Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@zuzitko74 vies Zuzi Erjona ma manzela moslima ja nie.... keby som mala aj ja by som to tak pisala... ak mas niekoho rada je zrejme ze s nim zdielas jeho myslienky... tak ako tato kocka zijuca v IL je vydata za obyvatela zidovskeho statu.... ak by tvoj mm bol moslim garantujem ti ze aj ty by si erjonu podporovala... tu objektivita neexistuje ak sa jedna o city
pre dievcata ako maca, demo a pod ktore v rodine moslimov nemaju je lahke kritizovat... ak by sa do moslima zalubili potom by sa veci zmenili. tak to je
@dalal Netreba byť vzťahovačný. Aj mnohí Slováci bijú svoje ženy, môj taký našťastie nie je, ale preto predsa nebudem spochybňovať, že sa také deje. Mnohí Slováci sú vymletí alkoholici, z mojej rodiny, žiaľ, moji vlastní strýkovia zomreli ako bezdomovci, lebo si nenechali od rodiny ani pomôcť, takí boli prepití. Väčšina ľudí tak nežije, ale popierať, že aj také existuje by bol nezmysel.Mnohí Slováci utýrali svoje deti na smrť, ale ja si nemyslím, že hanba za ich skutky padá aj na mňa, len preto, že som tiež Slovenka. Nikdy by mi ani na um neprišlo obhajovať zlé činy Slovákov, len preto, že som aj ja Slovenka. Alebo zlé činy kresťanov, len preto, že som kresťanka.
Nikto tu predsa nikdy netvrdil, že VŠETCI moslimovia sú takí. No, dobre, alice1O7 to tvrdí stále, ale to je pre mňa len ďalší extrémny názor.
@maca_p cize kritizujes vsetko co sa tyka moslimov a islam ako celok.... ak by si ty bola vydata za moslima bolo by ti to prijemne? nebolo... bila by si sa ... bila za svoje nazory... to je vsetko.... nikto vam vase nazory nebere a v mnohom mas pravdu... ved si bola v zahranici a vies ako to chodi... len mozno trochu citlivejsi pristup na tejto teme co myslis? potom by ani kocky beboli vztahovacne... si myslim...
@maca_p jasne ... ale niekedy srdcu nerozkazes... myslim ze ani erjona nevyhladavala cielene moslima... veci sa stavaju taky je osud.... nejde ale o to ci by si sa vydala..
ale keby si uz bola vydata ( hypoteticky) a prisla by si na forum o zmiesanych manzelstvach... bolo by ti prijemne pocuvat tieto narazky a urazky?
@dalal ja toto som zabudla v egypte som sa vybrala zo sharm al shejku do kahiry busom okuknut pyramidy, payrusovu tovaren a vyrobu parfumov a narodne muzeum. ubytovana som bola ***** hoteli. ako ma lokaj siel odprevadzat do izby a ukazat mi izbu, tak som ho ledva vytlacila z izby. ked som sa stazovala na recepcii, tak to zahrali do autu 😝 . aj takto to chodi v zahranici...
@dalal co baksis, ved ma okradli, ked som vylozila vacky drobnych a tusim 10 dolarovu bankovku, isla som na plaz a po navrate ani fuka 😀 . kamoska mi hovorila, ze aka som blba, ze oni si mysleli, ze to je za upratko 😀 . zamykali sme si prachy a pasy do chladnicky, jedine uzamykatelne miesto 😎
no mne to prpada ako vmaterskej skole. nikto nenuti ziadnu slovenkku/teda dufam/ aby si vzala moslima. takze ma vediet, ze aky nazor ma väcina obyvatelstva europy na ich mentalitu, spravanie sa akonanie. atoboz na ideologiu islmu, ktorej je muz takej slovenky prislusnikom.
hadam len nebudeme kalamat azahmlievat vo svojich vyjadreniach preto, ze je to nejakej takej manzelke neprjemne. to hadam nie
ako ma ca-p aj ja vyjadrujem svoj nazor na zaklad eskusenosti na isdeologiu islamu , pravo islamu a meentalitu prislusnikov islamu.
nkto nepise nic na konkretne osoby. takze kazda taka , co si to vztahuje na seba a svojho muza, sa v tom nachadza. je to o nezrelosti osobnosti sa takto spravat.
tak ako ma ca -p ani ja by som za muza moslima nechecela. prave kvoli neprekonatelönym rozporm v mysleni ,mentalite a konani.
a napisat niekomu dalal ´´ fuck off ´´je vrcholom vulgarnosti tej osobnosti, co to napise.nema slov na teketo spravanie sa.

@lukada Ma sa to riesit inak, ked vidite, ze zomieraju nevinni civilisti,, a za kazde bombardovanie,, az to je vobec pravda, s tymi teroristami, co pochybujem,,, ist po tlupach a pochytat terorisstov a radikalov, len smutne je ze im tie obete nevadia a bombarduju mirigs dirnigs,,, vies ta krv je na rukach zidov,,,kedze to neriesia inak,,