Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@tomiholjubavi Pozdravuje ta naspät 😀 😀 😀 😀
@tomiholjubavi na které straně ostrova máte ten domek? na jižní či severní. Loni jsme jeli ze Silby, chtěli jsme na Pag, ale vítr nebyl příznivý, tak jsme skončili na Olibu
@mariuskaa nechcem zasahovať do debaty, ale nedá mi. Táto reklama je fake. Viď tento link http://www.aston-martin.com/2013/02/24/ad-for-u...
@ellise na severnej sme 🙂 je tu krasne
@yarnie inak ja som asi nejaka konzerva, ale mna ta reklama celkom pohorsila 😀
@tomiholjubavi asi preto, lebo je taká explicitná 🙂 Ale to vlastne nie je reklama, ale ukradnutá fotka z playboya a ukradnutým sloganom od BMW 🙂 Pochybujem, že solídny klient by toto schválil 🙂
@tomiholjubavi tomu věřím, 🙂 ale tam asi letos nebudeme mít namířeno, to bychom ho celý museli obeplout z jihu
@ellise vy máte vlastnu jachtu? to je super. my planujeme kupit po tejto sezone 🙂 nic velke, len taky rybarsku lodku s kabínou na spavanie a zakrytie sa pred slnkom
@yarnie no to asi nie... 😕 je to take čudne..az moc
@tomiholjubavi kdepak my si ji na týden pronajmeme, MM má kapitánské zkoušky, loni jsme byli poprvé (teda já) a hrozně se mi to líbilo, tak letos jedem znova.
@eva8 Ja neviem, ci sa tak zle vyjadrujes, alebo ja chapem tvoje prispevky inak, ale vzdy ma dokazes prekvapit 😀
Inak, ja sa nehadam, ja som normalne velmi nekonfliktny typ, nikdy sa neznizim k nadavkam, a ked diskutujem, tak pokojnym tonom 😀 To len tak pomimo,,,
prijimam, ja nemam tiez zaujem o hadky - 😀
dievcata co poviete na tento clanok: http://zivot.azet.sk/clanok/15174/hriesne-vlasy...
inak ja velmi rada nosim satky...take ako ruske matriosky 🙂
@tomiholjubavi
Super clanok, chcela som citovat nejaku pikosku z neho, ale jedna lepsia ako druha, ani neviem, co vybrat,,, 😀 😀 😀
Toto sa mi pacilo:
Pravá kresťanka má nosiť blúzky bez výstrihov s dlhým rukávom a sukňu aspoň do pol lýtok. Prekvapené? Tak ešte malý bonus. Islamský závoj. V Európe ho považujeme za barbarský, ale existoval aj u nás a zachoval sa dodnes vo forme svadobného závoja.
Aj toto 😀
Kedysi sa veľmi prísne, dokonca prísnejšie než v islame, dbalo na zahaľovanie židovských žien. Hovoríme o ich starovekých kmeňoch, kde boli podľa istého amerického historika nezahalené ženy prísne trestané. Muž sa mohol s takouto ženou rozviesť bez toho, aby uviedol dôvod. Nepripomína vám to moslimský rozvod? Vývojom ľudskej spoločnosti sa mnohé veci zmenili, ale ortodoxní židia v New Yorku alebo v Izraeli dodržiavajú zvyky úzkostlivo dodnes.
Aj toto 😉
„Boli sme svedkami viacerých súdnych sporov, ktoré iniciovali moslimky hlboko presvedčené o tom, že sa chcú zahaľovať, a viaceré z nich boli úspešné.“
@erjona mne sa aj toto pači
- Nepokrytá hlava a účes z vrkočov, vo sviatok doplnený partou – ozdobnou čelenkou – upozorňovali, že toto je dospelé slobodné dievča.“ Keď sa vydalo, muselo zmeniť účes a zahaliť si hlavu čepcom. Ten nosili všetky vydaté ženy po zvyšok života, bez ohľadu na to, či boli dedinčanky, meštianky, alebo šľachtičné. Líšili sa tvarom, materiálom a zdobením podľa regiónov.
@tomiholjubavi No ale to maslo ma prekvapilo, ja ze co maju take leskle vlasy v tych starsich filmoch 😀

americania to robia s roznymi prisadami ja to len prespikujem cesnakom osolim dam rascu a peciem
http://www.foodnetwork.com/recipes/food-network...