icon

Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí

lulka12
6. dec 2012

Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.

Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.

canerko
25. jún 2014

osobne poznam pripad manzelstva ona:slovenka on:turek.Ona tyra jeho.maju deti,nikde nepracuju ani ona ani on.On ma ponuky za pracu ale ona mu nedovoli pracovat.ona mu neda dychat,ked aj ide von schopna je za dve hodiny volat mu aj trikrat,nikam nemoze ist bez jej suhlasu,nema ziadnich kamaratov a stale sedi s nou doma.Potom sa len hadaju a ona ho vzdy uzemni tym ze mu necha deti a odide.Niekde nemaju ani moslimski muzi ustlane na ruzach

dalal
25. jún 2014

@abasta ak jej dourazas draheho manzela ktoreho ma velmi rada necakaj ine jednanie..... to nastve viac ako by si urazila ju. 😝

zuzitko74
25. jún 2014

@abasta Prečo sa urážaš? Veď všetkým nám je jasné, že tomiholjubavi myslela tým označením Lorda Voldemota (Veď-viete-kto). A to je teda riadne hovädo. 😀

abasta
Odpoveď bola odstránená
dalal
25. jún 2014

@eva8 no teda ´´obvinovat ´´Piestancov z arogancie za to ze k nim chodievaju do kupelov kuwajtania to je trochu moc aj na mna Evi... neviem ci som to od teba dobre pochopila... alebo hadzat dramaticke vyjadrenia kuwait na krajinu v ktorej byva.... neviem podla mna sa clovek nemoze tak velmi zmenit ak sa vystahuje do inej krajiny.... povaha sformovana dobrou vychovou sa predsa neotoci o 180 stupnov... skor to poukazuje na velmi velky stres ktoremu je kuwait dlhodobo vystavena...

dalal
25. jún 2014

@abasta pocuvaj ty si este primitivnejsia osoba ako som si myslela... a na toto co poviete @eva8, demo alica a ostatne ...

abasta
25. jún 2014

@dalal primitivna si ty ked hovado ti nevadi.

dalal
25. jún 2014

@abasta povedala som ti ze ak ty zacnes urazat jej drahych je to celkom pochopitelne.... ak by si urazala mojho mm tiez by som sa nezdrzala.... tak sa tu nerozculuj ako ti ublizuju ok?

abasta
25. jún 2014

@dalal trepeš hluposti. si neobjektivna a urážaš všetko okolo seba, čo ti nahraje do noty. Ja si vyprosim aby si ma prave ty nazyvala primitivnou.. co sa tu hráš na doktorku, si na smiech.

tomiholjubavi
25. jún 2014

@abasta ale ale ake citlive nebožiatko... 😀 sama tu pises babam ze su primitivne, nevzdelane, agresivne mužatky, maju za mužov špinavych moslimov a podobne a teraz strasne poburujuco na teba zaposobi slovo hovado 😀 chod si radsej strazit deti, aby im turci nepredali kebab s nedojedenym masom, alebo nech im albanci nevnutia nejake drogy.... teda ak nejake deti vobec mas, lebo pochybujem, ze taketo individum mohlo dohopkat do hoci aj otrasneho manzela 😀 😀
a lepsie si precitaj moj prispevok, nepisala som, ze ludia su hovada...ale ze je tu jedno nemenovane hovado...to, ze sa hlasis k tomuto opisu, uz ozaj nie je moj problem 😀

abasta
Odpoveď bola odstránená
tomiholjubavi
25. jún 2014

@abasta ani jedno... 😉 inak chcela by som vidiet toho skveleho manzela 😀 ak si ozaj vydata (comu sa mi nechce verit), tak potom musis byt velmi velmi ale velmi pekna, lebo nic ine okrem vzhladu na tebe muz nemohol najst 😉 znalost o svete minimalna, vyjadrovanie jak rolnicka, povaha agresivna, vystupovanie neprijemne...musis byt minimalne sestra kate beckinsale 😉

dalal
25. jún 2014

@abasta uz zasa zacinas s tou mojou profesiou . som si myslela ze ta to uz preslo.... 😝 😝 😝 nie urazas ty... vsetkych okolo seba nechutnymi poznamkami z ktorych je mi na vracanie... ja proti tebe nic osobne nemam, nepoznam ta ale tvoj slovnik a sposob vyjadrovania tu nebudem tolerovat

urazky typu otrasny manzel , zabijes babicku, este ze si sa vydala si nechaj pre seba... ty vzdy vzdy zacnes osobnymi utokmi a nie naopak
ja ti tvoje protiislamske presvedcenie neberiem ale prosila by som normalne slusne vyjadrovanie.

abasta
Odpoveď bola odstránená
abasta
25. jún 2014

@dalal ty to tu nebudeš tolerovať? ty to tu vedieš? tebe patrí celý modrý koník, alebo len táto tema? 😀 😀 😀 si neskutočná !!! tvoja arogancia a tvoje sebavedomie nemajú hranice. Tiež by ti nezaškodilo trocha sebareflexie. 🙄

zuzitko74
25. jún 2014

@tomiholjubavi To sa môžeš mýliť. Aj Rudolfa Hossa, veliteľa Osvienčimu, považovali doma za milujúceho manžela a otca a väzni z tábora poznali jeho démonické druhé ja.

