Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@demo ked myslis 😉 skoda, ze cele akademicke obce, ktore sa zaoberaju politologiou a filozofiou dejin po celom svete (mimochodom tiez zo sprostredkovanych informacii) ...su v podstate zbytocne, lebo akciach a konkretnych skutkoch mozu odhadovat akurat tak preco im sused otravil psa 😀
kto vie podla teba pravdu? ozajstnu pravdu a skutocne motivy? ja si myslim, ze mozno tak 10 ludi na svete...(neratam ta medzi nich, prepac...ale ani seba, aby nedoslo k nedorozumeniu)...vsetci ostatni sa mozu akurat tak domnievat z toho co sa dopoculi, docitali...
@tomiholjubavi vies, ja sa ani necitim byt jednou z tych, ktory poznaju pravdu o vsetkom. je fajn poznat svoje limity. dopriala by som to aj tebe a vsetkym tym, ktori bohorovne siria svoje domnienky
@erjona Saddam zdevastoval Kuwait a nasu ropu na 50 rokov,znicil zamoril vsetko splodinami,spravodivy trest dostal.Znicena krajina za znicenu krajinu.v 2003 ale v 1990 predsa ked iracki vojaci zabijali ludi tu a ludia utekali cez pust do Saudi ,Saddam tu nebol ale riadil vsetko zo svojho palace,bolo treba porazit jeho vojska tu.
@demo precitaj si este raz, kto z nas co napisal a kto z nas siri bohorovne svoje nazory... 😀 ...baby pisali o kuvajte, afganistane, irane, iraku...ja som reagovala az na tuto vetu: "zaraza ma, ako vy vsetci Kurdi, Slovaci, Rakusania, Albanci - vsetko prosti ludia BEZ nadstandardnych informacii viete zvoleja vyhodnoti motivy USA" ...dovtedy som nepovedala americkej politike nic...ty si nas ako osvietena napadla, tak som si dovolila spytat sa ako vies, ze sme prosti ludia... 😕 nevidim tam nikde neochvejnost svojich limitov... vsetci tu prezentujeme len svoje nazory, nikto nenapisal - ja a len ja mam pravdu a nikto iny... 😕
@demo V tomto pripade si to nemyslim...a ano USA moze za tuto situaciu...pretoze zdevastovat krajinu a nechat ludi na pospas samych seba...ktori nemaju o vladnuti ani ponatie je velmi nezodpovedne...hlavne, ze sa tu potom vykrikuje o dzihadistoch...ze ano a koren veci sa prehliada.....
@demo aj ja som priatel faktov, lenze niektore fakty sa drzia pod zamkom a v trezore a na prisne strazenom mieste, aby nahodou ludia nebrojili v mene "vseobecneho dobra".. 😎 my obycajni ludia sme len babkami na spagatiku, a tie spagatiky ovlada mozno 20 ludi na svete.. 😒
a nejdem tu pisat backgrround tejto vojny..kto sa zaujima, najde si kto a preco za tym stoji... a to, co ludia hadzu na net, to je na psychiatricku kliniku, takze to neriesim... 🤐
ktejto tematike je dobry film (Bank JOb 2008 s Jasonom Stathamom)...odporucam pozriet, aby sa vedelo, ako sa naraba s "tajnymi" info.. (v tom filme ide iba o sex. skandal...takze keby islo o "nieco" viac...staci si domysliet..)

@tomiholjubavi dolezite veci sa nedozvies od politika samotneho, ale z obchodneho registra a spleti ludi, ktori sa v jeho okoli pohybuju. esteze je take jednoduche vyznat sa v spleti ludi ktori sa pohybuju okolo americkej politiky 😀