Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@alice107 presne ja si to tiez tak vysvetlujem,oni su citovo velmi povrchni,nestali,nedokazu sa citovo naviazat,velke emocie v priebehu minut vystrieda chlad alebo agresivita.Ich chovanie nieje normalne ani u deti ja som to videla v skole decka sa chovali asocialne az sociopaticky,principal anglican mi hovoril ze preco tam syna davam do skoly medzi arabske decka ze on tam svoju dceru veru nedal a doprucil mi skolu kde jeho dcera studuje,teraz tam studuje aj moj syn a je velmi spokojny.Skutocne nieco je s psychikou tychto ludi,nieco medzi schizofreniou a bipolarnou poruchou,niesom psychiater nemam v tomto vela vedomosti ale rada by som prisla na klb veci
@alice107 Viem, zeby sa ti velmi pacilo, keby som bola rozkolajena a nie nad vecou, ale musim ta sklamat, tvojmu zelaniu vyhoviet nemozem.... ;) Cyprus vo vyvoji ekonomiky nikdy Grecko nasledovat nebude, pretoze su to dva rozlisne a od seba nezavisle staty. Z toho tvojho vecneho porovnavania Grecka a Cyprusu je iba vidiet, ze nemas az taky prehlad a znalosti o ekonomike statov ako sa hras. Viem, ze ty by si najradsej do nasich vrtov so zemnym plynom hodila bombu, aby sme sa skutocne v buducnosti nemali dobre, ale bohuzial je to vec, ktoru ty ovplyvnit nemozes a ci sa ti to paci alebo nie, ekonomika Cyprusu este viac porastie... Mne to ale tak pripada, ze ty neznesies, ked je niekto v zivote stastny, preto mas potrebu znicit a znulovat vsetko, co je pekne, ale bohuzial pre teba nepristupne... A este nieco nejde mi do hlavy. Pises, ze si pravnicka a mas siroky obzor, co sa deje v statoch na svete...tak ako nemozes vediet, ze Cyprus ma zasoby zemneho plynu na 200 rokov dopredu a trepes tu bludy o spadnuti ekonomike? Ved su to zname veci, to by si ty so svojimi vedomostami mala vediet...
@demo ale ano anglicania,americania ti sa chovaju normalne,dokonca aj ti vojaci co su tam a boli v Afganistane predtym posobia v podstate kludne,ja som si zistovala ako to tu bolo v minulosti ale teda sociopaticke chovanie ludi tu bolo vzdy ako sa zda.Rodova demencia?dedicna mentalna choroba?Ta abnormala klima v lete aj 70 stupnov na otvorenom slnku?(to by ale boli sisi vsetci a nielen moslimovia)Ja som si myslela ze su to drogy ale ked som videla ze aj male deti sa chovaju divne... 😕 Napada ma ze ci za tym nieje to halal maso plne stresoveho hormonu,to zviera ked ho podrezu umiera dlho,sklbe sa,trha sebou,strasne zvuky vydava kym nevykrvaca,take maso jest podla mna zdrave nieje
@kuwait to by aj mna zaujimalo. Ja som sa s touto kulturou stretla len pracovne a na Slovensku, s ludmi, co si robili PhD na technike, teda vyssia uroven intelektu predpokladatelna. Ale spravanie chlapika z Iranu k zenam bolo podla nasho chapania spolocensky neslusne, zeny ignoroval, boli prenho vzduch, asi mal zakazane na cudziu zenu co aj len pozriet, spolocna cesta vytahom bola tragikomicka, on trpel, ze musel znasat tak blizku nevyziadanu pritomnost cudzej zeny, ktora sa opovazila pristupit do Jeho vytahu 😉
Takze predsa len jedna dobra sprava
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/297915-un...
@kuwait Ved ked plodia deti rodinni prislusnici medzi sebou, tak ich potomkovia musia mat tiez riadne degradovanu psychiku. To sa ani necudujem, ze je tam tolko dusevne chorych schizofrenikov a kadejakych retardovanych, ked sa tam medzi sebou beru blizki pokrvni pribuzni... Ono sa bratrancovi a sesternici moze narodit naoko zdrave dieta, to ale neznamena, ze nebude mat pocas zivota tazke psychicke vykyvy... Opak toho je, ked sa beru dvaja ludia z uplne inych statov a narodov. Tie miesane deti su naopak velmi chytre, inteligentne a zdrave, pretoze su u nich spletene cerstve geny z dvoch narodov... Aj tvoj syn je na 100% velmi chytry a inteligencne na tom ovela ovela vyssie ako miestni ludia, preto verim, ze ked vidi, co sa deje okolo neho tak tam trpi...
