icon

Peniaze za predanú sedačku zhabala svokra

18. nov 2022

Ahojte. Čo si myslíte o tom? Z mužom sme predali sedačku. Kupovali sme novú. A peniaze zhabala svokra. Čo by ste robili na mojom mieste.? Také mam nervy.. Že až..

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
19. nov 2022

@nicegirl369 kúpil ho aj s domom.

mariejenka
19. nov 2022

A svokor co? On nic na to,ze preco tie eurá neda ?
Akoze vy sa medzi sebou najlepšie poznáte, a skutočne je to az na smiech cez slzy... Ponaučenie do konca života, nic neprijať ,a hlavne nerozpravat o Vasich planoch, je to sice na figu,ze sa s členmi rodinynemozea porozprávať o všetkom otvorene,ale tak pri niektorých platí,cim menej o mne vedia, tým lepšie pre mňa.

A ozaj sa pre toto povadit,nestoji za to.

autor
Autor odpoveď zmazal
zun
19. nov 2022

Tak teda naozaj s ňou o ničom nehovoriť. Neporovnávať si financie. Sú takí rodičia čo vedia svojim deťom závidieť. Chladničku si zobrať nas5

autor
19. nov 2022

@zun to aj ideme urobiť

aurora33
19. nov 2022

V diskusii si sa pytala, že čo by sme robili na tvojom mieste. No isto by som na ňu nekukala dve minúty ako puk a neodišla urazené bez slova. Alebo by som sa vybodla na tých 100€. V tejto dobe to aj tak nie je ktovieaký peniaz. Ináč keď máš taký prehľad o svokrinych financiách to tiež niečo vypovedá o tebe. Zrejme budeš na peniaze rovnako zaťažená ako ona.

autor
19. nov 2022

@aurora33 áno viem. Lebo ona sa stým každý mesiac chváli.

sasa1310
19. nov 2022

nič by som nepovedala, ja osobne by som jej tak či tak tie peniaze dala, keby ich pán dal mne do ruky za sedačku. Na to, že vám dala sedačku, ktorú ste 10 rokov používali, na to vám bola svokra dobrá, keď platila. Tak nech si tú 100eurovú bankovku nechá preboha

h2
19. nov 2022

Ja si to nejako neviem predstaviť.
Muž: "Ahoj mami, prišiel som si po tie peniaze za sedačku."
Svokra: " . . . " (mlčí)
Muž: "Ahá, no tak ahoj." (odchádza)

???

katkati
19. nov 2022

Stále si taká nervózna, keď máš nejaký problém alebo niekto s tebou nesúhlasí?Povedz svokre, že tých 100 eur im radi necháte, lebo pred 10 rokmi ste boli radi, že ste si nemuseli kupovať
gaučovku za vlastné. Ona to asi neberie ako dar. Dary sa dávajú pri nejakej príležitosti. Kúpili gaučovku, aby vám pomohli, teraz sa jej zdá, že už pomoc nepotrebujete, tak pomohla sebe. Sú oveľa horšie veci v živote ako 100 eur.

casavina
19. nov 2022

Mňa najviac baví, že autorka označila svokru za nenažranú za peniazmi 😂😂😂😂
pritom celá diskusia svedčí o opaku...pre 100€ zúfalá autorka zakladá tému, lebo ona by išla aj cez mŕtvoly ale potrebuje sa uistiť na mk 🤦🤦🤦

cacianka
19. nov 2022

@h2 a za toto 11 strán humbuku ?! Už som myslela že margita* čaká na muža a obaja ju zmasakruju , s križom a striebornou guľkou, ako upíra.
Mne sa ona asi sníva....

*viď besná

benit
19. nov 2022

Kaslala by som na nu. Viem, ze niekomu 100e pomoze, ale nech jej padnu na uzitok. My sme v septembri kupili chladnicku na mikulasa sa stahovali do domu a tam sa nehodila, tak si ju zobrala svokra, ze uz ma staru dosluhujucu a ze do noveho domu nam kupi tlakovy hrniec co som predtym spominala. Hrnca nebolo. Po 4 rokoch sa nasa chladnicka pokazila a u nej ficala, tak ze nam prispeje na novu tiez ostalo len pri reciach. Jej chladnicka sluzi uz 12 rokov a ani panboh zaplat sme nedostali. Nevadi, nech len sluzi. Ja sa uz opat obzeram po novej, lebo zacala haprovat🙈.
Beriem to tak, ze nam pomohla s detmi. Davno som uz na chladnicku zabudla, ale tento prispevok mi to pripomenul.

