Peniaze za predanú sedačku zhabala svokra
Ahojte. Čo si myslíte o tom? Z mužom sme predali sedačku. Kupovali sme novú. A peniaze zhabala svokra. Čo by ste robili na mojom mieste.? Také mam nervy.. Že až..
@guliver19 presne.
@grammarking už by si sa mohla odpratať. Ďakujem
@cacianka staráme sa o seba. Dobre?
Večer napíš ako pochodil manzel u jeho mamy,
.... ale za mna si mala urobiť to,ze hned ako si sa dozvedela,ze znamy doniesol stovku a dal ju tvojej svokre, ísť k nej a vypýtať si... "zdravím,jak sa máte, dakujem ze ste vzali od kupcu evra,idem na nakup tak ich aj hned miniem," a cakat s dlanou otvorenou.
Tak toto je top téma, za 5 hodín 7 strán trapneho kydania na svokru.
Nič iné si nenapisala, len že vám hamizna svokra zhabala peniaze, a môj ty kvet rovno 100€.
Pritom možno včera večer keď ste už boli všetci doma ,pozabudla. Veď píšeš že je zabudliva na €.
Dnes ich nechcela dať tebe do ruky ale až keď príde jej syn z práce, tak by ich dala vám obom, aby ste veľmi dobre a presne vedeli. Možno áno, možno nie, ale ty si zrazu ráno vypenila, lebo hmla a prijímač v tvojej hlave sa rozšteloval, tak miesto toho aby si počkala na muža, alebo rovno za ňou zašla že ti volal známy, a má vaše 100€, tak napíšeš rozpálená do brunatna rovno na koňa guláš slov, aká je svojrisko hnusná bosorka. Bez overenia, bez dôkazov, bez snahy o konfrontáciu. A keď ti baby bez urážok napíšu svoje názory, útočiš ako besná.
Ty sama si tu predviedla aká si, preto baby ironizovali a písali ti reakcie na tvoje blaboly.
Aká akcia - taká reakcia, zapamätaj si to.
Nemáš za čo
Veď starajte sa o seba, tak nepíš sem. Iba sa strapnuješ ďalej. Ty, nikto iný.
Nazývala si ju strigou keď vám kúpila gauč? Či ti bola dobrá?
Označte ma niekto keď tu pribudne odpoveď že ako to dopadlo keď sa vrátil muž z roboty..
A vy normálne za starú chladničku ste chceli peniaze aby vám svokra dala???
Autorka, mňa by zaujímalo keby na mieste tvojej svokry bola tvoja mama, či si tiež taká oduta pre 100€ za niečo, čo by vám kúpila tvoja matka a či by si tiež pýtala 150€ za starú chladničku od matky. Akože dom kúpil chlap, prepísal ho na teba, gauč dala svokra, bohvie čo ešte dala, ale vlastne všetko je spoločné,lebo chlap to prepísal na teba. No chudák chlap.
baby, prisiel uz manzel z roboty a bol po peniaze? oznacte ma, ked ano 🙂

Jasné, že autorka sa už neozve. Pretože svokra im tie peniaze normálne dá a autorka by neprežila, keby si tu musela priznať chybu. Aj tak bude svokra mrcha, lebo mala im ich doniesť sama od seba už včera. A ani na novú sedačku neprispela, sviňa jedna lakomá! 🙃
Muž je ešte v robote? Čakáme 😁
Aj ja chcem vediet, ci uz prisiel a ake poriadky narobil 😃
@beata_k cakame vsetci ale asi sa nedockame. Iba ak by tu bola ajnsvokra a napisala svoju verziu
Nedočkáme sa lebo asi väčšina sme mali pravdu a svokra pekne peniaze odovzdala synčekovi a autorka sa hanbí vyjadriť 😁
@mimka2019 pripadne by ani pravdu o tom ani nenapisala, cize by si vymyslela nejaku dramaticku story ako to nakoneic dopadlo...
Tak už bol manžel pre peniaze?
@kvetinka75 Skoda. Mohla to byt pekna story k nedelnemu obedu 😁
Predpokladám ze muz z roboty zbehol k maminke a maminka mu hned vo dverach dala peniaze a teraz je autorka uz ticho lebo to cele prepiskla a vyhrotila do extremu. A uz sa neozve 😀
@makakova nie nedala
To je riadna mamicka teda 🤦 kazda normalna mama dopraje detom. Este som nepocula,aby mama,svokra zobrala peniaze,ktore patria mladym.
@marca12 Veď ani ja.Ale dôvod nedeľa žiadny, zostala ticho.