Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@maminuska su aj take a nieje to sietka ale dost husty zavoj od nosa az dole pol tvare zakryva,policia ich nechava na pokoji ale soferovat by s burkou nemali ale aj tak soferuju a policajti nic to su beduinky normal zena sa takto neoblieka a policajti su tiez beduini tak ich nechaju (beduin nieje bedoon lebo tu spominame aj tych,beduini ziju tradicnym stylom ako za cias Mohameda su silno veriaci,bedooni su ludia bez kuwaitskeho obcianstva,nemaju ziadne obcianstvo,ziju na okraji spolocnosti,to tak pre vysvetlenie aby nedoslo k nedorozumeniu) 😉
@alice107 ak v de jugentamt vezme pod zastitu nejake dieta/hlavne dievca/ tak sa stava ,ze otec pride do uradu s nozom a napada pracovnikov . boli aj pripady,ked pracovnicku zabil nozom pred spolupracovnikmi.
+nezavadzaj, bola to soc.pracovnicka v jobcentre, a ten muz bol vynervovany z rod. problemov a z toho, ze ta "jeho" pracovnicka veci dodzubkala a nic neriesila, dobodal uplne inu pracovnicku na chodbe. predtym bol lieceny na psychatrii. a ano bol moslim, ale to nemalo s pripadom nic spolocne...
a ano, ludia zvacsa nesuhlasia s tym, ze su im vlastne deti odobrate v mene demokracie a rupnu im nervy...ci su uz bieli alebo cierny alebo fialovi..podla jedneho nemozes sudit vsetkych..
@maminuska pozitivne?Z ich uhla pohladu to,ze maju sluzky lebo su na domacnost lenive,ci su bohate ci chudobne sluzky musia mat.Nie vsetky zeny tu v ramci rodiny ziju rovnako zalezi na tom kam ta rodina patri beduinky a islamistky maju smutny zivot,zeny v liberalnych rodinach sa maju celkom dobre ale aj to odkial pokial.Najlepsie sa maju siroty ktorym bohati rodicia umreli na prahu dospelosti a nemaju ziadnych bratov,tie ziju ako rakety ,party,drogy nic ich nezastavi,nieje ich tu na pocudovanie malo,taka arabka ked sa utrhne z retaze to si nas clovek nevie predstavit 😀
@kuwait no v iraku kontroluju hlavne tie "ninja" kvoli teroristickym utokom...a maju na hlavnych bodoch tzv, "checkpointy", ak si nahodou v kurdistane arab, vo zvysku takmer vsetky auta podla znacky odkial si, alebo sa im nepozdavas, musis von z auta, a maju take dve kabinky..v jednej je chlap a v jednej 2 zeny (pozn. pre niektorych...aby sa im nic nestalo..nie preto, ze su menejcenne), pozru ci nie si na teroristickom zozname, prehladaju do poslednej srubky auto a potom mozes ist....toto pravidlo neplati iba pre americanov a zahranicne bojove legie, tieto auta sa nesmu zastavit a prehliadat za ziadnych okolnosti..
@maminuska ano , ale nejde tu o moslimsku vieru, teraz neviem v ktorom zakone je to, ale ide o to, aby zena toho chlapa neobvinila z pokusu o znasilnenie...cize to je jedno akej si viery, farby, vyznavania atd. chlap-policajt nesmie sam prehladavat zenu. to sme iba zena policajtka..
my ked sme chodili este do Bahrajnu autom cez Saudsku tak sa nam stalo ze ked ma videli blond zena tak sa hned pytali PORK??? A ja ze dakujem,neprosim si 😀 a podobnu situaciu sme mali raz ked sme isli autom z Rakuska na Slovensko policajti nas zastavili a pytaju sa Alkohol???Cigarety?A ja ze dakujem,nefajcim 😀
@maminuska bezna "americanka"..........hmmmm, neviem ale bezna americanka podla mna neexistuje. To co si napisala je obycajny blud!
Moda naseho sveta (zapadna kultura) je tak roznoroda a taka vsestranna...ako mozes vediet, ako sa oblieka bezna americanka? Hod sem obrazky tvojich kamosiek- beznych americaniek a potom ich sem hodim ja........
@erjona citujem TA : "Akože tvoje tvrdenie o zabíjani vlastných detí je naozaj choré. My svoje deti milujeme nadovšetko. A pre pár idiotov hádzať všetkych do jedného vreca je trošku stupidné, nemyslíš? Zabijánie detí je neprípustné pre ich vieru, kto také veci robí, tak moslimom nie je"
Toto uz nie je ani na smiech, toto uz je na zaplakanie.....Posledny krat Ti vysvetlim, o co sa tu vsetci snazime:
NIE, koli par idiotom nehadzeme vsetkych do jedneho vreca.........my ich hadzeme do jedneho vreca, lebo tych IDIOTOV JE MAJORITA (prelozim majorita=vacsina). Keby ich bol par, tak v Europe neexistuje tento problem.....Ani tato diskusia by nevznikla........
A od tej MAJORITY sa odzrkadluje aj ta ZAUJATOST, ktora Ti tak vadi................ Ak sa percento fanatickych-negramotnych-zaudbenych moslimov radikalne zmensi, vtedy prestane zaujatost a budu sa riesit individualne pripady a nie "cely narod"..........
My tu riesimu celu kulturu a narody........my neriesime TVOJHO MUZA a 5 dalsich kamaratov, co sa dokazali asimilovat do nasej spolocnosti.
Tvoje uryvky z korana si mozes citat sama! Bezpredmetne, nepodstatne, k nicomu nesluziace, zbytocne kopirovane...... 🤐
@digysa
Prečo sa ideš slovickovat? Je to jedno.
Ok hovorme o mne priamo ked sa ti to nepáčilo 🙂 Na večeru s ochodnym partnerom z Iránu (whatever country hlavne ak neviem ako liberálny je) nepôjdem oblečená s výstrihom alebo provokačné. Nie len preto ze môj stratím business ale nebudem zbytočne upútavanie na seba negatívnu pozornosť.
Ale toto je aj v ramci prirodzenej slušnosti nejde o Moslimské krajiny. Nebudem sa obliekať ako prostitútka ;)
S manželom možem. ;)))
@erjona mensina, ktora si stale nieco vynucuje... a kazdu chvilu sa ich sem (do EU, na Slovensko nastastie este nie) vali viac a viac. a hlavne kolko bab im skoci na bezness, ktore po ziskani viz okaslu a dolezu sem aj so zenou... rozdiel medzi aziatmi a moslimami (schvalne ich nenazyvam arabmi, lebo arab mi nevadi - resp. neveriaci arab) je ten, ze aziati sa dokazu prisposobit kulture krajiny, v ktorej ziju... v Londyne TO kazdu chvilu len strajkuje.

@kuwait neviem aké su zvyky v krajine tvojho manžela, ale su tam ženy aj uplne zahalené s tou sieťkou na očiach ? Ako to rieši polícia keby ich chcela identifikovat ?