icon

Peniaze za predanú sedačku zhabala svokra

18. nov 2022

Ahojte. Čo si myslíte o tom? Z mužom sme predali sedačku. Kupovali sme novú. A peniaze zhabala svokra. Čo by ste robili na mojom mieste.? Také mam nervy.. Že až..

lvulik
18. nov 2022

Toto je čo za rozum a logiku miesto komunikácie, robit zbytočné agresívne dusno, vypisovať na MK a konštruovat scenáre, ktoré vôbec nemusia zodpovedať realite 🤦🏼‍♀️ ty vyzeráš byt tiež ako nevesta na pohľadanie... 🤦🏼‍♀️

autor
18. nov 2022

@zun utekám hneď na tvoj povel.

kvetinka75
18. nov 2022

autorka - teba nezaujíma asi nič normálne, len tvoja ,,pravda,, A už len z tvojich reakcií si ľahko domyslíme čo si za človeka.

zun
18. nov 2022

Všetci sme niekedy mimo. Chod sa pozrieť do zrkadla.

h2
18. nov 2022

🤦🏻‍♀️ "Dobrý deň, ako sa máte? Volala som práve s Jožkom, hovoril, že nám doniesol včera peniaze za tú sedačku, ale neboli sme doma, tak ich dal Vám. Tak som sa po nich zastavila." A čakám, kým svokra peniaze donesie. Problém vyriešený.

0silvia0
18. nov 2022

Tvoja svokra len nesplnila tvoje ocakavanie. Ty cakas ze s peniazmi v ruke bude cakat a vyzvanat a odovzdavat hned ako je to mozne. Svokra mozno caka ze vam ich odovzda, ked budete vsetci doma, tak sa zastavi aj s buchtami.
Ty si tak isto doma ako svokra. Preco sa hned tak nasieras?

autor
18. nov 2022

@lvulik prestaň ma urážať prosím ťa.

autor
18. nov 2022

@zun prestaň ma urážať prosím ťa.

kvetinka75
18. nov 2022

@h2 to je asi nad jej možnosti, toto je jednoduchšie , sedieť za PC a nadávať a čakať kým sa druhí budú krútiť okolo jej riti. Ale chybu si neprizná, to bude radšej útočiť

autor
18. nov 2022

@kvetinka75 starajte sa o seba. Podaktore ste tu strašne dôležité. Chcela by som vidieť ako by ste mi to povedali z očí do očí.

vso10
18. nov 2022

Kvôli 100€ by som nerobila rozruch v rodine, ešte k tomu spolu bývate, veď to je akoby ste mame Vášho muža urobili týždenný nákup potravín. Teda aspoň ja nemám problém sem tam nakúpiť svokre (nie je na dôchodku). Vzhľadom k tomu, že ešte ste ani jeden so svokrou neboli, možno Vám ich ešte len sama dá pri najbližšom stretnutí... ale ak tých 100€ fakt potrebujete, tak by som radšej tak jemne nadhodila "nebol tu náhodou *Ferko Mrkvička* s peniazmi za sedačku?" A možno svokra odpovie "jasné bol tu, úplne som na to zabudla. Tu máš." 🙂

zun
18. nov 2022

Namiesto úročenia skús pochopiť že to prameni niekde z Teba- nejaké predchádzajúce odmietnutie trauma. Reaguješ neprimerane. Nikto ti tu nechce zle ani ťa uraziť. Všetci sme boli niekedy mimo frustrovaný, reagovali neprimerane emočne na podnet ktorý za to nestal. Nádych výdych o nič neide

lvulik
18. nov 2022

🤣🤣🤣 Autorka ja by som ti to kľudne povedala do očí. Skus tie svoje hormóny v prvom rade ukludnit, škodis iba sama sebe. A ked sa ukludnis, mozno sa za svoje správanie budes hanbiť aj sama.

