Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
Muzovho brata zena mi vcera hovori ze hadam nas v tom Londyne nepozabijate 😕 chysta sa tam na nakupy aj s detmi,povodne chcela ist sama bez muza 😕 a ja jej na to,to vies sama zena v Londyne radsej ber zo sebou aj manzela 😅 je to bezpecnejsie 😀 ....tak ale co ja mam s nejakymi anglicanmi co napadli emiratcov v Londyne????To nas beru ako za jedno? Takze tu musi kolovat medzi ludmi celkom dobra panika po tych 2 utokoch
žila som s moslimom, nikdy mi neublížil, ale bola to len otázka času, mal dosť agresívne správanie, nesmela som sa pozrieť na iného muža, pri tom som pracovala v bare, . zavrhol si najlepšieho kamoša z paranoje .. mal pocit ze chce so mnou spať. ataké bludy.... teraz mam tiež cudzinca, ale nie už moslima, a musím chápať jeho iné názory síce, ale je to fajn,je to niečo nové zaujímavé.. a dokážem to akceptovať, ...!! Moslimovia by žne síce zniesli aj modré z neba, ale po čase začne byť k nej zlý, či chce či nie. To majú už v povahe.
http://zpravy.idnes.cz/tennessee-se-kvuli-obtiz...
este vam aj daju na vyber...co by ste si vybrali? plynovu komoru al snad elektricke kreslo? 😀 😀
@lenuska214 No moja a co si cakala od takych, co sa po baroch vlacia??? Tam rodinne zalozeneho chlapa nenajdes,,, 😠 😠 😠
No prosim, aj takto vie islam zmenit zivot cloveka k lepsiemu,,,pekny pribeh 🙂 🙂 🙂
Aj tu mame krasny priklad, ako sa donucuju ludia, aby vypovedali o sebe veci, ktore nie su pravdive... 😖 😖 😖
A tu mame dalsi pribeh, ktory nase media neradi prednasaju, aby nahodou neznicili obraz "ZLYCH" moslimov ☹ ☹ ☹
Džihád v Americe – muslim se obětoval aby zachránil raněného nemuslimského spolužáka před šíleným korejským střelcem
20. dubna 2007 v 10:15 | Libertas News | Zajímavosti
Americké deníky přinášejí v těchto dnech mnoho podrobnosti o masakru na škole ve státě Virginia. Zatím co český tisk se vůbec nezmiňuje o "sebeobětováni" muslimského studenta americké noviny o této "sebevraždě" informují. Šíleným střelcem zraněný muslimský student úmyslně přilákal pozornost šílence, aby zachránil svého zraněného nemuslimského spolužáka.
Waleed Šálan (32) se tak stal ukázkou toho, že muslimové jsou ochotni se obětovat pro své nemuslimské spoluobčany. Waleed Šálan se spolu s dalším kolegou nacházel v místnosti, když do ni vtrhl šíleny korejský střelec. Korejský útočník následně těžce zranil Waleeda Šálana a odešel. Kolega Waleeda Šálana lehl na zem a začal předstírat mrtvého. Šíleny střelec se po chvíli se do místnosti vrátil a chtěl si ověřit jestli jsou oba mrtví. Když Waleed Šálan uviděl, že jeho nemuslimskému kolegovi hrozí nebezpečí, začal se pohybovat aby připoutal pozornost vraha. Ten se soustředil na Waleeda Šálana a zavraždil ho několika ranami a odešel. Hrdinný čin Waleeda Šálana se nedá označit za nic jiného než akt pravého džihádu a hrdinství.
Waleed Šálan byl nejen studentem, ale i aktivním muslimem a zůstala po něm manželka a jedno dítě. Čest jeho památce.
A tu je clanok, ako to vie byt aj opacne,,, v Afrike su vrazdeni moslimovia a staci, ze ich len na ulici stretnu a jednoducho su od katolikov povrazdeni 😠 😠 😠
"Wenn du auf der Straße als Muslim erkennbar bist, riskierst du dein Leben."
Ked si na ulici ako moslim spoznatelny, riskujes tvoj zivot.
"Ich habe Angst, auf die Straße zu gehen, ich bleibe immer zu Hause. Ich lebe wie in einem Gefängnis."
Mam strach ist na ulicu, zostavam stale doma. Zijem ako vo väzeni.
"Sie haben alle Moscheen in meiner Gegend zerstört. In der gesamten Stadt stehen nur ganz wenige, eigentlich nur die Große Moschee. Aber hier im Viertel – nichts. Ich habe keinen Ort mehr, an dem ich freitags beten könnte."
