icon

Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí

lulka12
6. dec 2012

Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.

Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.

dalal
8. júl 2014

@ellise ja som nikdy neverila v nijakeho boha preto pre mna je tazko predstavitelna cela podstata nabozenstva.... modlit sa, hladovat pocas ramadanu, chodit do kostola.... a najma ked vidim aki su ti najviac nabozni obycajne najfarizejski... robia vsetko v rozpore s prikazaniami a potom hrrr do kostola pre rozhresenie a cely cyklus sa moze zacat odznova.... a je to jedno ci ide o krestanstvo akebo islam... islam je v tychto casoch prisnejsi tak ako bolo krestanstvo kedysi... ja som vyrastla za inych casov a v inej viere... tu som si ponechala aj ked ti ktori ma to ucili uz davno zmenili kabat... len si povedz kolko vrazd a zlocinov bolo vykonanych v mene nabozenstva... ako nabozenstvo obmedzovalo pokrok a rozvoj vedy... zabijali vedcov... spalovali umelecke diela... nie dakujem pekne.... keby na svete nebolo nabozenstva a ludia by sa nedohadovali krory boh je lepsi bolo by tu o cosi menej vojen..

malkuna
8. júl 2014

dal by si niekto kebab? bleeeeee

malkuna
8. júl 2014
erjona
8. júl 2014

@dalal Ahoj moja, ako sa mas dnes? Si v praci?

dalal
8. júl 2014

@erjona cauki... akurat som dosla.. frcim do plavarne... inak baby co vravite na situaciu v Gaze... tu je obrazok palestinskych deti po zakroku Israela

dalal
8. júl 2014

Moja prva ucka arabstiny bola z Palestiny... stale hladala po antikvariatoch stary atlas sveta v ktorom este bola Palestina...

dalal
8. júl 2014

dobre to ukazali vo filme Omar... nepremietali ho na Sr sl au?

maca_p
8. júl 2014

@malkuna aj stupavsku kapustu udupavaju nohami, dokonca aj hrozno na vinecko 😉

erjona
8. júl 2014

@dalal Fuuuu, toto ja nemozem vidiet 😖 😖 😖 😖 😖 😖

erjona
8. júl 2014

@maca_p 😀 😀 😀 😀 😀 😀

malkuna
8. júl 2014

@maca_p ale to je aspon zelenina a ovocie, toto su mrtvoly zvierat, je to nechutné. 😖

maca_p
8. júl 2014

@malkuna hlavne my nevegetariani nevidime mäso ako mrtvolu, ale ako delikatesu. teda za prisnych hygienickych podmienok. len dufam, ze z toho ventilatora, co sa ho pridrza mu na mäso nepadaju pavuciny a prach, lebo fakt pochybujem, ze ten prach tam pravidelne utieraju 😉

malkuna
8. júl 2014

aj mrtve muchy sa tam najdu, na takom ventilátore 😀 😀 😀

dalal
8. júl 2014

@erjona tak pekny vecer vsetkym... zajtra sa citame..

canerko
8. júl 2014

Pozerala som dnes film cudzej produkcije o tom ako sa spravali srbi k svojim veznom v koncentracnih taboroch.Su tam anglicke titulky tak mozno niekto pozrie.Podla skutocnej udalosti.

https://www.youtube.com/watch?v=zApYmtUO-z0
tomiholjubavi
Odpoveď bola odstránená
erjona
8. júl 2014

@dalal Aj tebe moja, dobru noc 😀

erjona
8. júl 2014

@tomiholjubavi hej jou coool 😀

erjona
8. júl 2014

@dalal Inak hrozne nieco,,, tento svet je uz prevrateny na ruby ☹ Chudence deti ☹

erjona
8. júl 2014

@canerko Je to pre silne zaludky?

dalal
8. júl 2014

@erjona jeej konecne ta vidime 🙂

erjona
8. júl 2014

@dalal To len na chvilku,, potom ju zmazem,,, pre moje kamosky tu a aj teba samozrejme ratam medzi neee ,,, 😀

yanni
9. júl 2014

@erjona kockaaaaa 😉

erjona
9. júl 2014

@yanni 😀 😀 😀

yanni
9. júl 2014

@erjona no hadam musim aj ja hodit daku fotecku, aby ma uz nasa spolocna kamoska nepodozrievala, ze ja sa skryvam ale muza hodim hocikde 😕 😨 😕 🙄

erjona
9. júl 2014

@yanni no len ci sa nasa spolocna kamoska neskryva za nejakeho chlapika 😀 😀 😀 😀 😀 Ked sa tak boji vsetko zverejnovat 😀 😀 😀 😀 😀

yanni
9. júl 2014

@erjona ved to to 😀 😀 😀 😀

erjona
9. júl 2014

@yanni Uz mi to dlho vrta v hlave,,, strasne neosobne pise, ked uz horkotazko nieco napise o svojej rodine, ako keby nemala ziaden vztah k tej rodine, co opisuje,,, to len co som si vsimla na jej komentarach,, ide taky chlad z toho 😀 😀 😀 😀

yanni
9. júl 2014

@erjona no ja neviem. Ja som si radsej neorobila o nej ziadny obraz. Ved toto je stranka o rodine a ona o tej svojej fakt horko tazko nieco povie. Ved nemusi nam sem hadzat cele zivotopisy ale aspon spomenut kolko ma vobec deti atd. Ved nam nemusi rovno davat adresu toho jej zamku. 😕

erjona
9. júl 2014

@yanni Sak prave,,, no pripada mi to tak, akoby nieco skryvala,,, veru ani ja nie som na jej zamok zvedava, az vobec neni len vzdusny 😀