Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@erjona alžír:
voda z kohútika tečie z cisterien, kt. sú uložené v dome, pravidelne sa dopľňajú. Bez prevarenia nie je pitná, , používajú ju na varenie, umývanie, pranie, šetri sa ňou. Pre deti sme používali evian z obchodu. V hl. meste tak isto, no neviem kde sú tie cisterny uložené, alebo či funguje systém zásobovania vodou ako u nás. Po príchode dokonca i otec detí mal problémy z tej vody, i deti, ja zázrakom nie
neviete čo je s discovery, písala na isl. mamičkách i v iných témach, naposledy sa mi ozvala v septembri 2011 keď mali večer cestovať domov z Egypta. Poznali ste ju? Najprv sa informovala ohľadom pobytu, potom napísala správu s podobnými pocitmi aké som prežívala ja, tak som sa jej ozvala, vždy sa dala prehovoriť manželom, nebola šťastná. ak viete niečo, dajte vedieť, prosím
neviem čo je s ostatnými dievčatmi, pravdepodobne si vytvorili súkr. skupinu
dlho som na mk vtedz nebola, na discovery som intenzívne začala myslieť od leta (nepokoje v Egypte)
nechcem z toho robiť senzáciu, no naozaj na ňu myslím
tvoj zije na SK ci tam?podla toho, akym stylom pisala, vyzerala byt dost rozumna. nechapem, ze sa dala tak obalamutit 😒
oni vedia sľubovať, keď som sa podvolila, i ja som hlúpo všetkému uverila. Kým som držala karty v rukách ja, bolo dobre, no každá žena sa potrebuje o niekoho niekedy oprieť a vtedy to u nás začalo.... Raz som dovolila a už sa to zlé len sypalo.... Ja som sa do toho kolotoča namočila, nerozoznala som už pomaly čo je zlé čo dobré... Vo filme by som sa takej žene divila ako to môže znášať, no keď si v tom, je to úplne iné... Chúďa deti, doteraz majú traumu
@eva8 mm je uplne zmixovany europskym zmyslanim, tato "moslimska" tematika je mi trochu cudzia. je velky rozdiel v kulturach,sposobe akym boli vychovavani. naozaj ma prekvapuje, ze niektore slovenky len na zaklade kratkeho zoznamenia sa odidu vydat do takychto nebezpecnych krajin, nebodaj tam hned aj ostat bez poriadnej znalosti situacie.