autor
18. nov 2022

@vso10 bývame len v jednom dvore. Nebývame spolu. Ona nieje na dôchodku. Chodí do roboty.

dominikamacakova
18. nov 2022

Tak namiesto toho aby si si išla vypýtať tie peniaze tak píšeš na mk, že ich zhabala svokra. Mala povedať známemu nech vám ich hodí za plot a rovno do hovna.

kvetinka75
18. nov 2022

autorka - uplne normalne by som ti to povedala, zavolaj svokre a vydiskutujte si to. Ja sa nepotrebujem na nič hrať. Ale ty zjavne nie si úplne v poriadku.

autor
18. nov 2022

@kvetinka75 áno to len teraz ste hrdinky. Povedať cudziemu človeku ktorého som nikdy nevidela o si o ňom myslím. 👋👋👋Vy nepoznáte moju svokru..

0silvia0
18. nov 2022

Tak ked chodi do roboty, ma aj ine starosti ako bezat so stoveckou v ruke nedockavej nevesticke ktora nad stoveckou od rana rozmysla. Ved je to 100 euro, nie 1000. Ak isla dnes do prace, tak vas asi nechcela rano rusit kvoli tomu, co sa da vyriesit neskor.

autor
18. nov 2022

@0silvia0 nie dnes je doma. A vyhýba sa mi...

lubka73
18. nov 2022

nerozumiem preco pises ze zhabala , kupujuci ich tam nechal ,kedze ste neboli doma, je to jeden den a este ste spolu neboli , ked sa stretnete asi vam ich da a ak neda az potom mozes tvrdit ze zhabala a manzel nech si ich vypyta , zbytocne sa rozculujes dopredu

zun
18. nov 2022

Z toho čo si napísala vieme fakty- kúpila vám sedačku, chodí do prace, prevzala peniaze lebo ste neboli doma, bývate 5 m od seba, podľa svojej nevesty je na peniaze, a nejakým spôsobom ju frustruje

0silvia0
18. nov 2022

Pockaj na muza ked pride z prace, nech to s nou vyriesi. Nestresuj dopredu.

autor
18. nov 2022

@zun nevieš aká je moja svokra.

kvetinka75
18. nov 2022

autorka - to sme nič oproti tebe, čo nie si schopná prejsť pár metrov za svokrou vydiskutovať si problém

nie, nevieme aká je, ale už máme obraz o tebe , aká si ty

autor
18. nov 2022

@0silvia0 ved to aj máme z mužom tak dohodnuté že on ta nou pôjde. Lebo vie aká je...

majkabambulik
18. nov 2022

Ked ona kupovala tu sedacku tak ju to asi boli, ze ste jej dar predali. Ked je chamtiva na peniaze, tak je to pochopitelne, ze si to spojila. Netrap sa pre tu stovku-nech jej dobre padne, raz zdedis ovela viac.

katka1389
18. nov 2022

No nech ide Manžel za ňou a slušne jej povie, že už doniesol peniažky. Lebo sme chceli niečo za ne malému kúpiť.Nerobiť unáhlené slušne sa opýtať.

autor
18. nov 2022

@majkabambulik áno kupovala ju ona. Ale spoločne sme sa dohodli že ju predáme (mi s mužom) a že peniaze ostanú nám. A ona súhlasila.

autor
18. nov 2022

@katka1389 presne takto to chce muž urobiť.

zun
18. nov 2022

Aká teda je? Vozí sa po Tebe? Bude robiť drahoty? Tak keď nemáš na to, aby si sa s ňou konfrontovala - nech tam ide muž, jasne a ty sa tým už netráp. Keď si sa chcela vyžalovať ohľadne toho aká je voci tebe svokra, alebo ako sa ty cítiš v živote. Toto Zrovná je vec čo si si nafúkala- a reálne za to nestojí- je za tým väčší problém. Ale o tom nehovoris- myslím ze si si sama nie sebou istá, ale kto je?