Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@andy04 😀 a kto tu dnes zacal robit roztrzky a obuvat sa do erjony bezdovodne? ved sme si tu pokojne čvirikali o moravskych dychovkach a jadranskych hitoch...inak uz nam nemusis pisat kde robis, nasli sme na fore, ze oberas ovocie na plantazach, lebo lenivym spanielom sa nechce...a tiez aj to ako tam vychvalujes pracovitost pristahovalcov, lebo spanielom sa do jednoduchej roboty nechce...a rovnako aj to, ze radsej ides k doktorovi imigrantovi ako miestnemu 🙂 tak kto tu cigani ako dieta, hmmm? 😉
@erjona aj tie trápne smailky Tak to vypada žiaden stres krásny pobyt v domácnosti No nejak špeciálne ma to neprekvapuje. Pokračuj v tvojom spravodlivom rozhorceni tu na fóre. Vies ze to moze byt navykove? Ja s času na čas ked mám co napísať tak to napíšem ze sa ti to nebude páčiť za to ja nemôžem.
@andy04 Samozrejme sa mi nepaci, ked osobne napadas a nemysli si, ze si to necham,,, a kde sme, ked sa nevies slusne spravat, tak naco prispievas? Tak ideme to zhrnut - som truhlik, riesim si komplexy, som troll, mam trapne smailiky a ked uz nema na co zautocit, tak utocis, na moje posobenie na fore,,, to nehovorim, ze si moje pracovne schopnosti zosmiesnila - este cim dnes budes exelovat? 😀 😀 😀 😀 😀
@canerko som rada, ze si napisala pravdu o tom, ako vyzera Islam na Balkane....dufam, ze si to @erjona poriadne precitala, kedze nas tu vsetkych presviedca, ze to,ako sa sprava jej manzel a jeho rodina, je Islam a ja som sa cely cas snazila tu naznacit, ze islam to rozhodne nie je, naozaj ti dakujem za tvoj prispevok 😉 ... tebe snad uveri, kedze si z tej oblasti a si sama moslimkou. Vlastne zaujimave, ze na tvoj prispevok vobec nereagovala 😒
@aliza ja som pisala o chorvatsku a bosne a nije o Kosove a Macedonsku tak preto nemala dovod reagovat.aj @tomiholjubavi je svedok ze je to tam tak v Chorv, a Bosne
@canerko ja nie som velmi znala tejto problematiky, takze som nevedela, ze moslimovia v albansku, ci macedonsku su ini, ako v Bosne. Podla mna nemoze byt az taky rozdiel, ci? pokial viem, aj erjonina svokra sa druhykrat vydala za krestana, jej deti nie su moslimovia, aj ked je manzel moslim a podobne. takze to, co si pisala o bosniakoch, sa mi dost hodi aj na tych ostatnych. Ak sa mylim, tak sa ospravedlnujem.
http://www.cas.sk/clanok/285817/zalubenci-sa-ro...
nedavno sme sa bavili o dohodnutych svadbach 😢
@aliza 4.kniha MO 36, 5 Tu Mojžiš na Pánov rozkaz nariadil Izraelitom: "Kmeň Jozefových synov má pravdu. 6 Pán nariaďuje o Salfádových dcérach toto: Ak chcú, môžu sa vydať, ale musia sa vydať za príslušníka rodu ich otcovského kmeňa, 7 aby izraelské dedičné vlastníctvo neprešlo z jedného kmeňa na druhý, ale aby si všetci Izraeliti zachovali dedičný majetok svojho otcovského kmeňa. 8 Preto všetky devy, ktoré dostanú dedičný majetok v niektorom izraelskom kmeni, musia sa vydať za príslušníka rodu svojho otcovského kmeňa, aby si Izraeliti takto zachovali svoje otcovské dedičné vlastníctvo 9 a aby nijaký dedičný majetok neprešiel z jedného kmeňa na druhý, ale aby si všetky izraelské kmene podržali svoje dedičné vlastníctvo."
Tohoto sa drzia moslimovia - a mali by sa aj krestania... takze nemame si v nariadeniach svätych knih co vycitat 😉
Já nepochopím jednu věc . Jak muže rodič zabit své dítě a je jedno kdo to je? Tady v Česku jedna bába kormidla své dítě jen moukou a čajem až zemřelo.
Ať už to dítě provede cokoliv, mužů ho vyhodit z bytu, přestat financovat .. Ale zabit? Je něco přednějšího než chápat a milovat svoje děti?
@ellise Toto nepochopim ani ja,,, neexistuje ziadne ospravedlnenie na takyto cin,,, je to hnus prveho kalibra a je naozaj jedno, kto to spravi, moslim, nemoslim,,, a ked je pri tom este aj mucenie, palenie cigariet na tele, bitky na dennom poriadku, proste taketo veci su pre mna nepripustne,,, 😠 😠 😠
Podla mna netvory v podobe cloveka mozu byt z hocijakej krajiny.Ja som velky zastanca zvierat napriklad.Cize mi ako si jedno kto ako jedna s kym,predsa zena hadam musi vediet o krajiny si vida.Aj ja som vedla do coho idem,moj muz je tiez nekedy naladovy hkavne ked sa vyspi,vtedy ho necham tak aspon hodinku nech mu to prejde 😀 a bulharii sa zas dost radi nechaju oobsluhovat od svojich zien 😠 moj svomor bo, taky ze este hadam aj vudlicku zo stoola mu trebalo do ruky podat 😖 no a tieez mi zname na slovensku vraveli ze coooo bulhara?Ten ta bude bit.Tak ja teda neviem ale mna manzel zatial ani kvetonou neudrel a to sme devet rokov spolu 😀 A nech sa vratim ktomu ze preco pisem ze soom zastanca zvierat,jedine ktoru krajinu vyslovene ze neznasam jee Cina....nepytajte sa preco to ajj keby milion pomne hadzali fakt zee len cez mrtvo,u 🙂
Tiez nepochopim ako dokaze niekto ublyzit dietatu a tto este vlastnemu a tak isto zvieratu
Dobré rááááánko dievčence... 🙂 u nás je dnes krásne, slnečno. priam láka na kúpanie...škoda, že mam tolko roboty, ale zajtra ked uz budu hostia ubytovani sa nepohnem z plaze ani na minutu 😀

@erjona jedna abasta odfrci druha prifrci 😀 😀 😀 aby nam smutno nebolo...