Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@kuwait brutal niektore tie hodinky 😕 😲 neskutocny luxus 😲 hlavne tie cele diamantove 😲 ja by som sa ich asi aj bala nosit na ruke...keby stratim vec v hodnote suv mercedesu, alebo trojizboveho bytu tak by ma to asi dost stvalo 😅
@erjona no veru Saudi a emiratci by boli vo svojom zivle keby mohli zas zit ako volakedy pod stanmi,s tavami,konmi,sokolmi,nesputani nicim,aj niektori kuwaitski beduini,ti civilizovani absolutne nie pre tych by to bola hruza nemat tie moznosti co maju teraz,ta ropa ich uplne rozmaznala ale kedze investuju kade tade v EU v USA tak sa nemusia bat co bude po rope,oni uz zaisteni su,(to je dovod ze vsetko na zapade skupuju aby sa ich nedotkol cas po rope)
@tomiholjubavi oni sa ale dost tazko otvaraju,tam je skor problem ako to dat dole,ten kov natesno zacvakne a mozes si nechty polamat nez to otvoris,takze ich nestratis ale ukradnut mozu,na niektore miesta sa taketo veci moc neradi brat,to je tak ked clovek ide niekam medzi takych co aj oni take maju tam ta neokradnu.
@kuwait aj tak je to podla mna hrozne vela za hodinky 😅 ..ale zase ja som taky typ, ze mne je luto vyhadzovat peniaze...moja segra si nekupi na seba nic co nestoji aspon 300 euro... ja sa zase hanbim dat pol ucitelskeho platu za jednu koselu...viem, ze niekto na to a ma to tak rad, ale pre mna je to skoda penazi...radsej pojdem na dovolenku, alebo investujem niekde inde. 🙂 moj manzel je taky isty 🙂 v mikine z kiku a teplakoch od cinana si to vali do mesta cely spokojny 🙂 chvala Bohu, aspon sa mi na nenho nelepia zlatokopky 😀
@tomiholjubavi tak to mas vyhodu ja musim mojho hlidat v niektoryh svetovych koncinach je velmi popularny 😀
@tomiholjubavi Z Kosova .... Deqane
@erjona a zijete u nas na balkane, ci u nas na slovensku? 😀
@tomiholjubavi Moja..ani, ani...zijeme v AT
@erjona 😀 😀 a ja ti tu davam vyklad o tom, co mi vypravali susedia z kosova a ty mas odtial muza 😀 😀 no pekne 😀 si sa nic noveho asi nedozvedela 🙂
@tomiholjubavi Veru nie...ale ja si to rada precitam 😀 Presne co si opisovala a mnoho inych veci okrem toho som pocula ako aj ty osobne od ludi co to prezili 😀 Takze mozem s tebou len suhlasit...
@erjona no ale nas Saddam okupoval annexoval Kuwait spalil na miliony barelov ropy bez Busha by Kuwait nebol.Moslimske staty sa vykaslali ledine Hosni Mubarak ponukol pomoc a saudsky kral Fahd a to by nebolo stacilo.Nas emir Jaber prisiel do Usa a v kongrese plakal aby mu pomohli,trvalo to pol roka nez Bush sa rozhodol pomoct ale v 2003 mlady Bush do toho siel svizne.(Saddam sa Kuwaitu stale hrozil po porazke v 1991 to skoncilo az ked on skoncil.)
@erjona a rozpravate po nemecky? ja som sa celkom rychlo naucila po chorvatsky, ale albansky je o kvapku zlozitejsi 😀 tu je na vsetkych vyrobkoch zlozenie a vzdy sa tomu cudujem, ze nerozumiem nič len šečer 😀 inak susedka ma naučila povedat lubim ta 😀 tak s tym ohurujem mužíka 😀 vzdy ked stretnem niekoho, kto hovori jazykom, kt. nepoznam spytam sa ako sa povie lubim ta a dakujem 😀 ...uz mam celkom zbierku 😀
@tomiholjubavi Hej nemecky...aj ked albansky by ma uz nepredal...slusne rozumiem o com je rec...len to rozpravanie je ux tazsie...muz rozprava a aj rozumie slovensky 😀

@mariuskaa prsten som zahodila ale potom som ho vzala a predala, hodinky sme kupovali spolu tak nejaku magiu na nich nemala ako previest.Stali trosicku viac ako si spomenula 😉 bolo to limited edition