h2
19. nov 2022

@cacianka Kdeže! Autorka je odvážna len na internete. V reálnom živote sa svokre bojí čokoľvek povedať, nechá si od nej ešte aj ukradnúť chladničku, aj to sa s ňou bojí odkomunikovať. Kvôli týmto peniazom za sedačku pošle za svokrou muža a to bude zrejme podobný poserko. Ktovie, či tie peniaze vôbec pýtal. Lebo keby pýtal, svokra by musela niečo povedať. Keď nič nepovedala, tak sú len dve možnosti: buď sú všetci blázni, alebo bol len mamičku pozrieť a peniaze ani len nespomenul.

spadnutaslivka
19. nov 2022

no reálne to vidím mizerne. A za tú chladničku, keď ju predáte, budete ešte platiť za uskladnenie u svokry. Keby ste ju nechali vonku, tak by ste ju už teraz nepredali ani na súčiastky, nie ešte na používanie... Kto normálny nechá elektrospotrebič vonku, ak nie je súci do šrotu? Buď rada, že ju svokra vzala dnu (ale neverím, že svokra so svokrom sa vláčili s ťažkou chladničkou len preto, aby na ňu nepršalo... alebo sú veľmi mladí a vitálni, veď to je váha). A ako tú chladničku chcete od svokry zas vymámiť, aby ste ju mohli predať? 😀 Mám tušáka, že aj za tú vám nakoniec zhabe peniaze...

sense
19. nov 2022

@h2 tiež mam pocit ze synko bol akurát tak mamku pozrie a nič nepovedal... A zrejme má akurát tak dosť tahanic medzi ženou a matkou

summer23456
19. nov 2022

@spadnutaslivka ja sa smejem, keď si predstavím,ako oni teraz prídu späť k svokre po tu chladničku 😂😂😂 dúfam,že zas ani bu ani mu,svokra otvorí dvere,oni napochoduju do kuchyne či kde ju má a vezmú chladničku na plecia a utekajú s ňou domov😂😂😂

autor
19. nov 2022

@h2 ty sa spamätaj a prestaň tu urážať aj môjho muža. Si uvedomte ze nie každý má na účte milióny.

autor
19. nov 2022

@spadnutaslivka ona ju neskladuje. Nemá ju ani v kuchyni. Dala ju do špajze. Na prízemí..

autor
19. nov 2022

@summer23456 Ste už trápne.

trema
19. nov 2022

Neviem si to uplne predstaviť, tvoj muz tam šiel a..?
"Mami, prisiel som si pre peniaze.."
Mlčí..
"Tie peniaze za gauč?"
Mlčí..
"Mami?"
Mlčí..
"Tak das mi tie peniaze?"
Mlčí..
"Haloooooo"
Mlčí..
"Ok, mami, tak cau zajtra."

summer23456
19. nov 2022

@trema 😂😂😂

aurora33
19. nov 2022

Jediná trápna si tu ty

nekonecna_katastrofa
19. nov 2022

@autorka Ale veď normálne nám tu napíš ako prebiehala tá návšteva u svokry. Sorry, nechce sa mi veriť, že muž prišiel, vypýtal peniaze a svokra bola ticho. On tam stál u nej a čo ďalej? Pýtaš si radu, ale nenapíšeš všetko po poriadku ako sa udialo 🤷‍♀️ Ja chápem, že na svokru máš už nervy, ale prezentuješ sa tu dosť hlúpo (pozn. nepíšem, že si hlúpa, iba sa tak prezentuješ ☝️).

spadnutaslivka
19. nov 2022

Ona ju neskladuje? Rozumieš vôbec po slovensky? Zvonku ju vzala dnu. Čiže ju schovala pred vonkajšími vplyvmi počasia. Čiže sa dá povedať, že ju uskladnila. Zvlášť keď ju ani nepoužíva. Proste ju schovala, aby sa nezničila.

summer23456
19. nov 2022

@spadnutaslivka možno im chcela dobre,aby sa dala ešte použiť,tak ju dali dnu,ale tak podľa autorky ju ukradli. Tiež neviem,kto normálny vyloží chladničku pred dvere a nechá tam.

summer23456
19. nov 2022

Autorka a ináč je s tebou všetko v poriadku,áno?

ibrunova
19. nov 2022

Autorka.. Aj ty si bola s mužom u svokry po tie peniaze?

autor
19. nov 2022

@summer23456 ja som nepovedala že ju "ukradla". A nevieš ako to máme doma. Chladnička na daždi nebola. Je to spojený dvojdom.