Vsetky mosche v mojom okoli znicili. V celom meste ich stoji len velmi malo, vlastne uz iba jedna vela mosche. Ale v mojej stvrti - nijaka. Nema ziadne miesto,, kde by som sa mohol piatky vecer modlit.
Sieben seiner muslimischen Freunde wurden bereits getötet, die anderen sind geflohen. Und auch sonst ist nichts mehr wie früher:
Sedem jeho moslimskych priatelov bolo zabitych, ostatny zasa unikli. A tiez nic nie je ako predtym.
Smutne, presne, za co tu KATOLICKY obvinujete moslimov, presne to iste sa deje, len na opacnej strane 😖 😖 😖
http://www.spiegel.de/politik/ausland/araber-un...
Tu mame krasny pribeh moslima, ako pocas druhej svetovej vojny zachranil vela zidovskych zivotov, doteraz sa mu nedostalo pozornosti, za jeho velke ciny.... 😒 😒 😒
@erjona to s tym Shaalanom sa stalo inak ako ten cesky link opisuje.On bol zabity medzi prvymi hned po ucitelovi a mnoho dalsich bolo zabitych po nom v tej triede
http://www.washingtonpost.com/wp-srv/metro/vate...
so slovakom radsej ani nerandit 😨
http://www.cas.sk/clanok/282386/po-strelbe-v-ce...
nahodou ho vymenite za novy model a on vas zastreli
Dalsia pikoska - Kardinal Meisner mal protimoslimsku kazen, jeho slogan - "Eine Familie von euch ersetzt mir drei muslimische" - Jedna rodina z Vas mi nahradi tri moslimske!!!!! 😠 😠 😠 😠
@kuwait http://shoebat.com/2013/11/22/muslim-sees-young...
http://www.i15.cz/odsoudili-muslima-ktery-zastr...
http://zpravy.idnes.cz/afghanistan-zabita-repor...
aj tito vyzeraju ako ostri chlapici 😝
@ erjona tvůj velký problém je že si vztahovačná a značně neobjektivní. když totiž slyšíš slovo muslim, tak vidíš svého muže, jeho rodinu a nejspíš i komunitu ve které se pohybuješ. když se bavíme o tom že jsou skupiny které chtějí zavést v Evropě právo šaria, tak si to bereš osobně a nařkneš z nás toho že tvrdíme že si jeho přívrženkyní.
Řeknu ti novinu, je hodně muslimů, kteří nejsou jako tvůj muž, a není jich pět ani sto, dají se počítat na statisíce spíše miliony. Odvolávají se na Alláha, ve jeho jménu vraždí, unášejí, páchají teroristické činy. Ať je nazveš, teroristami,fanatikmi, sektou nebo čímkoliv, pořád jsou to přívrženci islámu.
Hodila bych sem článek ale dostupný jen když máš placenou verzi reflexu, tak musím jen citovat. Autorem je Benjamin Kuras,
" Politický islám - též trochu nepřesně zvaný islamismus a identifikovaný jako" civilizační a kulturní džihád" - je na rozdíl od džihádu ozbrojeného dlouhodobě nebezpečnější. Už proto že je méně viditelný. ve srovnání s terorismem se javí jako umírněný, a tudíž politicky přijatelný a západnímí institucemi přijímaný. Má však tentýž konečný cíl, jejž už dnes otevřeně hlásá- je jím ovládnutí světa. I v tom je přirovnatelný ke komunismu a Muslimské bratrstvo, k němuž se po celém světě hlásí 100 milionů muslimů, v něm hraje podobnou roli jako Kominterna, která koordinovala činnost národních KS.
K tomuto cíli se politický islám propracovává postupnou transformací politického systému, kultury a vzdělání, která kousek po kousku zavádí do západního práva prvky práva islamského , to vše pod pláštíkem svobody vyznání. Jednou z takto vybojovaných výsad je právo nebýt urážen, jenž vychází ze zákona šarí'a zakazujícího jinověrcům jakoukoliv kritiku islámu jako takového, nýbrž i jakéhokoliv činu muslima. Z hlediska demokracie je to jednoznačný útok na svobodu slova, znemožňující objektivní informovanost.
Hlavní zbraní tohot útoku je pojem zvaný " islamofobie" který od osmdesátých let minulého století daly do oběhu totalitní islámské státy prosazující, aby se islamofobie stala celosvětovým trestným činem na úrovni xenofobie a rasizmu. v praxi se jako islamofobie dá vykládat - a mnohde už se také vykládá - cokoliv co by mohlo urazit jakohokoliv muslima, i kdyby to byla stoprocentně pravda. Evropská unie i Obamova americká vláda se snaží zločin islamofobie včlenit do svých právních systému. V plné síle je už tento zákon uplatňován ve Francii, ve Švédsku, v Německu, rakousku a británii, kde jsou za kritiku antidemokratických aspektů islámu souzeni nebo vyhazováni z práce nemuslimové.....
