Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
dal by si niekto kebab? bleeeeee
Moja prva ucka arabstiny bola z Palestiny... stale hladala po antikvariatoch stary atlas sveta v ktorom este bola Palestina...
dobre to ukazali vo filme Omar... nepremietali ho na Sr sl au?
aj mrtve muchy sa tam najdu, na takom ventilátore 😀 😀 😀
Pozerala som dnes film cudzej produkcije o tom ako sa spravali srbi k svojim veznom v koncentracnih taboroch.Su tam anglicke titulky tak mozno niekto pozrie.Podla skutocnej udalosti.
https://www.youtube.com/watch?v=zApYmtUO-z0@tomiholjubavi hej jou coool 😀
@erjona no ja neviem. Ja som si radsej neorobila o nej ziadny obraz. Ved toto je stranka o rodine a ona o tej svojej fakt horko tazko nieco povie. Ved nemusi nam sem hadzat cele zivotopisy ale aspon spomenut kolko ma vobec deti atd. Ved nam nemusi rovno davat adresu toho jej zamku. 😕

@ellise ja som nikdy neverila v nijakeho boha preto pre mna je tazko predstavitelna cela podstata nabozenstva.... modlit sa, hladovat pocas ramadanu, chodit do kostola.... a najma ked vidim aki su ti najviac nabozni obycajne najfarizejski... robia vsetko v rozpore s prikazaniami a potom hrrr do kostola pre rozhresenie a cely cyklus sa moze zacat odznova.... a je to jedno ci ide o krestanstvo akebo islam... islam je v tychto casoch prisnejsi tak ako bolo krestanstvo kedysi... ja som vyrastla za inych casov a v inej viere... tu som si ponechala aj ked ti ktori ma to ucili uz davno zmenili kabat... len si povedz kolko vrazd a zlocinov bolo vykonanych v mene nabozenstva... ako nabozenstvo obmedzovalo pokrok a rozvoj vedy... zabijali vedcov... spalovali umelecke diela... nie dakujem pekne.... keby na svete nebolo nabozenstva a ludia by sa nedohadovali krory boh je lepsi bolo by tu o cosi menej vojen..