Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@tomiholjubavi Hej, ved vcera som citala tu temu, co si ju zastavali a pritom pisala uplne hluposti, co sa tyka sudneho systemu v UK a napriek vsetkym pisatelkam, ktore tam popisovali spravnu funkcnost sudneho systemu, proti jej bludom, Alicka uplne v pohode funguje a uraza dalej,,, co k tomu dodat, je to velmi zvlastne ta jej identita 😀
@yanni 😀 😀 😀 Odporucam ti temu borovej, ja som na nu az vcera natrafila,,, preto sa mi to este viacej potvrdilo, co som si uz dlhooo myslela,,, lebo ziadna zena nenapise take prispevky,,, ziadna sucitiaca matka,,, taky chlad, bez citu,, vazne dobre citanie,, este nemam celu temu docitanu,,, ale nejaka zenska, aby sa takto vyjadrovala a protirecila vsetkym matkam,, to sa mi nezda, ze by to nejaka zena vobec dokazala 😠 😠 😠 😠
@malkuna tak akoze ty mas najmenej co hovorit. Nanovo zaregistrovana, nik o tebe nic nevie a rozdavat tu rozumy. Ja tu figurujem uz dobrych par rokov, mala som tu roky aj fotecku ale ako zacali viacere fotky mazat, zmazala som aj ja. Ale aj napriek tomu, obcas hodim AJ fotku MOJEJ osoby do jednej temy, kde tiez aktivne diskutujem. A na rozdiel od teba, mna tu vela bab pozna, dokonca aj osobne. S viacerymi som s uz stretla a a s dvomi udrzujem dokonca velmi blizky kontakt. S jednou sa vytvorilo take dobre priatelstvo, ze sa navstevujeme pravidelne aj ked nas deli 400 km. Poznaju sa aj nasi muzi aj deti. Takze tak 😒
@yanni každý je raz nový, prečo to hodnotíš, ako niečo nedôveryhodné, menejcenné? A mne vôbec nevadí, že je tvoj profil absolutne anonymný. mna len zarazilo, ze si vytkla niekomu anonynitu. vobec to nebolo myslene v zlom, len som sa na to spýtala a ja ako nová neviem, že si tu mala fotky a podobne, pozrela som tvoj profil a z toho som vychádzala. 😉
@malkuna tak si to mala napisat inym tonom. A Alicu tu uz "pozname", kezde je tiez uz dlhsie prihlasena. ale nam bude vykrikovat (mne dokonca osobne dobre "ponadavala"), ze ako si opovazim dat sem fotku mojho muza, a ze ci to on vobec vie, a preco nedam svoju. Tak po prve, muz o vsetko vie, lebo cita kona so mnou (ja mu prekladam) a po druhe, jednalo sa o ukazku niecoho, co som mala zial len na takej fotke, kde som nebola aj ja. Alebo len ja. A ona sa do mna pustila. Neviem co sa starie, moze jej to byt predsa u riti (sorry za vyraz).
A najlepsie je to, ked zacne s tym, ako nic nemame davat na net. Tak som jej to pekne krasne vysvetlila, ze tomu nezabranis. My sme velmi aktivna rodina aj v sukromi a zial z roznych akcii su fotecky nas vsetkych aj na nete. A z pracovnych tiez. Lenze ona to nevedela ci nechcela pochopit.
Moj nazor, vyzadovat od druhych neustale dokazy a ked ich dostane, vyvracat, ked niekto po lopate napise, moj vztah je ok, este z druheho tahat dalsie veci ale nic neprezradit o sebe,,,, a spravit z druheho klamara,,, no neviem, co by sem postla aku fotku, ci nie nejakeho fesiho, miesto fesandy 😀 😀 😀 😀
sorry holky, vím že, tím co teď napíšu některé hodně naštvu, ale je mi to celkem jedno. Mluví ze mně smutek a vztek zároveň, ale takové pocity mně nyní ovládají. před chvíli jsme zkoukla reportáž o 4 zabitých češích v Afganistánu..... Kdybych měla tu moc, tak stáhnu všechny vojska ( ne jen české) ze všech zemí kde jsou z Afganistánu, iráku...., prostě všude, zabedním evropské hranice a vůbec všechny hranice a nechám tam ty teroristy, ať si sami vládnou, aťsi střílejí vlastní lidi, a vyhazují do vzduchu svoje metra a obchodní domy. A je mi jedno že je to jen terorista, nebo fundamentalista, či kdokoliv, je mni to jedno ,pro mně jsou jen vrazi, kteří si nezaslouží náš soucit.
