Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@zuzkaanicka 😀 😀 😀 😀 tam ju mame zase my
@zuzkaanicka Tak hadam, len ta pamät, ale uz asi aj v zaludku jej stojime 😀 😀 😀 😀
@tomiholjubavi Bola sa pokochat na tvojich fotkach, preto tak dlho nic nenapisala 😀
dobru noc dámy, pekne sa vyspite 🙂
@tomiholjubavi Nuz ona tiez nerada pocernejsich,, tak samo, ze blondiny si bere na musku 😀 😀 😀
Aha, niekto trubi na ustup,,, nuz hned je sympatickejsia, ked ide so stiahnutym chvostom 😀 😀 😀
@abasta Dobru noc a sladke snicky 😅
@abasta ovocie na vecer nejedz, budes tlusta 😀
@abasta to asi preto ti pripominam marfusku, lebo som po mame ruska...a vies rusi, aj ked su neni počernejší, tak su všetci na jedno kopyto 😀
Juj som nevedela, ze si tie vyroky patentovala, ja ze jej len s jej zaujimavym zmyslanim pripomeniem,, ako zdupkala,,, aby to pochopila, svojimi vlastnymi vyrazmi, lebo som si vsimla, ze vela veci jej robia tazkosti spracovat,,, 😝 😝 😝 😝
@erjona skoda, ze isla spat...nemame tu teraz koho liiiiinčovať 😀
@tomiholjubavi Veru skoda,,, a ja som sa prave zacala zabavat, a takto mi pokazit srandu 😀
@zuzkaanicka stavim sa, ze uz je...preto nemože hopkat a nikoho potkat 😀
@erjona mozno uz nema odkial kopirovat a musi pisat sama 😅
@tomiholjubavi Co si to dovolujes? Kradnut patentovane vyrazy znacky abasta 😀
@erjona idem uz spat, lebo tie patentovane som precitala ako potentovane 😀
@zuzkaanicka Jaaaaj,,, 😀
@erjona gramatika nie, esteze pokec vykladovy slovnik to isti 😀
Tak sa lucim aj ja, dobru noc 🙂
@zuzkaanicka Dobru noc,,, a pekne snicky 😀

@mariuskaa Ano moja, len tu ich predavaju v tetra pack krabickach 0,25 l 😀