Peniaze za predanú sedačku zhabala svokra
Ahojte. Čo si myslíte o tom? Z mužom sme predali sedačku. Kupovali sme novú. A peniaze zhabala svokra. Čo by ste robili na mojom mieste.? Také mam nervy.. Že až..
@katka164 Ďakujem. Že ma tu už konečne niekto rozumie. 🙏🙏🙏
@grammarking tebe som už neraz písala že ma nemáš urážať.
@katka164 ale svokra im nepovedala že im tie peniaze nedá. Neviem či si všetko čítala, ona ich len prevzala , má ich pár hodín a neletela hneď k nim ich zaniesť. Keď sa autorka dozvedela, že ich má, mala jej zavolať alebo ísť po ne. Iba si vydedukovala že ich chce pre seba, lebo hneď neletela im ich dať.
@katka164 autorka nemá byt prečo nahnevaná keď si po tie peniaze ani nebola a bezdôvodne tu uráža svokru. Kebyže si po tie peniaze ide a svokra jej ich odmietne dať, tak prosím. Takto len čupi doma ako voš pod chrastou, čaká na muža a prsia síru všade naokolo. Čiže opakujem, nemá sa prečo hnevať.
Robis z komara somara, preco by zhrabla peniaze? sused jej ich dal, ved mala si tam zbehnut normalne, ze si po ne prisla. Keby povedala nedam, tak vtedy riesit tu dramy ze NECHCE dat. Ale za nou si este ani nebola :DD ci jaaaaj ona mala utekaaat hned za tebou tie peniaze ti podat do rucky,aby si mala dusu na mieste a nemusela ist za nou...
@katka164 ALE SVOKRA si este nic nenechala, sused jej dal penaize ale este NIK po tie peniaze nebol, autorka tu robi dramy VOPRED... neviem ake utoky... pytalo sa tu xy zien najskor ci vobec za nou bola :D a takto sa "samonasierat" a robit dramy, riesit ako jej pojde syn "vynadat" ci co po praci.. :DD ved to je chore... synator tam moze prist, mama vraj ti xy dal penaize za gauc, prisiel som pre ne a vybavene, zavzdusnovat sa mozu obaja, ked naozaj povie, ze neda im ich.
* oprava, prská
Autorka, keby si svoj príspevok formulovala inakšie a aj na ženy reagovala inak, mohlo sa ti dostať viac pochopenia a rád:
"Ahojte. Pred 10r nám svokra kúpila ako dar gauč. Teraz sme sa rozhodli ho predať a kúpiť si novú sedačku. Svokra nenamietala. Predali sme ho jej známemu, prišiel si preňho skôr. Peniaze mal doniesť neskôr. Doniesol ich včera, my sme doma neboli, dal ich teda svokre. Svokra býva 5m od nás, ale napriek tomu, že je odvčera doma, ešte sa nám neozvala."
Teraz malo nasledovať "Manžel k nej teda zašiel a peniaze pýtal, svokra nám ich odmieta dať. Celkovo je dosť zaťažená na peniaze a nemáme dobrý vzťah. Prosím čo robiť? Som na RD, 100€ sa nám teraz pred Vianocami dosť zíde."
Ďakujem.
Autorka to že máš byť prečo na ňu z minulosti zavzdušnená ti nikto neberie. Logicky keď máte pod kobercom zametené 💩 tak stále smrdí a máte na ňu nervy ale v tomto prípade robíš unáhlené závery, veď vám nepovedala že vám tie peniaze nedá. Aj na baby tu reaguješ dosť neprimerane, nádych - výdych a nechaj chlapa nech to s ňou vyrieši. A že ti nedala za chladničku, tak to si bola hlúpa že si si nadrzovku niečo za ňu nepýtala keď vieš že je babka lakomá ako voš.
@ruzovakrava Ja by som sa hanbila od rodiny vypytat nieco za pouzivany spotrebic, najma ak viem, ze nam v minulosti pomohli (napr.ze nam kupili gauc, co vobec nie je malickost a nebola ani pred 10rokmi)
@nekonecna_katastrofa takto upravené to už ale nemá žiadne grády. 😁😁😁
to musí byť fakt hrozná svokra, kúpi im gauč, je ochotná im ho neskôr predať, prevziať peniaze a má toľko drzosti, že im tie peniaze nedoniesla hneď. 🙈
@kvetinka75 veru. Hnusoba jedna.😁
@ruzovakrava To nie je ani lakomosť, keď jej dali staršiu chladničku, ktorá môže mať hodnotu okolo150€, tak jej mali povedať, že jej ju darujú. Veď aj ona im kúpila novú sedačku a možno im aj niečo pomáha. A aj toto za 100€, hovoriť, že ich zhabala a mať na ňu nervy, keď to ešte ani nie je doriešené, či ich nedá synovi. Ja som tiež dávala mame, kým sme bývali neďaleko nepotrebné veci, ak by vedela využiť, aj oblečenie a pod. a za to by som nič nebola chcela.
@koniarova mali by si pýtať úroky z omeškania
@mpg Neverim, ze ta chladnicka mala hodnotu 150 eur, kuk na bazos https://elektro.bazos.sk/inzerat/144382510/chla...
https://elektro.bazos.sk/inzerat/144375821/chla...
https://elektro.bazos.sk/inzerat/144382588/chad...
@mpg
@dadis veď pravda, ja by som.od rodiny za používaný spotrebič tiež peniaze nevzala ale ako vidíme autorka peniaze chcela ale nevypýtala si. A doteraz ju to škrie. Ja by som jej nechala aj týchto 100e ak by ich nechcela dať, veď gauč bol dar od nej a používali ho 10 rokov, ale tak iný kraj iný mrav
@dadis tak isto ako ona kúpila gauč. Tak ja som kúpila chladničku.A inak nám nepomáha. Keď chce ona za gauč peniaze. Tak prečo by ona nemala dat mne za chladničku? Tiež som ju neukradla.
@grammarking ty sa vyjadrujes lacno.ze lacna jak vinko,no to som este ani nepocula😃.To su teda vyrazy😄 Ale z vyjadrovania tvojho je zrejme ze inteligentna tiez nie si.
@guliver19 👍👍👍
@guliver19 vyjadruje sa o mne ako o nejakej štetke.
Ale vies co? Ziadna rada ti nie je dost dobra. Jednoducho chces v rodine hadky, tak si ich maj..asi svokra ma na to svoje dovody, preco ti tych 100 eur nedala. Mozno keby tu pisala ona, co ma za nevestu, to by bolo citanie..
@dadis Nemá mať aké dôvody. Keď jej každý skáče okolo riti.
@grammarking vieš čo keď ma tu stále mieniš urážať tak sa radšej sprac. Ja sa viem tiež normálne správať. Ale k takým ľuďom ako si ty sa správať pekne nebudem. A nechci aby som začala nadávať ja tebe.
@mpg ale mala. Zase nebola to tá najmenšia chladnička. A nebola ani lacná.
@grammarking mma zaraza ako kvetnato a s kolko energiou vies pisat o niekom koho vobec nepoznas. Ona tem prispevok pise na zaklade nejakych skusenosti a poznania svojej svokry,takze v tejto situ je asi pravdepodobnost pravdy na jej strany vacsia. No zniesla si tu na jej hlavu tolko invektiv akoby si mala byt tou svokrou ty😀.Predychaj to preboha a uz nepis do temy co ta tak rozrusuje, lebo svojim pisanim obtazujes.