@ellise Ja viem, ze ta teraz ja nastvem, ale toto sa stat nemuselo, nebyt skvelej zapadnej politiky,, ved najviac moslimov v EU su prave utecenci,,, mozu oni za tuto situaciu... Je to smutne,co sa stalo vojakom, len na tych teroristoch podporovanych prave zapadom, zo zaciatku, dopalcaju prave moslimovia, lebo vyse 95 percent ich obeti su prave moslimovia,,, to je na tom najsmutnejsie, stotisice moslimov zomrelo pod rukou vojska a teraz pod rukou teroristou a je naozaj nespravodlive stale len na nich hadzat tu spinu 😖 😖 😖 😖
@mariuskaa to jsou 4 vojáci mladí chlapi, kteří šli na obhlídku vojenské základny a nějaký sebevražedný atentátník se odpálil
@erjona nenaštveš mně, každá mluvíme o jiném, ty se snažíš je obhajovat, že oni jsou v tom nevinně, chudáčci. To že nějaký pošuk si na sebe nalepí bomby a pak se odpálí o vojáků, kteří na něho nestřílejí ani ho nijak neomezují je vinou západu? jemu to někdo přikázal? američani mu dali tu bombu na tělo? on to vlastně ani nechtěl, ale musel, že?
@ellise ellise ti vojaci vedia do coho idu... oni isli do afganistanu dobrovolne nikto ich nenutil..potom musia ratat s tymto rizikom...
ak by zapad nepodporoval a nevyzbrojoval Taliban v boji proti ZSSR tak by dnes nemusel posielat svojich vojakov na smrt...
The Taliban movement traces its origin to the Pakistani-trained mujahideen in northern Pakistan, during the Soviet war in Afghanistan. When Muhammad Zia-ul-Haq became President of Pakistan he feared that the Soviets were planning to invade Balochistan, Pakistan so he sent Akhtar Abdur Rahman to Saudi Arabia to garner support for the Afghan resistance against Soviet occupation forces. In the meantime, the United States and Saudi Arabia joined the struggle against the Soviet Union by providing all the funds...
@ellise Vies, ako som to myslela, prave tieto teroristicke organizacie boli podporovane zapadom, teraz sa tu cudujeme, co sa deje,,, Nie, to uz bol zmagoreny od teroristov, ale ich sila rastie, respektive rastla vdaka ich podpore, len to si tiez treba uznat,,, prave zapadne vojska tam pozabijali stotisice civilistov, tych ludi nam nema byt luto, ako tych ceskych vojakov, lebo su to moslimovia? Teroristom ide o moc,,, nie su podporovani, ale odcudzovani moslimami,,, chapes to? A prave pre tuto podporu uz zomrelo nespocetne mnozstvo zasa len civilistov moslimov - 95 percent ich obeti su moslimovia,,, vdaka komu? Neznamena, ze ked je obetou moslim, jeho zivot bol menej hodny ako nejakeho vojaka,,, sorry, ale treba sa na to trosku s objektivitou divat,,, ☹ ☹ ☹
@dalal západ urobil chybu, že sa proti jednym hajzlom spojil s druhými hajzlami. Asi nemal dosť info od priateľov v regióne, že? A čo zssr? Ti majú ruky čisté, lebo oni sú východ, či ako? Otvor sa nám dalal a povedz aké je tvoje politické zmýšľanie. Že sem pripnes fotky detských mrtvoliek a zvesela si odides zaplavat (či kam si sa to chystala) a si teda dostatočne obrnena hrosou kožou si už ukázala. My sme v ostbloku tiež žili pod ruskou nadvladou a ani američanom sa nepodarilo urobiť z našich disidentov hrdlorezov. Prečo? Lebo mentalita a náboženstvo je tu iná.

@erjona tak tak. Du hast es erkannt. Vzdusny 😀