dalal
25. jún 2014

@abasta ja to tu veru nevediem... neviem kto to vedie ale nerobi velmi dobry job... kedze nechava vsetky tvoje nehorazne prispevky nezmazane... vysmievat sa niekomu kto sa dlhy cas snazi o deti ze nema deti z dvoch manzelstiev to uz je hyenizmus.... kedze som sem prispievala dlhy cas pred tebou a vzdy sa debaty viedli na slusnej urovni bez osobnych utokov tak mam myslim si nejake pravo ocakavat slusnost od prispievatelov...

ked tymto chyba sebareflexia ako si trefne spomenula...

tomiholjubavi
25. jún 2014

@abasta dievca moje zakomplexovane, jediny kto si je vedomy svojej špatnosti si ty ...kedze nedas ani jedinu svoju fotku na internete 🙂 ja sa nemam za co hanbit. ak ma chces urazit, skus trosku inym smerom, lebo toto ti neprechadza, na vzhlad ozaj nie som hakliva 😀 ked budes mat velke pevne prsia, vysportovane nohy, maly zadok a sympaticku tvar, vtedy sa mozeme porovnavat. dovtedy tu na mna s takymito zavistlivymi blbostickami nechod. 🙂 čakam na fotku tvojej majestatnosti... 😀 zatial kroch kroch 😀

ps - ruska kuchyna nie je kaloricka. ked sa uz chystas kritizovat, najskor si o tom nieco zisti 🙂 alebo si radsej vypraž slaninu na šmalci, potom sa možeme ist gulat spolu 😀 inak gulatym predmetom sa ovela lepsie hopka ako kostnatym 😀

mariuskaa
25. jún 2014

@abasta ako môžeš nieco take napísať o druhej žene?
Vačšinou ten kto kope okolo má sám malo sebavedomia a preto sa snaží dat dole ostatných.
Smutne.
A hlavne ak sa schovávas za novú identitu, aby si mohla tako urážať.

abasta
25. jún 2014

@dalal ty kde si zase čítala ze sa vysmievam niekomu ze nemá deti? ona sa spýtala mna a ja som sa spýtala jej. Si normálna? prestaň si vymýšlať tvoje chore konspirácie. 😕

abasta
25. jún 2014

@tomiholjubavi si fakt kočka, aj to hopsanie ti svedčí 😀 len tak dalej

zuzitko74
25. jún 2014

@abasta Potom ani ja nie som normálna a vymýšľam si choré konšpirácie, lebo to isté napadlo aj mňa, keď som čítala niektoré tvoje komenty.

vevesh
25. jún 2014

@abasta "moderný, súdny, inteligentný a civilizovaný človek.." - vsetko je otazka subjektivneho pohladu.... 😎 😎 😎

mariuskaa
25. jún 2014

@abasta

@dalal

Abasta vies že sme tu celkom rozumne osoby!
Na to aby si mohla kritizovať @tomiholjubavi si pozerala jej fotoblog a určite prišla na to, že je snažilka nakoľko to mala viackrát spomenuté. Teraz sa skrývať za "choré konspiracie" alebo "náhodu" kedže sama vies že si to prehnala, je len pokračovaním ukážky tvojej vlastnej slabosti.

abasta
25. jún 2014

pekne sa bavte, ja idem s mojimi drahými na pizzu a potom na zmrzlinu. Idem si ponaťahovať moje dlhé nohy a pevný zadok hahahaha ako aj nohyholubavi hovorí 😉 a nepožerte sa tu medzi sebou cmuk 😅

tomiholjubavi
25. jún 2014

@abasta pozor na tu pizzu a zmrzlinu, lebo pevny zadok ti takymto tempom dlho nezostane 😀

tomiholjubavi
25. jún 2014

@mariuskaa @zuzitko74 @dalal mne to nevadi...na podobne kok*tiny som zvyknuta. kopu ludi sa nas pytalo, ze kedy uz akoze chceme mat deti, ci su nam prednejsie dovolenky, ci uz nemame na to vek a podobne. tymto si prejde asi kazdy snazivec...mame na plane este dva-tri roky sa posnazit, skusime aj ivf v najhorsom pripade a ked nic nevyjde, pokojne si adoptujeme. moj *otrasny* manzel je taky dobry a laskavy clovek, ze pokojne da domov aj cudziemu dietatu. nevadilo by nam ani *počernejšie*...v bulharsku a bosne maju vela krasnych, zdravych deticiek, ktore nikto nechce a byrokracia tam nie je skoro ziadna.

podla mna je tiez velmi opovazlive vysmievat sa niekomu, kto nema deti lebo ja mam...je to priam provokacia osudu...moze sa stat, ze jedneho dna budem mat ja zdrave deti a abasta nic. Boze chran, to si nezasluzi nikto, ale su to veci, ktore sa stavaju a takymto spupnym spravanim sa priam privolavaju....

zuzitko74
25. jún 2014

@tomiholjubavi Keď som ten abastin koment čítala, normálne som cítila bolesť...aj hnev, takú bezmocnosť nad toľkou necitlivosťou. Bol tam cítiť ten úmysel pichnúť si a pichnúť si cielene, aby to zranilo.

Verím, že raz sa detičiek dočkáte a určite budete super rodičia.

demo
25. jún 2014

@tomiholjubavi vsetko ma svoj cas, asi je vam sudene najprv si dobre uzit bezdetnost a potom rodit ostosest. To tiez nie je na zahodenie 😉. Tvoja fyziognomia je vylozene archetyp materstva 😉. A mrkni ten homocystein, co som ti pisala - vysoke hodnoty velmi casto znizuju plodnost.

erjona
25. jún 2014

@eva8 Zaujimava teoria, ale podla mna, neuraz sa, to je prilis za vlasy potiahnuta,,, 😉