@kykka ale sú niekedy i temperamentnejšie, no snažia sa ovládať ak sú k tomu vedené.... Snáď sa u nich niečo negatívne neprejaví neskôr...
ale všetko je vec náhody, no niekde tá pravdepodobnosť je veľmi vysoká (pokrvní príbuzní), dúfam, žesa to neprejaví u nás na ďalších generáciách... i my môžme byť nosičom neegatívnej gen. informácie...
medzitým sú decká už namaľované na heloweena.
@erjona tak nech sa dari. 🙂 pretoze cielom ci uz VS ci vyucenia je to,aby clovek dostal zrucnosti a vedomosti na vykonavanie povolania,co ho bude efektivne zivit.
@kuwait za se uplny suhlas aj stym mäsom,ale aj s tym chovanim tych ludi. ja som nevidela jedineho z tych etnik,ktory by nevykazoval znamky patologickeho chovania.a to poznam lekarov , pravnikov a inych vysokoslolsky vzdelanych ludi z ich radov.
takze aj ja by som rada vediet ,co sposobuje naozaj to ich patologicke spravanie sa.
@demo ano vsetci,ako ja pozorujem vzorku tej populacie .
@kykka vidim,ze na tuto temi nemas ozaj objektivny pohlad,tak myslim,ze je zbytocne o tom s tebou debatovat.
ale aj inde je problem. pozri sa na svoje prispevky. 😉 vsetko beries osobne ,emocionalne. vkladas mi umysly,ktore nemam. aku bombu by som rada hodila na vas?
ty sa spamätaj. pises uplne z cesty. prepac,ale zdalo sami,ze mas triezve nazory a si vyrovnana partnerka v debate.ale tvoj posledny prispevok hlavne svedci o opaku. neuveritelne,co si popisala. 😀
takze zelam pekny vecer a tymto pokladam nasu debatu za ukoncenu. 😎
@alice107 dakujem, ja uz prax mam a titul potrebujem len kvoli vyssiemu platu, takze o to je uz postarane. Ked dostudujem, tak si chcem otvorit vlastnu uctovnu kancelariu a dufam, ze si vybudujem silnu klientelu. Aspon toto mam v najblizsej buductnosti v plane.
Ake patologicke spravanie mas na mysli? Ja uz zasnem nad vasimi teoriami, ved tebe, demo a kuwait daju zachvilu nobelovu cenu, na co vy nepridete...
Co sa tyka kykky - ekonomika na Cypre sa zviecha, citala som, ze uz nebudu potrebovat dalsi zachranny balik a vraj do roku 2020 by sa mal statny dlh znizit na 100 %. ECB a Europske komisie su spokojne z ich vyvojom, takze sa neboj, ze Slovaci budu doplacat na Cypercanov, skor si tam chodia zarabat a posilnovat ich ekonomiku danami z prijimov pri zbere ovoci 😉
@erjona Ak dostala Nobelovu cenu mieru za rok 2012 Európska únia, tak som toho názoru, že čím väčší psychopat, tým vyšší predpoklad, že ju získa. Celý svet je naruby. Vy ju určite nikdy nezískate, ani nie je o čo stáť... 😀
@bubulka722 Ale ja ju nechcem dostat, len rozdavat 🙂
@erjona Tak to by sme nestíhali menovať adeptov, len by sa mala asi konečne pomenovať pravými slovami. Nobelova cena je názov, ktorý je dnes vysoko dehonestovaný ľuďmi alebo spoločnosťami, ktoré ju dostávajú.
@bubulka722 tak, tak 😀
@bubulka722 vyskumy v tomto smere robia uz europsky lekari kedze si vsimli ze z radov moslimskych emigrantov z Afriky a Stredneho a blizkeho vychodu je podozrivo vela dusevne chorych ludi takze nieco na tom urcite bude,to by si medzi tymi ludmi musela zit aby si zistila ze ich chovanie nieje normalne v porovnani s nami a nejde len o vieru.Ak si precitas trosku z ich historie tak zistis ze sa normalne nikdy nechovali.
@bubulka722 tu mas vyskum kuwaitskych psychiatrov
http://www.bioportfolio.com/resources/pmarticle...
taketo prasacarny sa tu deju medzi zahranicnymi robotnikmi
http://news.kuwaittimes.net/sex-slaves-recount-...
z ineho sudka
http://www.arabtimesonline.com/NewsDetails/tabi...
@kuwait Pocet dusevne chorych stupa v celom svete - vedci aj ked pridu na to, co to zapricinuje, na javo to nedaju - ockovanie, znecistene prostredie, zla socialna situacia, geneticky modifikovane potraviny a vypustanie chemikalii na ludi zhora,,, toto vsetko vplyva na vyvoj jedinca,,, a nie je to vyjav len moslimov, ale tyka sa to vsetkych ludi na zemi... 😉