykka dostavaji prumerne 35 eur na
1den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nemuseji NIC 😖 😖 😖 😖
jen fnukat dal....

seraa
17. okt 2013

🙄 @bubulka722

co nechapes? jej muz prisiel zachranit slovensko a pomoct mu asi tak ako pomahaju
ini moslimi vo francuzku ci v taliansku 😀
ozaj ste videli list nobel prize ? no moc tam tych vzdelanych irancov nie je , teda celkovo araboch
inak nic proti, zena ma narok si vybrat koho chce a aj si ho obhajit
ked jej to vyhovuje a aj viera nevidim v tom problem, takisto si mozu vybrat zit kde chcu
bez toho aby to museli niekomu vysvetlit ci obhajit
my nevidime do zivotov inych a na ich mieste by sme mozno vsetci volili to iste
vieme preco?nie, tak preco tu kritizoat a napadat?
tak ako slovaci su vsade a utekaju (oo a kolko hanby robia) tak aj moslimovia
ALE ze prisli na slovenkso lebo mu slovensku chce pomoct 😕
tak prosim to uz nie, ostanme realni 🙄
@ali08