@kuwait troska starsie, ale stava sa aj u vas: http://www.novinky.cz/zahranicni/54697-kuvajtan...
http://www.sme.sk/c/4066001/kuvajtan-dobil-na-s...
kuwait times necitam, mozno aj dnes v noci sa nieco niekde stalo.
.......V zemích jako je GB, SW, DE, FR probíhá islamizace veřejného prostoru. Ta se projevuje ranními modlitbami o svátku ramadán na jednom z nejsledovanějších britských televizních kanálů, zaváděním islámských praktik ve školách pro děti včetně dětí nemuslimských. A dál: přijímáním aspektů zákonů šaria v bankovnictví a rodinném právu.Masivními veřejnými modlitbami na ulicích. Zaváděním islámské stravy halal i pro nemuslimy ve školách, nemocnicích a věznicích- Otevřeným prodejem protižidovské a protikřesťaňské literatury...
Zkus se na to dívat objektivněji, protože když tvrdíš že to nevidíš, to neznamená že ten problém neexistuje. protože jak tvrdí staré židovské přísloví: Kdo nemá žádný problém, neví, co se děje.
@erjona ja som citala viac anglickych linkov o tom vsetko rovnake trieda bola plna ziakov,ten egyptan sedel v prvom rade,vrah najprv zabil profesora,potom tych v prvom rade teda Shaalana ako prveho a postupne postrielal vsetkych v triede a isiel do dalsej triedy na poschodi kde postrielal dalsich nakoniec sa sam zastrelil. Podla toho ceskeho linku to vyzera akoby boli v triede len dvaja a tak to nebolo.Bolo postrielanych vyse 36 ludi vacsina v Shaalanovej triede.
@maca_p Tak ten link ona to bola zena ktora otravila svojich 8 deti a muza 3 najstarsie deti a manzel prezili ona dostala trest smrti.Este aj meno sedi len Muayed al Saidi bol jej otraveny manzel.Takze vidno ako sa pekne prekrucaju v EU spravi ako sa komu hodi a ze niekto zabije sluzku?Niekedy je to otazkou zabit alebo byt zabity,bola som v podobnej situacii sluzka sa ma pokusila dobodat,zlomila som jej ruku .V base skoncila ona.
@erjona politicke vrazdy v Rusku? Deptanie obcanov v Cine? Ani nevies, ze sa ti podarilo klepnut kliniec po hlavicke. Ved to je presne ono: totalita, autoritarske rezimy a klerikalizmus (neviem ako sa tento fenomen nazyva v islame) su systemy ktore plodia zlo. Tu nejde o to, ci tvoj muz je pohodak a ani tu nikto netvrdi, ze co moslim to zloduch. System je zly, chapes? A mozno pasivni a slabi jednotlivci. Aj v Cine aj v Rusku su dobri a mierumilovni ludia, aj v Ceskoslovensku predsa boli.
Takze ak niekto hovori, ze v mnohych islamskych krajinach sa zadupava individualita a obcianske slobody pod ciernu zem, je zbytocne aby si sa namahala s linkami na trestne ciny katolikov a zdoraznovanim svojej osobnej skusenosti s moslimom. To nic nevysvetluje a uz vobec to nic nemeni na status quo.
o tej kuwaitskej travicke tu vtedy bolo velke halo,cely Kuwait o tom hovoril,ona mala milenca o 10 rokov maldsieho jemu klamala ze je shejka al Sabah muzovi klamala ze ma rakovinu a chodi sa liecit do Londyna,on si vzal dokonca pozicku aby ju financoval a ona za tie peniaze kupila milencovi Mercedes a do Londyna chodili spolu sa zabavat.ona mu povedala ze ma deti,on povedal ze ju s detmi nechce Rovno mu mala povedat ze je chudobna beduinka z Jahry to by ju uz vonkoncom nebol chcel ale ona muza svojho deptala ,magicke napoje mu davala a presviedcala ho ze je smrtelne chory ze preto sa tak zle citi az sa nakoniec rozhodla ze ich vsetkych otravi,preto ze muz a 3 deti prezili sa policia dozvedela celu pravdu,nakoniec ked aj milenec proti nej svedcil na policii priznala sa,dostala trest smrti.

@dalal
@kuwait
Inak ten profesor a ten Alrawi su velmi sympaticki ludia - uz sa to tam tiez zacina pohynat... 😀 😀 😀